Hirdetés
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Notepad++
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
válasz
Gömbike #2295 üzenetére
Ezekkel a tényekkel egyet értek.
De avval, hogy a nyuggereket egy kalap alá veszed az agymosotattal, na ez volt erős és sértő a nyugdíjasokra nézve.
Latom a kereskedelem ez nem értesz, én 27 évig magán kereskedő voltam és igen indokolt az emelés mivel az új termék vásárláshoz már több pénzt kell befektetni és ha olcsóbb áron adják nem lesz elég tőke az új áru megvételre. Ezen gondolkodj el, matematika az egész. -
Gömbike
senior tag
válasz
Beni2360 #2294 üzenetére
Nézd, ezek tények. A napraforgó olajtól kezdve a húsárú és a tejtermékek mind a fidesz strómanjaihoz tartoznak. A termőföldek tulajdonjoga is.
Sok évig dolgoztam Magyarország egyik legnagyobb étolajgyárában, mérlegeltem is, de bizony ott ukrán mag nem jött be.
Átba@szás az egész, aki elhiszi, nála a pont. Erre megy ki a média hatalma.
Bábolna Babits cseh genyó tulajdona, a többi Csányi és penztáros lölöé.
Mennyire kell vaknak lenni ebben az országban, hogy az infláció az ő és a felcsúti törpe zsebét tömi?
A nép szeme ki van törölve a farhát akcióval, miközben a nyugati szar világban minden legalább 30 %-al olcsóbb. Közben a fizetés náluk @z itthoni többszöröse.
A kenyeret is nem a mostani búzából sütik, hanem a tavalyiból. Mi a f@szom indokolja ezt az árat?
-
erdey_a
addikt
válasz
Beni2360 #2290 üzenetére
jól írod, az omlós "rágós hús" titka a lassú sütés, lehetőleg zárt térben.
oldalast, meg egybe húsokat (mínusz csirkemell, mert annak mindegy) a hagyományos sütőben is légkeverés nélkül kell sütni, mert kiszáradnak. az airfryerben a légkeverés ugye fix dolog, de az emlegetett sütőzacskóval ez kiküszöbölhető.
én az oldalast a sima gázsütőnkben sütöm. egyben, szárazpácolva, fóliába tekerve, 150 fokon 3 órát. a csont ezután kicsusszan belőle. -
Beni2360
félisten
válasz
Vismajor01 #2289 üzenetére
Hát igen ez elkerulte a figyelmem. De akkor egy 12-24 órás fűszeres, olíva olajos pácolt próbáljál minden amit írtál mehet de egy lezárt edényben hűtőben pacolni és alacsony fokozaton hosszabb idő úgymond párolás és aztán 5 perc magas hőfok piritas. Én így csinálnám.
-
Vismajor01
addikt
válasz
Beni2360 #2288 üzenetére
Sutozacsko annyira nem opcio mert egyenkent kell becsomagolni ee az en gepemben nincs osszefuggo hely csak korbe lehet pakolni a szigetet. Szutyok annyira nem erdekes, pikkpakk kiszedem a forgo tanyert es 2sec elmosogatni. De lehet kiprobalom sutoben bagyon bevalt a sutozacsko
-
Beni2360
félisten
válasz
Vismajor01 #2287 üzenetére
Ha vissza olvaslnal a napokban irtam, (2271 és 72) sütő zacskó és zaftos, puha, omlós lesz a hús. Egy egyben 60 dekás comb puha, lett és megpirult a zacsiban. És a nem szutykolja össze a gépet.
-
Vismajor01
addikt
válasz
MittuDomain_ #2282 üzenetére
Köszi!
Masodik korben 150fok es 25perc, utana 180fok 15percig.
Tovabbra is ragos kicsit, tovabb kell nyomozzam mi az igazan omlos hus titka. Betekerni aluba, esetleg vizet ala? Meglassuk.
-
-Gabesz-
senior tag
válasz
erdey_a #2284 üzenetére
Amúgy úgy látom sok a csúsztatás az űrtartalmat, étel kapacitást illetően a piacon, főleg az olcsóbb szegmensben. A készülék méreteiből azért le lehet szűrni, hogy nagyjából mekkora lehet valójában a kosár mérete.
A princess ahogy látom korrekt ebből a szempontból. Ehhez a márkához pl. lehet viszonyítani a méretek alapján más gyártókat is. -
Beni2360
félisten
Na egy gyors tiroli rétes feleség.
-
-Gabesz-
senior tag
válasz
-Gabesz- #2265 üzenetére
Most hogy kicsit olvasgattam, én is a princess felé hajlok.
Talán valamelyik négyszögletes lesz a befutó 35k körül
Ha valakinek van ilyen, meg tudná nézni hogy mekkora a belső kosár mérete?Gyanítom hogy ~23-25 *~23-25 cm lehet, kb ugyanakkora mint a 182050 kör alakú kosara. A négyszögletesek magassága talán kicsit kisebb, így jön ki az azonos térfogat.
-
MittuDomain_
őstag
válasz
Vismajor01 #2281 üzenetére
Kangamama zsebibabát.
Made my day, nagyon köszönöm.Egyébként nagyon jól néz ki - megéheztem, pedig most fejeztem be a vacsorát - , nekem is el kellene kezdeni ilyeneket is sütni.
-
Vismajor01
addikt
válasz
Vismajor01 #2280 üzenetére
Nno meg is volt.
Ahhoz kepest h 1 oraja meg LIDLben álltam sorba h megvegyem az oldalast :D Nem rossz!
Ahogy csinaltam,
Felvagtam az oldalast szep darabokra
Beletettem oket egy talba, kanal olaj es egy tasak sertesfuszer keverkenek kb 1/3ada.
Jol meggyurmaztam oket, félretettem oket pihenni
Megpucoltam egy nagy hagymat ezzel agyazunk majd meg az oldalasoknak
Illetve megpucoltam egy fej fokhagymat is, a gerezdeket szepen beledugtam a husaba, elnyelte mint kangamama zsebibabatKis olajat elkentem ecsettel a felső reszen, erre mentek a hagyma szeletek, erre pici olaj megint, erre mentek a husok, arra pici olaj majd maradek hagyma a tetejere.
140 fokon pirultak 20 percet, majd 180 fokon 15 percet.
Eredmény;
Meg csak megkosoltam, de
140 fokon 30 percet kellett volna nem 20at
A hagymakat vaskosabbra kell szelni mert a 180as kor utan nyomukat se talaltam :DViszont a 180 jo otlet volt, a zsirja nagyon finom ropogosra sult, perfekt. A hus meg pont azzal a 10 perccel ragosabb kicsit mint tökéletes, de sebaj.
Mivel teszt volt ez az oldalas a fele se volt amennyit vettem, a tobbi most keszul az elso tanulságait szamba veve
-
Vismajor01
addikt
Sziasztok
Hudejo van ilyen topik is!
Nekem egy Tefal YV970815 Actifry Genius XL 2 az 1-ben sutodem van
Elvileg tud egyszerre ket kajat, de sehogyse tudtam ravenna h szoljon ha itt az ido berakni a husit.
Most epp oldalas pirul benn, full kiserletezes meg sose csinaltam
majd posztolok milyen lett
-
erdey_a
addikt
válasz
Tappancs2001 #2278 üzenetére
az én álláspontom változatlan airfryer témában: minél nagyobb sütőt kell venni, minél olcsóbban.
ennek a felsoroltak egyike sem felel meg. de ha pénzégetésen törném a fejem, akkor philipset vennék.
de nagyon mellényúlni nyilván egyikkel sem fogsz. -
Tappancs2001
senior tag
Sziasztok! 2 air fryer márkát néztem ki magamnak, de sajnos nehezen tudok dönteni, melyik legyen
:
Cosori premium
Philips Essential Air Fryer HD9270/90
Előre is nagyon szépen köszönöm a segítséget. -
contaxg
veterán
-
-Gabesz-
senior tag
sziasztok!
ismeri valaki ezt az olcsó emagos 6kg-os kivitelt? Leírás alapján mindent tud
Tescoban is van most akció.
Ez a daewoo DAF-1859 modell van 21-ért. Nincs róla infó a neten, 4,6l-es.
Valamint ez a Tefal EY111B15 modell 30-ért. Ez 4,2l-es.
Ezeket ismeritek? Elég jó árnak tűnnek. -
bul07
nagyúr
válasz
pethYeti #2262 üzenetére
Ne az üst kapacitását nézd
Mert amit ajánlottak neked 5.2l abba csak 1.5Kg cucc rakható bele
Én egy személyre szoktam olyan 600-700g hasábot sütni, meg akkor még a mirelit csirke is megy rá és akkor már vége is a kapacitásnak, mert enyém csak 4.2l és 800-1000g-os ([link])Ha fizikailag elfér akkor érdemes minél nagyobbat venni
Na meg felhasználás függő is hogy milyen formájút, pl ha akarsz mirelit péksüteményeket sütni akkor érdemesebb a négyzet alakú kosarút venni, mert kerekben a szögletes péksütik nagyon nem férnek el
Hogy hogy értem az enyém kerek és 3db fért el Kép, ha négyzet alakú lett volna akkor min 4 de lehet több is elfér -
pethYeti
addikt
3l-es nagyságban milyen airfryert ajánlotok? A princess jó lenne, csak óriási nekem ide egy személynek. Nem nagyon férnék mellette.
-
Beni2360
félisten
Éppen a napokban írtam a zacsirol, már második zacskót használtam el és semmi károsodás nem érte. Előpactam 1 nappal a húst, fűszerek, olíva olajjal hűtőben majd olajjal együtt át öntöttem a zacsiba egy nyelet vízet hozzá lezarni kicsire alahajtva, bele tenni majd 2-3 lyukat olló hegyével bevagni. És mehet a móka. Készre megpirult, vaj puha lett.
-
bul07
nagyúr
Sütőzacskót használtattok már?
Még rendes húst nem sütöttem a gépembe mert egyszerűen nem akarom annyira összekoszolni
Gondoltam egy sütőzacskóba bedobnám a húsokat bele fűszer és olaj majd abban sütném meg, csak félek hogy beleolvassza a sütőzacskót. Merthogy elég közel van a fűtőszál
-
Voice24
őstag
Itteni ajánlásra vettük ezt: [link] Eddig jól működik, szépen porlaszt, és bár nem utántölthető, de azért elég tekintélyes az űrtartalma, tehát elég sokáig elég lesz.
-
synar
őstag
válasz
toyasoslecho #2255 üzenetére
Köszönöm mindenkinek. Akkor benézek a Rossmannba és kipróbálom amit ajánlottál.
-
wjbhbdux
veterán
érdekes, hogy a külföldi boltokban jár hozzá egy nagy sütőkosár is, ami a magyar képekről ki van satírozva és az egyik argepes bolt még külön írja is hogy nincs benne
Ebbe belefér vajon egy mirelit pizza?
Új hozzászólás Aktív témák
lo Akik mostanában vettek ilyen forrólevegős sütőt, örömmel vennék, ha a már tapasztaltabbak megosztanák velünk a...
- iPhone 13 Pro 128 GB grafitszürke - kártyafüggetlen
- Új Bontatlan iPhone 15 128GB Független Fekete/1 Év Apple Gar./p4249
- Bambu Lab X1C + PEI Plate + 0.2mm hotend + csomó tartozék
- Lenovo ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB 256GB NVMe gar
- MSI Thin GF63 12VF 15.6" FHD IPS i7-12650H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest