Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
emerzee
aktív tag
Sziasztok! Nem olvastam végig az összes hozzászólást. Tervezem, hogy holnap veszek egy 3/32 fekete készüléket, de érdekelne, hogy lehet e rootolni? Nekem a reklámok miatt fontos ez és a belső memória kiterjesztése végett. Zárolva van a memóriakártya? Tudnak rá a programok írni? Esetleg vannak a készülékre "mókolt" (főzött) romok? Ahogy látom, mostanság lett rá valami frissítés. Rendszeresen jönnek? Foglalkozik a telefonnal a gyártó? Mindenütt azt olvasom, hogy mindenki dicséri. De van hibája? Bármi? Tényleg van benne iránytű? Ha egy helyben állsz és körbeforogsz, a térkép is forog veled? (Sajnos a jelenlegi Sony telefonomban nincs iránytű, nem tudom térképezésre használni... A memóriakártyára nem tudnak a programok írni (de rootolva lett, így már igen). Nincs rá főzött rom, így 2 éve, a kiadás óta nem frissült a rendszer...)
emerzee.blog.hu (Android, Galaxy 3, OT-995, Asus MeMo Pad HD7 információs blogom)
-
emerzee
aktív tag
A bootloader és a root, nem viszi el a garanciát? Más készülékeknél a root-olástól a készülék garanciája megszűnik...
emerzee.blog.hu (Android, Galaxy 3, OT-995, Asus MeMo Pad HD7 információs blogom)
-
emerzee
aktív tag
válasz gingerbalm #1638 üzenetére
Feldobsz róla képet? Kíváncsi vagyok nagyon, hogy milyen lett?
-
emerzee
aktív tag
válasz gingerbalm #1643 üzenetére
Köszi!
-
emerzee
aktív tag
Jövök be a szobába, világít a telefon: qr-kód beolvasás... Ez csak azért gáz, mert a képernyő, a kamera egyszerre megy és azért így párban már eléggé jól zabálják az akksit... Most hirtelen visszanéztem, hogy egyáltalán melyik program lehetett, de nem találtam meg... (Ez így egy kicsit most felizgatott (rossz értelemben...))
-
emerzee
aktív tag
válasz ViTToRe #1687 üzenetére
Nálam is kétféleképpen jeleníti meg az üzeneteket, most átköltözés után. De az oka az, hogy bár ismeri a feladót, de különbontja a 06xxxxx-al kezdődőeket és a +36xxxxx-al kezdődőeket. A feladó ugyanaz, csak a szám miatt szedi szét a beszélgetéseket... Majd nézegetem a megoldást, csak eléggé el vagyok havazva...
-
emerzee
aktív tag
mi az az "egyéb" nevű alkalmazás, ami a nettel kommunikál? A galéria, a fájlkezelő, a kamera mit keres a neten? Hol tudom őket letiltani? Nekem ez a mi cloud, és egyéb mi-s cuccok se nagyon tetszenek, hogy állandóan fel akarnak töltögetni mindenfélét a saját tárhelyükre... Nem igénylem ezeket a szolgáltatásokat, hát letilthassam őket és ne csesztessenek állandóan... Kezdek kicsit frusztrált lenni... (Nem biztos, hogy jó ötlet volt ez a kínai csoda...) Hol lehet ezeket letiltogatni?
-
emerzee
aktív tag
Sziasztok! Ezt a miui felületet, valahogy egyénre lehet szabni? Ikonsorok/oszlopok mennyisége, valahol mintha láttam volna, de nem biztos, hogy az ikonfeliratoknak legyen árnyéka? Esetleg az ikonfeliratok színét megváltoztatni? Vagy lehet, hogy inkább, jobban járok, ha másik launcher-t használok? (feleslegesen nem tenném, mert az is csak zabálja a telefont...)
-
emerzee
aktív tag
válasz cuccos19 #1795 üzenetére
[link]
én ilyet rendeltem. Az előző telfonomon is ilyen volt. Jó vastag, meg lehet fogni rendesen, érzem, hogy ott a zsebemben, nem kell félteni, nyugodt szívvel le merem dobni az asztalra ha fáradt vagyok... Imádtam a kihajtható támaszt! Nagyon jó filmet nézni vele. Remélem, mihamarabb megjön!emerzee.blog.hu (Android, Galaxy 3, OT-995, Asus MeMo Pad HD7 információs blogom)
-
emerzee
aktív tag
válasz chucky80 #1836 üzenetére
Még nem próbáltam pc-ről tölteni, de a másik telefonom autóban, navigáció közben nem kap annyi áramot az autórádiótól, amennyit megeszik, és ezt ki is írja. Tehát a jelenség létező. Valószínűleg ezért adnak a telóhoz 2A-es töltőt. A pc-ből, alap esetben, 400mA jön ki.
-
emerzee
aktív tag
Ha frissíted a rendszert, nem jönne vissza? Én azzal próbálkoznék. De vannak böngésző alternatívák. Bár, lehet, vannak olyan appok, amik a beépített böngészőt használják. Én alapból firefoxot használnék (és használok is), aztán ha valami nem megy a gyári hiánya miatt, akkor raknám fel újra a romot...
-
emerzee
aktív tag
Nálatok, töltés közben, mennyi az akksi hőmérséklet? Nálam, most 42,2 C... Hát, nem valami biztató... De legalább, télen nem fog fázni a kezünk/zsebünk...
-
-
emerzee
aktív tag
kamera mod. Mit szóltok hozzá?
-
emerzee
aktív tag
-
emerzee
aktív tag
Engem az érdekelne, hogy mennyi volt a leghosszabb záridő, és a slow motion, mennyire működött? A képek alapján, amit találtam, 1/2 mp volt a leghosszabb záridő, de a slow motion-ról, semmit se találtam...
-
emerzee
aktív tag
válasz gyenesmartin #1987 üzenetére
Lefényképezed? Engem, hogy tök érdekel, hogy hogy hogyan néz ki... Köszi!
-
emerzee
aktív tag
válasz gyenesmartin #1992 üzenetére
Köszi szépen! Tényleg eléggé látványos a dolog. Az a baj, hogy a tekintetet, folyamatosan odavonzza...
Más:
Rendeltem a hardveraprón desolatortól átlátszós tokot, ami jó, használható, bár nem valami feszes, amit a mostani melegnek tudok be, és üvegfóliát, ami sajnos egy nagy halom kaka, úgyhogy ha nem akarja valaki kidobni a pénzét, akkor ne vásároljon tőle üvegfóliát. Az eredményt mutatja a kép. Sajnos, körben van egy kb., 3-5mm-es légcsík. A "fólia" mérete pedig, pont akkora, mint a kijelző (tehát a képernyő aktív része).emerzee.blog.hu (Android, Galaxy 3, OT-995, Asus MeMo Pad HD7 információs blogom)
-
emerzee
aktív tag
Ha kinyitom a bootloadert, utána vissza lehet azt újra zárni?
-
-
emerzee
aktív tag
http://hardverapro.hu/apro/xiaomi_redmi_4x_4x_tok_uvegfolia
Én innen rendeltem. Tökéletes! (rendeltem is egyet tartalékba...) Tegnap délelőtt 10-kor átutaltam a pénzt, ma reggel 8-kor nálam volt a fólia. Lehet, hogy nem 700ft, de nem kell 1 hónapot várni, mire megjön... A lednek van ablakocska, vannak rajta négyzethálós pöttyök, de csak surló fényben látszanak, kikapcsolt képernyőnél... (Ha nem írja itt valaki, észre se veszem soha...) Tökéletesen illezskedik a képernyőre.... (A desolator féle fóliával megjártam, bár visszakaptam az elutalt pénzem, így is 500ft volt a tanulópénzem, mert vissza kellett küldenem a szar fóliákat, tehát ennyit kidobtam az ablakon...)emerzee.blog.hu (Android, Galaxy 3, OT-995, Asus MeMo Pad HD7 információs blogom)
-
emerzee
aktív tag
A videó felvétel tényleg szar hangú. A kuruttyolò effekt akkor szokott lenni, ha túl nagy a hangerő felvetel közben. Amit én videót készítettem, azzal az a baj, hogy a téma hangja nem nagyon hallatszik, csak az én szuszogasom. ⁴g n nekem is panaszkodtak a szar hangra. Vissza váltottam 3g re és nincs gond. Nem használok mobilnetet...
Ami nálam gond, hogy beállítottam az automata fényerőt de nem változtatja... 8.2.9.0...
-
emerzee
aktív tag
8.2.9.0-án több cpu terhelés mérő programmal, stressz test-el megterhelve a procit is csak 6 magot használ egyszerre. Időnként beugrik 1-1 másodpercre nagy terhelésnél a 7. mag, de ez ritka. Nagy terhelésnél 4 mag megy 1400-on kihasználva, 2 960-on vagy 768-on kihasználva, 2 meg ugyan 960-on, de terhelés, számolás, nincs rajtuk... Felajánlotta a rendszerfrissítést, lehet felrakom kíváncsiságból, hátha kiderül, hogy megy e a 8 mag egyszerre... Amit el tudok képzelni, hogy le van korlátozva, a hőfejlődés miatt. Egyszerre fűt az akksi, hogy ne melegítsen nagyon a proci is mellé... Azt is el tudom még képzelni, hogy nem prémium minőség miatt van fém házban, hanem inkább a hőelvezetés miatt... Jó lenne látni, hogy is néz ki a kicsike belülről... Ettől még elégedett vagyok vele, csak furcsa...
-
emerzee
aktív tag
hm. A qualcomm ezt írja:
CPU Clock Speed: Up to 1.4 GHz. CPU Cores: Octa-core CPU 8x ARM Cortex A53. CPU Bit Architecture: 64-bitEz nem 4+4 magos design. Sehol se találtam az osztott magos infót... Így furi, hogy nem használja mindet...
-
emerzee
aktív tag
Én a PH-n kívül sehol se találtam 4+4 magos leírást, egyetlen külföldi oldalon se, pedig vagy 30-at megnéztem... Értem én, hogy Prohardver, de ez nem azt jelenti, hogy biztos az infójuk... Én akkor fogadok el a neten valamit ténynek, ha a gyártó oldaláról olvasott infóra jut több másik oldal is. (De ez az én gondolkodásmódom...)
-
emerzee
aktív tag
Oké, legyen igazatok, találtam egy külföldi oldalt, mely szerint 4x 2,45ghz és 4x 1,9ghz a proci belseje. A telefongyártó ezt lenyomta 1400-ra, fogyasztás és melegedés miatt (valószínűleg). Ebből nem kell nyomatni mindet hétköznapi dolgoknál, elég a 4+2, hisz az oprendszer nem zabál annyit. De stressz tesztnél, miért nem megy mind a 8? No, engem ez érdekel.
-
emerzee
aktív tag
Akkor nem jól jegyezted meg, mert kétszer is bekéri ujjlenyomat előtt... Részemről, akkor nem tudok segíteni... (Talán ötlet: nyitási kérelem a xio-tól, és romcsere/újrarakás. De ezzel még nem foglalkoztam, úgyhogy nem tudok segíteni. De biztos lesz aki segít, mert jobban ért hozzá...)
-
emerzee
aktív tag
válasz MATEO6600 #2269 üzenetére
Tényleg rövidre zárva a dolgot, mit szólnál, ha a boltban kiírnák, hogy 15 a zsemle. Kérnél 8db-ot. Adnának négy normális méretet, meg négy gyufásdoboznyit. Az is 8 zsemle... Vagy 4 frisset és 4 penészest. Az is 8 zsemle... Esetleg 4 normálist, 2 kicsit, meg 2 zsemlés fényképet... Érted, mi a gondom. Ha téged nem zavar, hogy nem a meghirdetettet kapod, az engem nem zavar, de az zavar, ha én nem a meghirdetettet kapom. Az már más dolog, hogy a memória se annyi és a háttértár se, csak eddig külön voltak jelölve a 4+4-ek... De majd ehhez is hozzászokunk. Sajnos a világ, nem afelé hajt, hogy igazat írjunk, hanem, hogy jónak tűnő dolgot hazudjunk! Sajnos ez viszont akkor is csak hazugság... A vásárló megtévesztése...
-
emerzee
aktív tag
Sajnálom! Esetleg próbáld megkérdezni az eladót, hogy mikor jön másik szállítmány, vagy hogy hátha hajlandó elárulni, honnan vette. (Gondolom ez utóbbi nem fog összejönni, hisz miért lenne saját maga ellensége... De azért próbáld meg...)
-
emerzee
aktív tag
válasz Domestos #2869 üzenetére
Szia!
Készítenél róla egy rövid videót? Engem baromira érdekel, bár még nincs root-olva a telóm. Mindenki azt mondja, hogy csak fehér lehet, egyszer linkeltem egy videót a színes led-tól, arra valaki azt mondta, hogy az nem is 4x-volt, így legalább lenne egy pici önigazolásom...
Remélem, készítesz majd kis közösségünknek sok-sok jó kis progit a készülékkel kapcsolatban...emerzee.blog.hu (Android, Galaxy 3, OT-995, Asus MeMo Pad HD7 információs blogom)
-
emerzee
aktív tag
válasz Tschubi #4572 üzenetére
A gyári távirányító progi egy kuka. Csak a legnagyobb márkákat ismeri, és abból is a frissebbeket. Itthon a 3 éves LG smart tv-t sikerült felismertetni, de mást nem. Használd az anymote programot. Fent van a play-en. Érdemes megvenni, ha hosszú távra gondolkodsz. Az ezer éves Orion tv-t is összehoztam vele. Ismer az xbox-tól a légkondiig mindent.
-
emerzee
aktív tag
Ezt a telefonszám hitelesítés dolgot, hogyan lehet kikapcsolni?
-
emerzee
aktív tag
Sziasztok! Van egy jól belakott 6290 rendszerem.Nincs a root-on kívül komolyabb gondom vele. Nyitnám meg tesztelnék más romokat is, de ha nem tetszik, visszatérnék ide. Van rá lehetőség nyitás után, hogy ezt a belakott rendszert romostúl, belakottostúl, mindenestűl lementsem, majd visszarakjam? Kipróbálnám a 9xxx-et, a miui_hu-t, esetleg más romokat, de ez a mostani tökéletes nekem a hibáival együtt...
-
emerzee
aktív tag
Sokan kérdezgetik a fórumban, hogy megéri e ezt a telefont megvenni? Nos, gyerekek! Ilyen klassz telefonnal én még nem találkoztam. Először nagyon idegenkedtem. Jaj a kínaiak biztos majd jól megfigyelnek, meg ilyenek. Aztán rájöttem, hogy nálam se üzleti titok, se semmi érték, mert a bankkártyás dolgokat nem telefonon intézem. Tehát parára nincs okom. Amikor lenyugodtam, akkor kezdtem értékelni a telefont. Szupergyors, nem akad, nem kínlódik, minden gyönyörűen fut rajta. Fél év alatt, talán 1x újraindult és talán 1-2x volt program leállás. Talán ha havonta újraindítom, de inkább ritkábban... A háttértár több mint elég. Persze videókkal és képekkel meg lehet tölteni, de ez felhasználófüggő. Találtam rá jó üveget és tokot, féltenem se kell.
Az első telefonom nem bírt ki 16 órát. A második 1 napot. A harmadik 2 napig bírta. Ez, pedig elég sokat nyomkorászom, 3-4 napot bír. Gyors a gps, van infra, amit aktívan használok, miuihu óta van színes (3-4 színű) led, ha kell valamire, van osztott képernyő. Fel tudok rakni 1000 programot egyszerre mégse döglik bele a teló, és ami a legfontosabb, hogy legálisan nyithatom a telefont, rootolhatok, bütykölhetek, nem kell félnem a gari miatt. Apropó, bütykölés: már van egy csomó rom, hack egyebek, dúskálhatok a jóban. És a miui. 7 éves google android és nova használat után nagyon idegenkedtem a miui-tól. Volt hajdanán az első telefonomra is miui launcher, de nem raktam fel. Most, hogy miuihu-t tettem fel, gondoltam visszarakom fél év után a nova-t. Hát, nem jutottam a beállítások végéig, már szedtem is le. Teljesen jó a miui, kezes mint egy bárány. Nagy cégek elbújhatnak mögötte. Én nagyon megszerettem ezt a telefont. Biztos, hogy sose fogom eladni, de ha majd egyszer veszek másikat, nagy valószínűséggel az is xiaomi lesz. Részemről, csak ajánlani tudom!emerzee.blog.hu (Android, Galaxy 3, OT-995, Asus MeMo Pad HD7 információs blogom)
-
emerzee
aktív tag
válasz bunnyhu #12852 üzenetére
nekem 8 méterről meglövi a szar vevőjű music centert. Persze célozni kell egy kicsit. A tv-t, modern cuccokat , probléma nélkül... Elégedett vagyok vele. Az Anymote-al eddig mindenhez találtam kódot. Nekem így jó...
-
-
emerzee
aktív tag
válasz #73029888 #17306 üzenetére
Azért azt lássuk be, hogy az egész napos nyomkodás nem hagyományos értelemben vett telefonhasználat, hanem extrém. Nem erre tervezték a telefont és valószínűleg nincs olyan telefon, ami ezt az extrém használatot bírná. Ha mégis, akkor nem jó telefontípust vettél.
-
emerzee
aktív tag
Höhö. Tegnap a garázsban leraktam a telefont, míg bütyköltem. kb., olyan 4 celsius fok volt a levegő hőmérséklete. 2 órával később a telefont kézbevéve vettem észre, hogy a képernyővédő üveg keresztbe eltört... Gondolom, a telefon volt 20-25 fokos és nem bírta a hőmérsékletkülönbséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest