Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- HUNNIA1920: Kínaiwebáruház, amit jobb elkerülni
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
Új hozzászólás Aktív témák
-
tDr1v3r
veterán
válasz
csabi112
üzenetére
Az a baj hogy nincs meg az "összhatás", nem koherens, nem sikerült még eddig úgy összerakni fejben-papíron a terveket hogy tényleg tetsszen minden téren. Pedig szinte mindenre van koncepcióm, van amire már több mint egy éve...
Nekiállnék én igazából, de akkor meg az arányok lennének elrontva, később nem tetszene, etc... olyat akarok először kitalálni ami kívül-belül jó és utána nekifogni a megvalósításnak.
-
Fr0z3n
őstag
válasz
csabi112
üzenetére
Fogok írni mindenképp. Nevezni nem akarok a Veletechre, nekem pest olyan messzi van, mintha a világ másik felére kéne elutazni
Nézegettem én már sok mindent, de nincs "kedvem" (ellenben időm rengeteg). Egyedül akkor lesz változás a tervekben, ha sikerül a Sony tabomtól megszabadulni és venni a laptopot magamnak, a mostani megy muternak, az ő vaio laposát meg beáldozom. Múltkor takarítás címszóval szétszedtem, akkor néztem, hogy talán belefér. Majd lemérem. Köszönöm a támogatást 
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kedvenc zene a mai napra
- TCL LCD és LED TV-k
- Diablo IV
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Windows 11
- Path of Exile 2
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Nálam már kapható a jelenlegi leggyorsabb brutál notebook: Samsung Galaxy Book 5 Edge 5G!
- Sony WF-G700 White- INZONE Buds vezeték nélküli zajszűrős(ANC) fülhallgató - Fekete, 2 év gari
- High-End AMD Ryzen 9 9950X3D, ASRock X870E Taichi + Dell AlienWare AW2725DF + ajándékok
- 24,5"-os FullHD Dell Alienware gamer monitor újszerű állapotban AW2518HF
- GAMER LAPTOP - ASUS Rog Zephyrus M16 / Intel i7 12700 / RTX 3060 6gb / 24gb DDR5 / 2TB ssd
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3722, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743, 91% Akkumulátor
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Xiaomi 15 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nézegettem én már sok mindent, de nincs "kedvem" (ellenben időm rengeteg). Egyedül akkor lesz változás a tervekben, ha sikerül a Sony tabomtól megszabadulni és venni a laptopot magamnak, a mostani megy muternak, az ő vaio laposát meg beáldozom. Múltkor takarítás címszóval szétszedtem, akkor néztem, hogy talán belefér. Majd lemérem. Köszönöm a támogatást