- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Karavik
veterán
válasz
n.karoly #14579 üzenetére
Amelyiknek file nevében "MI8UDGlobal" van az Mi8Pro-hoz kell, "MI8Global" pedig a sima Mi8-hoz.
Android 10 alapú globál stable az kb még 2 hónap.
Először próbáld meg System updater-ből feltenni, ha nem engedi mert nincs Mi Pilot global beta-stable jogosultságod, akkor csak így fog menni, vagy megvárod még pubilkusan is megjelenik (1-2 hét).
-
Steve1207
veterán
válasz
n.karoly #14236 üzenetére
Én nem használom az mi cloud-ot, de ha jól emlékszem egy mi fiók alatt lehet több eszköz is, mert ugyancsak te használod (másik teló, tablet stb). Ilyenkor elméletileg ugyanúgy megmaradnak a felhőben az eddig felszinkronizált cuccaid.
Szerintem itt inkább amiatt kérdezi, hogy a készülék beállítások is visszakerüljenek (ébresztés, eddigi beállítások ahogy kényelmes, elrendezések), illetve a biztonsági készülékkeresés miatt lehet fontos új eszközként kezelni (már, ha pl ugyanazzal a fiókkal lépne be az ember egy másik xiaomin). Mint feltöltött szimpla felhőtartalmakat új eszköznél is leszinkronizálná ugyanúgy az eszközökre.
Ha nem így van akkor én is szívesen veszem az észrevételt, csak így tartanám logikusnak.
-
Karavik
veterán
válasz
n.karoly #14177 üzenetére
Jó nagy baromság, pont azt az egyet nem szabad, kihúzni flashelés közben a kábelt. OEM feloldásnak pedig semmi köze az MiFlash telepítéshez, se a BL nyitáshoz. Mi unlock státusz EU ROM-ban értelmetlen, mert ott eleve nyitott a BL ezért is van rejtve ez az opció.
Teló fastboot módba és máris mehet fel a MiFlash-el (clean all) a kívánt fastboot ROM. -
gigabytman
tag
válasz
n.karoly #13061 üzenetére
Látom már közben kaptál válaszokat.
Valóban nincs kockázata. Nem kell root, de még bootloader nyitás sem. Csak a fejlesztői menüt kell bekapcsolni az USB hibakeresés opcióhoz, ami nem érinti a garanciát.- #13062 havri 1 Igen, vannak különféle e-mail kliens app.-ok ingyenes/fizetős. Van amelyiknél megjön időben az értesítés, és van, hogy nem. Sokat kipróbáltam
. És persze a letöltött app.-ot is megfelelően be kell konfigolni, ami plusz hibalehetőség.
-
g_g_g
őstag
válasz
n.karoly #13061 üzenetére
Ez mindenre vonatkozik, a telefont nem engedi mély alvásba kerülni.
Én hetek óta használom és valóban azt tapasztalom, hogy minden üzenet megérkezik késés nélkül.Szerintem nyugodtan próbáld ki, szerintem semmi vesztenivalód nincs, ha meg működik, akkor meg is oldódott a probléma.
-
válasz
n.karoly #7641 üzenetére
Szia,
A Vodafone rendszere ilyen, új előfizetésnél, vagy a meglévő kapcsolódó módosításánál nincs azonnal 4G, csak 2G és 3G, aztán ha a rendszer érzékeli a 4G képes készüléket, akkor 1 - 2 nap elteltével bekapcsolja a 4G elérést is.
Amennyiben nem szeretnél várni, telefonos vagy személyes ügyfélszolgálaton engedélyezteted. -
havri1
félisten
válasz
n.karoly #7641 üzenetére
Ugyanez volt nálam is, 1270-et hívtam, kiküldtek rá egy új beállítást, restart telefon, és jó lett.
-
havri1
félisten
válasz
n.karoly #3278 üzenetére
Elvileg mm pontosan raktam fel, nem látni, hogy ferde lenne, gyári szilikon tok sem tolja fel. Pill, keresem az oldalakat,m amin láttam.
Gyári böngészőben a bal széle nem látszik rendesen: [link]
Illetve volt az előbb egy free game, gyerek játszott, és dobott egy reklámot, abban a jobb alsó sarokban az egyik ikonon lehetett látni. Oldalról nézve egyértelmű volt, hogy az üveg széle (fekete perem) takarja el.Ilyen üvegem van: BASEUS 0.3mm 7D Screen Protector for Xiaomi Mi 8 Curved Full Screen for Xiaomi Mi8 Tempered Glass 6.21-inch - Black
(#3279) Moz: Ez az a tok? Ez is úton, remélem jövő7en megkapom.
-
Cabrio
aktív tag
válasz
n.karoly #1942 üzenetére
Én DHL csomagszámot kaptam, nem ők azok, akik vámoltatnak? Eu priority módot választottam...
Lite-ot még nem adták fel, de a termék oldalon már Dec.17-18-ra ígérik a szállítást, pedig amikor rendeltem, vettem, akkor Nov. 20-22 volt ígérve a szállítása. Pont az lenne karácsonyi ajándék, az enyém nem annyira fontos, mégis az jön hamarabb
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Robogó, kismotor
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- VGA kibeszélő offtopik
- Óra topik
- ASUS ROG Ally
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 14 Pro - 128 GB Space Black ajándék Pitaka tokkal
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold 7 512gb makulátlan állapotban dobozában
- Független iPhone 16 Pro 128GB Natural Titanium Garancia 2027.10.16-ig
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN T7 FSP 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Silver - 100% EREDETI AKKU - 1 ÉV
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest