- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
-
LOGOUT
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
enginev3.0
félisten
válasz
kvojnovics #1099 üzenetére
Nem számít hogy nyitott, ugyan úgy javítják
-
kvojnovics
tag
Tiszteletem!
Érdeklődni szeretnék, hogy az UnLock-olt telefont vissza lehet-e zárni, vagy ugrott a garancia? Egyelőre ennyi! Köszönöm!
Szép napot!
-
dime27
őstag
Skacok ugye az h a mi 8 nem tudja videofelvételnél az 1080p/60 fpst az csak elírás????
A három éves mate 8-am tudja.... -
szmyky
aktív tag
-
McCoy20
tag
Sziasztok,
telefon csere előtt állok, és úgy néz ki, a jó öreg 930-as Lumiát egy ilyen Mi 8-as fogja váltani.
Mi a diff. a sima mezei kínai és a "global" verzió között? Ahogy néztem olcsóbban lehet hozzájutni pl. banggood, lightinthebox vagy akár gearbest oldalakról is.
Köszi előre is a segítséget!
-
A telenor elkezdte árusítani a Xiaomi Mi8-at 128GB-s változatban.
-
-
-
nikilauda
senior tag
Telenor és Telekom. Wifi, mobilnet, Bluetooth folyamatosan megy(Mi Band2 és autóban zene a telefonról). Két e-mail, Viber, WhatsApp, egy óra böngészés, kb fél-egy óra telefonálás és gond nélkül bírja a napot. Este 30-50% között teszem töltőre.Sot-ot nem tudok, de nagyjából láthatod a használati szokásaimat.
-
dime27
őstag
Használja vki itt a forumban két simkártyával a telót?! Milyen SOT idők jönnek ki kb?!
Ha vki használja így írja már oda azt is hogy melyik szolgáltatónál van!
Előre is köszi! -
75romi
csendes tag
válasz
kazsmerlaca #1075 üzenetére
Rendben,megnézem.
Köszönöm! -
dime27
őstag
Hamarosan csatlakozom a klubbhoz egy hófehér változattal!
-
75romi
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék,hogy itthon hol érdemes megvenni a telefont?
Előre is köszi! -
zsocy
őstag
válasz
lafaty80 #1068 üzenetére
Nem aggódok, ha elromlott elviszem egy szervízbe, nem küldöm sehová visza. Magyarországon a garancia amúgy is ingoványos, minden bolt beigéri, aztán ha baj van kitalálnak mindent csak ne kelljen gariztatni...
A másik, hogy nem tudom ti hogy tapasztaltátok, de nekem telefonom még soha sem romlott el hardveresen. Az összes hibát az én hülyeségem vagy egy leejtés okozta. Lehet csak szerencsém volt
-
szmyky
aktív tag
válasz
lafaty80 #1068 üzenetére
Ha ilyen félelmeid vannak, akkor inkább itthon vedd, ne sajnáld azt a 20-30ezer plusz költséget.
Visszaküldeni macerás és ha a Paypal védelemből is kicsúsztál már, akkor 6-8ezer Forintba fáj a posta.
Ráadásul, ha visszaküldik majd neked tuti, hogy elkapja majd a NAV és fizetheted rá az 27% áfát meg a vámeljárásért a 3500 Ft-ot.
Itthon vedd!Én kínából vettem, mert nem tartok ezektől, ha jön a baj, akkor jön... így jártam.
🙂
A másik, hogy ilyen apróbb alkatrész cseréket én megoldom magamnak (You Tube videók), az alaplapot meg úgyse éri meg cserélni. -
lafaty80
addikt
válasz
enginev3.0 #1069 üzenetére
Mármint itthoni javításra, gondolom
-
lafaty80
addikt
Aki gearbest és kíinai társaitól vásárolt már ilyen telefont (meg úgy általában) hogy álltok a garancia kérdéshez?
Ugye ezeknek nincs nemzetközi garanciája, tehát ha gond lenne vele, akkor lehet küldeni vissza kínába?
Ettől nem ódzkodtok? -
BeryBp
csendes tag
Nekem új volt, hátha valakit érdekel:
-
lilla8625
csendes tag
Nekem 10.0.2 stabil van fennt.
-
lilla8625
csendes tag
Sziasztok! Egy olyan kèrdèsem lenne mi8 al kapcsolatban ,hogy hol tudom beállítani azt,hogy,lezárt kèpernyőnèl lássam email illetve a Viber èrtesites ikonját! Ha van nem fogadott hívás azt ikonba kirakja de a többit nem 🙄
-
zsocy
őstag
válasz
nikilauda #1051 üzenetére
Ez jó tanács, talán jobban is járna mondjuk egy Blitzwolf töltővel, de ugye ő gyári töltőt szeretne...
Ha mégis jó az utángyártott akkor mehet a QC4 is, a teló tudja, akkor meg miért is ne?@rwbag2012 : Esetleg a Xiaomi magyarország (a Lurdysok) nem tud segíteni? Írj nekik, hátha.
-
rwbag2012
tag
Szükségem lenne egy plusz GYÁRI töltőre, honnan lehetne beszerezni? Ahol a telefont vettem, ott tartozékokat nem árulnak, sajna.
-
Icetee
aktív tag
válasz
Griff55 #1048 üzenetére
Nekem még MI6-os van, de a Mi8 annyira nem nyűgözött le kamerában.
Persze jobb lett nyilván, de azon kívül, hogy a képeken a színeket feltolja az egekbe (amit utólag bármikor PS-ben meg tudsz csinálni) nem vettem észre sok változást. Ha megnézed ezt a képet, igazából annyira nem éles. Élénkek a színek, az elnyom mindent, de nem tudom hova fókuszált, mert tényleges méretben már nem olyan jó a kép, mint messziről nézve -
Griff55
senior tag
Egy jólsikerült mai képem -
rwbag2012
tag
Az NFC-ikont hogyan lehet felvinni a felülről lehúzható ikonok közé? Ahol a wifi, gps stb. van.
-
kvojnovics
tag
Tiszteletem!
Xiaomi.eu Rom telepítésével kínlódok! UnLock megvan, elméletileg a TWRP is (írja hogy OK, Finished), de belépni már nem tudok, hogy flash-eljem a Rom-ot! Mi lehet a gond? Beleolvastam itt a fórumon is egy jó hosszú leírásba, de azzal is csak ugyaneddig jutok!
Segítséget előre is köszönöm!
Szép napot!
-
1Konrad
tag
Kezdem belakni a készüléket, de akad pár dolog, amit nem találok, ezekben kéne segítség:
1. AOD: ahhoz fel kell rakni valami progit, vagy van valami beállítás, hogy mutassa az értesítéseket?
2. Fülessel használom a készüléket. Be lehet-e állítani, hogy pár csöngés után felvegye a telefont magától, illetve le lehessen rakni 1 gombnyomással? (Ne kelljen vezetés közben a képernyőn turkálni.)
3. Reklámblokkolás, hogyan lehet azokat beállítani magyar menüben? -
golyós
addikt
válasz
midnightstar #1007 üzenetére
Azért azt is vedd számításba, hogy Roland forumtárs az agyonszapult Mate 10 csere után nem egészen 2 héttel már árulja a Mi8-at.
Troll lvl 1000 -
zsocy
őstag
"sima" hd videónál nálam nincs gond a minőséggel, este lámpafénynél is normális a minőség. A lassított felvétel tényleg ront a minőségen, lejjebb megy a fényerő, sötétebb lesz minden, az már nálam is csak nappal, szabadban adott normális minőséget. Ott viszont teljesen ok a dolog.
Csak a gyári szoftvert próbáltam. -
BeryBp
csendes tag
Azt tapasztalom, hogy a gyári camera szoftver valami irdatlan gyatra minőségben vesz fel videót. Elkent, elmosódott, mintha egy 15 évvel ezelőtti lencse és érzékelő dolgozna benne. Pedig a 240 fps-es lassítás tetszik. Nem csak lassítva rossz a minőség, normál video esetén is. Android 8.1, MIUI 10, Global ROM.
Fotóknál ezt nem tapasztalom, ott elfogadhatóak jók a képek, bár ilyen téren is kicsit jobbra számítottam.
Feltettem egy másik kamera alkalmazást, azzal nincs ilyen gond video esetén (BSG GCam), viszont az nem tud lassított felvétel.
Hasonló tapasztalatok, ajánlott kamera szoftver? (Open Camera és BSG van most fent a gyári app mellett)
-
zsoltiz
aktív tag
Engem felismer simán szemüvegben is. Amit írsz, az meg szerintem egy hiba. Ha értesítés jön és felvillan a kijelző, akkor is mennie kéne az arc felismerésnek, ha be van kapcsolva ez az opció. De nem megy, csak ujjlenyomattal/pinnel lehet feloldani ilyenkor.
-
espi38
őstag
Oke,hogy most mutat a kijelző a notch mellett a gyári böngészővel de viszont itt alul nem tunheto el a böngésző navigációs száma
-
BLC
tag
Sziasztok!
Nektek az arcfelismerés milyen hatékonysággal működik? A folyamatos figyelést bekapcsoltátok?
Kérdéseim apropója, hogy szemüveget viselve, nem működik megfelelőn minden esetben, illetve a viber üzenet jelzését követően nem "nyit", csak ujjlenyomat vagy kód segítségével.
-
espi38
őstag
válasz
enginev3.0 #1019 üzenetére
Nos,meg van a bibi a Google böngésző nem támogatja ezt a dolgot az mi böngésző igen
-
espi38
őstag
válasz
enginev3.0 #1019 üzenetére
Igen az a bajom,hogy nem látszik pl.gmail nàl látszik a piros háttér Google Chromenàl nem😂
-
nikilauda
senior tag
válasz
enginev3.0 #1017 üzenetére
Én a kérdést sem értettem. Nem az a gondja, hogy látszik a notch?
-
espi38
őstag
Sziasztok, tegnap jutottam egy peldanyhoz és olyan kérdésem lenne,hogy pl.böngészéskor miért nem jelenít meg a kijelző? nekem kimondottan tettszik ez notchos dolog de így hogy automatikusan levágja mintha bele állítva ez az opció nem jön be,ez a típus ilyen??? válaszokat előre is köszönöm
-
nikilauda
senior tag
Egy hónapja használom és eddig nem találtam semmi hibát.
Két Simmel használom (telekom, telenor), folyamatosan szinkronizál, BT, wifi, mobilnet mindig aktív. Előtte volt egy kis Pocophone kitérő, de ott az akku érezhetően jobb volt. A mi8 is kihúzza bőven a nap végéig, nem kell aggódnom.
Szóval részemről ajánlott a Mi8. -
válasz
enginev3.0 #1009 üzenetére
Nem egyszer jártam úgy, hogy semmire sem reagált, és csak akkor éled fel ha a másik fél bontotta a vonalat.
-
zedok
őstag
Sziasztok!
Huawei p20 literol valtanek erre. Erdeklodnek, hogy mik a negativumai ennek a telonak? Lattam jo par pozitiv hozzaszolast itt, negativat kevesebbet. Van e valami nyugje? Illetve mire figyeljek rendelesnel? Gondolom global verziot vasaroljak.
-
zsocy
őstag
válasz
midnightstar #1010 üzenetére
150 ezer, de az utolsó infó az volt hogy nincs nekik. Írj rájuk facebookon, válaszolnak hamar.
-
midnightstar
tag
Esetleg valakinek van infója, hogy most a Mi Store-ban mennyiért árulják a 128 GB-os verziót?
Milyen más, gyártói garanciát biztosító forrás van még, ahol jó áron kínálják? -
válasz
enginev3.0 #1006 üzenetére
Csak utána nem éléd fel, például ha egy ügyfélszolgálatot hívsz és billentyűzeten számokat kell megadnod akkor ha elveszed a füledtől fel kellene elédjen. De sehogy se eléd fel.
-
midnightstar
tag
Köszi a tapasztalatokat! Igyekszem minél több forrásból infót gyűjteni. MM-ben nyomkodás után nekem is inkább a Mi 8 tetszett meg, ezek szerint aki hosszútávú tapasztalattal rendelkezik sem bánta meg a váltást. Jövő héten csatlakozom én is a táborhoz. Köszi még egyszer!
-
ak76
senior tag
válasz
midnightstar #1000 üzenetére
De hiszen a tapasztalataimat írtam le,mi a fenét lehetne még ehhez hozzátenni?
A Mi8:-Gyorsabb
-Automata módban szebb képeket csinál.
-Szebb,élénkebb a kijelzője.
-A gyengébb akku ellenére többet bír, ma délben raktam töltőre, a produkció 2 nap 16 óra, 4 óra kijelző, másfél óra telefonálás, 2 mail, 1 Fb & Messenger szinkronnal, 4G/WIFI On, GPS Off...több mint meggyőző.
-Android 9.0 MIUI 10 Global Beta romon vagyok,se egy FC, se egy random újraindulás,se egy olyan bug ami szemet szúrna, (a témaközpontban nincsenek a MI8-hoz kreált/azzal kompatibilis témák,bosszantó,de nem életbevágó) a cimborám az S8+ ával csak álmodik ilyen paraméterekről.A Mate 10 Pro:
-Jobb support, a német MM-ban vásárolt telefon simán garanciáztatható idehaza.
-Vízálló, nem létszükséglet, de jó ha van.
-Indukciós töltés egyikben sincs, pedig jó lenne ha lenne.
-Nincs benne noccs' (engem egyáltalán nem érdekel)Kb ennyi.
-
Roland861010
veterán
Használja valaki a miui hiden alkalmazást?
-
Roland861010
veterán
válasz
midnightstar #1002 üzenetére
Nem rég használóm, Mate10Pro-ról jöttem át.
Életem legjobb döntése volt.Jobb kijelző,sokkal jobb teljesítmény,ezerszer jobb multitasking,jobb kamera,ugyan olyan vagy jobb üzem idő, folyamatos aod, szinkronizácio, GPS mobil és wifi használat.
-
midnightstar
tag
válasz
Roland861010 #1001 üzenetére
Tobb ember tapasztalatat/velemenyet. Arnyaltabb kepet ad
-
Roland861010
veterán
válasz
midnightstar #994 üzenetére
Ha ezek nem elég jó válaszok akkor mit akarsz?!
Mire vagy kíváncsi van valami konkrét !
Új hozzászólás Aktív témák
- Igényes Gamer PC - Ryzen 5 9600X - 32GB DDR5 - 512GB SSD - Asus TUF RTX 3070 Ti - Vízhűtés - 850 táp
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- LENOVO Legion Y530-15ICH - 15,6" FHD IPS - i7-8750H - 8GB - ÚJ 512GB SSD - Win10 - GTX 1050 Ti
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest