- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ftamas0201
senior tag
Sziasztok.
Kérdésem lenne. A kijelző bal felső sarkából nem lehet eltüntetni az órát hogy az alkalmazás értesítéseknek legyen 1-2 hely legalább? Jelenleg egy alkalmazás értesítés sem jelenik meg, de nekem ott fent nem lenne szükségem az órára. Létezik valami beállítás rá?
-
-
HUNited
őstag
Gyakorlatilag egy angol raktárból küldik, és amit ott látsz árat az nettó (nem tudom el tudod e számolni)
A xiaomishop.hu nem egy igazi webáruház hanem egy ilyen jó kis lehúzós hely, a mások eu stockos készletét árulja aranyáron. Olvass bele az ÁSZF-be, én besírtam rajta.
-
Kleroo
veterán
xiaomishop
itt pl meglepően olcsó, kb ennyi lenne bárhonnan ha megvámoljákEgyébként samu panelen belül arra lennék kíváncsi, hogy pentile-os vagy sem. És ha pentile, mennyire szemetszúró
-
Zaji
őstag
Sziasztok!
Hamarosan én is csatlakozom a MI 8 tulajdonosok táborához!
Már a helyi logisztikai depóban van a mobil. Nagyon várom! -
Vencel88
tag
Sziasztok, nincs szükségem az NFC-re ezért ki is kapcsoltam, de minden reggel amikor az ébresztő miatt bekapcsol a telefon, vele együtt az NFC is. Ha viszont csak úgy újraindítom, akkor kikapcsolva marad. A régió vagy a téma miatt lehet?
-
V.Dave
senior tag
Hali
Ezt az alsó grafikont hogy kell értelmezni, valaki homalyositson már fel légy szi
[kép] -
dime27
őstag
Kukk!
Elméletileg Samsung amoled panel van a MI 8-ban!
Úgy néz ki hamarosan meg fogja kapni a mi mix 3 kameraszoftverét is szóval ha minden jól megy majd mi mi 8-as tulajok se maradunk le semmi jóról!Ajánlott.webshopok:
Smartshop, Firstphone, Eustock, alza,aqua,220volt kb ennyi jutott eszembe....jaaa és lehet már kapni elméletileg a telenornál is...
-
kazsolt
tag
Sziasztok
MI 8 se érdekelne, érdemes azt venni? Hol érdemes eus raktárból szeretnék, hogy karácsonyra itt legyen . -
Kleroo
veterán
kukk urak!
ASAP kell ez a telo.
Kérnék szépen egy megbízható, legolcsóbb tippet, hol vegyem. Alirol 105e+afa lenne. de itt Magyarhonban is 115 kornyeke random boltokbol.mi mix3 eleg kiraly kepeket lo azonos hardverrel. mi8 is fejlodott egyebkent?
azt lehet tudni pontosan milyen panel virit benne?
-
Charx
senior tag
Ezt a 360 órát jól kitalálták, régebbi modelleknél teljes más volt, egyszerűbb. Az aliexpresses eladók hogyan tudják nyitni és romolni, ők csak nem várnak 2 hetet?
-
natë
nagyúr
-
enginev3.0
félisten
válasz
FrankMonzano #2969 üzenetére
Hű, hát ezt most hogy magyarázzam el?
Paypallal biztonságos, de googleban jobb leírásokat találsz, mint amit én tudok neked írni jelen állapotban
-
g_g_g
őstag
válasz
FrankMonzano #2969 üzenetére
Regisztrálsz, rendelsz, fizetsz.
Nincs PayPal csak Alipay, de hasonlóan megbízható fizetési mód.
De javaslom ide látogass el:
Aliexprees topik(#2971) tamasgal
Global ROM-okon különböző régió beállítások mellett (pl. India), néhány gyári alkalmazásban reklámok vannak, de ezek még kikapcsolhatóak.
Reklámok -
tamasgal
senior tag
Bocsánat, milyen reklámokat emleget itt mindenki?
-
FrankMonzano
őstag
válasz
enginev3.0 #2967 üzenetére
Köszi.
Lenne egy buta kérdésem. Az Aliexpress-ről hogyan kell rendelni?
-
rovinj2
újonc
Szervusztok!
Feltelepítettem a TWRP-t az összefoglaló alapján,elsőre el is indult.
Később újra be akartam lépni,de a MI-Recovery-be lép be.Global Stabil 10.0.3.0.ROM van fönn.Mi a probléma? -
enginev3.0
félisten
válasz
FrankMonzano #2966 üzenetére
Semmivel
van téma
De azt egyszer beállítod, és aztán kész
Meg arcfelismerés -
8nemesis8
veterán
Sziasztok!
Arcfelismeréshez kínai vagy Olasz régióta ajánlottatok, ha jól láttam. Utóbbinál tényleg nincs reklám sem?
Egyébként befolyásol bármit ez a régióválasztás?Milyen programot tudnátok iphone to android szinkronra ajánlani? Lehetőleg OS X alá kellene.
Főként az SMS lenne a fontos, a többit google (drive) megoldja és a photos ahogyan látom! -
szmyky
aktív tag
Sziasztok!
Rootolható a Global Stabil rom?Tehát a megfelelő TWRP-ét felrakhatom rá minden gond nélkül, ha nyitom a bootloadert?
Nekem jó a Global Stabil, de szükségem lenne rootra.
Köszi!
-
Napfénysüti
nagyúr
Aki Global romot használ az a kameránál bekapcsolva hagyja az AI-t vagy sem? Melyik a jobb beállítás?
-
zsocy
őstag
Nagyon köszönjük a sok munkát az összefoglalóval, nagyon szépen alakul minden!
Ha gondolod tedd be ezeket is, nekem ezek a cuccok váltak be.
QC3 autós töltő : Baseus Dual usb Charger , működik vele a gyorstöltés.
USB 3 kábel otthonra és a kocsiba : Ugreen 3A USB , megy velük a gyorstöltés.
USB type C átalakító : Ugreen egy ilyen mindig nálam van, bárhol tudok vele tölteni, működik.
Szövetbetétes tok : Silicon Case cover , filléres tétel, de jó minőség, védi a kamerát is, nekem a szürke van.
Perforált tok : Breathable case , nagyon vékony, de érdekes forma tok, szintén nagyon olcsó. Jó a színe, nekem bordó van.
Az enyémen üveg nincs, de ha bent lesz az ajánlott az összefoglalóban, akkor azt megrendelem
-
Istuu15
senior tag
Sziasztok! Ezt érdemes megcsinálni rögtön az első bekapcsolás után? Mert volt aki írta, hogy megcsinálta de továbbra is kapott reklámokat és utána írták neki, hogy mert nem első bekapcsolásnál csinálta meg.
https://helloxiaomi.hu/hogyan-kapcsoljuk-ki-a-reklamokat-a-global-stabil-es-a-heti-stabil-romoknal/
-
w333
félisten
Tokból ezek az ajánlottak ... Spigen Rugged Armor, Mofi, Cafele, Nilkin Carbon !
Spigen és Mofi -al van tapasztalatom és a Cafele is úton van !
(#2949) havri1
Pedig volna rá igény szerintem, sokan kérdezik !
Inkább az összefoglalóból rendeljen valaki tokot és üvegfóliát ami biztosan jó és van róla tapasztalat, mint sem hogy megrendeljen valami szemetet !
-
g_g_g
őstag
Ismét bővült az összefoglaló a Tippek és trükkök menüponttal.
Ha van ötlet még mi kerüljön bele, kérlek jelezzétek.Még egy részt terveznék beletenni, az ajánlott tokok és kijelző védők felsorolását. Azt hiszem ezzel fogok a legjobban megszenvedni
-
w333
félisten
Köszi mindenkinek, én is autó kontraszton használom !
Csak kíváncsi voltam !
-
w333
félisten
Ti hogy használjátok a telefont ... Automatikus kontraszt vagy megnövelt ?
-
Srácok, jelenleg xiaomi.eu 8.11.8 beta van fent, tölteném a 8.11.29-et, de az appból egyfolytában azt írja, hogy hiba történt, megpróbálja újra? Simán csak töltsem le a xiaomi.eu_multi_MI8_8.11.29_v10-9.zip-et és az appból rom telepítés kiválasztásával flasheljem be?
-
Alvin76
tag
Mindenféle tiltás helyett én töröltem az msa alkalmazást (is)
itt van hozzá egy jó leírás:
[link]Se root, se nyitott BL nem kell hozzá, csak adb, és engedélyezn kell az USB hibakeresést.
ezzel törölhetőek a nem használt google alkalmazások, és a nem használt miui alkalmazások is (yellowpages, Mipay, Midrop, stb...)(igazából nem mertem sok mindent törölni, csak amiben nagyon biztos voltam. )
-
HUNited
őstag
Ha ezt mind megcsinálod, ezek után is kémkedni fog és küldi a szerverre az adatokat. Normál módon a program kikapcsolhatatlan. ADB-n keresztül lehet egyedül teljesen kiiktatni.
Esetleg még kipróbálnám valami tűzfal progival a letiltását (mint ahogy az ADB tiltás előtt én is csináltam és működött). Ilyen tűzfal pl. az AdGuard, de hogy ne legyek újra ügynöknek titulálva
, az Eset Mobil Security is képes rá.
-
Steelheart2
őstag
Frissült a Global dev rom 8.11.29 re.
Amit eddig észrevettem:
Most már kijelzi a letöltéseket az állapotsávban.Az elözöben a stock böngészö és a play store letöltéseit nem mutatta.
A kamerában megoldották a slow mo videok lejátszását is.Eddig csak a 960 fps videokat játszotta le,de most már a 120 és a 240 es videokat is lejátsza.
A notch kikapcsolására nincs lehetöség.Eltünt a menüböl az elözö frissittéssel és most sem rakták vissza. -
g_g_g
őstag
válasz
hroberto #2923 üzenetére
A cikk végén részletezi, hogyan tudod kikapcsolni.
MSA alkalmazás letiltása -
hroberto
veterán
Az msa nevű alkalmazás micsoda? Elég szépen zabálja a mobilnetet. Ha letiltom számára a mobilnet használatot, befolyásol hátrányosan valamit?
-
g_g_g
őstag
Bővült az összefoglaló a root (Magisk) telepítésének leírásával és a beszerzési forrásokkal.
-
NemMo
őstag
válasz
enginev3.0 #2910 üzenetére
Nekem ezt egy letöltött téma okozta.
-
bandita
csendes tag
En kb. 1 honapja felraktam a Lineage OS 15.1-et (miutan lejart a 720 ora varakozas). Nem talalkoztam buggal , minden mukodik. Egyedul a notch kezeles nincs megoldva, eltakarja az alatta levo ikonokat. Ez a LOS 16-nal mar nem problema, mivel az mar Pie alapu.
Akksi is jo, GCAM szepen mukodik es jo kepeket csinal. -
törölt tag
Sziasztok, Budapesten szeretnek venni szemelyesen mi 8-at hol lenne erdemes szerintetek?
-
Vencel88
tag
Tokshopnál felrakják egy 1000-esért, legalábbis amit ott veszel azt biztos.
-
nobiand
aktív tag
válasz
enginev3.0 #2910 üzenetére
Ezt nekem is csinálta már kétszer.
Nem tudom mi lelte. -
enginev3.0
félisten
Na most van olyan gondom, hogy a kezdőképernyőn egyszerűen nem tudok ikonokra nyomni, se oldalra húzni
De csak ott nem
Restart megoldotta
-
FrankMonzano
őstag
Sziasztok! Tud ajánlani valaki Budán olyan GSM boltot, ahol az általam hozott fóliát felrakják és nem küldenek el vagy húzzák a szájukat?
-
ShadowLac
addikt
Üdv. Aki iGO navigációt használja a telón kérdezném.A bekepcs gombot megnyomva az eddigi telóimon kikapcsolt a kijelző de ettől függetlenül ment a navigáció és mondta a szóbeli utasításokat. Ezen a teló nem. A GPS jel is elmegy. Szóval hogy lehetne higy a háttérben fusson program.?
-
Shummo
senior tag
Én másik oldalról kérdezném, azaz, hogy milyen hátránya van az EU stabil romnak?
Ha vissza akarok térni, akkor nyilván gyalulni kell a telefont.
Egyéb? Van ami esetleg rosszabb benne?
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- DELL WD19S dokkoló + 130W töltő
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Eladó karcmentes Moto G31 4/64GB / 12 hó jótállással
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest