- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Arc összefoglaló szerkesztés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Hirdetés
-
LOGOUT
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kurtuzov
senior tag
Vasárnap jár le a bl visszaszámoló, ki is próbálom az EU-t, mert global stable 1003 és a BT headset megghülyül, ha Viber hívás vége, nem hajlandó visszaállítani zenét - de semmi más sem megy,GSM hívás se hallatszik. Újra kell indítani a telefont...
-
K82
őstag
válasz
enginev3.0 #3594 üzenetére
Ha nyitott a BL akkor igen, teljesen mindegy milyen ROM van rajta, a TWRP ezektől független.
-
havri1
félisten
Az automatikus fényerővel vannak még problémáim. Beállítom a kívánt értékre, és legközelebb meg leveszi teljesen halványra. Felhúzom félre, x idő múlva megint halvány. Mi5-n ilyen nem volt. Sötétben beállítottam a kívánt értékre a csúszkát (kb 1/4 alatt kicsivel), és az nappal is jó volt, éjjel is.
Ez meg leveszi mindig -
enginev3.0
félisten
Global stabilra tudok twrpt tenni és rootot ugye? Nyitott BL
-
NemMo
őstag
Moz kolléga szerint az eu rom a globálhoz képest döcögős lett és egy dolgot leszámítva mindenben jobb a globál.(nem emlékszem arra az egy dologra). Elhiszem neki, pedig gondolkodtam az eu rom kipróbálásán.
-
amargo
addikt
Gcam a motion photos nem tudja? Van olyan verziója, ami tudja?
-
8nemesis8
veterán
Igen ismerem, csak ugye nekem az a gondom, hogy iOS -> Android kellene.
De megoldom úgy látom van rá 1-2 kicsit körülményesebb megoldás, nem tudok most várni a nyitásig, hogy EU Dev rom funkcióját kipróbáljam.
Nem értem miért nincs rá megoldás, de azt tippelném, hogy az apple nem nagyon enged hozzáférni az sms-ekhez az appoknak... -
g_g_g
őstag
válasz
Elit3Zotya #3584 üzenetére
Ne haragudj, hogy ezt írom, de azért nagyon nem erőltetted meg magad a keresésben.
Ma délután 15:40 perckor született a hozzászólás,De ha tudunk segítünk, itt van amit keresel, de nem találtad:
LinkSzerk.: megelőztek...
-
Nagya21
addikt
válasz
Elit3Zotya #3584 üzenetére
Hali!!
[link]
Üdv Nagya -
lacuska74
tag
Sziasztok!
Úgy hallottam, hogy megkapjuk a mix3 kamera szoftverét?
Sajnos, nem tudok megbékélni a kamerával, tegnap a lányom zongoraversenyét vettem fel és megfagyott a kép.Azt hittem, hogy majd a mentett videó jó lesz, de nem.Ott is megáll a kép 4 mp--re.A sima fotó képek is siralmasak, csak az nem látja aki nem akarja.Természetesen én is tudok agyonfilterezett "szuper" képeket csinálni, de mindenki látja , hogy gáz valójában.
Samsung telóm volt előtte,ahoz tudom csak hasonlítani. Rengeteg Xiaomi cucc van itthon, ezért adtam neki esélyt.
Abban bízok, hogy szoftveresen javítva lesz, ezért kérdem, hogy majd magától fog frissülni a mix 3 szoftverére? -
Danex
addikt
Jól értem, hogy ha nyitom a bootloadert akkor már bármilyen romot rakhatok oda vissza vagy ez az ARB bootloader / recovery függetlenül működik a romokba égetve?
-
g_g_g
őstag
válasz
Elit3Zotya #3577 üzenetére
Csak egy kicsit olvass vissza, kérlek.
Köszi. -
Elit3Zotya
addikt
Hello. Van mar stabil pie verzió? Mert ota-n nem jon.
-
Lomas
tag
válasz
kengyel #3490 üzenetére
Én BF-kor rendeltem, 17track-en követtem, 12.03-án elküldték németből, sokáig semmi, oszt' tegnapelőtt vére felbukkant a magyar posta nyomkövetőjében, hogyaszongya' szállítás alatt... (Feltételezem, hogy már legalább 1 hete ott van a postánál, csak mostanra sikrült így feldolgozni.) Rokonom dolgozik a magyar királyi postánál, hát, amiket mesél, az alapján nagy mákom lesz, ha karácsonyra ideér...
-
Istuu15
senior tag
A face unlocknál nincs olyan opció mint az iphonenál, hogy csak egy swipe up után oldja fel a telefont? Így nem használom mert nem látom az értesítéseket a lockscreenen.
-
NemMo
őstag
Valami oka biztos van, hogy nem adták ki hivatalosan a stabil pitét. Én inkább megvárom, amíg megjön Ota.
-
g_g_g
őstag
Felpörögtek az események rendesen.
Az összefoglalóba beírtam, hogy a 9-es global stabil rom-ban már aktiválódik az ARB védelem, nagyon figyelni erre, ha nem szeretnétek egy szép levélnehezéket a polcotokra.A TWRP verzió is frissítve, köszönöm a linket.
-
Zaji
őstag
Globál Stabil ROM esetében hogyan lehetséges RAW fájlok mentése?
-
natë
nagyúr
válasz
ShadowLac #3546 üzenetére
"A dev kapta csak meg - egyelőre - a kamera lib-eket a Mix3-tól, a stabil nem."
Megy stabilon is, a Night Sight nem fog megfelelően működni, plusz belassul a kamera. Ha rootolod és felraksz TWRP-t, abból flashelhető egy libfix. Viszont így már tényleg nem értem, hogy miért jobb azzal szívni, ha alapból tudja a dev.
-
kurtuzov
senior tag
Sőt, nem csak a goole swipe search bosszantó. Van olyan ajánlott ROM amihez amihez gapps mini vagy pico csomagot kell még hozzácsapni? Sok helyen még tesztelőt keresünk fázist látok.
AZ EU/multi ROM-okban Google app tiltáson kívül van más megoldás?
A Havoc-nál a SimpleGapps-nál nem találtam mit tartalmaz. -
w333
félisten
10.0.3.0 -ra frissíthető a Pite 10.1.1.0
Le kell tölteni és fájlkezelőben át kell írni a nevét "update.zip' !
Utána már a beépített Updater -el telepíthető !
(#3537) Moz
Teljesen mindegy ... ha kijön az OTA frissítés azzal is aktiválódik már !
-
natë
nagyúr
Ezt a Gcam-et használjátok Pitén, ajánlom figyelmetekbe a nappali(!) Night Sight fotózást. Stabilon, Oreo-n ne próbáljátok.
@g_g_g: szerintem bedobhatod az összefoglalóba. Jelenleg ez a legjobb Gcam Pie-ra.
-
havri1
félisten
válasz
kengyel #3528 üzenetére
Most túrtam a beállításokat, de tényleg nem találom. Pedig valahol volt ilyen, hogy miket csináljon, ha mozdulatokat intéz az ember..bár az EU romon volt.
De határozottan emlékszem, volt ilyen.
Mindjárt összehasonlítom Mi5 EU dev-el, mert lehet készülék/rom miatt nincs.Szerk.: Nem találom..lehet az még MIUI9 -en volt
-
-
Istuu15
senior tag
Sziasztok.
A home screenen google keresőt hol tudom kikapcsolni?
Egy fel swipera mindig előjön. -
Gomez1984
aktív tag
Parádés
Akinek nem tetszik ne vegyen noccsos telefont. -
natë
nagyúr
Túllihegi. Ennyi erővel az összes noccsos gyártó custom fejlesztője eladja a mobilját. Itt a világvége. Ő amúgy is Mix párti erősen. Mennyire reális, hogy a noccs hide miatt áll a bál.
Lincshangulat, reklamációk
Tetszik, ahogy a dev ékes angolsággal megfogalmazza milyen gonosz dolog is a noccs.
Annyira volt rossz választás a Mi 8, hogy a Gcam Istencsászár B-S-G is Mi 8 tulaj. -
havri1
félisten
Pontosan, de ennek van veszélye is, jó ha tudod. Ha elhagyod nyitott BL-el a telefonod, nem MIUI rommal tudják használni. (Ha az eszközkeresés nem aktív a MI fiókodban, akkor még MIUI-val is)
Bár erről nekem az a véleményem, ha annyira fx vagyok, hogy elhagyjam, akkor meg is érdemlem. Rabláson kívül nem tudok elképzelni - esetemben - olyan helyzetet, hogy ellopják. Személyes adatokat nem féltem, mivel védelem aktív a készüléken, ha meg elhagyom, vagy megengedem, hoyg ellopják..megérdemlem.
SOkkal nagyobb biztonságban érzem magam nyitott BL-el. Sajnos az évek alatt szaladtam már csöcsre MIUI-val, és volt, hogy a Fastboot volt az egyetlen lehetőség.
(Valami nem stimmelt telepítéskor TWRP-ben, és legfagyott folyamat közben). -
g_g_g
őstag
Fastboot ROM-ot bármikor használhatsz, feltéve ha nyitva van a bootloader-ed.
A stabilról fejlesztőire váltás folyamata le van írva az összefoglalóban.
(#3517) #Dániel
Azt hiszem ebben a topikban senki nem fog lebeszélni erről a telefonról
Ritka a negatív vélemény, jellemzően szeretik ezt a készüléket a gazdáik. -
#Dániel
tag
Sziasztok,
Szeretnék vásárolni Mi8-at, de előtte még tájékozódni.
A véleményetekre lennék kíváncsi a telefonnal kapcsolatba, megéri abszolút ezért az ár / érték arányért?
Esetleg negatívumok, passz. OP6T-t is nézegetem, és baromi nehéz a döntés.Üdv,
Dani -
natë
nagyúr
Anti roll-back. Megakadályozza, hogy downgrade-elj. Google találmány, csak a Xiaomi kicsit sajátosan értelmezi, mivel náluk brickes lesz a mobil.
Mondom, én nem váltogatnék vissza, ahogy mondtam semmi értelme. Ha több és jobb funkciód van miért mondanál le róluk? A "stabil" név vonz? Próbáld ki a dev-et, kíváncsian várom, hogy vissza akarsz-e majd menni..(#3515) Shummo : persze, stabilnál és devnél is van fastboot rom.Nyitás szempontjából semmi difi nincs. Nem függ össze.
-
natë
nagyúr
Felmegy, persze.
A fastboot rom azért jó, mert ha bármi gubanc van az össze-vissza update-eres, OTA frissítések miatt, felrakható teljesen tiszta, szűz rom. Zárt bl-lel ez sajnos nem fog menni.
Te kevered a TWRP-vel szerintem.
Ezekre a visszaváltásokra érdemes figyelni, mert a nemrég kijött stabil Pie (vagyis kiszivárgott) már ARB aktív.
Ugye egy kolléga ki is nyírta a telefonját emiatt. -
w333
félisten
De BL nyitás nélkül is felmegy én úgy tudom ... saját upater -el frissíthető is
Illetve minek Fastbootból felrakni a frissítést ? OTA -n minden héten jön !
Mondjuk ez a fastboot inkább azoknak jók akik az EU Dev -t használják !
Már csak az a kérdés hogy BL nyitás nélkül hogyan lehet visszamenni Stabil verzióra ? én úgy tudom hogy ha kijön a Stabil kiadás (ami már 9 -s alapú) de még nincs újabb Dev akkor ugyan úgy a beépített Updater -el felrakható a stabil ami onnantól kezdve az is marad vagy rosszul tudom ?
-
w333
félisten
Hát ez az ... a Stabil is egy Dev -ből lesz "valamikor" de legalább azt hetente frissítik és az összes újdonságok is benne vannak, ahogy olvasom ez már nem olyan mint régen volt szóval itt a Dev is már beton stabilnak számít, ha lesz egy kis időm én is felrakom, felhasználók 80% is Dev -t használ !
Illetve ha a stabilban van valami hiba akkor várhatunk 2 hónapot a frissítésre, míg Dev esetén már köv. héten javítva van, azért ez nagyon nem mindegy !
-
Griff55
senior tag
válasz
Napfénysüti #3502 üzenetére
Nálam magyar régión van, mivel a face unlockot nem használom. Témaváltás erejéig szoktam csak néha váltani.
-
FJC
senior tag
válasz
Én olaszon vagyok, OTA még nincs...
-
kengyel
nagyúr
válasz
Ez-az, akkor melyik régión érdemes hagyni ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- BestBuy topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Panasonic TX-L47E5Y 47" LED TV eladó
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Mini 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest