- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
grafnet
veterán
-
Black_Raven
veterán
válasz
calamites #13680 üzenetére
Rakd fel azt a TWRP-t, amit ELSŐNEK felraktál a telefonra, és akkor az a jelszó, amit a telefonon használtál ujjlenyomatolvasóhoz(jelszó/minta/pin, de nem sim pin) akkor ha működik a jelszó azonnal csináld a Format Data-t de factory resetet nem. A format data leszedi a telefon titkositást.Készülj hogy az adatokat törli, de úgyis tiszta ttelepitést akarsz. Gondolom mielőtt nekiáltál buherálni nem kapcsoltad ki az Eszközkeresést a Mi Cloudban és nem léptél ki a Mi fiókból.
-
sxxorp
őstag
-
vince
őstag
válasz
calamites #6468 üzenetére
Én is xperia billentyűzetet használom, tetszik.
Nemrég beszéltünk róla, hogy ezzel a moddal lehetséges a gyorsabb töltés, de wakelockot okoz. A pakk már egy hete a telefonon, tegnap csak töltöttem és ismét beakadt, újraindítás kellett neki
-
vince
őstag
válasz
calamites #4982 üzenetére
Én vettem egy ilyet, hogy pontosan lássam mi a helyzet. Eltartott egy darabig, míg az itthon fellelhető eszközök, töltők és kábelek összes variációját végigmértem, de nem volt haszontalan. A legnagyobb tanulság, hogy a sok éves Galaxy Tab 3 töltője veri a Redmi 3S vagy 4X gyári töltőjét.
-
-
-
aelod
veterán
válasz
calamites #3983 üzenetére
Ez a trend sajnos. De inkább kettőésféldé mint edzs. Az valami borzalom. Munkatársam s6 edge-ét nyomkodva mindig rányomtam a tenyerem élével a kijelzőre. Szerintem nem felhasználó barát egyáltalán. Én sokáig gondolkodtam egy Mi Maxon itthonra "tablet" gyanánt de elvetettem az ötletet végül.
-
bunnyhu
senior tag
válasz
calamites #3976 üzenetére
Nem is az 5.5" a lényeg, mert nyújtott képátlóval lehet akár keskeny is, hanem a készülék fizikai mérete. Szerintem egyébként kb. az iPhone 5S / SE ami megfelelő méret, kár hogy a xiaomi nem látja benne az üzleti lehetőséget, pedig egy olyasmi méretű de erős tudású telefonra jó áron szerintem iszonyat igény lenne.
-
Headbang
aktív tag
válasz
calamites #2821 üzenetére
sziasztok
A telefonnal kapott töltő+adatkábellel meg vagytok elègedve vagy másikat használtok?
Nekem nincs sok bizalmam irántuk mivel a redmi note 3 SE ès a redmi 4X is melegedett a saját töltőjèvel. A redmi note 3 SE-hez kapott pedig meg is halt pár töltès után pedig eredeti volt. -
-
-
-
gyulaszu
senior tag
válasz
calamites #1636 üzenetére
Én ebből rendeltem a múlt héten.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- EA Sports WRC '23
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6500 - Intel P8600 I 3GB I 160GB I DVDROM I 15,4" WXGA+ I Garancia!
- Samsung 840 SSD 120GB újszerű, 100/100
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest