- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Én és a számítógép
-
LOGOUT
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ultra vékony szilikon tok átlátszó. Én általában azt szoktam venni, nem rombolja a telefon kinézetét annyira. De arra is figyelj hogy a kamera lencse ne lógjon ki mert ha leteszed valahová ne a kamerára feküdjön fel. A mostani telefonom P20 Pro és sajnos erre egy vastagabb bőrmintázatú tokot vettem mert az ultravékonyból kilógott a kamera lencse, és jobb félni mint megijedni, mert ami karcolódhat az karcolódni is fog.
-
havri1
félisten
Használja valaki BT-s headsettel a telefont? Hívásindításnál nem halk a headset?
-
kurtuzov
senior tag
Ehh próbáltam új reget csinálni, de SMS-t sem küldenek. Szerintem le van halva a rendszerük
-
kurtuzov
senior tag
Nem ezzel a részével van gond. Mivel ez egy régi account, rögtön engedélyezte, nem volt visszaszámláló: Pont emiatt nem szeretnék új accountot nyitni.
Maga az account kezelés problémás: belépni be tudok,mail-be belépni szintén, de verification mail-t nem kapok és más módon nem tudok telefonszámot hozzáadni. -
g_g_g
őstag
válasz
kurtuzov #2786 üzenetére
Ez benne van az összefoglalóban, így próbáltad?
"A nyitáshoz feltétlenül szükséges még, hogy a telefon össze legyen kapcsolva a MI fiókkal 720 órát
(ez az időtartam változó lehet, de a 720 óra a legjellemzőbb), az összekapcsolást a következő módon kell megtenni.Engedélyezni kell a "Fejlesztői beállításokat":
- Beállítások -> A telefonról -> MIUI verziója menüpontot addig nyomogatni, amíg aktív nem lesz a fejlesztői lehetőségek.Majd:
- Beállítások -> Rendszer -> Fejlesztői lehetőségek-ben az "OEM feloldás megengedett" és az "USB hibakeresés" menüpontokat engedélyezd.
Ezek után szintén a Fejlesztői lehetőségekben hozzáadod a MI fiókodat a "Mi Unlock Status" menüpontban." -
kurtuzov
senior tag
Elkezdtem a BL nyitást, de megáll a végén és közli nem adtam hozzá az accounthoz telefonszámot.
Pedig próbáltam..
Kötelező mail ellenőrzést kér, de oda nem küld semmit. Már kimerítettem a 24 órás limitet...
Van a nem működik a mail rész, de ott tips invalid request fogad csak. -
st6969
őstag
Üdv,
olyan tokot keresnék, aminek nem csúszós a fogása, és minél vékonyabb (hogy nagyjából megmaradjon a telefon "karcsúsága"). Az nem igazán jön be, ahol a teteje/alja nincs burkolva. Az is előny, ha van egy pici pereme körbe, tehát nem az üvegfólián fekszik, ha fejjel lefelé teszem le.
Használ valaki ilyet? -
dime27
őstag
válasz
FrankMonzano #2780 üzenetére
Baseus vagy Nillkin fullcover 9h+ üvegek jöttek be eddig itt a felhasználóknak legjobban! Ebayről rendeld meg!
Itt a forumban keress rá! -
Steelers
senior tag
válasz
Javitva a link
-
FrankMonzano
őstag
válasz
*lefrissítettem. Bocs, csak kijavította a szót.
-
FrankMonzano
őstag
válasz
enginev3.0 #2779 üzenetére
Már légfrissítettem, tényleg jó.
Más: Tetettem egy üvegfóliát a telefonra, de a notch részt nem védi, illetve kijelző szélén egy nagyon keskeny sávot. Milyen fóliát ajánlotok, ami az egész kijelzőt védi?
-
enginev3.0
félisten
válasz
FrankMonzano #2778 üzenetére
Ez nem iphone
Mehet nyugodtan, tetszeni fog, én már az újabb frissítést várom
-
natë
nagyúr
válasz
FrankMonzano #2776 üzenetére
Érdemes. Sosem értettem miért akar valaki a régebbin ragadni.
-
FrankMonzano
őstag
Sziasztok! Már feltettem egyszer a kérdést, de nem érkezett rá válasz. Miui 9.6 globál verzión vagyok, de jelzett egy frissítést. Érdemes frissíteni a 10-es verzióra?
-
kurtuzov
senior tag
Jó ez az arcfelismerés feloldás, de olyat lehet beállítani, ha látja az arcom akkor ne kapcsolja ki a kijelzőt? (pl olvasáskor ne kelljen taperolni)
-
zsocy
őstag
válasz
Griff55 #2773 üzenetére
Nálam gyárival nem, csak pl azzal a gyárias feketével, de random hogy mikor jön és melyikkel. Én is szomorú vagyok emiatt mert az a fekete jó lenne, amoled miatt különösen, de így nem megy.
Nálam nem kell reboot, újra beállítom a gyári classic világos témát és az megjavítja az AOD-t is. -
Charx
senior tag
Ma nincs dev rom?
-
-
HUNited
őstag
válasz
Steelheart2 #2756 üzenetére
Felteheted a TWRP recovery-t, amivel fullos, partíció szintű mentést csinálhatsz a telefonodról. Ez azért jó, mert ha egy ROM frissítéskor valami balul sülne el, nem kell mindent újrakonfigurálnod.
Erre most sokan azt fogják írni/gondolni hogy de hát a felhős mentésből is visszaállíthatóak a programok, meg beállítások, de ez csak korlátozásokkal igaz, sok alkalmazás nem engedélyezi a felhő alapú mentést (pl. Mi Fit, Gránit Ebank, MKB E-bank stb.), és ezeket nulláról újra kell telepíteni (ami egy banki appnál nem csak egy login, főleg ha mobil fizetésre is használod).
Root joggal pl. a Titanium Backuppal ugyan ezt a teljes körű mentést alkalmazásonként is megteheted. Lefagyaszthatod a nem használt és más módon nem törölhető/letiltható programokat, akár törölheted is őket, de azt nem javaslom, max. csak olyan appoknál ahol tudod hogy nem okoz gondot (lásd én hogy jártam a Téma managerrel)
-
szmyky
aktív tag
Üdv!
Használ valaki közületek joystickot játékhoz mondjuk OTG-n vagy Bluetooth keresztül?
Rootolva kell legyen a telefon ehhez, hogy tudjam használni.
Lehet szerintetek használni kontrollert gyári Globál rom-on?Köszi.
-
Alvin76
tag
Már többedszerre tapasztalom (a stabilon is, és most a dev-en) hogy az először működő AOD egyszer csak eltünik, helyette az egész képernyő fehér, villódzó fényt ad ki. nehezen lehet feloldani a képernyőzárat.
ha kikapcsolom az AOD-t akkor viszont normálisan működik az arcfelismerés, a képernyőzár, minden.és hiába indítom újra, nem segít. csak az újra telepítés.
másnál is előfordult? -
natë
nagyúr
válasz
Steelheart2 #2758 üzenetére
Előfordulhat, igen
-
natë
nagyúr
válasz
Steelheart2 #2756 üzenetére
Nem nagyon. Azért érdemes esetleg,hogy ha problémád van a rommal/telefonnal, tiszta telepítést tudsz csinálni fastboot rommal.
-
Steelheart2
őstag
válasz
HUNited #2753 üzenetére
Köszi fiuk.Tegnap adtam hozzá a Mi fiokomat,igy biztosan várni kell még.
A telefon 1 hetes,ugyhogy még ráér.
Nem annyira fontos nekem ez az unlock.
A global dev rommal meg vagyok elégedve.Mi másra kellene még a nyitott bootloader?Van valami mod ami miatt érdemes megcsinálni?
-
HUNited
őstag
válasz
Steelheart2 #2751 üzenetére
csak ha már rákattintottál az unlock gombra, akkor kezd el homokórázni és írja ki hogy mennyi időd van hátra. Ha unlockolható, gondolom meg is csinálja.
-
HUNited
őstag
válasz
Steelheart2 #2749 üzenetére
Ha csak ülsz a tojásaidon mint én, akkor csak tellik az idő. Most baromi pipás vagyok. Szóval ne feledd el az unlocker programmal csekkolni, hogy ne járj úgy mint én.
-
natë
nagyúr
válasz
Steelheart2 #2749 üzenetére
Kiírja az unlocker.
-
HUNited
őstag
Beírnád az összefoglalóba, hogy a bootloader nyitás 360 órás várakozási idő onnantól indul, hogy a fejlesztői beállításokban engedélyezted a nyitást, és hozzátársítottad ezt a kérelmet a fiókodhoz?
Hiába van meg már két hete a telefon, most hogy meg akartam nézni hány órám van még vissza, szembesültem vele, hogy mostantól indul ez az átok visszaszámolás... Szóval még várnom kell bő két hetet.
-
g_g_g
őstag
Épp írni akartam, hogy ez nem ROM függő, hanem hardveres dolog.
A stabilban más az ikon kijelzés mint a fejlesztőiben, szerintem ez tévesztett meg.
Lehet a korábbi készüléked Dual active volt, az tudja egyszerre mindkét kártyát aktívan használni.
De nyugtasson a tudat, hogy ez a készülék így működik jól -
-
pyxystyx
tag
válasz
VANESSZA1 #2741 üzenetére
Az 1234- et kellene, de ahogy megérintem a beviteli mezőt, az autó azonnal kilép az új eszköz hozzáadása menüből "Pairing of new Bluetooth device failed" üzenettel, a telefonon is azonnal kiírja: a Nissan C. nem tud válaszolni.
Annyi különbséget látok a többi telefonhoz képest, hogy a Mi az BT5, a többi csak BT4- et tud. Lehet ettől áll fejre a NC rendszere? Az autó 2011- es évjárat, lehet ez a baj. (Elvileg felülről kompatibilisek a BT - k is nem?)
Mindegy, feladtam. -
pyxystyx
tag
Bluetoothoz kapcsolódóan kérnék segítséget, hátha valaki találkozott már ilyesmivel:
Mi lehet az oka, hogy a Mi8 BT-n nem tud kapcsolódni Nissan Connect (telefon kihangosító) rendszerhez?
Huawei, sőt Nokia (WP) telók pillanat alatt csatlakoznak, a Mi8 azt írja, hogy a Nissan C. nem tud válaszolni.
Lenne valami BT állítási lehetőség a telón valahol, amit esetleg még nem találtam meg? -
Alvin76
tag
ha felteszem a global dev ROM-ot (ezt ugye zárt BL-el is meg tudom tenni) ha utána szeretném nyitni a BL-t akkor a engedni fogja? (még 220 órám van hátra)
-
g_g_g
őstag
Egy kis infó ennek működéséről.
A készülék ún. Dual SIM Standby módban működik, ami azt jelenti, hogy mindkét SIM kártya folyamatosan kapcsolódik a mobil hálózatra, de csak az egyiken lehet aktív kapcsolat (csak egy GSM antenna van a készülékben).
Gyakorlatban ez azt jelenti, hogy a GSM telefonhívások mindig elsőbbséget élveznek. Tehát ha az egyik kártyáról megy az internet és közben a másik kártyára érkezik GSM hívás, akkor a hívás lesz előtérben. Amíg tart a hívás, addig az internet kapcsolat szünetel. Amint a hívásnak vége az internetkapcsolat automatikusan visszaáll.
-
Babss
csendes tag
Nem hiszem hogy ez volt a gond ugyanis a VoLTE be volt kapcsolva, és ezen kívül is látszott hogy teljesen kikapcsolja a mobilnetet, nem arról volt szó hogy lassította 3G-re vagy Edge-re.
g_g_g: Egyébként 2 kártyát használok a másodikról megy a mobilnet elsőről a hanghívás.
Végül rászántam magam és feltettem a global dev ROM-ot és frissítettem PIE-ra. Ez egyébként megoldotta a problémát, szépen marad fölül a H+ az értesítési sávban és használhatóbbnak érzem mint a global stable verziót (AOD beállítások meg ilyesmi).
Ami viszont bosszantó hogy a bluetooth név rejtést nem tudom megoldani, állandóan látható a közeli eszközöknek a telefonom. Plusz a hangbeállításokkal nem vagyok kibékülve, stock androidban logikusan volt szeparálva a csengés a média és a riasztási hangok hangereje.. Ettől függetlenül le a kalappal a készülék és a MIUI előtt -
FrankMonzano
őstag
Sziasztok! 9.6 global rom van a telómon. Érdemes frissíteni a 10-es verzióra?
-
Charx
senior tag
Nekem nem talál pozíciót a gps, most mi lett vele?
-
g_g_g
őstag
Bővült az összefoglaló a bootloader nyitás és a TWRP telepítés folyamatával.
Kérlek benneteket, ha találtok benne módosítani valókat jelezzétek nekem.Köszönöm.
-
V.Dave
senior tag
válasz
Steelheart2 #2724 üzenetére
Köszi!
Fel pattintom én is aztán be számolok mit érzek global után -
PioDVD
senior tag
válasz
Steelheart2 #2717 üzenetére
Nekem pc-n a vlc player bejött, a mobilos verziója nem tudja a lassított lejátszást?
-
Babss
csendes tag
Sziasztok, 2 hete nyúzok egy ilyen telót és 1-2 apróságtól eltekintve hibátlan. Olyannal találkozott már valaki hogy hívás közben lelövi a mobilnetet a készülék? Olvasgattam fórumokon de nem találtam egyértelmű megoldást. Global Stable van fent..
-
natë
nagyúr
válasz
Steelheart2 #2715 üzenetére
-
natë
nagyúr
válasz
Steelheart2 #2708 üzenetére
Egy német srácnak frankón mutatja a letöltést...nem értem...
-
g_g_g
őstag
Itt a megoldás:
Stabilról fejlesztőire átállásArra figyelj, hogy mindent törölni fog, mentés szükséges előtte.
A telefon beépített update alkalmazásával lehet csinálni. -
natë
nagyúr
válasz
Steelheart2 #2708 üzenetére
A francnak jövök rá mindenre
-
natë
nagyúr
válasz
Steelheart2 #2701 üzenetére
Chrome-mal nekem is. Próbáld ki stock böngészővel és Play letöltéssel.
-
l86544
aktív tag
Sziasztok, nekem is lett egy ilyen telóm. Szeretnék minél hamarabb 9-es Androidra váltani így a MIUI 10.0.3.0 global Stabil-ról szeretnék váltani Dev-re. Adjatok már egy linket hogy melyik verziót kell letöltenem. MiFlash-el tenném fel és nincs nyitva a bootloader de ahogy olvastam elvileg nem is szükséges hozzá.
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Honda topik
- World of Tanks - MMO
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB Újszerű, Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy Note20 Ultra 5G 12/256GB Megkímélt, Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Brutál szép állapot!! Apple iPhone 14 Pro Max 128GB 91% akkumulátor - Deep Purple
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt jó akku
- Apple iPhone 14 Plus (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Fekete)
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest