- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemlehet
őstag
A fotós témához mint Hongmi tulaj hozzászólnék.
Ezek a "fotophilek" hasonlítanak az audiophilekre. Komolyan mondom olyan elvárásokat fogalmaznak meg és olyan dolgokhoz hasonlítanak egy 50k-s telefont, hogy csak forgatom a szemem. Ha te tökéletes színhűséget, vonalélességet meg anyámkínját vársz akkor ne egy 50k-s telefonnal fotózz. Ez nem profi fényképezőgép, ez egy TELEFON! Az hogy van benne extra funkcióként fotózási lehetőség csak bónusz, nem ez a fókuszpontja (pun included). Egy Toyota Yaris-al is lehet vontatni még sem szarozzuk mert az IFA platótól ketté szakad. Az meg külön megér egy misét, hogy mennyire jogos az igény "Katika első eltaknyolása a játszótéren" megörökítése fotótechnikailag kifogásolhatatlan módon. A legtöbb fénykép a pillanat megörökítéséről szól és pont ugyan annyit jelent a nagymamának még ha nem is tökéletes a kontraszt, vagy a háttérben nem olvasta a márkajelzés Riváldócska susogós mackóján. Kiállításra vagy művészkedésre meg amúgy sem fog senki telefont használni. (a műkörmös p*csák instagrammal nem számítanak művésznek).
Nem csak itt, de több helyen is olyan hsz-ket olvastam, hogy kitéptem tőle a hajam. A kedvencem: "Nem értem minek véded hasonlítsd már össze egy normális géppel pl Nikon D3300... Az sokkal jobb képeket csinál". Szóval azért gondolkodjunk már. Egy telefont telefonnal vagy maximum vele egy árban lévő kompaktal hasonlítsunk össze. De még az sem teljesen korrekt, mivel a kompaktba a teljes ár a fotózásra megy míg a telefonnál csak egy része.
Nos ha értelmesen hasonlítjuk össze a Hongmi kameráját más telefonnal akkor bizony nagyon is jó. De amúgy pl automatán az én régi Nikon Coolpix L15 kompaktomnál néhol jobb is (sötétben kicsit zajosabb, macroban sokkal jobb, normál fénynél meg kb azonos). A saját árkategóriájában meg szerintem kb a legjobb és ezt nem elfogultságból mondom. Vállalhatatlan képet még nem sikerült vele lőnöm míg azért más hozzám került telefonnal volt amit 5-6x kellett ellőni, hogy jó legyen. (pl amikor egy füzetet akartam lefotózni az egyetemen neon alatt)
Nah de hogy ne csak off legyek: Melyik most a legfrissebb ROM a Hongmira? Nekem most a MIUI-JHBCNBA13.0 van fent. Ez rootolható és multilang. Van ennél újabb?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman N4 FSP 700W
- HP 15-dw0101nl - i5 8275U - 15,6" FHD - 8 GB DDR4 RAM - 512 GB NVMe SSD - billentyűzet hibás
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest