Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz contaxg #2356 üzenetére
philips-be ez belefér [link]
A termék méretei (HxSzxM)
199x189x80 mmEttől egy picivel lehet nagyobb
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
válasz contaxg #2384 üzenetére
Két kilós zacskós fagyasztott krumpli 75%-át elnyelte és még bőven maradt benne hely, nekem ez pont elég, szóval nem mértem. De mintha valamelyik hsz-ben linkelték volna már
#2385Beni2360 + #2386bul07 félidő után, pont azért mert láttam hogy még nem az igazi, még háromszor vettem ki összerázni, és még utána 5 percet 200°C-n ráhúztam, de valahogy nem akart változni a szín/állag, cserébe kicsit elkezdett száradni, úgyhogy még a technikán kell dolgozni De így se volt alapvetően rossz, tuti hogy marad a cucc, bár hely az nem nagyon van neki a panelkonyhában
[ Szerkesztve ]
"Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"
-
Czimby
addikt
válasz contaxg #2852 üzenetére
Az is igaz
Nekem 2 dolog nem tetszik a Philipseknél az, hogy a kosár oldala nem perforált,
meg az újlenyomatmágnes csillogó fekete külső.
Beírtam már párszor, hogy lemérhetné valaki a 6.2L-es Philips kosár méretét de nem volt senkiben sem affinitás. Én a 14-es Princesst be is írtam akkor.
Tehát lényeg a lényeg, a liter több de a hasznos terület kevesebb...[ Szerkesztve ]
Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
Maximum1
őstag
válasz contaxg #2848 üzenetére
Ez csak egy videó a több 100-ból amit linkeltem, de itt is látszik hogy 3 részből áll, rázhatod is, a kicsúszó 3 dolláros sínt minek kéne mosni.
A fogantyúnál van az a festetlen és szegecselt rész, a princessnél 3 csavarral van megoldva amik 2 sütés után fellazultak, továbbá ott van a kosár biztosítója ami majd ledörzsöli a kezelt felületet.
Tényleg hülyék a philipsnél, hogy 2 popszegecset tettek és kb. 5x erősebb alumíniumot oda ahol a legnagyobb igénybevétele van a készüléknek.[ Szerkesztve ]
-
Sanyabá
senior tag
válasz contaxg #2949 üzenetére
Köszönöm a sok építő jellegű hozzászólást!
Akkor beruházok én is egyre.
Közben láttam hogy van grillsütős változat is.https://euronics.hu/olajsuto/tesla-aircook-grill-qg700-forrolevegos-suto-es-grill-p270775 így két funkciós is.[ Szerkesztve ]
A tanulás gyökere keserű,de a gyümölcse édes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ford topik
- További aktív témák...
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest