- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- WireGuard VPN a mindennapokra
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tDr1v3r
veterán
válasz
csabi112 #3183 üzenetére
Az a baj hogy nincs meg az "összhatás", nem koherens, nem sikerült még eddig úgy összerakni fejben-papíron a terveket hogy tényleg tetsszen minden téren. Pedig szinte mindenre van koncepcióm, van amire már több mint egy éve...
Nekiállnék én igazából, de akkor meg az arányok lennének elrontva, később nem tetszene, etc... olyat akarok először kitalálni ami kívül-belül jó és utána nekifogni a megvalósításnak.
-
Fr0z3n
őstag
válasz
csabi112 #3183 üzenetére
Fogok írni mindenképp. Nevezni nem akarok a Veletechre, nekem pest olyan messzi van, mintha a világ másik felére kéne elutazni
Nézegettem én már sok mindent, de nincs "kedvem" (ellenben időm rengeteg). Egyedül akkor lesz változás a tervekben, ha sikerül a Sony tabomtól megszabadulni és venni a laptopot magamnak, a mostani megy muternak, az ő vaio laposát meg beáldozom. Múltkor takarítás címszóval szétszedtem, akkor néztem, hogy talán belefér. Majd lemérem. Köszönöm a támogatást
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Philips LCD és LED TV-k
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Küszöbön az androidos PC-k
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BMW topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- 16 GB RTX 4080 SUPER HP OMEN - garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest