Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabi112
Modder
tDr1v3r: tervek ha vannak, az már jó. Tapasztalatból javasolnám,(nekem sincs sok szabadidőm) hogy kezdd el, csináld meg az alapokat, egy nyers házat. Utána, mintha puzzle-t raknál, időnként tégy hozzá egy keveset. Nem kell elkapkodni, időközben jöhetnek új ötletek, azokat is megvalósítod, és egyszercsak elkészül. Nálam bevált, és most is így építkezem. Sajnos, a modderek egyik nagy ellensége az idő, ami mindig kevés.
feco72: Az nem jó, ha nincs mit átalakítani. Remélem, azért lesz megoldás.
Ramses07: Az nagyon jó gép lesz!
Fr0z3n: Ha lesz benne hardver, szerintem be lehet nevezni. Integrált procis minilapokat nem nézegettél?
Egyébként sok sikert! Az átalakításról majd azért írjál.Én készülök, építek, de még nagyon az elején vagyok. Rengeteg apróságot terveztem a gépbe, úgyhogy rengeteg időm fog rámenni. Remélem tavaszra elkészülök vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 512GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LENOVO Legion Y530-15ICH - 15,6" FHD IPS - i7-8750H - 8GB - ÚJ 512GB SSD - Win10 - GTX 1050 Ti
- HP 15S FHD LED Matt i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest