- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kikoma
csendes tag
Sziasztok!
Édesanyámnak vásároltam karácsonyra egy Redmi 4X-et. Tesztelgettem, meg voltam vele elégedve minden szempontból. De!
Heti 1-2 frissítéssel találkozom és le is szedi mindet. Elméletileg én korábban első bekapcsoláskor azt állítottam be, hogy kérdezzen rá mindig. Megnéztem a rendszer alkalmazások frissítését és kiszedtem a wifi automatikus frissítését. De én itt azt látom hogy alkalmazás szerű programokat lehet frissíteni, mert van most kettő is talonba. Ehhez képest a múlthéten vagy a héten kaptam egy szoftverfrissítést is. Automatikusan leszedte. Újraindítás gy jó 20 perc is lehetett. Szerintem újra rakott rajta egy MIUI-t. Ugyanis a 25,85Gb tárhelyből egyből lett 20,89GB. Fel is került valahogy a Mi drop is.
Első bekapcsoláskor beállítottam, hogy adjon visszajelzéseket a MIUI-nak. Nem lehet, hogy emiatt is fogy rohamosan a tárhely? Ki használja ezt a funkciót? És miért?
Hogyan tudom elérni, hogy újra gyári beállítások (előre telepített appok) legyenek rajta, mintha most kaptam volna meg a boltból?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB Újszerű, Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy Note20 Ultra 5G 12/256GB Megkímélt, Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85M-D3H B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bontott, vadiúj, MIDNIGHT MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 256GB 13 Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest