Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Szaki Bácsi

tag

Sziasztok! Nem tudom mennyire illene bele a topkiba a következő terv, de hátha kíváncsi rá valaki.
    Valamint Lenne pár kérdésem is, hátha valaki foglalkozott már hasonlóval.

Szóval:
    Adott egy Sony DSX-A40UI, egy Thermaltake Evo Blue 650, és egy Codegen 6099.

Az elképzelés: Fogom a ház legfelső 5,25 helyét, megvágom, hogy bele menjen az 1 dines beépítő keret. Ha ez megvan akkor csinálok egy 2 állású kapcsolót ami fixen bekapcsolva tartja a tápot. Gondolkozom, még azon is, hogy adok neki egy komplett nyákot amin rajta lenne egy 20-as alaplapi csati, egy molex, ventilátor csati, egy 4-es csiptetős hangszóró kimenet, és ugye az ISO csati másik fele (Apa). Ha ezek megvannak akkor így létre tudnék hozni egy kis music boxot, ami arra lenne nekem alkalmas, hogy a kerti partik, grillezések, bográcsozások alkalmával ki tudnám vinni és lehetne zenéz hallgatni. Valamint arra, hogy Jack-en adjak neki jelet a nagy arősítőről, így Sub jelet adva egy passzív subnak. (Azért így mert ezek vannak itthon).

Arre várnám a véleményeket, hogy valaki lát e ebben valami buktatót.

Illetve lenne 3 kérdésem:
    -1:A táp testel a házhoz. Így ha belerakom a gépbe a rádiót akkor annak is. Nem e probléma a rádiónak ha testet kap a burkolat? (kocsiba ugye erre nem nagyon van példa).

-2:Lenne esetleg valakinek valami ötlete arra, hogy, hogyan lehetne megtartani a memóriát? Azt tudom, hogy a táp küld 5v-t, alvó állapotban. Ez vajon elég lenne arra, hogy a 2x12V helyett 1x12, és 1x5 kombóban üzemeljen és még a beállítások megmaradjanak? Vagy esetleg az megoldás lenne e ha az egyik 12V-t nem a tápra hanem egy 12v-s akksira kötöm, így töltve azt?

-3: Ahogy el néztem minden rádió más. Nézegettem bekötési rajzokat (melyik kábel melyik alapon), és nem tudok dűlőre jutni egy dolgon.

Adott ez a kép. Itt azt írja, a második csatinál lévő kék szálra, hogy "rádió kapcsoló szál". Na most nekem a rádióból 2 db kék szál jön. Az egyik szabad (Az az elektromos antenna és/vagy az erősítő kapcsoló szállja), a másik megy a csatiba, gondolom az a képen is említett szál. Annak kell 12V? vagy az mire szolgál?

Válaszokat, tanácsokat, előre is köszönöm, és boldog új évet mindenkinek!! :R

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés