- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
Hirdetés
-
LOGOUT
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laurh
aktív tag
Sziasztok,
A holnapi nap én is csatlakozom a Mi 8-at birtoklók táborához az alza.hu jóvoltából.
Redmi Note 5-ről jövök kíváncsi leszek a különbségekre. -
Cabrio
aktív tag
Évek óta Nova Launchert használok, kíváncsi vagyok mennyire fog bejönni a miui, mert kicsit tartok tőle. Bár rosszat nem olvastam róla, de nagyon megszoktam azt, hogy az eddigi összes telefonom menüje tök ugyanaz volt a Nova által
-
buc01
tag
Végre találtam ma egy, egyenlőre jól működő fekete témát a téma áruházban; dark fantasy v10.🤩
-
bandita
csendes tag
Sziasztok,
jelenleg LOS 15.1-et hasznalok a Mi8-on, de gondolkodom a xiaomi.eu-s ROM felrakasan. Van valaki aki mar hasznalja es meg tudna nezni nekem, hogy:
- mukodik-e a Android Auto (elindul-e, vannak-e a kep aljan es tetejen fekete csikok)
- mukodik-e a zenelejatszas Android Auto alatt (NEM google play musiccal)
- mi ujsag a notifikaciokkal, megjelennek a statsz sorban?koszi
bandita -
válasz
nikilauda #1788 üzenetére
Nem igazán, amelyik konstrukció hajlamos melegedni és mellé még valaki gyorstölti is, az hamar veszít a névleges teljesítményéből. QCból is csak a legutolsó az, ami figyeli a hőmérséklet, a régebbiek azok tolták bele a kakaót, ahogy csak lehetett, már ha jól emlékszem. Egyébként talán a 1+ egyik fejese magyarázta, hogy nem túl egészséges dolog a gyorstöltő, de igény van rá, így ők is csinálják.
-
nikilauda
senior tag
Szerintem kicsit túlaggódjátok ezt a gyorstöltést és töltést.
-
floratm
senior tag
Én ha otthon vagyok pc usb re szoktam rádugni... 4-5 ora Alatt csordogál valami bele
-
w333
félisten
Ilyet vegyél + kábel ... nekem már úton van
Ilyen Lightning kábelem van és brutál minőségi, szóval csak#a#Baseus !
Mindig töltőhiányban vagyok ... pedig van vagy 5 töltő a konnektorban !
(#1785) Moz
Amit linkeltem az klásszik, RN5 is 2A -el tölt és nem melegszik !
Az Apple 0.5 kis szerencsével 1A töltés az nagyon gyengus lesz szerintem !
-
havri1
félisten
válasz
enginev3.0 #1782 üzenetére
Hőmérséklet a gyilkos, nem a sebesség
(közel 3 éves most a mi5, végig qc-vel töltöttem, mai napig 4h kijelzőidő belemegy, hál istennek)
-
-
natë
nagyúr
válasz
enginev3.0 #1780 üzenetére
Olyanom nincs kéznél csak QC3 Blitz. Esetleg még az ipadunk töltője
-
Én nem, a Mi 5S Plust úgy töltöttem és 1 év alatt látványosan vesztett az akku a kapacitásából. Legtöbbször egy asztali Oricoval vagy egy BlitzWolffal tolom, alapból az 5V/2.4A-s résszel, ha sietek és nagyon gyorsan kell, akkor meg a QC-s portokat használom.
-
natë
nagyúr
válasz
enginev3.0 #1773 üzenetére
Milyen töltőt használsz?
-
Cabrio
aktív tag
Amikor megláttam nyáron a Poco hírét, akkor azt akartam venni, de a tesztek nagyon lehúzták a minőségét, ekkor döntöttem el, hogy Mi8 vagy Oneplus 6t lesz a következő. Eddig egyik telefonomat sem láttam vásárlás előtt, ezt sem. Mindig a képek és tesztek alapján döntöttem el, hogy kell nekem az adott telefon és meg voltam elégedve az összessel. Kíváncsi vagyok a Oneplust meddig fogom siratni, mert ez vitte a mércét nálam, de ott már kezdenek elszállni az árcímkékkel rendesen...
Asszonynak berendeltem egy Mi8 Lite-ot, arra is roppant kíváncsi leszek. -
dime27
őstag
Vegyétek a jóféle Mi 8-at Pocoról váltottam de most így egy hét használat után azt mondom megérte baromira!
Ez egy ízig vérig prémium cucc szeretett Mate 8-omat idézi kb utoljára azt a telefont szerettem ennyire! Ha bele tudtak volna tenni 4000-es akksit nah akkor leesne az állam a kijelzőidőktől lehetséges h még a Lenovo P2-őt is meg tudná úgy közelíteni kijelzőidőben! -
havri1
félisten
Végül kínai wh lett, GearBest, 112e, EU priority line. Kíváncsi vagyok. Máshol nem találtam, következő lépcső az int verzió, olasz raktár, 124e. Igaz az 3 munkanapos szállítás, garantáltan áfa mentes. Remélem nem nyalom be.
-
w333
félisten
Sziasztok
Jönnék én is ide de azonnal ... S8 -tól 1 órája elköszöntem, kell egy Mi8 !
Hol érdemes itthon megvenni, mert kb. sehol nincs készleten ?
Alza -t néztem de már ott is csak egy pár darab van, 64GB lassúbb mint a 128GB ?
-
Steelers
senior tag
Honnan érdemes beszerezni a készüléket, hogy normális garancia legyen rá?
Gondolok itt arra, hogy az Alzán most a 6/64-es verzió, 129-ért van.
Vagy az felejtős? -
st6969
őstag
Miért nem hagyjátok éjszakára a töltőn? Mi baj lehet belőle?
Más: duplakoppos ébresztést tudja? Megszoktam, szeretem...
-
natë
nagyúr
Mindenki gyorstölti folyamatosan a Mi 8-át?
-
Cabrio
aktív tag
Hamarosan jövök én is a fórumba, mert ma rendeltem egy 6/128 feketét, OnePlus 3-at fog váltani. Most egyenlőre tokot és üveget vadászok rá
-
hroberto
veterán
válasz
enginev3.0 #1736 üzenetére
Ez tényleg jól hangzik, mert az üzemidő nem az erőssége az S8-nak. A méret és a MIUI könnyen szokható?
Az viszont szomorú, hogy nem vízálló és nincs QI töltés sem. -
Steelers
senior tag
válasz
enginev3.0 #1738 üzenetére
Én is erősen gondolkodom egy ilyen készüléken. Ha annyit elmegy mint a Honor 9-em, akkor nincs gond, azzal is mindig kihúztam egy napot.
-
Steelers
senior tag
válasz
enginev3.0 #1736 üzenetére
Mint az S8 akksija?
-
n.karoly
csendes tag
Én is rendeltem még hétfőn azt megelőző akcióba (11.11-es akcióba), csak akkor még 379 dollár volt Priority Line-al, csomagbiztositással 392-re jött ki. 12 óra múlva kaptam egy levelet, hogy nincs raktáron türelem esetleg lemondom? Azóta levelezek velük..., egy órája azt küldték, hogy megvizsgálták, a raktár felé tart, kb.egy hét és készleten lesz. Ha készleten van, akkor kiemelten elküldik újra az ajánlatot. A Priority Line-ra nekem most azt válaszolták, hogy nincsenek tisztában a helyi fizetési kötelezettségekkel, de mindig a legjobb szállítási módot választják.
A napokban leadott rendeléseknél tapasztalt valaki hasonlót?
-
bullw
tag
válasz
VANESSZA1 #1681 üzenetére
Én is vettem itt egy ilyet, vagy egy hete jött meg. Akkor is akciós volt, 2800ért volt akkor, most ahogy néztem már 3700, szóval megéri nézni az akciókat.
Amúgy szépen teszi a dolgát, melóban használom, mert ott a 2Aes oldalra mindig rá van dugva a tabletom, így praktikus a két aljzat. -
ThorsHUN
őstag
-
hroberto
veterán
Gondolkodom egy ilyen telefon vásárlásán. Egy Samsung S8-at váltana. Igaz kicsit tartok tőle, főleg a MIUI-tól. Van valaki aki S8 után használt ilyet? Érdekelne a tapasztalata.
-
havri1
félisten
Hali!
Mi a konkrét különbség a global meg a nem global verziók között? Gyanítom nem a rom.
Mert frekiben a sima is tudja pl a 4g b20-at leírás szerint..
Illetve a 6/64 és a 6/128 verzóban a ramok lassabbak, mint pl mi5-nél? Illetve a háttértáton kívül van bármi különbség közöttük? Nem találok erre vonatkozó infót..
Most ez tűnik jó vételnek, priority line-al.
Xiaomi Mi 8 6.21 inch 4G Phablet Global Version - BLACK 6+128GB
Köszi! -
Zaji
őstag
Sziasztok,
Rendeltem egy MI8-at a Gearbest-ről.
Örülünk Vincent
A kérdésem az lenne, hogy lehet e kötni ebből a forrásból származó készülékre biztosítást? -
kapuy
csendes tag
Sziasztok,
Én is csatlakoztam a Mi 8 felhasználók táborához, szuper telefon
Szerettem volna frissíteni a Global Beta ROM-ra de az alábbi hibaüzenetbe ütköztem:
"Couldn't verify. Looks like current Android version is different from that in the Recovery package. Try flashing your device in the fastboot mode."
A készülék most frissített Global 10.0.3.0-ra és ezt szeretném rá felrakni: Version: 8.11.8 (MIUI10)
A telón nem nyitottam bootloadert.Elnézést ha amatőr kérdés, nemrég kezdtem elolvasni a fórumot az elejétől még nem találtam megoldást.
Köszi
-
Exelsior
őstag
Sziasztok. S8+ után most csatlakoztam hozzátok egy ilyen remek készülékkel.
Egy kérdésem lenne. Vezeték nélkül lehet tölteni valamilyen formában a készüléket?
Csak mert sajnos a Samu töltő csatlakozója cserés volt kevesebb mint 1 év alatt a sok töltés miatt. Nem szeretném hogy ez miatt szenvedjek a garival majd későbbiekben. Elvileg 2év teljes körü EU garival vettem nem tudom ez mit takar? gondolom ez nem sufni gsm-es. Turbado-n vettem.
-
Maist
senior tag
Mi Mix 2s-nél működött, nem gondoltam, hogy kispórolták a Mi8-ból ezt a funkciót. Azóta utána kerestem a fórumokon, és elvileg LOS alatt megy, meg bizonyos országokban a B1+B3 sávot összefogja. Telenor, és Telekom hálón sem megy a CA.
-
Carline
őstag
Én Xiaomi telefonon még nem láttam hogy 4G+ jelzés lett volna a térerő mellett. Utolsónak az S5 Plus (LTE-A) teló volt ahol ment Telekomon ez. Azóta Huawei Mate 8 és több Xiaomi volt nekem de azokon ez már nem volt elérhető, pedig a Huawei leírás szerint támogatta a 2CA-t.
A Mi Mix 2s-nél működött? -
kurtuzov
senior tag
Láttam többeknél, hogy írtátok a 2,5-3D üvegek használatát. Ezeknél jól látom, hogy teljesen takarja a hangszóró kivételével a notch többi tagját?
A front kamera tükröződése, fátyolosodása érdekelne, amit a hátsó lencseszigetnél problémaként írtatok le ha fóliázva van.
Elöl az üveglap nem okoz gondot? -
enginev3.0
félisten
2 SIM kártya esetén le lehet tiltani hogy az egyik SIM kártyát csak netre használjam, ne csörögjön, ne jöjjön sms stb...?
-
Maist
senior tag
Sziasztok! Csatlakozom (bár úgy néz ki csak rövid időre) a csapathoz, gondoltam egy Mix 2s után kipróbálok egy ilyen masinát is. Viszont, kezd egy kis szívfájdalmam lenni: Ez a telefon nem akarja/akarná tudni az LTE-A technológiát véletlenül, mint a Mix 2s? Miért nem kapcsolja be ezt a funkciót a Xiaomi egy ugyanolyan "kvázi" csúcs készüléken, mint a Mix 2s?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- De jól néz ki a Moto G75 kékben!
- Autós topik
- PlayStation 5
- Futás, futópályák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Battlefield 6
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Új/Bontatlan/Garis Google Pixel 9 Peony
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- Nagyon szép állapot!!! Samsung Galaxy A13 SM-A137F/DSN - fehér
- Megkímélt állapot!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - zöld
- Megkímélt állapot!! Kisebb karcok, kijelzőn!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - kék
- Samsung Galaxy Watch Ultra Titanium Gray Használt, karcmentes, garanciával 2027. január 29-ig
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Apple MacBook Air 13 2017 A1466 512Gb SSD / i7 / 8GB RAM / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest