- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
trebrona
nagyúr
válasz
retesz147 #1596 üzenetére
Fiam tűző napon hagyta a Redmi 4A-t: [link]
Észrevettem, napról be, 10-15 perc múlva visszahűlt, mintha mi sem történt volna. Köszöni jól van azóta is, nyilván sűrűn nem kell ilyet játszani.Tűző napon, navi közben nyilván nem ajánlott tölteni is, de ha már muszáj, érdemes szellőzőrács elé tenni a tartót.
Szerk: Ja, az összefoglalót szívesen!
-
gilead
tag
köszönjük szépen az összefoglalót (is) ☺️
-
retesz147
addikt
válasz
trebrona #1591 üzenetére
Viccet félretéve, hétvégén sütötte a nap, ment a GPS a kocsiban+ töltés. Akksi 45 fokon, majd töltésről való levételről kiírta, hoyg teló lehűtése a biztonságos működés érdekében, vagy valami hasonót, persze csak kikapcsoltam gpst, meg wazet, aztán betettem zsebembe és éreztem, hogy egy tűzgolyó melegíti a combom. Aztán persze lehűlt....Kérdés, ezt még párszor eljátszva, márpedig kell majd navigálnom néha néha nyáron is, mennyire fog károsodni az akksi?
Mondjuk ma is böngészve, háttérbe youtube villamoson 42 fok. Kezdett a fogása kellemetlen lenni.... -
LyonnaisFan1
őstag
Valaki megtalálta már ezt az "Easter Egg"-et?
A Screenshot azért lehetett volna könnyebben megtalálható helyen, mint a belső tárhel/DCIM/Screenshots mappa.Ezt az apróságot úgy találtam meg: Beállítások/Telefonról/Belső Memória részt addig bökdösni, míg be nem jön. Aki tudni akarja akkumulátorja jelenlegi hőfokát az könnyen meg tudja lesni. Nekem most 33.5, igaz még nem izzasztottam meg semmivel.
Tbebrona, Miku, Ollie.
Még az érdekelne, hogy az akkumulátor hány töltés után áll be a tökéletes állapotba?
Mondjuk így is lényegesen lassabban merül, mint a volt telefonom. És ez már 4G-t használ -
tomszli11
tag
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne redmi 4x tulajokhoz, hogy probléma lehet-e hogy mostanában ebben a magyarorszagi nagy hőségben a telefon nagyon hamar felmelegszik. Tok nélkül van használva és egy félóra nyomkodás(gps, spotify, facebook, netezés) után már komoly melegedés érzékelhető, aksi olyan 40-42 fokra felis szökik. Ez másnál is előfordul vagy gond lehet?
Köszönöm. -
trebrona
nagyúr
LED Blinker-t próbálta már valaki? Azzal sem megy más szín?
btw én updater alkalmazásból szoktam indítani a TWRP-t, de van amelyik Xiaomi-n az már nem megy, ezért írtam a bill. kombókat is.
-
vince
őstag
válasz
trebrona #1582 üzenetére
A mindhárom gomb benyom, majd abban a pillanatban mikor rezzen, elengedni a bekapcsot, de tartani a hangerőket módszer jó, vagyis az összes általad felsorolt működik, csak nekem ez új volt
Az újrainduláskor vol+ nyomásra egy kínai menü jön elő, ott kiválasztva a recoveryt, újraindul így, csak ez (az előtte lévő kínai katyvasz) esetleg ijesztő lehet többeknek.Az összefoglalóhoz: a multicolor értesítési led mellé írd be légyszi, hogy a jelenlegi romokkal csak a fehér üzemmód támogatott.
(#1580) Telda
Van eltérés global és eu rom között, nekem a play és a sky map ikonja változott, de biztos van még más is.(#1583) Telda
Én is ezt ismertem eddig -
trebrona
nagyúr
Ok.
Recoveryt indítani vagy updater alkalmazásból újraindítás recovery módban, vagy sima újraindítás közben nyomni a vol+-t.
Vagy mindhárom gomb benyom, majd abban a pillanatban mikor rezzen, elengedni a bekapcsot, de tartani a hangerőket.
Valamelyik csak működik, ha visszajelzel, beírom.
-
trebrona
nagyúr
A jelzett észrevételeket módosítottam jelenleg így áll: [link]
-
lócitrom
őstag
válasz
gingerbalm #1574 üzenetére
értem. azt hittem már ezt valahogy bizonygatnom kell az én oldalamról is. nem szeretném bukni az árát. biztosra akarok menni, hogy nem kötnek bele. bőven benne vagyok egyébként. félúton vagyok. ma indul vissza.
-
gingerbalm
aktív tag
válasz
lócitrom #1570 üzenetére
attól a naptól számítod a 14 napot, hogy átvetted, az átvételt nem kell külön igazolni, ha aláírtál, meg fizettél, az a központban látszik, náluk is, ha el akarsz állni, ne ezen rugózz
amúgy benne vagy még egyáltalán a 14 napban? mert elég régóta emlegeted, ki ne fuss belőle
-
lócitrom
őstag
válasz
gingerbalm #1565 üzenetére
az aláírás megtörtént, csak papírt nem kaptam szállításról.
(#1563) trebrona
a Note 4X TWRP-je jó hozzá? csak mert nekem a listán Redmi 4X sehol sincs, holott a 0.9h az aktuális verzió. vagy van újabb?
-
vince
őstag
válasz
trebrona #1563 üzenetére
Tényleg, itt van képernyőfotó is a kétféle töltés ikonról, bár egy kommentelő azt írta, hogy felpúposodott tőle az ismerőse telefonjának az akkuja.
-
Jakuu
őstag
Amugy milyen toltovel adja az eustock?
-
lócitrom
őstag
az, hogy hogy írja végül a TWRP az részletkérdés. a két kifejezés gyakorlatilag azonos. most csak a menüpont elnevezéséről beszéltünk.
(#1556) Telda
ez magától a témától függ általában. ha a készítője nem készített egy adott alkalmazáshoz alternatívát, akkor a MIUI sajátja fog megjelenni. természetesen lehet külön mókolni, de hogy pontosan hol tárolja az ikonokat az Android azt én jelenleg nem tudom.
-
Telda
addikt
Hali!
Hogy lehetne azt beállítani, hogy egyes alkalmazások ikonjai megkapják a miui stílust? Pl. Firefox, Outlook, stb.
A következő kép EU romon készült.A globalról sajnos nincs képem, de ott nem kapják meg ezt a stílust ugyan ezek az alkalmazások.
A téma elvileg ugyan az. -
vince
őstag
válasz
trebrona #1546 üzenetére
Ezer hála
Az oprendszernél 6.0.1 szerepel, de már elérhető a 7.1.2, talán célszerű lenne eleve ezt beleírni az összefoglalóba (vagy legalább utalni rá), hogy ne kelljen később módosítani.
Az extrák között szerepel a gyorstöltés, amit szerintem nem tud a telefon és a színes értesítő led, ami igaz ugyan, de a szoftver miatt csak fehéren világít/villog.(#1551) lócitrom
pedig verity lesz az -
lócitrom
őstag
válasz
trebrona #1549 üzenetére
akkor jól sejtettem
de. Disable Verify. valamint felhívnám arra a figyelmet, hogy a TWRP készítője alapból kínai nyelvet állított be a TWRP-nek, így sokan itt elakadhatnak. belépést követően a jobb oldali oszlopban a harmadik menüpont a beállítások és az ötödik piktogram a nyelv kiválasztása.
-
tomszli11
tag
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne redmi 4x tulajokhoz, hogy probléma lehet-e hogy mostanában ebben a magyarorszagi nagy hőségben a telefon nagyon hamar felmelegszik. Tok nélkül van használva és egy félóra nyomkodás(gps, spotify, facebook, netezés) után már komoly melegedés érzékelhető, aksi olyan 40-42 fokra felis szökik. Ez másnál is előfordul vagy gond lehet?
Köszönöm. -
trebrona
nagyúr
Összedobtam az összefoglalót, nézzétek át és ha ok, beállíttatom: [link]
Illetve, valaki megnézhetné TWRP-ben van-e
disable DM-verity
, vagy valami hasonló opció.Mégis volt egy kis időm.
-
Gomez
aktív tag
Szervusztok!
Ilyen telefon vásárlásán gondolkodok, de a sárga kijelző valószínűleg zavarna.
Ezen megoldások közül próbálta valaki valamelyiket? Ha igen, működött valamelyik?
[link]Reading Mode -> Off
Cooler Side -> Cool
Color Correction - > Off
Screen Adjuster app... -
lócitrom
őstag
válasz
gingerbalm #1473 üzenetére
„Kézhezvételi időpont a futártól történő átvétel időpontja, ez a futártól kapott nyugtával bizonyítható.”
egészen pontosan erre gondolok, ugyanis én egy deka papírt nem kaptam a futártól.
-
miku84
tag
válasz
LyonnaisFan1 #1540 üzenetére
A Beállítások/További beállítások/Gombok menüben állíthatók a gombok rövid és hosszú nyomásakor, mi történjen.
-
válasz
LyonnaisFan1 #1537 üzenetére
Az android nem engedi, nem a MIUI.
-
trebrona
nagyúr
válasz
LyonnaisFan1 #1540 üzenetére
Gombokat nem lehet megcserélni, csak a másodlagos funkciók konfigurálhatóak.
-
trebrona
nagyúr
válasz
Mielőtt teleszemetelnéd a topikot, pláne ebben a stílusban, minden eddigi kérdésedre megtaláltad volna a választ, ha használod a keresőt...
-
sunavlys
senior tag
válasz
Itt nem szokás sexelni
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz
LyonnaisFan1 #1536 üzenetére
Update: A gyárival sikerült
A cheetah mobile fájlkezelőjével kéne valamit majd basznomAz nem akarja engedni.
De sok bajom van, de idővel kiismerem a mijjújájjt.
-
LyonnaisFan1
őstag
Azt hogyan tudnám megcsinálni, hogy egy 3rd party fájl kezelővel egy Belső Tárhelyen lévő fájlt átmozgassak a memóriakártyára?
Azt írja, hogy "Permission Required", azaz valami engedélyt kéne adnom a művelet elött. -
LyonnaisFan1
őstag
Ezer hála urak, meg is van.
-
vince
őstag
válasz
LyonnaisFan1 #1531 üzenetére
1.) Beállítások / Képernyőzár és ujjlenyomat / Alvó mód
2.) Beállítások / Alkalmazások zárolása (itt be kell állítanod pöttyösszekötős jelszót, de a későbbiekben ez kiváltható ujjlenyomattal ha bekapcsolod ennél a pontnál ezt a lehetőséget a jobb felső sarokban a fogaskerék ikonnal)lassú voltam én is
-
zojjektum
őstag
válasz
Beállítások-képernyőzár-alvó mód
Megelőztek😁
-
mdraco
őstag
válasz
Elsőre: Settings-> Lock screen & password -> Sleep.
(#1533) zojjektum, (#1534) vince Lehet hasznosabb magyarul
, ha azon a nyelven használja. Én nem tudom a magyar megfelelőit.
-
LyonnaisFan1
őstag
Sziasztok!
Ma én is beléptem a Xiaomisok közé, az első telóm a 4X lett. Eddig hihetetlenül tetszik. Egy viharvert Huawei G630 után felüdülés. Nincs tárhelygond, gyors, kényelmes.
A kijelző nekem is eebgs hás vagy milyen, kicsit szokatlan, de elöbb utóbb rá fog állni a szemem, hogy sárgább valamivel.A beállítások tengerében elveszek, és az istenért sem találok ezt azt.
Hol a bánatban találom az alábbiakat:Kijelző kikapcsolása X idő tétlenség után? Elég hamar kikapcsolja a kijelzőt ha nem csinálok semmit, és szívesen megtoldanám 5 percesre a történetet, ha meg tudnám találni.
Alkalmazások zárolásának lehetősége ujjlenyomat segítségével. (Vagy ez csak 3rd party appal lehetséges?)
Egyelőre ez a kettő, valaki írja már meg hogy találom őket.
-
petuk
csendes tag
Ipaky tokhoz, ki milyen fóliát vett?
Láttam a hozzászólásokban, hogy sok esetben kitakarja az értesítő ledet, vagy a szélére nem ragad rendesen. -
aszti75
senior tag
Sziasztok!
Tervezem hogy lecserelem a Galaxy Core Prime-omat.A Meizu M5 es az X4 kozott hezitalok,de inkabb az X4 fele hajlok egyre jobban.
Sokaknal van halozati problema?
Mint ahogy olvasom nem csatlakozik halozatra es LTE halozaton nem mindig csorog ki.
Egyeb hibak elofordulnak?
Koszonom a valszokat elore is -
zojjektum
őstag
Megérkezett a telefon. Minden szép és jó, de... Feltúrtam a netet és itt is a fórumokban mindent a lezárt kijelzőn nem érkeznek az üzenetek hibára. Már mindent beállítottam amiről írtak, az engedélyektől kezdve a miui optimalizáció kikapcsolásáig mindent. Stabil 8.2.9.0 miui global rom van rajta. Nektek hogy van beállítva, hogy működjön, már ha működik? Köszönöm!
-
válasz
gyenesmartin #1519 üzenetére
Ha cég hozza be, a vám is rájön, magánemberként csak áfa. Vagyis máris megbukott, hogy egy cég feltankolhatna belőle.
-
fzoli86
tag
Xiaomi aliexpress akció...
[link] -
dni
őstag
Sziasztok!
sajnos nem jól emlékszünk a lockscreen jelszóra, így nem tudjuk újraindítást követően feloldani a telefont, mert az újlenyomat azonosítás ileynkor nem elemgendő. Ahogy látom, csak miui fiókkal lehetne ezen kívül feloldani a telefont, vagy újra kellene kellene telepíteni az egész OS-t. Mivel mi fiókot nem állíttunk be, ezért a újra kellene telepítem az os-t. Meg tudnátok mondani, hogy honan tölthtem le a megfelelő ROM-ot? EU Stockról szereztük be a global veziós készüléket.
Válaszaitokat, ötleteiteket előre is köszönöm.
-
ra^ven
senior tag
Már elérhető a fekete verzió, le is ütöttem egyet.
Én is dualban használnám , egy megboldogult ZTE V5-öt vált.
Feleségemnek 4A telefonja van, de nála többször előfordult olyan, hogy elérhető állapotban volt, rácsörögtem, de bemondta, hogy átmenetileg nem kapcsolható, 3. próbára sikerült, minden gond nélkül, akkor kicsörgött.Ő nem tapasztalt még olyat, hogy a térerő ikonilag elszállt volna, valaki tapasztalt hasonlót?
Köszi.
-
vince
őstag
válasz
balogh.p #1507 üzenetére
Az elsők között rendeltem az eustocktól a 4X-et és a kezdetektől két simmel (mindkettő telekomos, a sajáton hívás+internet, a cégesen csak hívás) használom, sosem tapasztaltam ezzel kapcsolatos problémát. Global rommal kaptam a telefont, de néhány hete már eu rom van rajta, mindegyikkel jól működött/működik.
-
balogh.p
újonc
Velem együtt három embernek volt/van hálózati problémája a telefonnal ezen a fórumon. Folyamatosan eldobálja/nem kapcsolódik a szolgálatóhoz, csak 2G üzemmódban hajlandó stabilan működni. Nem tudom, hogy mennyire függ a dual simes használattól, bár nekem 2 kártyás használat közben romlott el a telefon, úgy hogy előtte kb. 1 hétig hibátlanul működött, roaming esetén is.
Egyébként a nemzetközi fórumon is írnak róla:
http://en.miui.com/thread-646729-1-1.html
http://en.miui.com/thread-650790-1-1.html -
válasz
gyulavezir #1500 üzenetére
A telefonban formázd.
-
dknight
tag
válasz
spiderpig820 #1499 üzenetére
Eustock FB oldalán lévő válasz szerint "jövő hét keddre" várják az újabb szállítmányt. Ez vasárnapi bejegyzés, remélhetőleg e hét keddre érti a "jövő" hetet
Terveim szerint én is benevezek egyre, bár ez a két SIM használatánál jelentkező meghibásodás kicsit aggaszt, pont a saját és céges telefon egyesítése lenne a cél...
Új hozzászólás Aktív témák
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Vezetékes FEJhallgatók
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Steam Deck
- Apple MacBook
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- LEGO klub
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest