- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: Chrome - Kérjük vissza a Chrome alsó letöltési sávját
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vinrael
tag
Korrekt telefonnak tűnik, de titeket nem zavar, hogy csak 1 év garit adnak ezekre a kínai telefonokra?
Én is Windows platformról váltanék - régebben Lumia 620, most 640 - valami ilyesmi telefonra, csak félek ettől az 1 évtől
-
irnixxx
csendes tag
válasz
tibcsi0407 #294 üzenetére
Valami tényleg van ott, remélem nem egy menyét
A vezeték nélküli töltés lenne hab a tortán. -
mdraco
őstag
válasz
this is life #284 üzenetére
Megcsináltam, semmi, még az sms érkezéskor se rezeg csendes módban, csináltam egy factory resetet, így sem
Mit tudnék csinálni, esetleg valami stabil hivatalos rom-ot cserélni? -
irnixxx
csendes tag
Délután 2 óta nyúzom, 25%
Panasonic fülessel brutálisan szól! Az alján a bal oldali fake hangszóró elég fura, maximum a zsebpiszok gyűjtésére lesz "jó".
A B20 remekül működik! -
ssteve44
újonc
Üdv!
Tudna valaki ajánlani egy helyet itthon, ahol tudok venni 4x-re flip tokot /book/ nillkin, mofi stb+ edzett üveget?!
Nekem du 2 után érkzett meg a telóm fülessel!
Köszi Eustock!
-
Yellow73_a
tag
A Redmi 4X akkujáról, képernyőidejéről:
Kb reggel fél kilenckor hozta a GLS a pakkot, szinte rögtön bekapcsoltam, nem jegyeztem meg, de kb 45-50%-on volt a töltöttsége.
Azóta gyakorlatilag folyamatosan nyüstölöm, wifi bekapcsolva, bluetooth bekapcsolva, alkalmazástelepítések, zenehallgatás, videónézés, GPS próbák, stb.
Most, kábé 9 óra elteltével még mindig van 15% az akksiban. -
gyulavezir
aktív tag
válasz
this is life #288 üzenetére
PÜ ment...
köszönöm -
válasz
gyulavezir #287 üzenetére
Megprobaltad mar a rebootot , esetleg egy telefon alaphelyzetbe allitasa az emulalt sd-vel egyutt? Ha kezzel telepited a google szolgaltatasok keretrendszeret es a play-t akkor se javul meg ? Apk letoltese az apk mirror-rol majd telepited ...
-
gyulavezir
aktív tag
válasz
this is life #286 üzenetére
Hát ezaz, nem tud frissülni, mert el sem indul a Google Play...
-
válasz
gyulavezir #285 üzenetére
Google play ,illetve a google szolgaltasok alkalmazas frissult mar ?
-
gyulavezir
aktív tag
Sziasztok! Megjött a készülék, nagyon tetszetős, az ajándék füles meg igen kedves gesztus volt.
Elkezdeném belakni, viszont a Play Store folyamatosan összeomlik, nem tudok mit kezdeni vele, nem tudom telepíteni a programjaimat...
Ilyenkor mi van???
Webes felületről sem engedi...
Valaki segítsen!!!!!! -
-
mdraco
őstag
Nem kapom meg a messenger lite értesítéseit, pedig tegnap ment, nálatok megy?
MIUI version: MIUI Global 8.2 | Stable 8.2.2.0 (MAMMIEA). Nektek újabb van? -
válasz
Yellow73_a #280 üzenetére
Érdemes eladni? 3 rugó egy ilyen, nem egy egetverő minőség.
-
vince
őstag
válasz
Yellow73_a #280 üzenetére
Mi In-Ear Headphones Basic, van mikrofonja
(#277) miku84
A beta jön ki holnap, megvárnám a stabil verziót
Egyúttal bejelentették a Redmi 4X 4/64 variánsát -
Yellow73_a
tag
Aki kibontotta már az ajándék fülest, meg tudná nekem mondani, hogy mikrofonos, vagy mikrofon nélküli?
Nem szeretném kibontani a csomagot, bontatlanul el szeretném adni.
Ha esetleg valakinek kellene, írjon rám, megegyezünk. -
vince
őstag
válasz
Yellow73_a #278 üzenetére
Nyugodtan cserélgetheted. A 2 amperes töltő maximum két ampernyi áramerősséggel tölti a csatlakoztatott készüléket. Ha az csak kevesebbet tud felvenni, akkor a töltő kevesebbet ad le, de ettől sem a töltőnek, sem az eszköznek nem lesz baja. Fordított esetben (mondjuk 1 amperes töltőn egy nagyobb áramfelvételű készülék) egy normális töltő esetében sem lesz semmi probléma, a töltő korlátozza a maximális áramerősséget, a töltött készülék pedig lassabban töltődik fel.
-
Yellow73_a
tag
A 4X dobozában lévő töltő 2A-es, vagyis kétszer akkora áramerősséggel tölt, mint az általános töltők.
Eddig a családon belül cserélgettük a töltőket, mindenki egy éppen szabadra dugta rá a készülékét.
Kérdezem, hogy ezzel a 2A-es töltővel tölthetem azokat a készülékeket is, amikhez gyárilag csak 1A-es töltő van? -
El Rey
aktív tag
Ma reggel megérkezett nekem is. Természetesen a fülessel egyetemben.
Nagyon jó kis teló de még szokni kell a lumia 550 után.
A fehér színű töltőt furcsálltam kicsit a fekete teló mellé de végül is teljesen mind1 végül is ez csak egy töltő.
Az Eustocknak köszönöm a gyors ügyintézést, csomagküldést és az ajándék fülhallgatót. -
melodie
tag
Megjött nekem is, kiválló a készülék, belakva, fülhalgatóért és a útólag kért Ipaky tokért külön respest!!! Köszönöm Eustock!
-
Én 13
csendes tag
válasz
Yellow73_a #273 üzenetére
Csak azért kérdezem, mert a tesztben sem említik, illetve a GSM arénán sincs a specifikációk között. De hátha az eustock tudja erre a megnyugtató választ..?
-
tvamos
nagyúr
válasz
Yellow73_a #263 üzenetére
Gratulalok!
-
-FLY->
őstag
2GB modellt is megéri megvenni (30k környéke), átlagos célokra max 2 év használatra? Messenger meg hc racing 2 fusson szépen, többi extra nem érdekel. Most egy Lenovo S850-em van, ami jóval gyengébb és már érezhetően kevés ezekre egy időben.
-
Cadal
őstag
Megjött nekem is, úgy néz ki belefértem az első 500-ba is! Köszi Eustock!
-
A nokia kerdeses , mert nem reg lepett a piacra a foxconn vele , ellenben a xiaomi rendszeret mar regota reszelgetik,tudom nem stock droid , de boven nyujt plussz szolgaltatasokat amivel igen csak elegedett vagyok, a launcher meg ugy is cserelheto. Engem a xiaomi megvett kilora igy pártatlan velemenyem nem igazan van .
A nokia camera szenzorrol , mar mint hogy ki gyartja kb semmit sem tudni , talan az omnivision all legkozelebb hozza a specifikaciokat tekintve ...En13
Az otg-t tudnia kell ...
-
Én 13
csendes tag
Üdv
Valaki tudna abban segíteni , hogy vajon a telefon OTG képes ?
-
Yellow73_a
tag
Megjött !!!!!!
-
mdraco
őstag
Sziasztok,
Az mitol van, hogy silent modba teszem a telefont es bekapcsolom vibrate in silent mode-t, ha ertesitest kapok, pl skype, messenger, nem rezeg...? -
vince
őstag
Az előbb hozta meg a futár, nagyon szép készülék, bár a fehér töltőt furcsállom, majd cserélünk a feleségemmel, ő feketét kapott az arany színű Redmi 3s Prime-hoz
Ja, és kaptam fülest is -
starr
őstag
válasz
this is life #254 üzenetére
Viszket már mindkét tenyerem, de csak megvárom a Nokiát tesztjeit.
Vajon ha magyaroszágon megbízható helyről veszem 57eFt-ért akkor ugye nem kell romolni? -
Itt redmi 4x official and localized fw-t talalsz , de ezeket twrp alol kell feltenni ...
-
pete_21
addikt
Sziasztok!
Meg tudjatok mondani, hogy milyen rommal jön at Eustocktol a telefon?
Illetve, hogy van-e hozza global stable rom?
Szeretnék tokot, es üveget is venni hozza. Van esetleg ajanlott elado? (Akar itt hardverapron, akar ebayen)
Köszönöm a választ! -
-
nordo
tag
válasz
LyonnaisFan1 #201 üzenetére
Nálam működik,de nem biztos,hogy minden telefonnal ez a helyzet.
-
starr
őstag
Még egy kérdés. Fényszenzoros automata kijelző fényerő szabalyzást tud?
-
starr
őstag
Köszönöm a válaszokat.
-
Kulso appal lehet rawba menteni , de vsz rosszabb kepet keszit mint a gyari megoldas. A 640-hez kepest amin w10m rs1 vagy rs2 van jobb kepeket keszit ha van elegendo feny a fotohoz, a wp8.1 lumia kamera kepe egy kicsit talan jobb. Amugy ha a kamera lenyeges akkor olyan xiaomit keress amiben a sony imx szenzora van ...
oszehasonlito video a szenzorok kepessegerol samsung vs sony imx redmi4x vs redmi note 4x -
^Clown
addikt
Ennyiért tökéletes választás
-
vince
őstag
Az, hogy a jelszavad szerepelt a visszaigazoló e-mailben, nem feltétlenül jelenti azt, hogy a jelszót tárolják az adatbázisban és nem valamilyen (akár salted) hash-t. Az e-mailt, benne a jelszóval a hash képzés és adatbázisba mentés műveletével együtt el lehet küldeni anélkül, hogy a jelszót kódolatlanul bármilyen formában tárolni (=elmenteni) kellene.
-
mdraco
őstag
válasz
gingerbalm #238 üzenetére
Nem tudom, hogy sikerült
Ezt akartam linkelni, ennél jobb megoldást tudtok?
-
Örni
senior tag
válasz
gingerbalm #238 üzenetére
Ütős buli volt, te is voltál?
-
SNor
tag
Akinek már van ilyen telefonja, attól kérdezném, hogy az OTP-s SmartBank program működik (eustock-os készülékre gondolok)?
-
Sleed
aktív tag
Csak egy megjegyzes: megnyugtato lenne ha a szervereiteken a jelszavakat titkositva tarolnatok.
Tudom hogy elvileg mindenhova mas jelszot kene hasznalni, de ezt sokan nem teszik meg. En gyanakvo voltam es olyan jelszot adtam meg amit csak nem megbizhato/nem fontos helyeken hasznalok, es nem voltam meglepve amikor a regisztracios mailben visszajott a jelszavam. -
reaper0220
tag
Hali!
én is ma rendeltem meg a Redmi 4X-et, szerintetek érezhető lesz a változás a Redmi 3-hoz képest?
-
mdraco
őstag
Mától én is 4X 3/32 Gold tulajdonosa vagyok. Nagyon új világ ez nekem, okostelefon pályafutásomat Windows phone-on kezdtem.
-
mikej95
aktív tag
Mobilarena topicja lesz neki a közeljövőben?
novger: Fekete 4X hátulján eléggé meglátszódnak az ujjlenyomatok.
-
novger
tag
válasz
Yellow73_a #215 üzenetére
Az egyik telefonom redmi 3s. Szerintem elég strapabíró a hátlapja. Én tokot csak azért használom rajta, mert a fémház elég csúszós.
-
válasz
dontpanic #216 üzenetére
S616: 4x1.7GHz Cortex A53 + 4x1.2GHz Cortex A53 mag (8 magos) + Adreno 405
S435: 8x1.4GHz Cortex A53 mag + Adreno 505Tippre az S435 jobb, az Adreno 505 meg mindenképpen gyorsabb.
Pontosabban, a számítási teljesítménye a magokat nézve kb ugyanannyi, vagy alig marad el a 435, de grafikai teljesítményben jobb. Fogyasztásban meg jóval jobb a 617-nél.
-
gingerbalm
aktív tag
válasz
gingerbalm #205 üzenetére
Hűha, már hajnal 6 előtt jött a megerősítő levél a rendelés feldolgozásáról, és nemrég és a gls-től is az előzetes tájékoztató e-mailben és SMS-ben csomagszámmal, hogy ha ma hozzájuk kerül, holnap már itt a csomag az EUstocktól. Le a kalappal, tényleg éjt nappallá téve a vevőkért vannak.
-
zamar
csendes tag
Sajnos eustockon csak fekete van, nekem pedig arany színű kellene. Pontosan nem nekem de ez most mindegy.
Itt lehet kapni arany színűt viszont azt írják nincs benne magyar nyelv. Ha ez valóban így van lehetséges magyar nyelvet is tartalmazó romot rátenni? Írtam egyébként nekik és tényleg nincs benne, tehát nem elírás viszont 2 év teljes körű garanciát vállalnak rá ami elég csábító. Ezen kívül 2500Ft a szállítás viszont ennyiért ha bármi gond van vele a két év alatt költségmentesen elviszi a futár és vissza is hozza.
Szerk.: Valaki rendelt már innen? Elég jó áron van és EU raktárból jön. Itt sem egyértelmű a verzió, ahogy az sem hogy tud e B20-at.
-
dontpanic
tag
Sziasztok.
Szerintetek a Redmi 3pro-hoz képest a Redmi 4x a felhasználó számára is jelenthet érezhető előrelépést?
Tetszik nagyon a telefon és gondolkozok rajta, hogy lecserélem. Az R3PRO-t is nagyon jó és szerethető készüléknek tartom, tetszene a frissebb android, és egy minimálisan szebb dizájn (bár ez relatív), na meg egy kis változatosság, de a CPU+GPU páros miatt nem vagyok benne biztos.
Snapdragon 616 + Adreno 405 + Android 5 (R3PRO)
vs
Snapdragon 435 + Adreno 505 + Android 6 (R4X)Ram + akksi + egyéb extrák elvileg ugyanaz, ha jól néztem.
Szerintetek? Esetleg aki már használta mindkettőt és megosztaná a tapasztalatokat azt megköszönném
Köszönöm!(Feltettem a másik topikba is a kérdést, de úgy látom ez lesz a teló végleges fóruma, szóval bocs a duplázásért).
-
Yellow73_a
tag
Pont ezen gondolkodtam én is.
Adott a Redmi 4X szép hátlapja. Most erre tegyek egy iPaky vagy Nillkin fekete tokot? Persze ezek a tokok is jól néznek ki, de akkor minek a telefon klassz hátlapja?
Lehet, maradok egy gagyi párszáz forintos víztiszta szilikon toknál. (ami pár hónap alatt besárgul)
Szívem szerint tok nélkül használnám, de félek, hogy úgy valami baja lesz a telefonnak. -
El Rey
aktív tag
Sajnos most láttam meg, hogy lehet rendelni.
Meg is rendeltem gyorsan. Van rá remény, hogy belefértem még az 500-ba? -
vince
őstag
válasz
Igen, valóban, gondolatban már szerdán jártam, elnézést
(#207) mcwolf79
pl. 800 MHz LTE hiánya, kínai rom -
mcwolf79
veterán
Üdv!
Mi lehet a különbség, ha egy webshop-ban külön van a global és a "sima"? Mi lehet a különbség? A" sima", ahol nincs feltüntetve hogy "global" kB. 20 usd - vel olcsóbb. Vajon csak a ROM lehet más a kettőn? -
gyulavezir
aktív tag
válasz
Na, rendeltem egyet. Ezzel a készülékkel leszek xiaomis. Remélem beválik. Minden esetre le a kalappal az eustock ügyintézése előtt!
-
eustock
tag
válasz
Yellow73_a #202 üzenetére
Igen, van rá esély, azonban a mostantól leadott rendelések már nem biztos hogy másnapra teljesíthetőek, de igyekszünk, emelt kapacitással dolgozunk, hogy minél gyorsabban kiszolgáljunk minden vásárlót.
-
vince
őstag
válasz
Yellow73_a #202 üzenetére
Kizárt. A lenti két feltételből (link) egyik sem teljesült.
A termék(ek) a GLS Hungary Kft. segítségével juthatnak el az Ön által megadott szállítási címre.
Amennyiben a rendelés hétköznap 12.00-ig beérkezik és a "rendelés megerősítése" tárgyú emailt a vásárló megkapta, akár a visszaigazolást követő munkanapon teljesülhet a teljesítés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 15 pink + AirPods pro 2 eladó !
- Apple iPhone 12 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 12 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ELADÓ iPhone 14 Plus 128GB, Lila, Független
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 139 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (ELKELT)
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3311
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest