- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Graphics: Hamis SSD-k az online piactereken, hirdetési oldalakon, hogyan szűrd ki?
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tézé81
tag
Ez igen, korrekt hozzáállás! Este is válaszolnak! (remélem nem haragszanak meg, hogy közkinccsé teszem):
EU Stock
20:06 (1 órája)
címzett: saját magam
Kedves Zoltán!Igen, a Mobilaréna fórumot mi is követjük, és ma délután láttuk az ezzel kapcsolatos felhasználói jelzéseket.
Holnap egyeztetünk a szervizes kollegákkal.Köszönjük!
Üdvözlettel: Zsolt
EU Stock
http://eustock.eu> 2017. máj. 30. dátummal, 17:41 időpontban Tóth Zoltán <xxx@gmail.com> írta:
>
> Kedves Eustock!
>
> Múlt héten kaptam kézhez Tőletek a Redmi 4x-emet. Belefutottam egy hibába, mely különböző internetes fórumok tanúsága szerint nem egyedi és nem készülékspecifikus (Redmi 3s-nél is megesik):
> amennyiben 4G hálózaton használom a telefont, a bejövő hívás a hívó félnél gyakran 8-9-szer is "kibúg", mire a telefon bármit is reagálna nálam. Ugyan ez anem fordul elő, amennyiben a telefont 3G-re, vagy 2G-re állítom be. Ezen kívül végigzongoráztam már mindenféle beállítási lehetőséget. Kérlek segítsetek, hogy érdemes-e emiatt szervizbe vinnem, vagy szoftveres hibáról lehet szó, mely egy majdani MIUI frissítéssel megoldódhat.
>
> Szíves segítségeteket megköszönve:
>
> Tóth Zoltán -
starr
őstag
Nah, megvan a telefon.
Hogy tudom a microsoft fiókomat úgy felvenni, hogy meg is jelenjenek a névjegyei is a tárcsázó/névjegyzékben?
Be van pipálva a fióknál névjegyek szinkronizálása,szinkronizált is. Mégis csak a google névjegyeket látom ott. (A naptár meg a másik...) -
Tézé81
tag
válasz
retesz147 #588 üzenetére
Csupa jó hír
Akkor sem merem
Ha megkerüli az OTP a hacket, gázban vagyok. Egyszer már ráfáztam. De mindenképpen biztató hírek! De ha már van xposed-ed, miért nem próbálod ki ezt: Intelli3G, vagy valamelyik hozzá hasonlót. Emlékeim szerint tudja azt, hogy kikapcsolt képernyőnél automatikusan visszakapcsol 3g-re, vagy 2g-re, mikor feloldod, meg fellép 4g-re. Bár régen használtam... A Te gondod így könnyedén megoldódna.
-
dontpanic
tag
Eustock-os vétel, 7.5.11 Eu weekly rom, LTE-re állítva. Nálam szerencsére azonnal kicsöng, megszólal.
-
NSPeti
csendes újonc
Üdv! Csütörtökön kézhez kaptam én is a telefont.(Köszi eustock). A tegnapi napig használtam egy magyar és egy osztrák SIM kártyával zökkenőmentesen. Tegnapi napon ahogy kiértem Ausztriába, elkezdte ledobálni hálózatról mindkét kártyát pár másodperces gyakorisággal. Kézi hálózatválasztással nem enged csatlakozni, automatán néha néha rámegy, de maximum fél perc múlva le is dobja. Próbálkoztam azóta azzal, hogy megcseréltem a kártyákat, vagy csak egy kártyával, a helyzet ugyanaz. (A kártyák jelen pillanatban egy másik készülékben hibátlanul teszik a dolgukat.)Használhatatlan jelen formában. Valaki találkozott hasonlóval?
-
retesz147
addikt
Használja esetleg valaki SIM+microSD kombinációval a telót?
SD behelyezése után nem lassul be az ujjlenyomatolvasó?
Sd nélkül flottul érzékel, sd-vel dög lassú... Ismét hamgsúlyozom, ez R3S, csak próbálok párhuzamot vonni. (ez a hiba egyébként 99%ban csak nálam lesz és a rom miatt, csak érdeklődöm). -
vzoltan87
tag
válasz
this is life #482 üzenetére
Szia! Köszi a választ. Global stabil van rajta. Csak azon filóztam, ha jön a megváltás, mint a 8.1-ről a 10-re, akkor megpusztulok. A pöcökegér kicsit hiányzik, de nem cserélném vissza. Szóval itt frissülhet a droid is, a miaú is, meg az appok is. Nagyon remélem nem vágják haza. Ügyes kis kütyü.
-
Cadal
őstag
Ezt kipróbálom, eddig nálam is be volt (feleslegesen, mert ha jól tudom csak telekomnál működik) kapcsolva VoLTE.
#szerk: kipróbáltam, kikapcsolt VoLTE funkciónál 4G-re állítva vonalasról hívtam a számomat, meg se nyikkant a telefon! Megnyomtam pár másodperc után a bekapcs gombot azonnal indult a csengőhang és mutatta a bejövő hívást.
#Szerk 2: Ugyan ez a lépéssorozat 3G-n (vonalasról csengetve az alvó telefont) azonnal kicsengett a készülék.
#572) fzoli86: Érdekes, akkor más okozza a zavart.
#575) retesz147:remélem kiderül mi a bibi.
-
Tézé81
tag
Lehet, hogy neki azért nem jelentkezik a a hiba, merthogy PONT B20-at használ. Bugyin lakom, Pesttől 20 km-re, szóval nagyon könnyen lehet, hogy nálam nem B20 van, hanem a másik 4G (nem tudom mi a neve). Telekomos vagyok. Írtam egy e-mail-t az Eustock-nak, majd ha válaszolnak, berakom ide.
VoLTE kikapcsolása rajtam nem segített.
-
Tézé81
tag
válasz
gingerbalm #567 üzenetére
Szintén 2017. 05 (Eustock)
-
trebrona
nagyúr
Kíváncsi lennék milyen a videófelvétel hangminősége. Tesztelte már valaki?
-
mdraco
őstag
Nektek, a telefon doboza alján milyen dátum szerepel? Vajon lenne több hardwer revízió? Nálam 2017.03
-
fzoli86
tag
Ezt nem tudom jobban kifejteni.
Az, h mi a konkrét hiba, fogalmam sincs...
Először visszaállítás és szűz teszt. Ha az megvan és nem hoz javulást, akkor gariztatni. Ha hoz, akkor app a hibás...Elég valószínűtlen ilyen kis számban a jelentkező hibáknál, h az oprendszer lenne...
A ledes bugnál tökéletesen látszik.Neked Eustock-os és hibás?
-
Tézé81
tag
Hozzáteszem, fel sem merülhet, hogy hardveres a hiba?
-
Tézé81
tag
válasz
retesz147 #555 üzenetére
Amúgy ha valakire igaz az alábbi kombó:
- Pesten lakik
- Eustock-on vásárolt
- "4G bejövö hívás" hibás a telefonja
- van benne indíttatás, akarataz bevihetné a szervizbe (WayteQ), vajon mit csinálnak vele. Ismerem a szervizt, marha rendesek és segítőkészek, de én most fel nem mennék emiatt Pestre.
-
vince
őstag
válasz
Domestos #557 üzenetére
Belinkelem, így könnyebb odanavigálni: http://en.miui.com/thread-605570-1-1.html
-
Domestos
tag
Valaki már írta, de talán érdemes újra, a fehér notification LED szoftveres probléma:
http://en.miui.com/thread-605570-1-1.html
Aki szeretne javítást, és még nem tette, a Confirm gombra bökéssel kicsit segíthet, hogy nagyobb proiritást kapjon a probléma a fejlesztőknél...
-
fzoli86
tag
válasz
retesz147 #555 üzenetére
Az aláírást láttam, de az nem azt jelenti, hogy követed... ezért kérdeztem.
Olvastam a javaslatod az elején. Viszont sok embernek kell a 4G. Amennyiben nincs semmivel összefüggés akkor valóban az a járható út, amit leírtál. Viszont az elég érdekes, hogy ennyire ritka ez a jelenség... -
retesz147
addikt
Aláírásomban látszik milyen telóm van, milyen Rom-mal.
1 hónapja van meg a teló, kb azóta követem, de kb csak én vetettem fel a problémát, vagyis az uccsó 1 hónapban csak én és visszakeresve se találtam nagyon erre utaló hsz-t.
De nálam jelentkezik és ott kaptam azt a tippet, hogy álljak át 3G-re, ahogy azt itt én javasoltam elsők közt megoldásként.R3S fórum összefoglalóját sztem sokaknak érdemes lenne átolvasni, mert sok hasznos dolog van ott leírva, trebona kolléga jóvoltából!
-
mdraco
őstag
Ez az infra telefonon jó dolog, be tudtam kapcsolni a tv-t, ez számomra újdonság.
-
fzoli86
tag
válasz
retesz147 #550 üzenetére
Minden gyártó több beszállítóval dolgozik. A megegyező modulokat több helyről szerzik be, hogy biztosítsák a zökkenőmentes értékesítést. Ha már ez a Redmi 3S prime-nál jelen volt...tuti kiszűrik...
Ha romot érintő hiba, akkor lényegesen gyakoribb... Kezdek tényleg app-ra gyanakodni... -
fzoli86
tag
Az eddigi infókból az jön le, hogy szolgáltató kizárható, és az értékesítő is.
Akinél jelentkezik a probléma, tudna valamikor egy teljes rendszer visszaállítás után a szűz rendszerrel, újra egy tesztet csinálni? Remélhetőleg egy app okoz kellemetlenséget...Ha minden igaz Eustock-os teló nem is értintett az ügyben...
-
El Rey
tag
Eustock tól van a telóm és T-nél vagyok. Semmi problémát nem tapasztalok.
-
fzoli86
tag
Gyors közvélemény-kutatás.
Csak Eustock-os telókat érint az LTE kicsengés késés? -
mikej95
aktív tag
Én a B20 nélküli változatot pedig arra nem tudom rávenni, hogy rezegjen a retkes Messenger. Korábbi MIUI 8.x verzióknál az volt a gond, hogy nem lehetett letiltani a Messenger, Facebook, stb, rezgését, a beállítások semmit sem jelentettek, láthatóan jól patchelve lett a probléma.
Nagyvárosokban ezen is van LTE, de nem tapasztaltam hasonló dolgokat, bár Telekomos a kártya, mintha itt írták volna, hogy főleg Vodásokat érinti ez a késleltetéses probléma. -
Franklin
addikt
-
Domestos
tag
Sziasztok!
Feltettem MI-Globe ROM-ot a 4x-emre. A ROM generálásakor bekattintottam, hogy Magisk root legyen rajta, de nem látom, hogy rootolva lenne, nem igazán értem, mit kéne csináljak, hogy tudjak root jogot adni appoknak. Ennek hogy kéne működnie?
-
mikej95
aktív tag
Előbb megjött, mint a telefon és sajnos hézagos is, sima üvegként volt reklámozva írták is, hogy nem biztosít teljes lefedést, gondoltam 2.5D üveg miatt kisebb lesz mint a kijelző és meg van oldva, de nem simán hézagos a peremeken.
Most rendeltem másik üveget, aminek a peremei ilyen rásimulós
"carbon fibre"műanyag, pont olyat amiről képet linkeltek nem sokkal azután, hogy válaszoltál nekem. Igazából nem oszt-szoroz, hogy letakarja a gombokat, mivel amúgy sem túl láthatók és tudom melyik hol van.Itt a link a rossz fóliához, ez nem 2.5D ilyet ne vegyetek. Ugyanettől az eladótól vettem TPU szilkon tokot az egy hajszállal vastagabb volt mint a bolti ajándék (alis ajándék tok kb vicc kategória).
-
miku84
tag
Hogy lehet kikapcsolni, hogy ha felveszik a hívást a túloldalon, akkor nálam ne rezegjen egyet a telefon?
-
fzoli86
tag
válasz
zoltannagy #526 üzenetére
Tapasztalatok eddig:
beérkező hívás jelzésének késése LTE hálózaton (kb. 5. csörgés után)
gyenge rezgőmotor
gyenge minőségű képet készít az előlapi kamera
nincs funkció gomb világítás
nehéz jó tempered glass-t találni rá -
thegaben86
csendes tag
Valaki árulja már el légyszi, hogy hol az istenben tudom kikapcsolni a nyomorult T9 szótárt, vagy minek hívják ezt a szart. Ha beírom a keresőbe, akkor aranyosan kidobja hogy rendszeralkalmazasok/telefon/tovabbi beallitasok/T9 bevitel, de belépve a megadott menupontba, nincs olyan hogy T9 bevitel.
(az első android telefonom, sry..) -
fzoli86
tag
válasz
Yellow73_a #524 üzenetére
na igen...erre gondoltam, olyat érdemes akkor ami nem kerekített hanem jóval kisebb...
Persze tudni kell, hogy a kijelző sem tökéletesen sík és az üveg sem, ezért a hiba mértékétől függően idővel eláll egymástól a 2 felület... -
zoltannagy
aktív tag
Sziasztok, rendelt már valaki telefont a EuStockt-től? A mobilaréna onnan kapta a telefont tesztelésre és elég korrekt a telefon ára. Tapasztalatokra lennék kíváncsi. Köszönöm!
-
SSlyTR
senior tag
válasz
Yellow73_a #508 üzenetére
Szerintem szamit, hogy ki milyen halozaton hasznalja. Ahogy olvasgattam par hsz-t a telekomosok orulhetnek, a vodasok beszivtak ezt.
-
Yellow73_a
tag
Én pont tegnap tettem rá egy elvileg 2.5D-s full cover üvegfóliát. Sajnos ennél sem találták el a méretet tökéletesen, mert igaz, hogy elvileg rásimul az eredeti lekerekített üvegre, de a pici méretpontatlansága miatt mégsem fekszik fel jól, ezért levegős maradt a széle
Ja, és a full cover fólia alsó fekete része nem átlátszó az érintőgomboknál, így teljesen eltakarja az amúgy sem igazán látható gombokat.
-
Franklin
addikt
Próbáljatok már ki valamit: ne legyen a telefon se mobilneten, se wifin. Állítsátok át a hálózatot 2G-re vagy 3G-re. Ekkor felül kiírja, hogy "Telenor HU" (2G esetén), vagy "Telenor HU 3G" (3G esetén).
Ha most bekapcsolom a wifit, akkor a kiírás átvált "Telenor HU 4G"-re. Ha kikapcsolom, visszaáll.
Ez most csak egy bug a kiírásban vagy ilyenkor tényleg felvált 4G-re??
-
fzoli86
tag
válasz
Yellow73_a #521 üzenetére
elaltattad a telót 5 percig és nem zargatta értesítés?
-
fzoli86
tag
linket küldj légyszi, hogy mit rendeltél...
ezt úgy szokták orvosolni, hogy lényegesen kisebbre vágják az üveget és így nem lóg túl a kerekítésen...
Persze elég gázul fest...ezért rühellem a 2.5D üveget, törném el a kezét aki kitalálta és bevezette.....létezik ívelt de az sokkal nagyobb ívre van...pl samsung edge. 2.5D re szerintem méregdrága lenne....
-
ORCA58
addikt
Évek óta nézeget a Xiaomit, hátha egyszer lesz olyan amibe nincsenek bosszantó hibák, de mindig van valami olyan nyűge, ami eltántorít. Most ez hívásnál 4G-ről lecsatlakozás katasztrofálisan lassúsága. Nem igen bízom benne, hogy javítják, mert sokszor lehet panaszt olvasni, hogy a régóta jelezett hibát (még ha a fél világ is sír miatta) sem javítják ki. Viszont tehetnek bele újakat, habár ez minden gyártó frissítésére jellemző.
-
odihari
csendes tag
a telefont is itt venném, és feltűnt h üvegfóliát nem árulnak hozzá csak tokot. Érdeklődtem, hogy miért? Azt válaszolták, mert nem tapad meg a kijelzőn és ők ajánlották, hogy itt a fórumban érdeklődjek, mások hogyan oldották meg a kijelző védelmét. Az üveg jó ötletnek tűnik, szétnézek majd, de ugye nem szeretnék rendeléssel együtt több ezret erre költeni.
Üveg nélkül félek, hogy karcolódna, illetve szeretném megvédeni egy esetleges esésnél a kijelzőt. -
El Rey
tag
Funkció gombok világításának hiánya engem nem zavar. Reflexből oda nyúlok ahová kell sima ügy szerintem.
-
KTomi77
tag
Sziasztok,
Én is tulaja lettem egy redmi 4x-nek. Eddig nekem nagyon tetszik, egyedül a funkció gombok világítása hiányzik. Én másban eddig nem találtam hibát. -
Yellow73_a
tag
Segítsetek, légyszi.
Pár napja regisztráltam a magyar MIUI fórumra. Elvileg kellett volna, hogy kapjak aktiváló e-mailt, de nem kaptam, ezért még inaktív a felhasználói nevem. Azt írja, ha problémáim vannak az aktiválással, írjak a fórum adminjának. Viszont belépés nélkül nem tudom még azt se megnézni, hogy ki az admin, és értelemszerűen ha tudnám is, belépés nélkül nem is tudnék ráírni.
Ki ott az admin, és hogy tudnék vele kapcsolatba kerülni? -
csusza`
senior tag
Most adtam túl a Nexus 5X-en, erősen gondolkodom ezen a készüléken, tekintve, hogy ezek a kínai készülékek már nem azok, amiken pár évvel ezelőtt kacagtunk...
-
miku84
tag
válasz
Yellow73_a #508 üzenetére
A rezgés nagysága állítható a menüben az meg kéne, h oldja a problémádat.
-
Yellow73_a
tag
Szintén zenész. Hat napja boldog tulaja vagyok egy 4X-nek.
Semmi problémám sincs a telefonnal. A korábbi LG Spiritemhez képest nagyságrendekkel jobb. Nekem tetszik a kijelzője, jobb, mint a Spirité.
Egy bajom van csak, hogy a rezgőmotor jóval gyengébb, mint bármelyik korábbi telefonomon, így az övtokban hordva nem érzem, hogy rezeg, pedig eddig minden telefonomat néma rezgő módban használtam, nem szeretem, ha csöng, illetve hangokat ad különböző műveleteknél. -
starr
őstag
Srácok, köszönöm az infókat! Megrendeltem.
-
Cadal
őstag
Nem bántam meg, jó kis készülék. A batár akksi már-már visszahozza az old-school telefonok rendelkezésre állási idejét. A 4G-s hívás nem kijelzés bosszantó, de visszaváltottam 3G-re. Remélem majd javítják. Minden másban szerintem rendben van a készülék. (Samu Ace4 -ről váltottam)
Új hozzászólás Aktív témák
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- Xiaomi 12T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest