- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
s4tch
veterán
válasz
Viktor0610 #2452 üzenetére
A mikrokarcoktól a tok sem véd: amikor kiveszed-visszateszed a telefont, akkor is karcolódhat, illetve ha ráfeszül a házra a tok, akkor a keret tizedmilliméteres elmozdulásai is előbb-utóbb nyomot hagynak. Nekem egy ezer éves 5.5gen iPod van bőr flip tokban kb. 7 éve. Csak autóban használom, a kijelzőjére üzemelés alatt szerintem évek óta nem néztem rá, tulajdonképp egy szorosan záró bőrtokban tölti a kütyü az életét. Múltkor kivettem kíváncsiságból, ronggyá van karcolva a hátulja és a kijelző is. Az előlapon még a flip tok "zárjának" a helye is nyomot hagyott.
Szerintem nem kell ezt túlgondolni. A telefon használati tárgy, ráadásul nem is olyan, mint egy gereblye, amit 40-50 évre veszel, és addig ki is húzza. Sosem vigyáztam extrán a telefonjaimra, mégis 1-2 kisebb karccal megúszták a nálam töltött éveket.
Hogy ON is legyen: vámolás alatt van a Hongmi, hétfőn hozza a DHL
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3162, 100% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- 20+ típus HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 8-13. gen gar.
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest