Hirdetés
Aktív témák
-
consono
nagyúr
-
gbela
senior tag
Sziasztok,
valamiért úgy rémlett, hogy van badánkban lehetőség bizonyos számot tiltani, jelezzen neki foglaltat vagy akármit csak nálam ne csörögjön De most kerestem Optionsben és nem leltem, csak álmodtam? Esetleg app van erre? -
gbela
senior tag
válasz Szabolcs90 #49453 üzenetére
Yay thanks!
Akkor nem álmodtam.
Csak kicsit logikátlan, hogy a névjegyzékben ugyanez nem elérhető, nade lényeg h megvan. Köszi -
duvi
nagyúr
-Mai akciós kínálatban a Need For Beer árkád játék. Most ingyenesen letölthető.
-Nem csak a franciáknál toplistás a Wave család. A lengyelek is közzétették a Top10 listájukat szeptemberi zárással. Hatodik helyen végzett a Wave II -
leslieke
Jómunkásember
Megoldás 1:
Beállítások -> Alkalmazások -> Hívás -> Összes hívás -> Automatikus elutasítás itt egyesével felveszed a tiltandó számokat.Megoldás 2:
A Naplók menüben vagy a híváslistában hosszan rányomsz a tiltandó számra majd a felugró listából a Névjegy tiltása menüpontot választod.[ Szerkesztve ]
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
Fejjel lefelé (de legalábbis 90 fokkal elforgatva) nézed a grafikont.
A Wave II a tizedik legnépszerűbb telefon volt (lásd szöveg), az oszlopok az árakat mutatják - tehát a hatodik legdrágább modell volt a népszerűek között.
Ha más nem, a zloty mértékegység gyanús lehetett volna
[ Szerkesztve ]
“All nothings are not equal.”
-
ruszi_tomi
aktív tag
Nah ma megyek a Vodafone-ba, kész a telóm elvileg, bár telefonba a csaj azt mondta, miután leadtam, már 1 hétre rá vissza érkezett a szervizből............. pffffff Most ha nem hívom fel a Vodát, akkor még mindig várhatnám hogy szóljanak!!!! Nagyon remélem hogy tudtak valamit kezdeni vele.............................
Oneplus 8T 8/256
-
leslieke
Jómunkásember
A notebooksbilliger.de oldalán 295 Euró a Wave 3 ára.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
Goldmen75
őstag
Meg kell onnan rendelni Vagy ha van kinn ismerős, hozzon!
-
leslieke
Jómunkásember
Nekem 3-4 nap is már elég lenne.
-
ati15
csendes tag
Nekem volt már így majdnem hogy alig nyultam hozza (Wave eredeti ) és úgy kibírt 2 hetet töltés nélkül Sőt még mindig volt rajta 12% ,csak már kellett és rátoltam töltőre
-
s4hu|SyD^
addikt
Hát azért örülnék neki, ha még novemberben kijönne, de legalább ebben az évben.
"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"
-
peter_k
tag
válasz karesz560802 #49457 üzenetére
Nem. Nekem minden rendesen működik.
Nem tudom, hogyan csináltad, de én először az első beállítást végeztem el, majd utána egyből a másodikat is. -
Fred23
nagyúr
Gyors válasz kellene. Láttam nagyon olcsón Wave I-et, és szeretném megvenni. Viszont ahol venném, ott két Wave I van, és az egyik 10k-val olcsóbb. Szerintetek indokolható ez az árkülönbség azzal, hogy az egyik kicsit leharcolt, a másik meg újnak néz ki? A srác rendesnek tűnik, a teló jónak, de kicsit zavar, h 10k-t jelent 2-3 karc a hátlapon, illetve egy kopás elöl a hangszóró egyik sarkában. Engem kicsit sem zavarnának ilyen apróságok, és megvenném 10k-val olcsóbban a használtnak kinézőt, de például nem lehet, h azért vannak a karcok a hátulján, mert valaki leejtette magasból? Ha leejtették, attól lehetett valami komoly baja, ami azonnal nem derül ki? Pl. wifi vagy gps besz@rása? ( Ezt a boltban nem tudtam kipróbálni. )
-
leslieke
Jómunkásember
válasz Fred23 #49482 üzenetére
Szerintem indokolható ez az árkülönbség az állapotbeli különbség miatt. Nekem esett mát le betonra a telefon, egy apró karc lett rajta, de más nem és azóta is hibamentesen működik a telefon. Amit csak lehet azt próbálj ki mindkét telefonon.
-
gelbelex
őstag
válasz Fred23 #49482 üzenetére
"Ha leejtették, attól lehetett valami komoly baja, ami azonnal nem derül ki?"
Rezgőmotor?
Még a szenzorokat (dőlés, gyorsulás, mágnesesség) is el tudom képzelni - lehet, hogy azért, mert nem tudom, miképp működnek...Mikor egy Nokia C7-et kerestem, kezembe került egy újszerű, aminek a rezgőmotorja kottyant rezgés elején/végén, pedig nem volt külsérelmi nyoma sem... Újat vettünk.
-
study
tag
Az okostelefonok közül legtöbbször az Androidot futtató készülékeket kell javítani. Egy felmérés szerint ez évi 2 milliárd dollárba kerül a szolgáltatóknak.
Technet.hu -
duvi
nagyúr
Nem kötekedésből és tényleg nem tisztem védeni az androidot, de a teljes igazság kedvéért érdemes tovább olvasni az idézett cikket:
"Csakhogy a felmérési eredményt ennyiben hagyni egy kicsit félrevezető lenne. Nem elhanyagolható ugyanis az a tény, hogy míg az iOS és a Windows Phone platformok esetében csak drága, jó minőségű, felsőkategóriás készülékekről beszélünk, addig androidosból van feltöltőkártyás csomagban is csak 30 ezerért kapható. Tehát aki 30-40 ezer forintért vesz olcsó okosmobilt, annak mindez problémát jelent, míg a 130-170 ezres kategóriában már gyanítható (és tapasztalat), hogy az Androidot futtató hardverekkel sincs túl sok gond."
Arról nem beszélve, hogy az eladásokban is messze vezet a droid Európában. Ebből következően a meghibásodás aránya is magasabb.
"Gyakran romlanak el az androidos mobilok?"[ Szerkesztve ]
-
duvi
nagyúr
Valami barkácsolhatnak az appstoreban, mert nem lehet elérni se számítógépről se telefonról!!! Na mi ki mit tippel
-
Willie
őstag
A giroszkóp tesztelésére létezik valamilyen program? Gondolok én itt valami olyanra, amivel meglehet nézni, hogy úgy működik, mint ahogyan kell neki.
-
duvi
nagyúr
válasz leslieke #49492 üzenetére
Akkor most csak nálam van zavar az erőben Egyik böngészőből se tudom elérni gépről és telefonon se tud kapcsolódni az appstore Lehet, hogy a UPC szivat? Minden más oldal műxik csak az appstore nem.
(#49494) study
Igen ez valóban elég sok pénz. De az arányok akkor is számítanak. Akkor lenne igazságos a teszt és a cikk, ha minden telefonból ugyan annyit adnának el és az után számolnának. Illetve ha minden platformon belül végeznének egy százalékos felmérést az eladott és javításra visszahozott készülékek arányáról.
Aktív témák
Hirdetés
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Mozilla Firefox
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MÁV topic
- Politika
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Külpolitika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest