Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacus_84
senior tag
válasz
ViberMedia #395 üzenetére
Hi,
Thank you the answer, and I wait the news. -
ViberMedia
csendes tag
@Lacus_84 -
Hi,
Adding our calling feature to Viber for Nokia is something we are checking these days (to see how much time it might take, or even if it is technologically feasible on all devices). Unfortunately we still don't have release dates yet, or any official announcements, but we are working on it these days and we hope to publish news soon@g0dl -
1.When you use Viber, you can tell indirectly if your contact is online as follows:When you make a Viber call, you will first see "Calling". It will change to "Ringing" if your contact is online and their phone is literally ringing.
When you text, "Delivered" means the message has been received on the other side's phone (they're online). If you only see "Sent", it means it's been sent from you, but pending the other side to come online (they're offline at the moment). So, if messages remain at "Sent" and do not become "Delivered", you might want to check with your destination contact whether or not they are connected to the internet.2. Not yet. Viber for PC/Mac is something we are planning in the future. We recommend that you stay tuned for news and updates
@zol.com -
Unfortunately this is true - Alcatal devices are not compatible with Viber. You can find the full list of officially supported devices here: http://bit.ly/Hm5k9p -
g0dl
addikt
válasz
ViberMedia #387 üzenetére
Hi
1. Is it possible to find out whether a contact is online or not (like gtalk) ? Useful for contact without data plan
2. Is there any supported PC client? -
Lacus_84
senior tag
válasz
Fecogame #389 üzenetére
Annyiból másabb, hogy nem kell account-ot regisztrálnod, hanem a telefonszámod alapján leszel beazonosítva. Így nem szükséges partnereket sem felvenned, hanem a Viber összekapcsolódik a névjegyzékeddel, és a nevek mellet egy kis ikonnal jelzi, hogy az adott telefonszám szintén be van-e regisztrálva a Viber-be.
-
Lacus_84
senior tag
válasz
ViberMedia #381 üzenetére
Hi,
Now we can't make a call with viber on Nokia 500 (Symbian Belle), just send text messages. When it will be possible? Is this a trial version, and we have to wait for the full version? -
Ez mivel jobb, mint a skype?
-
St3ven
addikt
válasz
ViberMedia #387 üzenetére
Thanks. My X3-02 is among the supported ones; looking forward to the update.
-
ViberMedia
csendes tag
It is our pleasure to help
There shouldn't be any special memory requirement for the officially compatible phones. In other words, after the next update, this error message should not appear anymore.
You can find the full list of supported phones here: http://helpme.viber.com/index.php?/Knowledgebase/Article/View/238/40/is-your-nokia-s40-compatible-with-viber-system-requirements
-----------------
Ez a mi öröm, hogy segítsen
Nem szabad semmilyen különleges memória követelmény a hivatalosan kompatibilis telefonokat. Más szóval, miután a következő frissítés, ez a hibaüzenet nem jelenik meg többé.
Itt található a teljes listát a támogatott telefonok itt:
-
St3ven
addikt
válasz
ViberMedia #385 üzenetére
Cheers for that.
Is there a memory requirement to run the application on the S40 platform?
-
ViberMedia
csendes tag
@havri1 -
Please try to elaborate on the problem, with more specific details, so i can assist@St3ven -
This is a known problem, and we are working to fix it. We hope to release a new update soon that will solve this issue.
We apologize for the temporary inconvenience.-------------
@ havri1 -
Kérjük, próbálja meg, hogy dolgozza ki a probléma, több konkrét részletek, így tudok segíteni@ St3ven -
Ez egy ismert probléma, és azon dolgozunk, hogy javítani. Reméljük, hogy kiadja az új frissítés hamarosan, hogy megoldja ezt a problémát.
Elnézést kérünk az átmeneti kellemetlenségért. -
St3ven
addikt
válasz
Hi,
The S40 client won't start due to "OutOfMemory" error. My device is a Nokia X3-02 (Touch & Type), RM-639 chipset, software version 7.51 (12-07-12).
-
havri1
félisten
válasz
Helló!
Android 4.1.2 does not work under Viber. Today I tried to.
-
havri1
félisten
Ez jól hangzik!
Valaki szedje össze angolul pls a kérdéseket neki!
Én csak google translate-el tudnám, az gáz.. -
ViberMedia
csendes tag
Hi,
Én egy hivatalos képviselőjének Viber. Azért vagyok itt, hogy segítsen
Kérem, bocsásson meg, a magyar nem olyan jó, ezért írok angol nyelven:Please feel free to ask me any question or suggestion for Viber. We are here to assist and receive user feedback.
Thank you in advance,
the Viber Team. -
g0dl
addikt
Van arra valami mód, hogy megtudjuk melyik viber contact online éppen? Van néhány ismerős, aki csak wifit használ.
-
littlemamba
aktív tag
Sziasztok, van egy Nokia c6-00 a családban és az a gond, hogy nem képes összefésülni a kapcsolat listát, vagyis, nem jelzi ki, hogy a névjegyzékből kinek van viber telepítve, sőt be sem olvassa a névjegyzéket. Többszöri újra rakásra sem. Valami tipp, hogy mit lehetne vele csinálni? Csak úgy tud üzenetet írni, ha valaki már küldött neki és akkor arra válasz de magától nem tud így kezdeményezni.
-
pete_21
addikt
Sziasztok!
Van rá megoldás, hogy a Vibert lenémítsam? Nem szeretném, hogy hangokkal értesítsen, ha írnak nekem. Semmilyen ilyen beállítást nem találtam a programban.
Köszönöm a segítséget! -
sztanozs
veterán
SGS CM9-en használja valaki? Nekem folyamatosan halt rajta. A fejlesztő meg csak annyit írt rá, hogy csak a stock fw-ek támogatottak.
-
St3ven
addikt
S40-es Nokián amúgy próbálta már valaki a Vibert?
-
zol.com
csendes tag
Hali!
Még mindíg fura a víber alcatelen......Ot990 en, nem műkődik rendesen a viber......
Szerintetek, van megoldás?
-
deminos
aktív tag
Lehet valahogy tiltani egy bizonyos személyt, hogy ne tudjon hívni vagy üzenetet küldeni viberen keresztül? Ha csak simán törlöm az ugye nem elég, mert attól én még benne vagyok az ő listájában és tud üzenni és hívni is.
-
St3ven
addikt
Köszi srácok. Gondolom a második telón történő regisztráción bukik a dolog.
-
St3ven
addikt
Azt hogyan tudom megoldani - ha egyáltalán lehetséges -, hogy egyszerre két telefonon használjam a Viber-t, ugyanazzal a telszámmal beregizve?
Kicsit másképpen megfogalmazva: ha egy telón már fent van a Viber adott telszámmal beregizve, fel tudom tenni egy másik telóra is ugyanazzal a telszámmal?
-
PindurAnna
Közösségépítő
Sziasztok.
Nekem olyan problémám van vele, hogy ha hívnak nem csörög, csak egy buggy van amikor leteszik..Van erre valami gyógyír?
-
zol.com
csendes tag
Sziasztok!
Vettünk egy alcatel ot 990 tipusú telefont, és SZ....nem mükszik a víber....
Hívás közben, csak kihangosítva lehet telefonálni, nem érzékeli a speeker "gombot"
Segítsetek légyszi, a törlés-újratelepítés sem segített......
-
havri1
félisten
Most pl megint szivat a viber. Romot cseréltem, és előtte nem deaktivaltam a programot. Most aktivalnam, persze a loadingon nem hajlandó tovabblepni. Csak gondolkodik....
Új hozzászólás Aktív témák
lo Egy jó kis program okos telefonokra, azoknak akik még nem tudják.
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autós topik
- Óra topik
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Projektor topic
- Milyen autót vegyek?
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest