Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1562) rgeorge válasza hdsentinel (#1560) üzenetére


rgeorge
addikt

De a kondíció szöveges magyarázata az, hogy a merevlemez x alkalommal vizsgált meg gyanús szektorokat, a terület hibátlannak minősült. Ezek szerint, annyira nem volt hibás a gyanús szektor, hogy a Current Pending Sector Count-hoz kerüljön, azaz a HDD szerint minden ok.
Több, operációs rendszer nélkül futtatható teljes tesztet is futtattam (Hitachi Drive Fitness Test), HDD Regenarator), egyik sem talált hibát, az utóbbi azt is jelezte volna, ha egy szektor olvasása nem sikerült azonnal, ilyet sem talált. És hogy miért ezekkel teszteltem? Mert a Lenovo szerviz ezeket preferálja.
Most fut a HD Sentinel részletes ön-tesztje (a gyors már lefutott hibátlanul). Az előbb már majdnem végigért a folyamatjelző, de most visszament kb. 80%-ra, de azóta kb. 1 perc hátralévő időt ír. A "Válasz" 0xF2, ez egyébként micsoda? Valami folyamatjelző az is?
Na most továbblépett a jelző a válasz már 0xF1.

[ Szerkesztve ]

Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.