- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
-
LOGOUT
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
FJC
senior tag
Úgy látom lassan indul a frissítés Glob Stab 10.0.3.0
Itt olvassatok vissza néhány kommentet.
http://en.miui.com/thread-4758002-39-1.html -
havri1
félisten
Valaki el tudja nekem magyarázni, hogy a Google asszisztenst hogyan tudnám rávenni, hogy tárcsázzon nekem hang alapján? OK google, call xy. De semmi, nem érti. Állítsam át angolra a telefont? Keresni keres, de tárcsázni nem akar, nekem meg az kéne. Köszi
Szerk,működik. Angol kell neki valóban.
-
natë
nagyúr
Nyilván olyat kivesznek belőle, aminél gríz lehet, vagy nem tesztelték elég ideig. Az iOS-nél is jellemzően egy x-edik bétát neveznek át final/stable/full-ra.
Ettől függetlenül nekem soha nem volt gondom a dev-vel. A zárt dev egészen más tészta, ott lehetnek furcsaságok.
-
natë
nagyúr
válasz
enginev3.0 #3492 üzenetére
Ezt nem jól tudod. A stabil egy korábbi dev, aminél viszonylag bugmentes működést láttak a készítők.
-
enginev3.0
félisten
A stabil az stabil, és azért nem tartalmaz minden újítást, mert csak olyat raknak bele ami hosszabb ideje stabilan működik hiba nélkül
Az más kérdés hogy azért ilyen ritkán kiadni stabil romot is pofátlanság, de más gyártó sem sieti el jobban
De azt hiszem én is felrakom
Meguntam a várást -
kengyel
nagyúr
Akkor innen kellene letöltenem, a Dev-romot. Ha ezzel vinném szervizbe, ezért nem szólnának ?
-
Shummo
senior tag
Ez az utolsó bejegyzésem.
2018-12-06 23:35
GBASMA, Send item abroadKicsit kezdek most már aggódni. Gearbestről jönne a teló holland Postaval. De még csak érdeklődni se tudok sehol a csomag helyzetéről. Szerintetek az rendben van hogy 1 hét alatt nem jut el MO-ra?
-
natë
nagyúr
válasz
enginev3.0 #3485 üzenetére
A stabil is dev, csak régebbi. Mindenképp devet használsz, bármit raksz fel
-
g_g_g
őstag
válasz
enginev3.0 #3485 üzenetére
Már jó néhány hete EU fejlesztőin vagyok, de nem tapasztaltam ilyen jelenséget.
De hetente jön az új verzió, ha valami hiba becsúszik, gyorsan tudnak kiadni javított verziót.Én sem tartom egyáltalán kockázatosnak a fejlesztői ROM használatát.
-
Istuu15
senior tag
Hol tudom kikapcsolni a google keresőt a home screenen? Ha csinálok egy lentről fel húzást akkor megnyitja a google keresőt.
-
natë
nagyúr
Még mindig a dev ajánlott. 😉
-
Exelsior
őstag
Sziasztok.
Ma reggel mikor felkeltem arra lettem figyelmes hogy Global Stabil ROM-on elérhető lett a 9.0 android majd el is tűnt. Nem tudom másnál volt-e ilyen. Persze mikor rákattintottam már azt irta hogy keresés majd nincs elérhető frissités. Én is csak néztem sajnos nem csináltam képernyőképet.
-
Istuu15
senior tag
Sziasztok.
Van aki spigen rugged armor tokot használ üvegfóliával?
Felraktam egy nilkin üvegfóliát ami teljesen fedi a kijelzőt és csak a fólia szélein van ragasztó és a spigen tok feltolja a fóliát. -
HUNited
őstag
Szabadnap programozva van. Ha szabadságra gondolsz, az más téma, és a naptárba felvezethető. Betegség meg ritkán van, sokkal ritkábban remélhetőleg, mint munkanap, azaz jóval kevesebb energia olyankor kikapcsolni, mind minden egyéb esetben be.
Arról meg nem beszélve, hogy inkább ébresszen fel a szabim alatt is, minthogy ne ébresszen egyszer és kirúgjanak.
Én nem dolgozom ilyen munkarendben (sőt, ébresztőre sincs szükségem, home office tolom és "kötetlen" a munkaidőm - ami nem azt jelenti hogy nem kell 8 órát dolgozni, sőt...), mégis maximálisan meg tudom őt érteni, hogy ez probléma a számára.
Ne feltétlen a kényelemre gondolj... Vannak más szempontok is. De ha csak a kényelem lenne, akkor is joga van hozzá, nem igaz?
-
zsocy
őstag
válasz
FrankMonzano #3467 üzenetére
Mindegyik nagyon jó, meg azok is amiket linkeltetek régebben, de egy idő után mindegyik megfekteti az aod-t. Sajnos.
Csak a gyárira visszaváltva és újraindítva javul meg.
-
havri1
félisten
válasz
FrankMonzano #3465 üzenetére
Megnézem ezt is, köszi!
-
mm89
őstag
válasz
DisRespect #3462 üzenetére
És mi van ha szabadnapos vagy, vagy beteg? Akkor ki kapcsolja ki az ébresztőt hogy ne zavarjon?
-
Vencel88
tag
Sziasztok.
Néha felfigyek arra, hogy a telefon nem mindig ugyan úgy rezeg (folyamatos rezgésre gondolok, hívásnál, messenger) sokszor rezonál az egész hátlap, a hangja is más a rezgésnek. Általában ez akkor észrevehető ha kint vagyok, belső zsebben van a telefon mégis minimálisan áthülhet. Nektek is ilyen?? Arra is gondoltam, hogy szerintem elég erős a rezgőmotor benne, azóta már inkább kikapcsoltam a rezgést mindenhol. Érdekességképpen pont ez miatt cserélték is a Smartshopnál egy új készülékre, de végül azt is visszaküdtemés a jól megszokott Eustocktól kaptam a mostani készüléket amiről szó van. Szóval azt gondolom mindenkinél hasonló és ez nem valami hardver-es hiba.
+ A Gcam milyen szemszögből jobb mint az alap kamera? -
havri1
félisten
Ugyanez elérhető a Témák alatt, én is ezt használom, onnan telepítsd.
Csak vigyázz, AOD-t nem tudja, belefagy a kijelző! -
l86544
aktív tag
Váltottam hong-kong régióra.
Szeretnék feltenni valami fekete témát. Az xda-ről töltöttem le egyet Stock Black MOD V10 néven.
Viszont amikor alkalmazni szeretném Nem hivatalos forrásból származó téma nem támogatott üzenetet kapok.
Van erre valami megoldás, illetve honnan tudok olyan téműt letölteni amit el is fogad a rendszer. -
Istuu15
senior tag
Itt ugye nincs olyan anomália, hogy hiába ír ki a telefon 100%-os töltöttséget, mégis tovább kell hagyni tölteni, hogy feltöltsön teljesen?
-
Istuu15
senior tag
Sziasztok!
Ma végre én is csatlakozom egy 128gb-os kék készülékkel amit a smartshop.hu-n vásároltam. Kicsivel több mint 3 éves redmi note 2 prime-ot vált le. Baromi prémium a cucc. Kérdésem, hogy miui 10-re frissíthetek nyugodtan nincs semmi zavaró bug benne? -
mm89
őstag
válasz
DisRespect #3424 üzenetére
Gyári ébresztőben csinálsz két egyszeri ébresztést. Egyet a nappalos, egyet az éjszakás műszaknak. Lefekvés előtt azt kapcsolod be amelyik szerint akarsz kelni.
-
havri1
félisten
Dark, fekete témákat keresek, ha már amoled ugye. Igazából rájöttem, a tarcsazó lenne nekem fontos, egyrészt este nagyon vakít a fehér, meg sokat is használom. Valaki esetleg találkozott a gyári tarcsazó fekete kivitelével a témák között?
-
havri1
félisten
Nillkin synthetic fiber tok tényleg eszméletlenül fullos, ajánlom én is! BASEUS üvegben kompatibilis, tökéletes párosítás.
-
HUNited
őstag
Valamilyen ütem szerint dolgozik, ami ismétlődik. Míg a normál ébresztőnél napot lehet beállítani (pl. minden hétfőn), a naptárban ismétlődést (pl. minden 4. napon).
Pl: Nappal - Éjjel - Otthon - Otthon
Nappal: Hétfő - Péntek - Kedd - Szombat - Szerda stb.
Éjel: Kedd - Szombat - Szerda - Vasárnap - Csütörtök stb.Annyi hogy ehhez nem kell plusz alkalmazást megvenni, a Google Calendar is jól kezeli.
-
HUNited
őstag
Sokkal több beállítási lehetősége van, mint a MIUI-ban lévő kamerának. Nem szoktam egyébként nagyon fotózni. Max a gyerekeket.
Javaslom próbáld ki, és vesd össze, mert én nem vagyok kompetens ebben a témában (nincs hozzá szemem, illetve szerintem minden telefonnal készült kép vacak amit én csinálok
).
Hiába töltenék most ide fel egy képet, célszerűen azonos körülmények között kellene összevetned az általad használt szoftverrel.
Annyit láttam, hogy ez a GCam hivatalosan csak a Nexus telefonokra érhető el, szóval gondolom nem meglepő, hogy más eszközön nem szívesen üzemel.
-
DisRespect
csendes tag
Nagyon egyszerű 3 nappal, 3 szabad, 3 éjjel, 3 szabad és kezdődik elölről. Ebből adódóan a gyári ébresztőt folyamatosan állítgatnom kell. Az appban annyi a dolgom hogy a fentebb leírt ciklust beviszem, beállítom hogy nappalosban mikor keltsen meg éjszakásba, majd kijelölöm a ciklust és rányomok hogy másolás 50x. Így majdnem másfél évre be van állítva az ébresztőm. Ha mobilt cserélek csak szinkronizálom google drive-val és kész. Bár ez a része engem nem érdekel, de be lehet állítani hogy műszak elején, végén mit csináljon a wifi-vel, hanggal, Bluetooth-tal.
(#3419) Zaji Köszönöm! Ezeket már beállítottam és sajnos nem segítettek.
-
amargo
addikt
Mi unlock csak akkor tudja megmondani mennyi van hátra, ha rákattintok az unlockra?
-
Zaji
őstag
válasz
DisRespect #3416 üzenetére
Két helyen érdemes megnézni a beállításokat:
Beállítások -> Értesítések és állapotsor -> Alkalmazásértesítések
Beállítások -> Akkumulátor és teljesítmény(#3417) szmyky Az említett alkalmazással dátum szerint lehet ébresztést beállítani, ami folyamatos műszakrend esetén valóban igen hasznos.
-
szmyky
aktív tag
válasz
DisRespect #3416 üzenetére
Bocs, de nem értem, hogy mi a gond a sima ébresztővel?
Folyamatos műszaknak mi a köze ehhez?
Kifejtenéd, nem kötözködés, csak tényleg érdekel. -
DisRespect
csendes tag
Sziasztok!
Kb 3 hete van meg a mi8 gyári rommal. Első körben a mi band toolsal gyűlt meg a bajom folyamatosan bezárta a rendszer így nem kaptam értesítéseket a karkötőre. (ez megoldodot) Viszont mivel folyamatos műszakrendbe járok nálam nem játszik a sima ébresztő. Erre a work shift calendar nevű programot vettem meg, ami tökéletesen működött Samsung S3-on és LG G3-on viszont itt nem akar ébreszteni csak ha le van téve háttérbe. Kérdés az hogy milyen engedélyeket és hol kell megadnom a proginak hogy normálisan ébresszen amikor kell.
-
havri1
félisten
8.12.07 gyakorlatban valami változás? Valakinek tapasztalat esetleg?
-
natë
nagyúr
válasz
Tango Zulu #3412 üzenetére
Nem, bocs, leszedtem, mert sokat fotózom, s a kamera nálam összerottyant.
Eu van fent.
Az Antutu amúgy sem számít semmit. Sosem telepítem. -
HUNited
őstag
Mi az a Gcam?
Kamera alkalmazás? Csak mert ha igen, nekem van egy jó kis fizetős kamera appom, ami asszem van ingyenesben is
Camera Zoom Fx
Ingyenes verzió -
natë
nagyúr
Ha valakinek kell : legfrissebb global dev FASTBOOT rom, CSAK AKKOR KATTINTS HA TÖLTENI AKAROD!
Miui global oldalon még nincs fent a link.
-
-
kengyel
nagyúr
Egy gyors kèrdès !
Feloldott kèpernyőnèl, alulról felfelè húzva, megnyilik a Google kereső. Ezt , hogy lehet kikapcsolni ? -
xedos
addikt
Érdekes dolgot tapasztalok...
Ha messenger liteban írok, néha kiugrik a fő képernyőre ???!!!
Ugyanakkor sokszor pontatlanabb gépeléskor (betű elútések), mint az s7 edge.
Másnak vannak ilyen tapasztalatai?FJC: ez igen. Nekem sok használattal (3óra képeryő) 26óra után 26%.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone-t használók OFF topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Formula-1
- Nők, nőügyek (18+)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Redmi Note 10 Pro Glacier Blue 6GB RAM 128GB ROM
- Új/Bontatlan/Garis Google Pixel 9 Peony
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- Nagyon szép állapot!!! Samsung Galaxy A13 SM-A137F/DSN - fehér
- Megkímélt állapot!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - zöld
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 16GB RAM 512GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest