- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Balázs2: Gmail
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
-
LOGOUT
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
w333
félisten
Ezt töltsd le (rákattintva egyből elindul a letöltés) nevezed át : Update.zip majd frissítéseken belül saját Updater -el rakd fel, majd a legfrissebb 8.12.13 Dev -t (egyből indul a letöltés) és ugyan úgy saját Updater -el mehet fel az is !
-
1Konrad
tag
Mint írtam, láma vagyok: Olvasd el a 3690. beírást, abban ott a link - nyisd ki, töltsed le a telefonra a pie fájlt, a 3699.-ben meg írja a topikgazda, hogyan tovább.
Elég egyszerűen felmegy.A fényképekhez:
Mintha most jobbak lennének az esti képek a frissítés után.
...de lehet, hogy csak belelátom. -
havri1
félisten
Igen, ota-n is megjött a 8.12.13
Fura, mert pénteken szokták kiadni. -
w333
félisten
válasz
Istuu15 #3786 üzenetére
Screenshot ? hát azzal nem fogod látni hogy mennyivel színesebb a kijelző
Valami állítottak rajta mert sokkal élénkebbek a színek "Auto Contrast"
Samsungosabb = telítettebb színek !
szerk.
Ahogy látom kint az újabb 8.12.13 Dev !
(#3770) Moz
Gyári kamerát is szépen összerakták ... egyre vonzóbb ez a Dev !
-
FJC
senior tag
Mind a három jó!
Az a baj az ilyen össze hasonlítással, hogy életszerűen használva (vagyis csak az egyik verzióval fotózva) bármelyik verzió jó.
Ráadásul egy kicsit minden képnél más a fotózási helyzet. Olyan mintha kétszer szeretnél ugyan abba a folyóba lépni.
Ha az ember eltesz egy albumba képeket, akkor csak az egyik verziót fogja használni és évek múltán, nem azt nézi, hogy volt -e esetleg egy picivel jobb kép....
Egy bizonyos szint felett a tartalom fontosabb a technikai háttérnél. -
Lgabor007
csendes tag
Lenne egy kérdésem ha 8.1 stabilról frissítek 9.0 stabilra elveszik minden?
Ha folytatom tovább a sort 9.0 stabilról frissítek 9.0 dev-re akkor is elveszik minden? -
Istuu15
senior tag
[link]
Sziasztok.
Fekete 128gb-os xiaomi mi 8 most 129900ft az eu stockon és van raktáron is. -
1Konrad
tag
válasz
FrankMonzano #3754 üzenetére
Én sem bírtam kivárni, de nem nagy szám frissíteni - ráadásul teljesen hivatalos rom! Nem kell bohóckodni bootloderrel, azt én sem merem megcsinálni!
Keresd vissza a linket (100-on belül van), töltsed le, és járj el a leírtak szerint (az is benne van az utolsó 100-ban).
...és már frissül is egy rendes hivatalos stabil global Pie-ra.
(Ez most motivációs beírás volt, én tegnap megcsináltam, de nem akarom újra végig keresni a lépéseket, mert mint írtam, láma vagyok, és ezért gyorsan felejtek, de nem bonyolult.
-
natë
nagyúr
válasz
enginev3.0 #3772 üzenetére
Ki lehet.
Szerintem nem a gyári nyert, hanem a Night Sight...de tényleg csak nüansznyi az előnye. -
NemMo
őstag
Most nézem, hogy a stabil eu rom arb-s
-
g_g_g
őstag
Ami biztosan működik, hogy felfrissíted a stabilt 9-es alapú Androidra, majd utána az utolsó fejlesztői ROM-ot letöltve simán frissítesz.
De ahogy korábban a többiek is írták, ilyenkor aktív lesz az ARB funkció, nincs visszaút 8-as alapú androidra.
Szerk.:
Akkor javítom ezt az összefoglalóban. -
havri1
félisten
Pf. Hát akkor marad a stabil pie-->dev pie amit moz írt.
Bezártak a kiskaput. -
g_g_g
őstag
Bővült kicsit az összefoglaló.
A Global stabilról fejlesztőre váltáskor nem mindegy, hogy milyen android alapú a ROM, mindkét lehetőség benne van.
Az összefoglaló végén megtalálható a Gcam telegram csatornája. -
Griff55
senior tag
válasz
FrankMonzano #3754 üzenetére
Magyar régión vagyok és még semmi nem jött. Nekem az előző update is késve jött.
-
NemMo
őstag
Pitén a hívás befejezésekor nem kapcsolt vissza a képernyő és gombra sem reagált egy darabig. Másnál nem volt ilyen?. Kipróbálnám az eu romot, csak az a baj ha nyitom a bl-t, akkor ugrik a garancia
-
SzilagyiTibi
csendes tag
Sziasztok! Valaki nem tudna ajánlani olyan jobb minőségű üvegfóliát, ami nem festett? Előre is köszönöm a segítségeteket!
-
FrankMonzano
őstag
Globál stabil telefonomra még mindig nem jött meg a frissítés. Ez mennyire normális? Hongkongi régión vagyok.
-
enginev3.0
félisten
Tényleg sokat javult a kamera
-
wpatrik14
csendes tag
Sziasztok! Úgy néz ki probléma van az android pie / android auto-val Pioneer eszközökön. Akinek fontos, hogy tudjon USB-n keresztül zenét lejátszani Pioneer fejegységen, az ne frissítsen android 9-re. (Főleg ne dev-re. Nálam sem működik a fejegység, error 19-cel elszáll).
Info: https://support.google.com/androidauto/forum/AAAA6SY52nIb7n7zkKRUgw
-
havri1
félisten
válasz
enginev3.0 #3749 üzenetére
Hol? Én nem vettem észre ilyet.
-
kengyel
nagyúr
Most reggel a Waze.t használtam, nehezebben talált jelet, mint Oreo alatt.
-
havri1
félisten
válasz
enginev3.0 #3744 üzenetére
Global alól nem lehet telepíteni.
-
w333
félisten
Hát srácok így még nem jártam ... előveszem a telefont akarok vele valamit lefényképezni nézem hogy lassú az fókusz, utána nézem hogy a kameránál eltűnt az AI funkció (na mondom ez a Pite hibája) kis töprengés után rájöttem hogy a Redmi Note 5 Pro van a kezemben !
Szerk.
Akinek fent a Stabil 10.1.1.0 (Pite) arra mehet a legfrissebb Dev a 8.12.7 ?
Összefoglalóban ezt is kéne frissíteni !
-
-
natë
nagyúr
válasz
enginev3.0 #3734 üzenetére
Itt a legfrissebb (a Téma app régebbit tartalmaz) link
-
enginev3.0
félisten
válasz
jofiucska #3731 üzenetére
És mi volt előtte? Android 8.1? Mert akkor történt változás, új verziószámok lettek, de stabil alatt mást ne keress, semmi változást nem fogsz látni
Más: Találtam egy jó fekete romot, ez végre tetszik, valami stock black a neve
Persze csak kamu stock, de elég jó, végre fehér betűk vannak és nem szürkékJa és megint más:
Végre bejutottam a Xiaomi boltba, kedves kis bolt, minden kint van, mindent megfogdostam, és megnyomkodtam, persze az idióta vásárlók itt is lezárnak néha készülékeket, pl az Mi 8 Pro-t nem tudtam feloldani pont ezért, de jól néz ki a telefon, bár nekem a hátulja elég kamuszagú, hogy átlátszó, szerintem inkább csak van ott valami kép vagy ilyesmiA többi cucc is nagyon jó, minden készülékből van minden fajta szín, porszívó is, robot is, laptop is
Tetszett
Nem vettem semmit. -
jofiucska
tag
Letöltöttem a pite-t, átírtam a nevét...de hol találom ezt a "beépített updater" amivel telepíthetem? Beállítások-rendszerfrissítések és ott a "frissítőcsomag" köszi és bocsi az ostoba kérdésért...
-
kengyel
nagyúr
Egy valami nem működik a Pie alatt, az pedig a három betűs navigáció. Nem baj, marad a Waze.
-
wpatrik14
csendes tag
Sziasztok! Ma frissítettem a telefont a pie dev-re, viszont igy nem mukodik a zenelejatszas usb kabelen keresztul. Valamit be kell allitani hozza? Eddig tokeletesen mukodott. Pie stabilon is.
-
psajti
aktív tag
Sziasztok! Ma sikeresen beújítottam egy mi8-at. Most még erősen ismerkedés megy, ios után van mit szokni!
Próbálom használni a fórum keresőjét, majd a felmerülő kérdésekre de addig is esetleg valaki tudnak nekem egy jó szájbarágós segítséget nyújtani a lehető legstabilabb, és night sight módban is működő gcamhoz?
A telefon teljesen dobozból kivett állapotban van, csak egy felajánlott frissítést kapott meg így most MIUI 10 global stabil (10.0.3.0), android 8.1.0. Előre is köszönöm!
-
Bossi
őstag
válasz
Sgt. Chris #3708 üzenetére
Turbado.hu ott vettem jó áron 2 év garanciával.
-
natë
nagyúr
válasz
enginev3.0 #3720 üzenetére
Azért változnak ott a motorháztető alatt más dolgok is.
Rakd fel a Gcam-et amit linkeltem korábban, próbáld ki nappal a Night Sight-ot
-
8nemesis8
veterán
-
1Konrad
tag
válasz
Sgt. Chris #3708 üzenetére
220volt
-
kengyel
nagyúr
válasz
enginev3.0 #3714 üzenetére
A kamera esti módon kívül , van valami változás benne ?
-
kengyel
nagyúr
válasz
enginev3.0 #3711 üzenetére
Most a stabil Pitéről, váltottál a Dev-re ?
-
Istuu15
senior tag
A telenornál lehet előfizetésre persze borsos áron ha jól tudom.
Én a smartshopnál vettem szerintem teljesen korrektek és itt és facebookon is többen írtak rólúk pozitív tapasztalattal. Ott van még az eu stock is vagy a xiaomishop.hu bár csak az eu stockkal van tapasztalatom. -
Sgt. Chris
aktív tag
Üdv! Szemezek egy ilyen telefonnal...6/128-as válltozattal. Tudtok ajánlani valami tuti lelőhelyet, ahol árban, garanciában, kiegészítőkkel együtt kapom...ja és esetleg a részletfizu is működik :-)
Bújom a netet, nem azért kérdem, de több szem, többet lát....
-
ShadowLac
addikt
nekem sem jelez.manuálisan sem.
-
1Konrad
tag
Jól látom, hogy most nem lehet a notchot kitakarni?
-
Cabrio
aktív tag
YouTube videókat lejátsza notchosan a pite, eddig nem nagyította rá, csak az aljáig
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Battlefield 6
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Exkluzív órák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Tenisz topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós topik
- SamKnows és NMHH internet sebességmérés
- PlayStation 5
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3136, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3134, 95% Akkumulátor
- PS Plus előfizetések
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest