- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.NX
addikt
válasz
bunnyhu #25092 üzenetére
Nem a Xiaomi gyártja, hanem a HuoHou.
Mondjuk valóban a Xiaomi beszállítója, ahogy a többi százötven cég is:
https://xiaomi-mi.com/ecosystem/ -
Bogyó bá'
nagyúr
-
wanted5
őstag
Lefrissítettem, hát nem mondom, hogy el vagyok ájulva tőle. Mehet megint a téma keresgélés. Ha találtok olyan témát, amelyikben a fentről lehúzható menüben 4 helyett, 5 vagy 6 kapcsoló van egymás mellett, kérlek osszátok meg.
-
wanted5
őstag
Voltak páran, akik keresték, hogy hol lehet még kapni a készüléket: [link]
-
bunnyhu
senior tag
Xiaomi lassan mindent gyárt. Mindent IS
https://www.banggood.com/XIAOMI-HUOHOU-Multi-function-Knife-15-Functions-Folding-Knife-Bottle-Opener-Screwdriver-Pliers-p-1378936.html -
siposp
csendes tag
Nálam már a telefon rendszerfrissítésében is elérhető lett az elmúlt két percben. Már tölti is
-
G@ben
addikt
8.2.12.0 esetén hol tudom átírni a wifi jelszót? Olyan hálózatról lenne szó, aminek el van mentve a jelszava, tesztelés céljából át szeretném írni.
-
Carline
őstag
Köszönöm a válaszotokat lépésszámláló ügyében.
Miui 9 van és pl. a google alkalmazása így is látja és számlálja amit kell. A lányom happy.. -
sharp007
tag
válasz
nagyzoli77 #25075 üzenetére
A 4X-ben csak 2,4MHz-es wi-fi van.
Az engem is érdekel, hogy újonnan hol lehet kapni 4X-et (MAG138). -
DJGABI
addikt
válasz
nagyzoli77 #25075 üzenetére
hol lehet kapni egyáltalán újonnan? RN4-re hoz 1-2 találatot, de 4x kb esélytelen.
amúgy mindent leírtál, ha nem zavar a méret Note 4. elvileg az erősebb proci + nagy kijelző + ugyanakkora akksinak hátránynak kéne lennie, de amikor kijött mienk, asszem pont ezzel ment az összehasonlítás, hogy még így is jobb akkuidőt hoz a Note
szerk: mondjuk 55k körül inkább már A2 lite. újabb, tovább támogatott, kap frissítést. mondjuk miui-sban nem nagyon van alternatíva, Redmi 6-ot én annyira nem ajánlanám
-
nagyzoli77
újonc
Üdv!
Segítség kellene....
Redmi note 4 vagy 4X inkább? Nem tudok dönteni, újonnan venném kb. 5 ezer FT a különbség a Note 4 a drágább...Tartóssági tesztet sajna nem találtam...
4X-ben az tetszik hogy "kicsi", egyébként minden másban jobb a Note 4 illetve az sem túl nagy még....
Procija erősebb, kijelzője is FHD....
Normál használatban észrevenni ezeket a különbségeket? mert zsebben jobban elfér a 4X...
Bugok vannak a 4X-nél? Látja folyamatosan a simet illetve wifit sem dobja le időnként?
Szerinted van lényeges eltérés ezen kívül a 2 mobil között?
Dual band-es erős mindkettő wifije?
Előre is köszi a választ... -
DJGABI
addikt
xiaomi.eu eddig amúgy tök korrekt szerintem, gondolom majd kikapcsolható lesz ez a csodálatos fícsör, eddig nagyon ronda + még angol is.. igénytelen, dehát ezért dev rom, próbálgatják a cuccokat
miuihu-t akartam asszonykának, de 3 napos nyitást kivárni meg minden... most nem volt türelmem, meg nála azért cél volt a stabilitás is, én eljátszogatok a romokkal, neki nem biztos lenne türelme hetente frissítgetni
-
mpo
veterán
A naprakész Redmi 4X-en, (Global ROM) nem hajlandó a hangot mérni a "Decibel X" app, a Samsung Galaxy Ace 4-en (4-es Android) meg igen.
Ezt szeretném használni csak egy napig a Sound Meter helyett.
Minden engedélyt megkapott, működik, de nem mér.
Tud valaki segíteni? -
DJGABI
addikt
válasz
Carline #25064 üzenetére
google fit is jó rá pl, de kb bármelyik fitnessz app.
más: asszonykának is 4X-et rendeltem, fenti hangerő gombos kérdés arra vonatkozott, szerencsére 1 nap alatt itt volt a szalagkábel, tényleg az volt a hibája. Eladó utolsó 9-es stable-vel küldte, ugye látta nálam a 10-est meg h neki is kell ez az újfajta hangerő szabályzós dolog (működik a beetetés, ugye ez vmelyik újabb droid fícsörje), szerencsére pont jókor jött a fenti 10 global stable
de amúgy hihetetlen mennyi szeméttel tele van gyárilag, majdnem 10 giga foglalt, a xiaomis biztonság app szörnyű, mindenbe beleugat, telepítés után ellenőrizget, ki is kapcsoltam meg miui optimalizációt kinyomtam (nova launcher pl nem szereti).
nálam meg xiaomi.eu frissült, ebbe is csupa hasznos funkciót tesznek...
[kép] alkalmazásváltó, tetejére ezt állandóan oda teszi, még nem kerestem meg kikapcsolható-e
-
bododani
senior tag
Nem tudom most kinek mennyit mondok ezzel, lehet beoltom magam mert tudtátok már, de a régebbi verziójú Google cam az működik miui 10-en, igaz a videó része nem. Portré mód van. 4.1.006.126161292 verzió
-
Carline
őstag
válasz
trebrona #25063 üzenetére
Szóval akkor ez a lépésszámláló hardverileg benne van a telóban?
Elég régi MiuiHu rom van fenn neki és nem igazán engedi hogy azon romolgassak.
De ha a 10-esen biztos van akkor rábírom a frissítésre. MiuiHu-t teszek fel, mert az jól muzsikál rajta. Azért csinálok egy twrp backupot, hátha nem jönne be neki.
Itt ugye nincs ARB a bootloaderre? -
Carline
őstag
Lányomnak Redmi 4X telója van.
Az lenne a kérdésem, hogy most valamelyik Miui romban van-e lépésszámláló? (Redmi Note 5-nél a Miui 10-zel a launcherben balra húzva beadja a lépésszámlálót) -
bododani
senior tag
Lentről felhúzom a menüben az ujjam előjön a Google kereső. Ez valahol letiltható?
-
RpPRO
őstag
Camera2 ügyben egy kis infó.
Tegnap valaki indított egy topikot azt állítva, hogy global10-zel megy neki gcam: [link]
Megkérdeztem, hogy honnan az infó (nem tudja...) és kértem, csináljon videót. Csinált.
Elvileg mind a 3 leírt lépés kell és működik. Én nem próbáltam. Ha valakinek van kedve/mersze, akkor hajra.
-
Orgi
addikt
Sziasztok,
öcsém régebben megzúzta eléggé az ilyen arany színű telója kijelzőjét és most kaptam meg, hogy vigyem el neki szervízbe, nem garis. Hova érdemes vinni, ahol megbízhatóan és hamar megcsinálják nem horror drágán? És ugye nem kell gyári állapotra visszaállítani szervízbe adás előtt?
Előre is köszi a tippeket! -
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
enzahobi #25051 üzenetére
Erre én is kíváncsi volnék. Sajnos az enyém is EBBG, és amikor az Amoled-es Lumia 650-ről váltottam, akkor először igencsak rosszul esett erre ránézni....
De sebaj, a 4X kamerája is pocsék, így a vele való fotózás nálam ki van zárva. Telefonálni, e-mailezni, GPS-nek meg tök mindegy, mennyire színhelyes a kijelző. -
Szállító76
tag
Sziasztok!
Ha valakit érdekel a Miui 10Itt megtalálja.
Minden infót + letöltést -
enzahobi
aktív tag
válasz
Márton #25031 üzenetére
Custom kernellel lehet, pl Clarity v3.8 ami nekem fent van, szaturáció, kontraszt, fényesség és rgb állítható.
fényesség és rgb állítható.
(#25042) zojjektum: Taskerrel próbálok valami univerzális megoldást összehozni, egyelőre ott tartok hogy az adott beállítást keresem a data-ban, de sztem pont ezért nem marad meg mivel nem menti le sehova... Xposeddal és Miui8 Tweaks-ben van egy ilyen opció, de nem tudom mennyire működik...
-
zojjektum
senior tag
Na mivel nagy változást nem hozott a miui10 feltettem a miuihu-t. Azt gondoltam ezen be van állítva, hogy ne kelljen a hálózatot manuálisan b@szogtatni, de sajnos kell. Hogy tudom beállítani, hogy újraindítás után ne kelljen mindig ezzel vacakolni vagy milyen módszer van ennek rögzítésére? Köszönöm
-
Sajnos egyik eddig használt, előző romhoz letöltött témát sem találja kompatibilisnek, témaletöltési opció sincs.
Ha ugyanígy flashelem a letöltött előző verziót, felrakni gond nélkül újra? -
mdraco
őstag
Én használom a miui 10-et két napja, nem tapasztaltam eddig semmi problémát. Csak ui módosítást tartalmaz (legalábbis tapasztalok), nagy változást ne várjatok.
-
válasz
ubyegon2 #25037 üzenetére
Akkor hadd menjen!
Elég rosszul kezdte nálam ez a rom, ahogy rádugtam a kábelt, elsötétedett a display és totál eltünt az SSD rendszerestől, még a Bios sem látja! Még jó, hogy minden oprendszer azon az SSD-n csücsült. (persze ennek nem sok köze van a ROM-hoz, csak miont rossz előjelet írtam le)
Szerencsére pendrive-on volt live oprendszer, így át tudtam másolni a letöltött rom-ot. A teló így nem ússza meg!
Ha belehal, jön az A2 Lite...... -
válasz
DJGABI #25029 üzenetére
Az OK, hogy milyen egyszerű a dolog, de nem kéne ennek a fájlnak ezen az oldalon is megjelennie? A FB-os linkes fájl van a letöltőablakban, de én igen kevéssé bízom egy FB csoport linkjében, ha a hivatalos oldalon meg nincs ilyen még......
http://en.miui.com/download-323.html
Mondjuk most nézve, a forrás ugyanaz....
-
Márton
nagyúr
Egy S6 után elég fakónak, színtelennek tűnik a 4X kijelzője.
Nyilván nem amoled minőséget várok el, de a piros tényleg fakó.
Lehet valahol szaturációt állítani -
orso0355
őstag
Srácok, mi van a PH topikfigyelő appal? Kommentelni nem tudok, és eltűnt a play áruházból is. Azt írta: "érvénytelen token" :-/ hádde?
-
bododani
senior tag
Gyerekek nekem ez nem tetszik hogy nincs update:/ Ejnye-bejnye. Tudom sok változásra nem kell számítani de már örülnék neki, ilyenkor mindig egy kicsit az 'új teló' érzet fog el, ezért várom. Semmit nem találtam annak okára hogy miért nem elérhető még OTA, de már jöhetne 😁
-
SenorGrande
senior tag
Hagyjuk is, nem idegesítem magam egy tetű telefon miatt... -
RpPRO
őstag
Bizony, én is a fenti verziót használom. Ennek az Athurnak Redmi 4x-e van, ezért erre a modellre reszeli már régóta a gcamet. Eszméletlen sok paraméter tekerhető rajta.
Felraktam pár másik verziót is, általában, amely linkek vastagon van szedve a Google Camera Port oldalon, azon apk-k problémamentesebbek. De mind töröltem, a fenti bőven fincsi.
Akit érdekel, a fenti verzióval lőttem a következő linken lévő képeket. Lehet belenagyítani.
[link]
-
bunnyhu
senior tag
Ha már app-ok, samsungon nagyon tetszik, hogy a kikapcsolt állapotban nem csak a helyi időt tudja , hanem másik időzónát is tud mutatni. Külföldön pl. nagyon hasznos, hogy az itthoni időt is látom a helyi mellett.
Ezt valahogy nem lehet a 4x-re felvarázsolni? -
bb71
őstag
Nekem ez vált be a legjobban: GCamera_v.5.1.0.18_Mod_v.3.4.15_R4X.apk (arthur, 2018-11-05, changelog)
Slow motion is működik, habár szaggat, de olyat még nem találtam, amelyik nem...Night shot is műkökdött, de letöröltem és nem találom melyik volt, ég és föld volt a különbség egy esti szobai fényképezésnél.
-
bunnyhu
senior tag
válasz
bunnyhu #25006 üzenetére
Jó, hát a gyári camera app az elhasalt innentől kezdve. A linkelt oldalon meg rakás különböző verziós app van, most ezek közül melyik jó nekünk? A legújabbal semmi nem megy, a javasolt Arnova's v8.3b1 -vel a fényképező meg, de ha átrakom videóra elszáll. Szóval most akkor mivel megy normálisan minden?
-
Levi123
senior tag
Sziasztok!
Szeretném kérdezni, hogy hol lehet megnézni az akku állapotát?
Vagy milyen segédprogramot kell letölteni hozzá?Most azt csinálja, hogy ~20% körül kikapcsol a telefon. Januárban lesz 1 éves, szerintem behalt az akku.
A garancia meddig érvényes az akkumulátorra?
Köszönöm a segítséget!
-
-
-
Márton
nagyúr
üdv
a 4X-en működik rendesen a Mobizen screen recorder játék felvevésre, hanggal együtt?
Megnézné valaki? -
sxxorp
őstag
válasz
Bogyó bá' #24992 üzenetére
Köszi, de nekem az ad óriási értéket, hogy ez a legolcsóbb, és közben a legproblémamentesebb telefonom. Nehéz rávenni, h megbolygassam
Röhej, hogy akkor kellett szervizbe járnom, mikor Bp túlsó végén volt, ez meg itt van közel - de nincs rá szükség. Talán többször jártam úgy régebben, hogy egy frissítés hozott valami nem túl releváns újdonságot, de közben lényegi paraméterek romlottak. Nem hozta azt az üzemidőt, nem ment már vmi módosítás, ami addig bevált megoldás volt. Lásd a későbbi hozzászólókat. Amúgy is ha a frissesség érdekel, ez nem a te telefonod, az Android föverzió 2-vel régebbi az aktuálisnál
vince, RpPRO: igen erre gondoltam - csak egészen a 8.5-ös verzióig kellene utazni az emlékek között (azért ez több, mint 1 hónap)
Ez viszont érdekelne, h mit hoz a gcam, már rég terveztem. Van valahol jó leírás, hogy rakható fel? (azaz csatlakozom bunnyhu-hoz)
enzahobi: néhány, de fontos hasonló trükk miatt használom, nem örülök neki... (tök jó lenne, ha az alkotó frissítené, de javarészt lelkesedésből csinálta). Esetleg, ha meg tudod nézni (MIUI8 Tweaks):
- Státuszsor: A legördülő fenti menüben állítható az ikonok (wifi, GPS, stb.) száma soronként / sorok száma?
- A státuszsor simításával állítható a fényerő?
- Launcher- fül: csak Nova, nem használom
- Controls: Power gomb hosszan nyomva bekapcsolja a zseblámpát?
- Power: bővített Power menű megy?- A Gravitybox is érdekelne a Novás gesztusvezérléshez... Pl. én ezt használom a dupplakoppos altatáshoz, a launcher bármelyik oldalán: Nova gesztusvezérlés, Double tap-hoz Shortcuts / Gravitybox Actions / Go to sleep
- Adaway remélem megy...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Milyen légkondit a lakásba?
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fujifilm X
- BestBuy topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Generációs lemaradásban a Huawei chipek, de a cég kitalált valamit
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Gombászkönyvek egyben
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest