Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsoleszhun
addikt
Tölthető is akinek nem dobja fel Mi 8 Global Stable V11.0.3.0
ez már android 10
-
Karavik
veterán
Ezek szerint beta-stable után, nem sokat várakoztak a publikus kiadásig...
(#15672) gallimi:
Nincs semmi teendő utána, minden szükséges teendőt install script intéz automatikusan. Rendszerre is automatikusan bebootol telepítés után amennyiben updater-ből indítod a ROM frissítést
-
havri1
félisten
A hátlap akkor karcolódik, amikor a tok feszes, vagy éppen túl laza, és csúszkál benne a telefon (minimálisat), és kidörzsöli. A por alákerül, és borzasztóan csiszol. Üveget, oldalkeretet, mindet. Hamarabb kopik a széle is, festett! Én vettem matricát a hátuljára, így egyáltalán nem érintkezik semmivel, akár tokban, akár anélkül használom.
Lagok: Alkalmazásváltásnál, jellemzően ébresztéskor vagy záráskor vettem észre. Amikor "pörög a telefon" akkor nem.
Akadoznak az animációk néha. Eddig sose volt ilyen. -
DanielK
addikt
Így van. Én inkább visszamentem stabilra. Itt néhány funkció nincs ami a deven van, de legalább ezek a hibák sincsenek. Teljesen jól teszi a dolgát.
A gcammel meg jobb lett a kamera. Szóval a legfontosabb dolgokat így tudja a telefonom: dupla SIM, erős hardver, nagy tárhely, jó kamera. -
Smiro
senior tag
De eleve ilyen hogy jut valaki eszébe? Még egy tükrös gép esetében sem lehet akármit az objektív elé rakni, kivéve, ha az a cél, hogy elmosódott képet kapj. A lencsevédő üveg, skylight szűrő, stb. mind különleges üveg, egyszerű műanyaggal vagy üvegfóliával nem pótolható. Ekkora méretben meg főleg nem a fényáteresztés/kép leképzés miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Bittorrent topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- matrix2012 károsultjainak megbeszélő topikja
- Milyen alaplapot vegyek?
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra, újszerű, Alza vásárlás, 34 hónap gyári garanciával, eladó!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ, bontatlan iPhone 17 256GB levendula KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Huawei P9 Lite Mobiltelefon fekete 16/2 - VNS-L21 - Független!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 2760P - i5-G2 I 4GB I 320GB I 12,1" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB FSP CMT510 Cooler Master 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ez hol található? Én a témákon belül nem leltem. Hongkong-i régión vagyok, Global stabil.

![[link] [link]](https://i.lensdump.com/i/APs3Yb.th.png)