- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
-
LOGOUT
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Charx
senior tag
Navigáció beégésre van valami tipp, hogy ne égjen bele?
-
Sinu
senior tag
4k/30fps más romok alatt is max 8perc?
Miért van ez a korlátozás,tudja ezt közületek valaki?
Miui 10 Global 8.11.15 Beta
Szerk.: Gyári kamera app -
ShadowLac
addikt
hello.
A galériát mikor megnyitom mindig a fényképek jönnek elő. Nem találok beállítási lehetőséget hogy az albumokkal nyíljon meg.?
A bélyegképek nagyságát sem tudom állítani? . Van rá valami lehetőség? -
válasz
Steelheart2 #2187 üzenetére
Többen a dev-t használjuk megelégedéssel
-
Steelheart2
őstag
Sziasztok.Melyik Rom verziot érdemes használni a stable vagy a developer verziot?Most az enyémen a 8.11.15 Global van,de a kameránál nem müködik a 240 Fps es lassitott felvétel.A stable romokbol már van Pie vagy csak a dev rombol van?Köszi szépen!
-
natë
nagyúr
Frankó fekete téma: Dark night, keressetek rá!
+1: Drive Dark
-
Carline
őstag
Igen, de a xiaominál nem az eredeti megoldás van. Azért születtek a téglák. Meg születnének most is.
Egyszóval a xiaomi a továbbiakban ha akar bekeményíthet és megszüntethet dolgokat ha úgy találja jónak.
Nem a Mi8-nál vagy a mostaniaknál, de a későbbiek folyamán bármikor elveheti a mókolás lehetőségét.
Nekem pont a nyitottsága miatt tetszett meg a gyártó még a Redmi 1S-nél. -
Carline
őstag
Pl. Samsungon is Snapdragon SoC mellett odin-nal lehet flashelni. Ott is meg tudta oldani, hogy csak az általuk aláírt csomagot lehessen knox ugrás nélkül flashelni. Ha módosított csomag megy fel knox ugrik és vele a gari is.
Nyilván nem ezen a telefonon újítana, de a következő generációnál már megléphetne egy ilyet.
A xiaomi féle ARB megoldásra sem gondolt senki, míg meg nem lépték... -
Aki még akar BL-t nyitni, az most tegye meg, mert úgy nézz ki a helyzet, hogy a Xiaomi bezárja ezt a lehetőséget 2018 december 1-től.
-
hroberto
veterán
Nah, végre megjött az Alzától a telefon. Este ismerkedünk.
-
w333
félisten
Ezt hogy érted telefon üveg vagy üvegfólia ?
Nekem nincs üvegfólia, rendeltem RN5 -hez ilyen teljes keretes üvegfóliát aztán rájöttem hogy ez mekkora egy sz@r, mert csak körbe a szélén volt ragasztó (így nem légmentes), az a jó üvegfólia amit ha felteszel kijön belőle a levegő
-
w333
félisten
Tokból nekem a Spigen Rugged Armour nagyon bejött
Tökéletesen illeszkedik mindenhol, kicsit érdes matt a felülete így nem csúszik és nem izzad bele a tenyered és nem lesz ujjlenyomatos, kamerát is védi
Ami még úton van az a Mofi és Cafele !
Mofi -val van tapasztalatom mert Redmi Note 5 -n az van és brutálisan jó tok !
-
Griff55
senior tag
Elől Nillkin H+ pro-t használok, az nem ér ki az üveg széléig. Nem bízom a full cover üvegekben, sokszor csúnyán fednek. Ez a synthetic fiber tok egyébként nem szedné fel szerintem a full cover üvegeket se, mivel a tok pereme egy vonalban van az üveggel (magyarul ha arccal lefele teszem le a mobil t, akkor az üvegen fekszik). Nálam ez nem probléma mert vigyázok rá, és a telefon is megtartja a karcsúságát.
-
havri1
félisten
válasz
Griff55 #2149 üzenetére
Milyen TG van elöl? Mennyire ér a pereméig?
BASEUS 0.3mm 7D-t nem tolja fel? Rendeltem több TG-t, biztos ami biztos, elég nagy a szórás.. -
Griff55
senior tag
Én a nillkin synthetic fiber tokon használom. Nagyon príma és premium tok
és végig védi a szélét körben
-
PioDVD
senior tag
Egy hülye kérdés:
Nincs olyan tok, aminek zárható a kamera nyílása? Zsebben hordom a telót és katasztrófális a lencséje. A kamera védő fóliát meg nem dicsértétek agyon.Egyébként kemény tok vagy szilikon? A mostani telóm esett párat, de a gyári vastag szilikon megvédte. Úgy gondolom, de tévedhetek, hogy a szilikon elnyel valamennyit az ütésből.
-
Nagya21
addikt
Hali!!
Köszönöm az infót mindenkinek, holnap kiderül.
Üdv Nagya -
szmyky
aktív tag
válasz
Nagya21 #2139 üzenetére
Szerintem kiváló minőségű füst színű szilikont (feketéhez az jár) adnak hozzá, ami puha és nem csúszik ki a kezemből.
Jó érzés kézben tartani.
Egy nagy hibája van - de ez sajnos nagyon idegesítő - hogy a kamera üveg egy szintben van a tokkal, nincs egy kiemelkedő perem a kamera körül.
Így ha lerakod, elég könnyen karcolódhat a kamera üveg.
Nem értem, hogy aki tervezte a tokot, ilyenre miért nem gondolt.
Idegesítő hiba! -
1Konrad
tag
válasz
Nagya21 #2132 üzenetére
Ezek szerint nekem szerencsém volt a gyári tokkal, mert nem lötyög, passzol rá, és elég jó a fogása.
(Én speciel tok nélkül nem is tudom elviselni, mert az üveg csúszós, és tényleg olyan vékony, hogy félek, kicsúszik a kezemből. A gyári tok meg legalább víztiszta, így a kék hátulja legalább látszik. ...s nekem nagyon bejön ez a szín,) -
nikilauda
senior tag
Ha már tok: Nillkin Frosted shieldet használok rajta. Az alsó és felső él nincs takarva, de nagyon erős és nem vastag.
-
zsoltiz
aktív tag
válasz
Nagya21 #2132 üzenetére
"Kérdés: van a dobozba tok?"
Van, de szerintem elég sz*r. Egy szilikon tok van, de a minősége sem az igazi, meg olyan laza, hogy szinte kiesik belőle a telefon.
Én ilyet meg ilyet vettem helyette ebayen, mindkettő nagyon jó.
Üvegből meg ez vált be, bár egy hajszálnyit a szélén betakar a képbe, de legalább kiér telefon széléig, teljesen fedi. Fent -a termékképpel ellentétben- a hangszórónak van csak kivágás, minden mást takar (de nem zavar be, megy az arc feloldás is).
-
Zaji
őstag
Sziasztok!
Rendeltem egy MI8-at én is (Gearbest).
November 12-én adták fel, mik a tapasztalatok mennyi idővel számoljak a megérkezésik?
(#2135) Nagya21 Eustock?
-
matyics
őstag
válasz
1Konrad #2130 üzenetére
Nekem hasonló használattal a következőt produkálta:
Hanghívás 8:46, képernyő 4:23, cellakészenlét 16,9%!! összesen 51% hardver, 49% szoftver - 2 nap 4 óra után még mindig maradt 30% töltöttség, ami még a teló szerint 14 óra 18 percig elég. nekem semmi sincs kilőve éjszakára, energiatakarékoson van. -
Nagya21
addikt
Üdv Mindenkinek!!
Úgynézki hamarosan(mikor a posta hozza) belépek a táborba....
S7edge-t vált le.
Ajándék üvegfóliával 116800 az ára (kék).6/64Mb
Kérdés: van a dobozba tok?
Üdv Nagya -
1Konrad
tag
válasz
1Konrad #2099 üzenetére
Visszatérve az aksijához:
Lájtos használat mellett - hanghívás 2:24, képernyő 1:30, cellakészenlét 5,5%!! összesen 23% hardver, 77% szoftver - 2 nap 5,5 óra után még mindig maradt 30% töltöttség, ami még szerinte 14,5 órára elég. (ami persze biztos nem igaz, mert mint írtam, 2x8 órára - alvásidő - csak telefonkészenlétre volt kapcsolva (mobilnet, wifi addig kilőve) energiatakarékosan. De azért így sem rossz!
-
w333
félisten
válasz
ShadowLac #2126 üzenetére
Persze ... email és telefonszám is kell a hitelesítéshez !
Csinál egy Mi fiókot kb. 3 perc az egész !
És így működik tökéletesen minden a szinkronizálás is amivel akár szinte teljes biztonsági mentést csinál a telefon időközönként, olyan mint az iCloud !
Van MiCloud akár böngészőben is be tudsz lépni de előbb küldenek SMS -ben egy kódot a telefonra amivel be tudsz lépni én most ezeket állítottam be, mindent szinkronizál Névjegyek, Üzenetek, Galéria, Hívásnapló, Hangrögzítő, Jegyzetek, Wfi Beállítások, Naptár, Böngésző !
-
ShadowLac
addikt
Hogy, vagyis honnan tudok témát letölteni?
Fekete érdekelne. ??
Eddig még csak samsungom volt! -
ShadowLac
addikt
Vettem egy mi 8at. Üdv mindenkinek. 1 órája nyomkodom. Tetszik.
-
Vencel88
tag
Szerintetek kékbe vagy feketébe szebb a telefon?
-
davta
csendes tag
Sziasztok!
Nagyon piszkalja a fantaziam a global dev rom (pie) es vele egyutt a gcam. Tudja valaki hogy dev romon mukodik-e a mobilfizetes (simple app)? xda-n egyetlen hozzaszolast lattam amiben valaki azt irta, hogy dev-en nemmukodik a Google Pay.
ui.:kereso nemsegitett -
kengyel
nagyúr
A Google böngèszőt használom, tudtok mondani egy jó Adblock- ot hozzá ?
-
w333
félisten
Alza (most akcióban van) ... én tőlük vettem, saját 2 év garanciát adnak
Ha elég a 64GB tárhely akkor 129k -ért nagyon megéri !
-
walakyb
tag
válasz
kurtuzov #2107 üzenetére
Az elobbit nem tudom, utobbit igen. Viszont a wayteq sajat maga szervizeli a telefonokat, es nem is fogadnak mashol vasaroltat (esetleg fizetosben, de ebben se vagyok biztos), valamint a naluk vasaroltakat sem fogod tudni megcsinaltatni mashol. PL Wayteq-nal megveszed, hiaba viszed az SCS-be, elzargatnak...
-
walakyb
tag
Konkrétan sehol, mert a Xiaominál nincs gyártói garancia. Mindenhol 3 lehetőség van: saját szervíz, wayteq (ha kötöttek szerződést), vagy úgyanúgy kína, mintha onnan vetted volna. Értelemszerűen nem választható, az egyik van, és pont.
Meg ezekkel a 24 havi garikkal figyelj, mert sok helyen valóban adnak 24 hónapot, de ha jól elolvasod, akkor 12 hónap teljes körű, és 12 hónap szoftveres... -
1stror
csendes tag
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy hol lehet jelenleg globál verzióhoz 24 hónap gyártói garanciával a legkedvezőbb áron hozzájutni? Tudom, hogy a google, meg az árukereső a barátom, de van olyan bolt, ahol nem egyértelmű, hogy globál-e.
Előre is köszönöm -
1Konrad
tag
Nem ugyanarról írtunk!
Én valószinűleg úgy értelmeztelek, hogy te az írod: a telefon adott időszak alatti összes fogyasztásából (4 nap) az ilyen készenlét alatt 98%-ban a cellakészenlét teszi ki (talán azért túlzás
), miközben óránként 1%-ot eszik meg az aksiból.
Én erre írtam azt, hogy ez esetben még az aksiban cca. 50% maradt, ami még közel 4 nap készenléti időre elég.
De persze ez így köldöknézegetős egész addig, míg utána nem számolunk:
Ezzel a telefonnal akkor is képesek lehetünk közel egy hétig elérhetőek, illetve hívásképesek maradni, ha egyébként olyan nomád körülmények közé keveredünk, ahol napokig nincs lehetőségünk tölteni - persze ilyenkor le kell mondani a többi funkcióról, úgy tudjuk használni csak, mint egy butafont.
Tudom, hogy így nem pálya, de aki átélte már okostelóval azt a kínt, hogy néhány napos sátortáborozásnál már minden baja volt, mert nem tudott tölteni, az megérti, miért is dicsérem annyira az aksikezelését.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xbox Game Pass [2025] - Az augusztusi lista
- Jogász topic
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Filmvilág
- Sorozatok
- Papíron már készül a PCI Express 8.0
- További aktív témák...
- Redmi Note 10 Pro Glacier Blue 6GB RAM 128GB ROM
- Új/Bontatlan/Garis Google Pixel 9 Peony
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- Nagyon szép állapot!!! Samsung Galaxy A13 SM-A137F/DSN - fehér
- Megkímélt állapot!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - zöld
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- Amazfit Active okosóra / Számla / Garancia /
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Eladó karcmentes Realme 8 4/64GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest