Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- moongoose: Mennyire tűnik kamunak ez a weboldal? http://kymera.hu/
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cickánykoma
tag
válasz
StSanya #4855 üzenetére
Sajnos ennyire mélységeiben nem néztem utána a Delta mögötti bélnek. Kimondottan ilyen hot-swapes 4-rackes szerverházat néztem ki magamnak és ez a CFI modell pont jó volt. ez persze nem zárja ki azt, hogy a táp nem okés vagy nem terhelhető úgy az alacsony használati kora ellenére sem.
-----------------------------------------------------------
Mindenesetre tegnap hétfő délután bevittem a HDD-ket az üzletekbe, elmondtam mi a probléma, mutattam a szervizesnek a kinyomtatott HDS értékeket, amik egyértelműen megkönnyítették a hiba pontos okának körülhatárolását (a garilapra is azt vitték fel hogy kondíció: 0%) Abban mindkettő reakciója azonos volt, hogy nem cserélték rögtön helyben,
Az egyik helyen rátették a WD-nek valami "komplex tesztelőprogramja" alá nyúzni, és 1-2 nap múlva választ ígértek a csere kapcsán. A másik helyen simán csak bevették garanciális cserére és 3 hetes várakozást (gondolom beküldik máshova nem helyben tesztelik) helyeztek kilátásba.
Úgyhogy most várhatok, remélem az első helyen tényleg eldöntik a héten hogy mi legyen a sorsa.
Amint lesz infóm, megírom.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest