- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maximum1
őstag
válasz
contaxg #2848 üzenetére
Ez csak egy videó a több 100-ból amit linkeltem, de itt is látszik hogy 3 részből áll, rázhatod is, a kicsúszó 3 dolláros sínt minek kéne mosni.
A fogantyúnál van az a festetlen és szegecselt rész, a princessnél 3 csavarral van megoldva amik 2 sütés után fellazultak, továbbá ott van a kosár biztosítója ami majd ledörzsöli a kezelt felületet.
Tényleg hülyék a philipsnél, hogy 2 popszegecset tettek és kb. 5x erősebb alumíniumot oda ahol a legnagyobb igénybevétele van a készüléknek. -
Czimby
addikt
válasz
contaxg #2852 üzenetére
Az is igaz
Nekem 2 dolog nem tetszik a Philipseknél az, hogy a kosár oldala nem perforált,
meg az újlenyomatmágnes csillogó fekete külső.
Beírtam már párszor, hogy lemérhetné valaki a 6.2L-es Philips kosár méretét de nem volt senkiben sem affinitás. Én a 14-es Princesst be is írtam akkor.
Tehát lényeg a lényeg, a liter több de a hasznos terület kevesebb... -
updog
őstag
válasz
contaxg #2384 üzenetére
Két kilós zacskós fagyasztott krumpli 75%-át elnyelte és még bőven maradt benne hely, nekem ez pont elég, szóval nem mértem. De mintha valamelyik hsz-ben linkelték volna már
#2385Beni2360 + #2386bul07 félidő után, pont azért mert láttam hogy még nem az igazi, még háromszor vettem ki összerázni, és még utána 5 percet 200°C-n ráhúztam, de valahogy nem akart változni a szín/állag, cserébe kicsit elkezdett száradni, úgyhogy még a technikán kell dolgozni
De így se volt alapvetően rossz, tuti hogy marad a cucc, bár hely az nem nagyon van neki a panelkonyhában
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Akik mostanában vettek ilyen forrólevegős sütőt, örömmel vennék, ha a már tapasztaltabbak megosztanák velünk a...
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Windows 11
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- Kerékpárosok, bringások ide!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Nagyszerű állapotú, dobozos ASUS Prime Z270-P
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest