- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
kidnou
őstag
válasz
manchester99 #22999 üzenetére
Az más, de alapestben tényleg a gyári állapot a tiszta
-
kidnou
őstag
válasz
manchester99 #22996 üzenetére
DeFranco jól mondja. Ha el akarsz adni egy készüléket, mindig gyári állapottal add el. Ha buherált rom van rajta és valami nem jó, akkor azt mondja szétcseszted
-
kidnou
őstag
Értesitősávban gps ikonra hosszan ráböksz, akkor bejön a helyszolgatások. Vagy akár beállítás menü rendszer/adatvédelem/helyszolgatások Nagy valószínűséggel energiatakarékos módban vagy. Állitsd nagyon pontosra. Nem kell félni nem zabálja az akksit, nálam folyamatosan be van kapcsolva
-
DeFranco
nagyúr
válasz
manchester99 #22994 üzenetére
én a helyedben gyárira tenném, zárnám a bootloadert, visszaállítanám az out of the box állapotot aztán romoljon ő ahogy akar. az a legtisztább, és akkor a custom bugokért nem neked kell felelni.
-
manchester99
tag
Sziasztok , elszeretném adni a telefonomat jelenleg Los 14.1 van rajta ami szerintem egy szuper rom, egy gond van vele 10-15perc folyamatos használat után 41-42 fokra is felmelegszik a készülék.Kérdésem a következő volna aki miui-t használ annak ilyen melegekben mennyire melegszik a telefonja ? Érdemes volna-e miui-val tovább adnom rajta ? A vevő inkább sima android párti nem kell neki a miui feature
-
bb71
őstag
Xiaomi.eu-rom: GPS nem talál jelet. Mit tegyek?
Előtte jó volt, nincs változtatás már sok hónapja, újraindítás volt, cache törlés megvolt....
-
starr
őstag
-
starr
őstag
válasz
dangerzone #22986 üzenetére
Újraindítás, gyorsítótár törlése, ill. amely appoknál nem gond, töröld az adatait.
-
dangerzone
addikt
Sziasztok! Mitől lehet az, hogy az 1 éves 4x/32GB telefononom teljesen be van lassulva mostanság? kezdetben teljesen gyors volt, viszont az utóbbi 4 hónapban ha netezni akarok rettentően lassú a chrome, illetve maga a telefon is lassan reagál, több másoderces lagja van, mikor meg akarok nyitni valamit meg átugrik a kijelzője.
5 GB szabad hely van még rajta, 10 programot telepítettem rá kb (insta, facebook, messenger, meg pár játék).
Van valami ötlet, mitől lehet, mit lehetne csinálni? Reinstall?
-
siddis
őstag
Jahh, amúgy a július 23-i Resurrection Remix arn64aonly GSI már nagyon szépen megy, még a Google Camera is elindult, ami hiányzott az az automatikus fényerő szabályozás, azt nem találtam benne sehol sem, de majd javítják. A Clarity 4.1 Treble kernellel is működött.
-
siddis
őstag
TWRP 3.2.3 by Isaac Chen (szerintem treble és non-treble is egyben)
-
sharp007
tag
Valaki korábban keresett matt TG-t.
TG, tempered glass, üvegfólia.
-
törölt tag
válasz
fradi81 #22971 üzenetére
Nálam aztán kap hideget-meleget. Az előző tok is elég viharvert volt, amikor ma kukáztam..
Az eddig használt fólia szintén. Végtére is csak egy használati tárgy.
#trebrona: szerintem itt szivárványosság alatt a bayer-szűrő okozta moire-effektre gondolsz, ami inkább a képfeldolgozás hibája lesz. Én legalább is semmi ilyesmit nem tapasztalok használat közben, sőt, az előző olcsó védőfóliához képest egy élmény használni.
Szerk: off
-
-
esikl012
tag
Sziasztok!
Páromnak van egy ilyen készüléke olyat tapasztaltam vele, hogy ő beállítja az ujjlenyomattal történő feloldást de én is ugyan úgy fel tudom oldani 5-6 érintés után. -
bodnar10261
aktív tag
frissült a Pixel Experience rom :
https://download.pixelexperience.org/santoni/
-
beef
őstag
válasz
bodnar10261 #22956 üzenetére
Azt használtam, a 14.1 kiforrottabb volt. A 15.1 nekem jobban merült ugyanazokkal az appokkal.
-
sicc33
aktív tag
Persze. 100%-os töltöttséggel adtam neki tegnap oda. Kb fél órája adta a kezembe hogy miért nem töltöttem fel. Annyira érdeklik a műszaki dolgok, hogy töltőre is én rakom fel
Ha most feltöltöm, lesz egy wipe ... Talán segít. Véletlenül kattintott egy rendszerfrissítést. Szerintem az lesz a baja ... remélem.
-
sicc33
aktív tag
Sziasztok! Nagyon meglepődtem ma reggel. Kislányom hozta a telefonját, hogy apa miért nem tetted fel töltőre? Pedig fenn volt. 21 óra alatt elfolyt belőle az energia. Járt már így valaki? Se wifi se moblinet se semmi.
Ötlet. Energiahasználatban csak a rendszer és a telefon készenlét volt ...9.5.10.0 Global Stabil
-
beef
őstag
válasz
bodnar10261 #22950 üzenetére
Én használtam a 7 és 8.1-re épülő LOS-t is. Az előbbi sokkal jobban kímélte akkut, más különösebb gond nem volt velük. Bár az összes többi 8.x ROM is rosszabbul kezeli akkut, mint a 7.x. Nekem ez a tapasztalatom.
-
bodnar10261
aktív tag
válasz
siddis #22947 üzenetére
Ajánlottad a Lineageos-t milyen tapasztalatod van róla ha használtad? A 4Xre azt hiszem 3-4 ember szokott folyamat romot késziteni meglevőt frissíteni. Lineageos unofficial AEX official DotOS official. Viszont a Pixel Experiencet sajnálom hogy halott lett mert nem frissül
-
beef
őstag
válasz
bodnar10261 #22945 üzenetére
Ráadásul előfordul, hogy ugyanaz az ember készít több ROM-ot is, na annak semmi értelme mikor egyiket sem tudja szinten tartani normálisan.
-
siddis
őstag
válasz
Na igen..
-
Nkboy
senior tag
válasz
Dehát, mi újat tudnának mutatni?
.
-
bodnar10261
aktív tag
-
siddis
őstag
válasz
siddis #22942 üzenetére
Okkkééé, akkor a Simplix ROM-ról.?
-
siddis
őstag
Arrow OS-ről valakinek valamilyen infója esetleg.?
-
PuMbA
titán
Nálam az újraindítástól sem javul meg
Amint felkerül egy új MIUI frissítés, telefont alaphelyzetbe kell raknom, mert elkezdi az akksit 2x gyorsabban meríteni, valami adat migrálás miatti beragadt folyamat. A frissítés módszere egy trágya. 1-1,5 hónapot is kibírt a telefonom újraindítás nélkül ugyanolyan akksi idővel, szóval biztos, hogy nem egy alkalmazás ragad be.
-
csferke
senior tag
Sziasztok!
Hogyan lehet a híváslistából az összes bejegyzést törölni egyszerre ?
Híváslistát üressé varázsolni?
Az, hogy 1-1 névhez/számhoz tartozó híváslistát töröljek az megvan.köszi
-
csabulaxi
senior tag
hangpostát hogyan és hol lehet kikapcsolni?
a tárcsázónál levő beállításoknál nincs semmilyen szolgáltatói szám megadva.
-
szimi57
őstag
válasz
bodnar10261 #22931 üzenetére
A DotOs van nálam fent. Nekem bejött.
-
PuMbA
titán
válasz
bodnar10261 #22924 üzenetére
6 és 7 között sem érzek semmi különbséget, szóval felesleges
Már alig bírnak kitalálni valamit az új verziókra.
-
szimi57
őstag
válasz
bodnar10261 #22922 üzenetére
Meg kell szabadulni a MIUI-tól és máris lehet 8.1-ed.
-
válasz
bodnar10261 #22927 üzenetére
Örülj hogy egyet kapott a redmi széria nem igen szokott kapni
-
Telda
addikt
Hali!
MIUIHU-ból várható lesz 10-es verzió? Mert akkor megvárom azt. -
trebrona
nagyúr
válasz
bodnar10261 #22924 üzenetére
1 Android főverzióváltást már kapott. Több nem jár.
Van olyan Redmi, ami egyet sem.
-
trebrona
nagyúr
válasz
bodnar10261 #22922 üzenetére
Nem.
-
bodnar10261
aktív tag
Sziasztok!
A Redmi 4X megkapja a MIUI10 alatt a 8,1.et vagy sem??
-
carr
őstag
válasz
St3ven #22919 üzenetére
Elvileg annyit írt. Igen, mert nem töltöm csak kb 80-90% körül max. Tegnap kikapcsolódásig használtam hátha. Kb fél évente kap egy ilyet.
Éjjel megy a sleep as android. Az tartja ébren.
De most annál is jobban merült. Éjjel pedig repülő üzemmódba rakom.Orso: gyári rom. Legfrissebb.
-
janakbacsi
őstag
az xda-n a rom-ok között mit jelent az, hogy egy adott romból van official és unofficial verzitó is? mi a különbség a kettő között?
-
St3ven
addikt
Több az, mint 18,5 óra, nem? Legalábbis nem 100-ról indul a grafikon. Vagy nem is addig töltötted?
A másik, hogy az elején folyamatosan ébren volt, miközben nem volt se mobilhálózat, se a képernyő nem volt bekapcsolva. Ott pörgethette valami rendesen.
Nekem az extrém gyors merülést (nálam ez az) egy újraindítás meg szokta oldani.
-
Bogyó bá'
nagyúr
Az enyém ennél lényegesen rosszabb (életlenebb, és gyakran nem színhelyes) képet készít. Lehet kifogtam egy gyengébb szériát?
Olyan nagyon nem zavar, mert fotózni kb. mindig fényképezőgéppel szoktam. Legfeljebb valamit dokumentálok a telefonnal, ha éppen nincs nálam más eszköz. -
ZeCse
csendes tag
válasz
Bogyó bá' #22902 üzenetére
Itt jön képbe, hogy elsősorban nem a megapixel méret számít, sőt kis fizikai méret mellett a nagyobb inkább hátrány!
Azt azért ne felejtsük el, hogy a fényképezés -a nevéből fakadóan is- a fény leképezéséről szól, amihez megfelelő objektív is szükséges (kivétel persze a camera obscura).
Az ezekben a mobilokban lévő "objektív" -SZVSZ- hagy némi kívánnivalót, így én nem is várom el tőlük, hogy akárcsak megközelítsék egy lényegesen több lencsetagból álló objektívvel szerelt MILC vagy a DSLR gépek minőségét.
Én egyébként meg vagyok a gyári 4X kamerájával is elégedve (meg az egész telefonnal is), így nem is viszek magammal külön fényképezőgépet.Időnként, tájkép módba kapcsolva használom, így gyorsabban lehet fotózni, nem keres fókuszt. Még egy kép.
-
-
enzahobi
aktív tag
válasz
Tomy007 #22897 üzenetére
Ahogy trebrona leírta a beállítást az jó is, egy dolgot vettem észre, hogy a gyári camera hdr mód nélkül a közelieknél enyhén fakó képet csinál, ami még így is részletgazdag és könnyű javítani kis utómunkával. HDR-rel meg tökéletes minden
, csak ne mocorogjon túl sokat a téma. Egyébként itt van pár képem, mindegyik a gyári appal készült, jórészt hdr módban, ahol írja a nevébem hogy picsay az kapott kis utókezelést, jórészt fakóság ill alexpó lett kigyógyítva ;P
-
trebrona
nagyúr
válasz
Tomy007 #22909 üzenetére
Nem, 3S képek.
Arra akartam utalni, hogy majdnem ugyanaz a szenzor, 4X-é még jobb, tehát nem hiszem, hogy azzal ne lehetne ilyeneket.Kamera beállításokat így szoktam Redmiken:
- Középsúlyos fénymérés
- Kontraszt normál, vagy magas
- Telítettség normál
- Élesség normál, vagy alacsonyMinden esetben használom az érintő fókuszt.
Csak, hogy mutassam, mit tud 3S is GCammel, gyanítom 4X is kb ugyanazt:[link]
-
lócitrom
őstag
ez fantasztikus meg kétségbe sem vonom a szenzor képességeit, DE a diskurzus arról zajlik, hogy MIUI gyári alkalmazással hogy hozható össze ez az egész. többször volt ez már itt is kérdés. én eddig nemigen olvastam konkrétumot erről, hogy mit hogyan és mért állítson be az ember.
-
Dr.NX
addikt
Én custom ROM-ot használok, (RR Nougat), aktivált camera2 api-val megdöbbentően jó képeket csinál OpenCamerával. Ja és videó hanggal sem volt problémám sosem. Just sayin'.
-
lócitrom
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bundle topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Eredeti játékok OFF topik
- Tőzsde és gazdaság
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OTP Bank topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest