- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szaki Bácsi
tag
Sziasztok! Nem tudom mennyire illene bele a topkiba a következő terv, de hátha kíváncsi rá valaki.
Valamint Lenne pár kérdésem is, hátha valaki foglalkozott már hasonlóval.Szóval:
Adott egy Sony DSX-A40UI, egy Thermaltake Evo Blue 650, és egy Codegen 6099.Az elképzelés: Fogom a ház legfelső 5,25 helyét, megvágom, hogy bele menjen az 1 dines beépítő keret. Ha ez megvan akkor csinálok egy 2 állású kapcsolót ami fixen bekapcsolva tartja a tápot. Gondolkozom, még azon is, hogy adok neki egy komplett nyákot amin rajta lenne egy 20-as alaplapi csati, egy molex, ventilátor csati, egy 4-es csiptetős hangszóró kimenet, és ugye az ISO csati másik fele (Apa). Ha ezek megvannak akkor így létre tudnék hozni egy kis music boxot, ami arra lenne nekem alkalmas, hogy a kerti partik, grillezések, bográcsozások alkalmával ki tudnám vinni és lehetne zenéz hallgatni. Valamint arra, hogy Jack-en adjak neki jelet a nagy arősítőről, így Sub jelet adva egy passzív subnak. (Azért így mert ezek vannak itthon).
Arre várnám a véleményeket, hogy valaki lát e ebben valami buktatót.
Illetve lenne 3 kérdésem:
-1:A táp testel a házhoz. Így ha belerakom a gépbe a rádiót akkor annak is. Nem e probléma a rádiónak ha testet kap a burkolat? (kocsiba ugye erre nem nagyon van példa).-2:Lenne esetleg valakinek valami ötlete arra, hogy, hogyan lehetne megtartani a memóriát? Azt tudom, hogy a táp küld 5v-t, alvó állapotban. Ez vajon elég lenne arra, hogy a 2x12V helyett 1x12, és 1x5 kombóban üzemeljen és még a beállítások megmaradjanak? Vagy esetleg az megoldás lenne e ha az egyik 12V-t nem a tápra hanem egy 12v-s akksira kötöm, így töltve azt?
-3: Ahogy el néztem minden rádió más. Nézegettem bekötési rajzokat (melyik kábel melyik alapon), és nem tudok dűlőre jutni egy dolgon.
Adott ez a kép. Itt azt írja, a második csatinál lévő kék szálra, hogy "rádió kapcsoló szál". Na most nekem a rádióból 2 db kék szál jön. Az egyik szabad (Az az elektromos antenna és/vagy az erősítő kapcsoló szállja), a másik megy a csatiba, gondolom az a képen is említett szál. Annak kell 12V? vagy az mire szolgál?
Válaszokat, tanácsokat, előre is köszönöm, és boldog új évet mindenkinek!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dyson V15 detect absolute
- HUAWEI WATCH Ultimate
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5511 - i7-10850H I 16GB I 1TBSSD I 15,6" FHD I Cam I HDMI I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I W10 I Cam I Gari!
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M WIFI R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS Chieftronic 750W
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest