- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
orso0355
őstag
válasz
Kikoma #13550 üzenetére
A sima appfrissítés (play áruház), rendszeralkalmazások frissítése és maga a rendszerfrissítés mind külön-külön dolog, külön kell mindet beállítanod. Nem lehet, hogy nem így tettél?
Amúgy szerintem simán hagyhatod így a friss rendszerrel, bár nem tudom, anyukád mekkora romoló vagy mobilbuheráló :-) nekem is ugyanez a friss van, és jó. Az olyasmik, mint Mi Drop stb. nyugodtan figyelmen kívül hagyhatók, és a tárhely is bőven elég így is (szerintem).
-
C0d3r
addikt
"A Mi 4C-hez képest a wifi "csak" b/g/n szabványú. Nem éreztek ebből hátrányt? Megfelelő a jelerősség akár a routertől távol is?"
AC hiányzik, ami az 5 GHz hiányát jelenti. Amennyiben a mostani routered ilyen, nem fogod tudni használni az 5 GHz-es sávot. Ha csak a 2.4 GHz-et tudja, semmi jelentősége nincs.
Jelerősség pedig mindenkinél, mindenhol más. Befolyásolja ezerféle környezeti tényező, router elhelyezése, falak száma és vastagsága, jelenlévő wifi hálózatok száma ésatöbbi ésatöbbi. -
Dwatti
addikt
Corning oldalán nincs fent hogy GG üveg lenne...de bármilyen is van rajta leejtéskor nagy eséllyel törik mivel kissé ívelt kijelző és nem védi a széleit a keret. De ez 100 ezerrel drágább készülékeknél is így van.
Wi-Fi jelet a lakástól távolabb az udvarban kb 20-30m is jól fogom. -
Új hozzászólás Aktív témák
ma A gyártó nem akart a Redmi 4A-nak konkurenciát állítani. A 4X ehelyett RAM-ban, processzormagban, biometrikus védelemben és üzemidőben több – pont annyival, amennyivel drágább.
- E-roller topik
- Hyundai, Kia topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Építő/felújító topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- ÚJ Asus TUF Gaming FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 8GB- 2 év garancia
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest