Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- ZolaMan: NerdQAxe++ 4.8TH/s SHA256 BTC Miner Modding
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
krisztian07
üzenetére
Gratulálok hozzá! Szerintem ez volt a legjobb választás, pláne ennyiért
-
válasz
krisztian07
üzenetére
Szia! Én úgy tudom, hogy valami szabályozás ez a hívásrögzítés dolog és az újabb telefonokban már nincsen. Esetleg külső app, vagy ha valaki belenyúl a gyári szoftverbe, de én mondjuk nem tenném. Amúgy nagyon jó dolog, sajnálnám, ha nem lenne. Én is olvastam a 14 kamera párásodásáról. Nagyon nem hasonlítottam össze a két telefont, azért talán akkora különbség nincs, így lehet a 13 is jó készülék lenne. Nem tudom van-e pl. melegedés, de ahogy néztem mindkettő lapos kijelzős, az nálam plusz pont. Én is gondoltam lassan a cserére, lehet még várok, megnézem milyen lesz a 15, de lehet 13 lesz belőle. Családban van Samsung, nem rossz, de a szoftvere nekem nagyon nem jön be. Egyéb márkákat annyira nem néztem, néha iPhone-ra gondolok, de nagy váltás lenne...
-
Bagoly01
senior tag
válasz
krisztian07
üzenetére
Kár hogy tök amatőr vagyok a rendeléshez csomó mindent nem értek ugye az angolom is elég silány. Az itthoni ár meg nekem kicsit sok. Használtan sem látni nagyon, hát egyenlőre figyelgetek hátha összejön valami.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
krisztian07
üzenetére
Nekem is épp úton van onnan, tegnap MM-ben végre élőben is megnyomogattam egy MI8-at.

Egy kérdésem lenne a tulajoktól: olvasgattam itt a régiókról, az olasznak a Hongkonghoz képest van hátránya? Melyiket érdemes majd választanom ha szeretnék arc feloldást de reklámokat meg nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vadonatúj Blackshark 4 256GB full turbó mobilgamer csomag, kártyafüggetlen!
- IPhone 14 Pro max Deep Purple 128GB gyári független 2026.01.27. MM jótállás akku 85% megkímélt!
- Samsung Galaxy S23
- Xiaomi 14T Pro 512GB (kék)
- iPhone 14 PRO MAX 512GB deep purple KÁRTYAFÜGGETLEN! ÚJ gyári akkumlátor 100% os kapacitás!
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus ProArt B760-Creator D4 Alaplap! LGA 1700
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus A-data 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest