- Szólánc.
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Milyen mosógépet vegyek?
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sumptuous
senior tag
Ez a fajta olajsrpiccelő van mindenkinek? [kép] Elég jól működik. Ha lassan nyomom, előre priccol. mint egy vizipisztoly, ha erősen/gyorsan nyomom le, akkor meglepően szépen porlaszt. Kíváncsi vagyok, meddig bíja..
-
patomi
őstag
-
bul07
nagyúr
válasz Sumptuous #1790 üzenetére
Hőzugsorcső, most hogy írom lehet én is teszek rá, bár én ahogy írtam nem igen fogom már használni, az én gépemnél nem nyerő
Bár hogy azt hogy lehet takarítani, mármint ha befolyik hőzugsorcső belsejébe[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Voice24
őstag
-
pavika
tag
Sziasztok!
Szomszéd városban az Aldiban találtam egy utolsó darab Ambiano XXL 2000 W és 5 liter gépet. Ez vehető 25.990- ért. Ez már elfogadható méret? -
bul07
nagyúr
Szerintetek ezt milyen tésztából csinálhatja
.....................
Esetleg aki ezt akarná van hozzá kupon
Így US$79.19 vehető Cseh raktárból ingyen szállítássalBlitzHome® BH-AF2 5L Smart Best Air Fryer with APP Control & Air Fryer Recipes RNC Technology 360
[link](Sőt akinek van elég pontja US$76.49 veheti meg[kép])
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Ajándékok
aktív tag
Készre sütött húst már fagyasztottam, ahhoz nem jó az alufólia, mert hozzáragad és néha kicsi darabokban kell levakarni. A folpack viszont bevált.
De ha már előre panírozol, akár meg is sütheted valamennyire.
Nagy raktár kis helyen! Anyagáron eladó ~200m hosszú rakódófelületű gördülő polc rendszer. A helyigénye csak 3.6m*1.4m. Akár egy lakáscserét is megspórolhat vele!
-
bul07
nagyúr
válasz attiati #1778 üzenetére
Én amúgy azt mondanám hogy 2fő vagy esetleg 3fő
Ha úgy nézük hogy egyszerre sütve a hasáb burgonya meg a hozzá való valami fagyasztott hús
........
Amúgy ha nem lenne macerás akkor a kipanírozott rántotthús fagyasztását is kipróbáltam volna már, ugye a macera az hogy tálcán kell fagyasztani, és ha megfagyott akkor lehet zacskózni
Így nem bolti de mégis hamar elkészíthető rántothúst lehet készíteni( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
Ha valaki mondjuk ezt a gépet meg akarja rendelni írjon nekem egy privátott.
Tudok adni egy 2000Ft-os emag kupont
Magára a gépre nem jó, de mivel összeg limit megvan a kuponra érvényes kategóriákból 2000Ft-nyi cuccot ingyen tud szerezni9-ig érvényes a kupon
Már 20perce írom ezt a hozzászólást
Kétszer elveszett küldés után, meg jött két hívás is közben.[ Szerkesztve ]
-
mQWeXgsf
aktív tag
Philips HD9270/70, emag 49 e ft [link]
-
Sumptuous
senior tag
Nagyon hasznos a kis elválasztó, tegnap hamburgerhús és még egy adag krumpli is elválasztásra került vele. Így nem vette át egyik a másik ízét. Vagy ez az ilyen sütőkben amúgysem jellemző?
Nem tudod már visszaküldeni a tied, ha ilyen elégedetlen vagy vele?
Más: Most hogy már 3x használtam, elővettem a használati utasítást. Van benne egy ilyen:
Ti így beáztatva szoktátok sütni? Sütöttem már pár kiló krumplit életemben, de még egyszer sem áztattam be előtte.
-
patomi
őstag
Ügyes megoldás. Párom még sütőpapírt is tesz a krumpli alá. Tény, középen nem lesz olyan barna, de nekem nem gond. No meg a rácsra 2 szelet húsnál többet nem teszünk.
A milyénk hálisten jól működik. Semmi fura hangja nincs. Gazdaságosabb mint a nagy sütőt üzemeltetni 2x annyi ideig. Plusz nem szárad ki benne semmi.
Olaj mindig más, csak lassan megfizethetetlen.Fékezz ballal és fasza gyerek vagy :)
-
bul07
nagyúr
Én csináltam hozzá egy mikro grill rácsából
[kép]
[kép](már lejebb van)De
Azt tapasztaltam ha sok dolgot teszek a rácsra az alatta lévő cucc(pl hasább burgonya) egyáltalán nem sül
Én ezt a gép kialakításának tudom be, hogy nincs se az oldalán se az alján légelvezető vájat, így az első dolgon amit elér a fentről jövő levegő megtörik és visszafordul
(És nem fentről jön és oldalt vagy alul távozik a meleg levegő)Így már ezt se használom hanem egyszerűen ráteszem a hassábra és így valamenyire sül az is
Én csalódtam ebben a kialakításban, és nem is ajánlanám senkinek
Na meg néha hallanék valami ventilátor rezonancia hangot is vagy nem is tudom, lehetnem sokáig fogja bírni a ventilátora
Amúgy jó jó a hasáb burgonya de még nem sikerült olyan jót csinálnom mintha olajba sütném
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz Sumptuous #1764 üzenetére
Vagány az az elválasztó benne
Egyre jobban bánom az én gépem vásárlását
..............
Kérdés azokhoz akik szoktak mirelit péksütiket sütniUgye a sütési utasításban van olyan hogy vizet kellene alá tenni hogy sütés közben az párologjon és a gőz nem engedi kiszárítani
Szerintetek járható az hogy teszek egy kis vizet a alsó elválasztó alá hogy ott forrjon és párologjon
Én a vízkőtől tartok hogy nyoma lesz és a bevonatról nehéz lenne eltávolítani( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
félisten
Szia! Szerintem is megéri, szintén az elődjét használom, mint Troll kolléga! Itthon sokkal drágább, még akcióban is. A Rapid Air technológia valóban nagyon jól működik, nekem csak minimálisan sütött alulról jobban, persze sose pakoltam bele sok anyagot, de ennek a régebbinek alsó rácsozata valóban horror tisztítás szempontjából. (nem mosogatógépet használok)
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
Cold5
senior tag
válasz elder troll #1760 üzenetére
Külföldön élek, itt van egy akció egy elektronikai boltban.
kérnék 8 bacardit, 4be, 2 kólával...
-
elder troll
őstag
Hol lehet ennyiért venni?
45-ért vettem akcióban a régi verzióját. Az általad emlíettnek könnyebb takarítani a kivehető kosarát, bár kevesebb levegőt kap alulról. A régi verzió alulról kicsit erősebben sütött mint felülről (alja kicsit barnább volt a tetejéhez képest), ezzel kb egál lehet.[ Szerkesztve ]
-
Cold5
senior tag
Sziasztok,
Ezt a gépet néztük ki:
Philips Essential XL Air Fryer HD9270/93 49e Ft. Megéri?kérnék 8 bacardit, 4be, 2 kólával...
-
Gömbike
senior tag
Szerintem lényeges, minél nagyobb teljesítményű legyen és minél nagyobb a belmérete.
Nekünk ez van [link] , januárban lényegesen !!! kevesebbért vettük, de ennél kisebbet már nem is keresnék.
Ez is jónak tűnik, erős és nagy beltér. [link]
Az 1700 watt alattiakat kerülném, az komolytalan a sütéshez. Lehet bennük sütni, de tovább tart és ez miatt jobban kiszárítja a cuccot.
[ Szerkesztve ]
Akinek két bekezdésnél több van a memóriában, az látja a szomorú jelent.
-
kola99
tag
Hali , esetleg
" Elite Electronics® olaj nélküli forró levegős fritőz (Air Fryer) digitális kijelzővel, keverőlapáttal, betekintőablakkal, 1.800W-os teljesítménnyel és 7,7 literes XXXL űrtartalommal fekete színben + ajándék magyar nyelvű receptkönyvvel " 38k. [link]
Egyetlen hibája , hogy nem rácsos kosaras . de mivel van berakható keverőlapát,
így PL: burgonya esetén , süt alulról is forgatás nélkül...
-
pavika
tag
Köszönöm a válaszokat. Mivel még nem használtam ilyen gépet, de még ismerősöknél sem láttam, így a kíváncsiság és az újdonság hajt. Elsőre már jót akarok venni, hogy később ne kelljen kompromisszumot kötnöm a használat során. Akkor a Tesco akciót elengedem és nézek nagyobbat.
-
bul07
nagyúr
válasz mephi666 #1752 üzenetére
Persze a friss más, de én inkább az időre meg a kevés munkára megyek rá
Mirelitt dolgokkal nem sok dolog van, hamar kész vannakSajtokat én nem igen eszek
-
mephi666
nagyúr
mi próbáltuk már, nem rossz, de rászoktunk, hogy mi panírozunk mindent és kevés előkészített mirelitet veszünk... egy tepsi húst simán kipanírozok, mire felmelegszik rendesen a sütő
ami penny-ből kedvencünk, az a rántott camembert áfonyaszósszal
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
bul07
nagyúr
válasz elder troll #1750 üzenetére
Igen sokat számít a kialkítás is, de a forma is
Szerintem ami nekem van Tefal nem ép a legjobb kialakításúMax csak akkor tudok váltani ha a mostanit elállásba visszaküldeném, de már lehet erről lecsúsztam.
Másikat venni az nem megy anyagiak miattAmúgy jelzem az itt lévőknek is
Penny csütörtöktől Fagylakoma Csirkemell Cornflakes Panírban akciós lesz
[kép]
Spórolósba nagy kedvenc, íze is jó és nem valami pépből van hanem rendes húsból
Aki még nem próbálta tehet egy próbát[ Szerkesztve ]
-
elder troll
őstag
Ne a formával foglalkozz.
Próbálj ki egy kivehető kosaras verziót, ahol van rés a "tál" és a kosár között, illetve rácsos a kosár alja. Idáig csak "rázós" sütőd volt, ami nem süt alulról. A philips-ek kicsit erősebben sütnek alulról a kialakításuk miatt. 1-2 főre nem is kell nagyon rázogatni, csak a krumpli tetején kell egyszer megfordítani a húst.[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Kérdéssek
Kerek vagy szögletes forma.
Én kerek gazdájaként lehet inkább szögletteset vennék következőleg, jobban pakolható ha olyan a cucc, mondjuk mirelit péktermékekMeg aztán a méret, itt igen is számít hogy a nagyobb mérett jobb.
Nagyobba lehet kevesebbet sütni de kicsibe több nem fér bele, és később mért nem bővíthető a kapacitása( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
félisten
Köcce, már csak volt guszti! Így, hogy mindkét oldalát megcsepegtetem olajjal, nem szárad ki, kell az az olaj, mivel alapból is elég száraz amúgy a csirimell, persze van aki nagyon hamar megsüti, de én jól megsülve szeretem.
(#1745) pavika
Nekem az XL van, nem tudom az mennyivel nagyobb űrméretű, de 2000W, szóval szerintem az 1400W az elég karcsú. De az is lehet, hogy kisebb területre elég. Viszont a Philips Rapid Air megoldása tényleg jó, amiket belerakok, mennyisége miatt sem kell forgatnom és ami alul van, az a felület picit még jobban is sül, mint a felfelé néző oldala!
Egyébként az XL és XXL-hez mérten jó áron van.
[ Szerkesztve ]
-
pavika
tag
Sziasztok!
Régóta gondolkodom egy airfryer vásárlásán. Most elhatároztam, hogy veszek. Kérdés az milyen típust válasszak. Csütörtöktől a Tescoban kapható Philips airfryer megfelelő. Az 1400W és a 4.1 liter nem kevés? -
félisten
Mai majomtáp, mondjuk ide kellett volna beraknom alapból, de a BB-ben megint szóba került, hogy nem jó semmire ez az Airfryer! [link]
képet azért csak berakom ide is:
Pár csepp olaj a csirkemellekre és a hasábra is ment, annyi kell. 180 fokon minden, Lidl-s hasábbal vigyáznom kellett, mert annak 12 perc elég, így a husit előtte 6 percre beraktam, utána zutty rá a krumpli. Tök jó lett egyébként!
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz Beni2360 #1742 üzenetére
Igen azért lehetne nagyobb
De attól függ
Mert ha lapos és széles akkor kisebb teljesítmény is elég lehet, mert nem lesz olyan vastag a sütni kívánt rétegNem mindegy hogy ugyan az a mennyiségű hasább mondjuk 5cm vastagon van az edényben vagy csak 3cm vastagon, könyebben megssül szerintem ami jobban ell van terítve
Amúgy kipróbáltam a két rétegűbsütést, és nem jött be
Semivel se lettem kész hamarabb mintha csak közvetlenül a hasábra raktam volna a mirelitt csirkemellet
Nem sült jobban a hasább hogy fentebb rácson voltak a csirkemellekLegközelebb később rakom be a csirkemellet hátha úgy egyszerre lesznek kész
[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
En anno lemondtam a Berlingerről. Nem sok jot olvastam rola. Benne volt a valasztekban. Megvan csak 1450W-s az 5l-hez szvsz gyenge, az enyém 1700W.
[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
-
bul07
nagyúr
Penny, 06.02-től (csütörtöktől)
Megjegyzés
A ára 25999Ft, csak akkor 22.999Ft az ára ha ezek közül a termékek közül [kép]egy még mellette megvásárlásra kerül, e szöveg [kép] alapján jutottam erre
Mondjuk a 1199Ftr-os Sütőtepsit kel megvenni és akkor a tényleges ára 24.198Ft lesz( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Beni2360
félisten
válasz Andreaspasco #1737 üzenetére
Már próbáltam anélkül is de jóval színtelen és szárazabb lett a bundája. A fagyasztott hasábnál is egy kis olajban összeráztam fűszeres sóval és az se lett száraz.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
Na én ma meg is kaptam az Kotányi sütőolaj spry-t amit rendeltem és avval spicceltem be a mell csíkokat mindkét oldalán. Szerintem sokáig elég lesz tényleg szinte ködölt, bement a panírok közé alá szépen megsült. Igaz csak a csíkok voltak benne de semmi rázás és forgatás nem kellett neki.
Hideg indítással 17 perc/200 fokon gyönyörűen megsültek. Rizibizi tartár mártással volt hozzá.
-------------------
UI: Igen ha nem hagy körben helyet a levegőnek nem fog tudni lemenni és vissza jönni. Ismétlem magamat nem véletlenül választottam a kosaras változatot, azoknak a kosara oldalai is rácsos és van hely a kosár és a tál között a levegő mozgásának.[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Ráztam én, az első 20percben vagy 4x ráztam meg.
-
bul07
nagyúr
Az én gépem (Tefal EY111B15) nagyon nem szereti ha több dolgot is belerakok egymásra egyszerre, főleg ha lefedi a felső az alsó cuccot
Tegnap is hasábot meg a csirkemell csík és most több csíkot sütöttem 6 helyet 8-at, és a hasáb nagyon nem akart sülni
Mikor leszedtem a hasábról utána kezedet el sülni rendesen
Összesen ment a gép vagy 33percet 200fokon, mire kész lettSzerintem ennél a gépnél a tetején fordul meg a levegő, így az alsóbb rétegeken nem megy át a meleg levegő
Lusta voltam elővenni a elemelő rácsot, legközelebb kipróbálom úgy nem leszek lusta elővenni
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Andreaspasco #1731 üzenetére
Én is úgy vagyok ezzel, hogy ha normálisan letakarítom minden használat után, akkor nem lesz ilyen.
-
fradi81
veterán
A jó olajspré olyan mint Columbo felesége
moto g72, Ninebot d28e
-
erzol
őstag
válasz Andreaspasco #1727 üzenetére
Mosószóda a legjobb zsíroldó.
-
Ciccuka
veterán
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
mephi666
nagyúr
válasz Andreaspasco #1725 üzenetére
gőzzel nem próbáltad? nincs ilyen gépünk, de gondolom fröcsöghetett minden az oldalára és ahogy száradt, szépen ette rá a fene... sima tűzhelyünknél is van ilyen tisztítási mód, hogy 30-60percig nyomatni kell 90-100 fokon a tepsibe öntött víznek, hogy fullra begőzölje, ami után kb papírtörlővel egyben le lehet törölni a sütötérbe égett cuccot... én ilyennel vegytiszta módszerrel próbálkoztam volna
ui: a sütőpapíros sütést ezért is preferálom, mert simán megsül 3-4 tepsinyi cucc 1 papíron, ami utána megy a kukába és tiszta minden
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Andreaspasco
tag
Lidl XXL sütőre, annyira rágyógyult a mutra, hogy a hideg zsíroldó sem vitte le. Utána trisóban áztattam az valamennyit feloldott. Kapott cif + sikamika szivacsokat. A végén fém szivaccsal is megkeféltem. De még így is ilyen vékony réteg néhol rajta maradt.
Mi a bánattól gyógyulhatott ráJa, fém szivacs nem kellet volna jól összekarcolta.
[ Szerkesztve ]
-
-
Beni2360
félisten
Van most keszleten az emagnal Kotanyi olaj sray. 1390 ft.
-
mephi666
nagyúr
épp ez az... kémia: a zsírok és olajok nem oldódnak vízben ajánlott kísérlet délutánra mindenkinek: pohárba öntsön mindenki vizet, majd rá egy kis étolajat... keverheted, turmixolhatod, csinálhatsz vele bármit: ha picit békén hagyod, az olaj felmegy újra a tetejére és egybefüggő, különálló réteget alkot
ui: a benzin már más... de nem is szereti a motor a túlságosan felvizezett benzint habár lehet benzinben is sütni: elég gyorsan
[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
-
félisten
-
Ciccuka
veterán
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
bul07
nagyúr
válasz ubyegon2 #1709 üzenetére
Igen elméletileg kicsit hígítani kell vízzel az olajat, ha nem örök áron találok akkor veszek egyet próbának
-
félisten
válasz mephi666 #1697 üzenetére
Ez bennem is felmerül mindig, de tuti csak forgatgatással lehet megoldani a gyári max mennyiség sütését. Viszont itt már igen sokat számíthat, melyik készüléket használod! Láttam minap 1300W-os sütőket is....nekem az alapból kevésnek tűnik.
(#1698) bul07
Én mindig csepegtetek olajat mindenre, krumplit egy tálban jól összeforgatom, közben sózom is. Lehet, hogy azonnal el kéne mosnom, kevesebb nyűg lenne vele....
Holnap majd szétnézek a Tesco-ba meg a Pepco-ba hátha láttok valami szóró eszközt az olajnak
Szerintem felejtsd el, ha az általam ismert fizika még nem változott, minden ilyen porlasztó csak kiköpködi az olajat, amit olajjal árulnak, abban simán vizesre van higitva az olaj vagy valami nagyon vékony olaj van benne. Tudod milyen durva mechanika kéne, hogy az étolajat porlassza egy ilyen pici eszköz és mekkora erő kéne hozzá? No de majd meglátod.
[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
Ott van az sk racsod, vedd a labait rovidebre es mehet a suti ala. Jobban is forog a levegö. Pl a kingedos nagy Pennys csiga ala (abbol is 4 db elfer) még sutő papirt is reszek, meg a fagyott ala is mehet, a boltokban is mindenhol van spapir. A hofok suti nem a levegő.
-
mephi666
nagyúr
én soha nem mosogatom... megteszi a gép ...a sütést meg gondolom itt is ki kell tapasztalni: légkeveréses sütőnél is az ajtónál fordul meg a levegő, ahol kicsit erősebben süt... sütési idő 2/3-ánál ezért meg szoktam fordítani a tepsit, hogy egyenletes legyen... (plusz ha rántott dolgokat sütünk, azokat x tengely körül is átfordítom... pl pogácsánál csak a tepsit fordítom y tengely körül 180 fokkal)
-
bul07
nagyúr
válasz mephi666 #1704 üzenetére
Ecsetelni biztos nem fogok, aztán meg mossam el
Holnap majd szétnézek a Tesco-ba meg a Pepco-ba hátha láttok valami szóró eszközt az olajnak(#1705) Beni2360
Szerintem az én gépem nem igazán süt jól az alsó oldalán, többször kell forgatni a dolgokat
Lehet ez a zárt edények köszönhető, hogy csak vissza felfelé tud fordulni a levegő nem oldalra
Igen ha szögletes lett volna akkor több belefér, de ebbe is több férne csak a közepén van a pöcke amivel ki lehet emelni a rácsot arra nem akartam tenni mert az belenyomódna ahogy enged ki
Nem látszik de az a pöcök van vagy 7-8mm magas
Olyan kerekbe aminek a rácsának nincs olyan pöcke több is beleférne más elrendezésbe[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
Igen mint irtak ecsettel kell mindenkepen .
Sutit meg fagyottan tetejet vizzel lekenni ecsettel es a zacskon levo hőfok es ido talan valamivel kevesebb es semmi forgatas. De mivel előmelegitett sütőt ir igy hidegbe teve meg az ajanlott idő is jo lessz. Ra kell nezni a vege elott.
Ui: az elso sutis kepen latszik a szogletes kosar elonye, abba min 5 db bele ment volna.[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
olajspray helyett ilyen szilikon kenőecsetet szoktam használni... a húsra nem ártott volna, mert így elég száraznak tűnik... (mi tegnap gombát meg cukkinit rántottunk... 3 tepsinyi sült 0,6kg gombából és 0,9kg cukkiniből... 190fok, légkeverés, 15+10 perc 1 tepsi, 1 átforgatással)
-
bul07
nagyúr
Hmm eltüntettek
Teszt sütések
Házilag panírozott rántott hús
Sajnos nincs még olaj sprém így nem tetem rá olajat, így elég száraz lett, de megsült az biztos
20perc 200°C sütöttem
És vagy 4x forgattam
Jobban koszolta az gépet, nedves törlőkendő kellet a takarításához
Képek:
[kép], [kép], [kép], [kép]Lidl mirelit péksüti
Barackos túrós
(Még ma kuponosan 10db 739Ft[kép])
Ez tényleg nagyon teszt volt és változtatni is kell
Fagyosan tettem bele, nem hagytam kiolvadni, és nem olvastam el hogy mit ír hogy kell sütni
20perc 160°C sütöttem
Úgy gondoltam hogy ezt nem kell majd forgatni így 12perc elteltével néztem rá, de nem lett igazam, a teteje már szép színűre sült viszont az alja semennyire nem sült meg, így a maradék 8percre megfordítottam
Látványra mindkét oldala szépen megsült
Belseje, nem lett az igazi az egyiknek a belseje nem igazán jól sült meg, viszont a másik máshogy kaphatta a meleg levegőt mert annak a közepe sokkal jobb lett
Itt már vizes mosószeres papírtörlő kellet a takarításáhozSzerintem nem volt jó a sütési hőfok, túl melegen kezdtem
Legközelebb szerintem olyan 120°C fogom kezdeni 3-4percig aztán megfordítom és 150°C fogom sütni vagy 8percig vagy míg szép színe nem lesz, ekkor fordítás és szép színre sütni
Képek:
[kép], [kép], [kép], [kép], [kép], [kép][ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Bocsi hogy halmozom a hozzászólásokat de megint valami
Alza
Vannak kuponok amik alapból is jó árassá tesznek egyes készülékeket de ráadásul még az használt kategóriában lévőkre is működikEzen a linken az összes új [link]
Ezen a linken meg a "használtak" [link]Sőt
Több kupon is használható tehát a 3000Ft-os büntetéses kupont is fel lehet használni hozzá...............
De mielőtt tovább írnák egy figyelmeztetés
⚠️⚠️❗️
Ha nem új terméket(bár akkor is jól jöhet) vesztek akkor a kicsomagolásról mindenképp készüljön felvétel, a későbbi bizonyítás miatt
És használtba kétfajta van, Felbontott és Újszerű, az újszerűt használták is nem csak kibontották esetleg lehet nyoma hogy használták és a garancia idő is lehet kevesebb
...............Én nem vágom hogy milyen minőség de a rendes árához viszonyítva ezekre figyeltem fel és mindkettő négyzet alakú
PHILCO PHAF 5000 [link]
1700 W teljesítmény, edény térfogata: 5 l
(kupon: 22SLAGERQ220)
Új ára 42.590 Ft -> Kuponos ár: 34.070 Ft, Jótállás 24 hónap
Újszerű 32.040 Ft -> Kuponos ár: 25.630Ft->+bünti kupon 22.630Ft([kép] a kosárról) link hozzá [link], Jótállás 21 hónapEnnél nagyon nem tudom hogy indokolt e a teljes ára
Rohnson R-2818 [link]
1800 W teljesítmény, edény térfogata: 6 l
Új ára: 121.390 Ft, Jótállás 24 hónap
Újszerű: 40.680 Ft [link]->erre még mehet a büntetéses kupon, Jótállás 21 hónap
Felbontott: 43.110 Ft [link]->erre még mehet a büntetéses kupon, Jótállás 24 hónap[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla