- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
G@ben
addikt
válasz
DeFranco #31328 üzenetére
Én meg nehezen vagy egyáltalán nem szokom meg az olyan dolgokat, amik már elsőre nem jönnek be. Nem vagyok annyira teljesítményorientált, ami talán abból is látszik, hogy most is egy sok évvel ezelőtti, már akkor sem csúcs telefonnal nyomom. A méret fontos, az akksi is, jó lenne egy viszonylag normális fényképező (asszony Samsung A54-ese vagy valami hasonlója sokkal jobb képeket csinál, kb olyan szint elég is lenne), a többi már csak extra. Ami még tök jó lenne és használnám is, az az NFC és a vezeték nélküli töltés.
Viszont ami ha jól sejtem nem igazán működik máshol, az a telefonbeszélgetések rögzítése. Az még nagyon hasznos, amikor elsorolnak egy csomó dolgot, amire emlékezni kellene. -
G@ben
addikt
válasz
DeFranco #31325 üzenetére
A max méret, amit még elviselek, az 155x72. De ez is csak ha nincs kisebben megfelelő. A telefonok hiába nőttek, a kezem maradt kicsi.
A magasság tudom, hogy jó szoftverrel nem gáz, de az ennél szélesebbet egyszerűen nem tudom jól megfogni és ez a 72 is erősen határeset. -
sicc33
aktív tag
válasz
DeFranco #30125 üzenetére
DeFranco: BT headsettel OK, kábelessel nem próbáltam ...
gyulaszu: valóban jogos a kritika. Lányomé a 4x ő hívott, én nem hallottam őt. Viszont ő halotta azt amit én mondtam neki, mert kértem indítsa újra a telefont és mondta mikor találkoztunk, elmonda, hogy megcsinálta. Az én telefonom jó, letesztelve. Ha mást hívott a 4x-el akkor az a személy sem hallotta mit mond, néha valami zörej beszűrődött. Kihangosítást nem próbáltam, de ahhoz nem a fenti mikrofont használja? Mintha itt korábban azt olvastam volna.
-
SybenX
őstag
-
MamboRider
csendes újonc
válasz
DeFranco #28369 üzenetére
Szia, köszi a választ!
Nincs feltelepítve vírusirtó, csak ami eleve rajta volt. Most kikapcsoltam a play áruház frissítést, de az sem volt automatikus, csak értesítést küldött és manuálisan le szoktam töltögetni amikor van időm. Valahol meg tudom nézni milyen háttérfolyamatok futnak éppen? Van erre esetleg egy alkalmazás? És honnan tudhatom hogy mi az amit ki is szabad kapcsolni?
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
DeFranco #28039 üzenetére
Jóvanna, költői túlzás volt.
Én már kifutó modellként vettem, és ennek januárban lesz két éve.... ...akkor esedékes az új vásárlása. Eddig maximálisan elégedett voltam, de most már nagyon lassú, kezd "kevés lenni". A kamerája meg a kezdetektől a hasznavehetetlen kategóriába tartozott...Sajnos valóban mélyen zsebbe kell nyúlni, ha az ember valami méltó utódot szeretne: a 128GB-os Mi 9 SE még mindig 100 ezer körül van (rá fáj a fogam). A 4X ár-érték aránya sajnos ma megközelíthetetlen.
-
macssessz
tag
válasz
DeFranco #27758 üzenetére
Köszi. A neve csobogás volt. De ne fáradj vele, kerestem újat. Már jó régen az volt a csengőhangom, megszoktam. Gondolom még az előző verzióból hozhatta? Talán többel előtte volt? Nem tudom. Egyáltalán a frissítéssel változik a csengőhang készlet? Nem figyeltem soha.
-
bb71
őstag
válasz
DeFranco #24570 üzenetére
Miért kell TD-SCDMA ????????????? Ez kínai rendszer...?
RpPRO:
Samsung és más neves gyártók termékeire is panaszkodnak emiatt... amiben lehet, hogy 435 van nem néztem utána.*********************
PIE ROM:
3S topikban olvastam a Syberia Project-ről. Feltettem 4X-re. Pie, elég jónak tűnik. Akkufogyit figyelem mától. -
-
starr
őstag
válasz
DeFranco #24559 üzenetére
Jó jelszót próbáltam, de én előtte szétromoltam a telefont. Viszont Nálad rejtély miért jött elő gyári rendszernél.
Mintha lenne olyan, hogy ha sokszor elcsesszük, akkor valahogy a mi fiók jelszavát kéri, de idáig még nem jutottam.
Mi fiókot azért érdemes csinálni, mert bizt mentésből egész jól visszaál. A Google-és mentést viszont nem csinálja meg a miui szerintem. -
starr
őstag
válasz
DeFranco #24554 üzenetére
Ha Twrp fent van, akkor megoldható.
A TWRP fájlkezelőjével töröld az alábbi fájlokat a "/data/system"-ből:
gatekeeper.password.key
gatekeeper.pattern.key
password.key
pattern.key
locksettings.db
locksettings.db-shm
locksettings.db-walNálam a "password.key" és a "pattern.key" nincs ott, de a másik 5 törlése megoldotta többször is.
-
Dr.NX
addikt
válasz
DeFranco #23773 üzenetére
Erről ez jut eszembe.
https://youtu.be/mcujGqRiNvE?t=10s
Amúgy papír/CD alapú manuál is ritka manapság. -
-
DeFranco
nagyúr
válasz
DeFranco #22977 üzenetére
nos, megérkezett a tempered glass, teljesen jó, a szabad kijelzőablak egy gondolatnyival szélesebb és két gondolatnyival magasabb mint a telefon kijelzője, a nillkin tokba nem ér bele, nem nyomja fel, kellemes méret, sem nem nagy sem nem kicsi, rejtve marad annak ellenére hogy a lekerekítésre nem lóg rá.
a kijelzőn egy egész kicsit sötétít, de tényleg minimálisan, szivárványosodást nem tapasztaltam, viszont kikapcsolt kijelző mellett alaposan megnézve pontmátrix látható, nem zavaró, ha valaki nem keresi nem látja, akarni kell látni de tény hogy ott van.
nem tapogattam végig hogy teljes felületen ragad-e de szerintem igen.
az érzékelése jó, figyelni kell hogy az értesítő ledet eltaláld felrakáskor, de mivel merev tudsz vele kísérletezni csak ne tedd le a kijelzőre amíg nem fix hogy jó.
én elégedett vagyok vele első ránézésre, a többi majd használat közben kiderül.
-
orso0355
őstag
válasz
DeFranco #22631 üzenetére
Amikor használtam, nem éreztem rossznak, mivel nem volt összehasonlítási alapom, hisz azonnal rátettem, ahogy megjött a telefon. Utána feltettem a hydrogelt, na AKKOR vettem észre, mekkora a különbség - de szükség esetén tényleg jól használható, nincs vele semmi gond, és szerintem jól is néz ki. Könnyű feltenni is.
-
shifty!
senior tag
válasz
DeFranco #21331 üzenetére
Nillkint nem nagyon szoktak hamisítani, ahogy én tudom (eddig 3 készülékre rendeltem ebayről nillkint, mindegyikre ugyanolyan minőségű tokot kaptam).
A kecsességre vonatkozó nézeted osztom, de úgy csúszik mint egy szappan, szóval kötelezőnek érzem a megóvás érdekében legalább egy szilikon tokot használni rajta,, de a Nillkin Frosted Shield az egyik legjobb amit vehetsz rá.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
DeFranco #20068 üzenetére
nos, végül megérkezett a nillkin tok, vegyesek az érzéseim.
tök jó, el tudom hinni hogy a legjobbabb tok amit tudtam venni, és egy dolláros licitért gyakorlatilag ingyen volt DE...
ez a telefon önmagában olyan gyönyörű, már szinte kecses, hogy bűnnek érzem hogy tokot rakjak rá, még ha egy ilyen igényes és vékony darabot is.
egyébként meg tudná valaki mondani, hogy hogy tudom ellenőrizni hogy eredeti tokot kaptam-e?
-
vince
őstag
válasz
DeFranco #20827 üzenetére
Én nokia 301-ről jöttem, ott is be volt állítva 6 gyorsszám és ott sem jelezte ki sosem, csak a szerkesztőnél, hogy melyik mi, tudom fejből. A Nokiában azt szerettem, hogy vakon tudtam tárcsázni ezeket, na a Redminél ez már nem játszik
Kezdetben szórakoztam én is az asztalra kitett gyorshívókkal, de nekem sokkal egyszerűbb a gyorstárcsázás (cn deven vagyok [hu / eu], már hónapok óta használom). -
csakb
őstag
válasz
DeFranco #20643 üzenetére
Azt csináltam, amit utána leírtam. Biztos van más mód is, de sosem voltam annyira nagy telefonbubus.
A MIUI-ban van Sync, Cloud, és local backup is. Ezek a fontos, alap beállításokat, és az appokat lementik. Az appok adatait persze nem feltétlenül.
Összetettebb appoknak általában van saját backup lehetőségük is.Most szemezek a Titanium Backuppal, ami elvileg az appok adatait is tudja menteni, de nyilván root azért kell neki ehhez.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy ruhás topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Path of Exile (ARPG)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Hálózati / IP kamera
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest