Hirdetés
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Én és a számítógép
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
Új hozzászólás Aktív témák
-
pimbi
csendes tag
válasz
perge666 #3900 üzenetére
Írok egy panaszlevelet e-mailben is, mert eddig csak telefonon adtam le a panaszt. És az írottal már fordulhatok a Békéltető Testülethez. Bár nem biztos hogy lesz sok értelme mert ez szerepel az Acer garancia feltételeiben:
1.4. A jelen Korlátozott Jótállási Nyilatkozat alapján történő igényérvényesítés esetén az Acer jogosult saját választása szerint a hibás rendszernek vagy az abban foglalt hibás
alkatrésznek a kijavítására, illetőleg annak új, utángyártott vagy gyárilag felújított rendszerre vagy alkatrészre történő kicserélésére. Abban az esetben, ha az Acer a jótállás keretében
végzett javítás során gyárilag felújított rendszert vagy alkatrészt használ fel, ezek teljesítményének és jellemző vonásainak meg kell egyeznie az újonnan megvásárolt termék
teljesítményével és jellemző vonásaival.Ettől függetlenül ők azt mondták hogy biztosan újat kaptam, sehol sem jelezték hogy ez egy gyártó által felújított alkatrész és azért ennek az utolsó mondatába bele lehet kötni szerintem, mert egy 5600+ órát ment HDD (max hőmérséklet az élettartam alatt: 48C°), jellemző vonásai nem igazán egyeznek meg az újonnan vásároltéval.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ/Keveset futott/Használt HDD-k Szuper áron!
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Western Digital WD Purple 4TB - WD43PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Lexar NM790 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- Lexar NM1090 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest