- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- bambano: Bambanő háza tája
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
Eus, beta rom van a vejem mi8-an 10.28.
Ota-n nem frissul, valamilyen szerver hibara hivatkozik.
Letoltottem a 11.8-as uj romot.
Twrp-bol feltennem.
Kell valamire figyelnem, vagy csak sima install es kesz? -
válasz
enginev3.0 #1595 üzenetére
Engedélyezem ha a nyavalygást befejezed
-
válasz
enginev3.0 #1590 üzenetére
Már ne is haragudj, de rohadt fárasztó, hogy minden második hozzászólásodban azon nyavalyogsz, hogy nem akarsz dev-et, nam akarsz BL-t nyitni.
Elfogadtuk, megértettük!
Kérlek ne szemeteld tele ezzel a fórumot! -
natë
nagyúr
válasz
enginev3.0 #1588 üzenetére
Nyilván.
-
natë
nagyúr
Új gcam : link
-
Jabby
őstag
Sziasztok!
Hétfőn érkezik a Telenortól egy Mi8, érdeklődnék honnan juthatok bővebb infókhoz magyar nyelven, pl. BL nyitás, melyik ROM mit tartalmaz, stb.
Eddig az összes telómról itt a prohardver.hu telefon topickjában az összefoglalókban bőséges infók voltak, de a Mi8 esetében egyikben sem találom. -
ak76
senior tag
Ja, sose fogja behozni..
-
zsocy
őstag
válasz
nikilauda #1579 üzenetére
Nekem nem sikerült átvernem az arcfelismerést, pedig próbáltam. Kicsit túltolták a paranoiát a ph teszten, vagy az író doppelgangere a kollégája, vagy simán régi volt a szoftver és azóta lefrissült.
Hongkong régión nincs 5ghz wifi hotspot, minden más van. Reklám is ha nem kapcsolod ki. De nekem így megfelel. -
Charx
senior tag
Csak hogy meglegyen
-
nikilauda
senior tag
válasz
Napfénysüti #1576 üzenetére
Nekem Hong kong-ra állítva sincs reklám. Az arcfelismerést viszont nem használom. Nem olvastam róla jókat. A tesztekben néha megemlítik, hogy becsapható, más is fel tudja oldani. Tapasztalatom szerint én nem találtam senkit, aki feloldotta volna a telefonom, de biztos ami tuti, kikapcsoltam. A téma miatt viszont maradt a régió HK.
-
Bagoly01
senior tag
válasz
krisztian07 #1575 üzenetére
Kár hogy tök amatőr vagyok a rendeléshez csomó mindent nem értek ugye az angolom is elég silány. Az itthoni ár meg nekem kicsit sok. Használtan sem látni nagyon, hát egyenlőre figyelgetek hátha összejön valami.
-
natë
nagyúr
válasz
Napfénysüti #1576 üzenetére
Olaszt. Reklám nem lesz, arcfeloldás igen, témàk nem.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
krisztian07 #1575 üzenetére
Nekem is épp úton van onnan, tegnap MM-ben végre élőben is megnyomogattam egy MI8-at.
Egy kérdésem lenne a tulajoktól: olvasgattam itt a régiókról, az olasznak a Hongkonghoz képest van hátránya? Melyiket érdemes majd választanom ha szeretnék arc feloldást de reklámokat meg nem?
-
krisztian07
tag
A Gearbesten 379,99 a Global 6/128 $ Én vettem egyet.
Ezzel Csatlakozom a csapathoz.
-
Kkromer
aktív tag
A telefon kamerája tényleg olyan jó, mint ahogy a dxomarkt tesztjén szerepel?
Kihangosítási hangminőség milyen?
220volt-tól a 6/64-es modellt berendeltem Kék szín, 129.900.Állítólag WayteQ gari.
-
WolfLenny
senior tag
Ki, milyen üvegfólát tett rá?
-
st6969
őstag
11.11. akcióról tud esetleg valaki? Mi8 6/128. Külföld, belföld, mindegy, hol.
-
V.Dave
senior tag
Ez vicces, kínai másolja a kínait.
Vmobile XS MI 8 Global version Mobile Phone
Vmobile XS MI 8 Global version Unlocked Smartphone Android 7.0 3GB 32GB 5.85" 19:9 HD 13MP Camera 3800mAh Quad Core Mobile Phone
https://s.click.aliexpress.com/e/HgpYs0oAzért a név választásnál lehetett volna több gógyijuk, pl mate 20 note 10 mi8 XL extreme edition.
-
balalev
tag
Sziasztok!
Szeretnék Stable-ről Global Beta-ra váltani a készüléken, de azt hallottam, hogy ez megöli a SafeNet hitelesítést, és pl Google Pay hez hasonló dolgokat nem fogok tudni használni. Elvileg bootloader unlockolás nélkül vissza lehet rakni a stabilt, ha ki jön a hivatalosan Miui 10 Pie féle rom, de nem tudom, akkor vissza áll-e a SafeNet.
Azért kérdezem ezeket, mert ha a jövőben el szeretném adni a készüléket, jó lenne, ha minden korrektül működne. -
g_g_g
őstag
válasz
WolfLenny #1562 üzenetére
Az értesítési ikonokat azért egy kis trükkel elő lehet varázsolni.
Itt a leírás:
Értesítési ikonokA cikkben lévő link már nem jó, de innen tudod letölteni:
LetöltésAzt kell tudni, hogy csak fejlesztői ROM-on használható.
Én EU fejlesztőin használom, tökéletesen működik -
WolfLenny
senior tag
Sziasztok!
Végül én is beneveztem egyre...
Ismerkedem a MIUI-val.. egyelőre még "idegen" nekem.
Kérdésem:
A notifi bar alapból nem mutat semmi app ikon jelzést? Tehát ha pl. e-mailem jön, azt csak akkor látom ha lehúzom? Anélkül nincs semmi jelzés?
A bal oldali panelt hogy tudom kikapcsolni? -
lilla8625
csendes tag
Találkozott már valaki azzal a problémával hogy nem enged régiót választani se tabil alatt se dev alatt? Minden más működik de igy nem tudok arcfelismerést állitani semelyik rom alatt. Format , wipe minden meg volt de változatlan a szitu :-(
-
lilla8625
csendes tag
Én látom csak hogy a dev be nincs arcfelismerés és odp se? sehol nem találtam a menübe
-
lilla8625
csendes tag
Sziasztok egy okos kérdés!
A dev rom alatt a fejlesztői 8.11.8 romra gondoltok? -
Icetee
aktív tag
válasz
Sondi1986 #1550 üzenetére
Samsung S szériát szerintem sose fogja behozni a Xiaomi
Én anno S7-ról váltottam Mi6-ra. Nem bántam meg, de a kamera azért eléggé visszalépés volt azután. De már megszoktam, hogy átlagos képeket csinálok telefonnal, nem átlagon felülit
De kompromisszumot kell kötni. Az S9+ biztos mérföldekkel jobb a Mi8-tól, de árban is a duplája...
-
natë
nagyúr
-
BeryBp
csendes tag
-
natë
nagyúr
válasz
enginev3.0 #1546 üzenetére
A dev is stabil. Ráadásul hetente az OTA frissítéssel semmi nem törlődik.
-
natë
nagyúr
válasz
enginev3.0 #1544 üzenetére
Mert? Mi bajod lesz tőle?
-
natë
nagyúr
válasz
enginev3.0 #1540 üzenetére
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
SeatZola #1532 üzenetére
Nalunk a vejem vett nemreg mi8-at, igy testkozelbol tapasztaltam, hogy nagyon jo a xiaomi.
De vannak olyan dolgok, ami miatt -ugyan elgondolkodtam a cseren - de megis maradok s9 plus-szon egyelore.
Pl. a samsung keskenyebb, konnyebb fogni, sokat szamit a napi hasznalatban.
A video felvetel jobb, es az AOD is kiforrottabb.
Telefonalasi hangminoseg is jobb az s9 plus-nal, es a zenei kihangositott kepessegei is joval meggyozobbek. (Pl. film, vagy youtube, de meg a beszelgetes kihangositasa is.)
Kijelzo fenyereje is jobb a samsungnak.
Mi 8 szerintem akkuban jobb, es szoftveresen is eloremutatobb, gyorsabb, laggmentesebb. (Bar ezen a teren nagyon sokat fejlodott az utobbi idoben a samsung.)
Nekem spec. annyira nem jon be a noch, de ez nyilvan mar egyeni dolog... -
-
SeatZola
őstag
Srácok!
Váltott valaki Mi 8-ra Galaxy S9 vagy S9 Plusról? Megérné? Tapasztalatok?
-
Fefe66
tag
Kipróbálná valaki hogy e telót számítógépre kötve pl az intézőben miniatűröknél látható e az előnézeti kép vagy csak a jpg ikon .Az előző telefonomnál (MI Note2 ) is előfordult hogy a kamera könyvtárban pár képnél csak az ikon jelent meg a többinek volt előnézeti képe.Ezért gyanítom hogy az elkészült kép méretével vagy felbontásával is összefügghet .Tehát a telefon oldalán kell keresnem az okokat nem a számítógépen.
-
natë
nagyúr
Kijött már az új dev, vagy csak a changelog?
-
natë
nagyúr
válasz
enginev3.0 #1524 üzenetére
...és nyitott bl mivel twrp-ből egy fixet kell flashelni
-
enginev3.0
félisten
Kijött az új gcam, de csak Android 9
-
Fefe66
tag
-
n.karoly
csendes tag
Nekem most este az a jelenség jött elő, hogy beszéltem normál telefonhivással, közben bejött egy hívás viberen, ahogy elemeltem a telefont a fülemtől, hogy megnézzem ki hív, rögtön kihangosította az éppen folyó beszélgetést. Kinyomtam a vibert, mert fontos hivásom volt. Érdekes volt, hétvégén tudom szimulálni az eseményt...
Azt megtudja valaki nekem mndani, hogy a akkumulátorhasználat/ alkalmazások között a Xiaomi aktiválás mit kerese és miért fogyaszt 4-5 %-ot? A biztonsági állapot menüpontban van készülék kereső ( nálam aktiválva), gondolom a xiaomi fiókba be van állítva, szerintetek ehhez lenne köze? -
Jabby
őstag
-
bollokcs80
Korrektor
Sziasztok!
Talán picit off, de Mi 8 Lite-al kapcsolatban kérnék tanácsot:
Engem az érdekelne, a kisebb akksi kb. milyen üzemidőt biztosít? Jelenleg a Note4-emen a 4000 mAh-s akksival kb 1,5 napig bírja (főleg netezés és zenelajátszás).
Szemezek a Redmi Note 6 Pro-val is, mert kb. azonos árban vannak, ott nagy az akksi de szerényebb a proci. Szerintetek általános használatra melyik éri meg jobban?
-
Fefe66
tag
Segítség kellene
MI8 laptopra kötve és azon nézve az elkészült képeket miniatűröket nézve nem jeleníti meg az előnézeti képet.
A laptopon minden beállítást kipróbáltam amit netes fórumokon ajánlottak nem jött be,több fájlkezelőt kipróbáltam nagy része nem is látta a telót például a TC vagy annak klónjai sem .A windows 7 intézője látja de csak ikonokat jelenít meg így ha csak pár képet akarok letölteni akkor nem tudom kiválasztani ami kellene. -
zsocy
őstag
Meghalás, elindult a xiaomi.hu
Így fél évvel a store nyitása után... -
n.karoly
csendes tag
Igen a Mi 8 lite nekem is tetszik...
Kevés az akkuidőd, itt a megoldás, rendelt már valaki ilyet?
-
enginev3.0
félisten
Ennyi pénzért nagyon jól néz ki, és bőven elég a tudása mindenre
-
dime27
őstag
Global romra mikor érkezhet végleges pie ota-n keresztül?!
-
natë
nagyúr
Global beta (Pie) hogyhogy nem rakható fel recoveryből?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Autós topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Gaming notebook topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Diablo IV
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3336
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3422
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest