Hirdetés

2024. június 27., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  [Re:] Samsung S8500 Wave - a harmadik király (téma lezárva)

Hozzászólások

(#18532) Kis@ válasza s4tch (#18521) üzenetére


Kis@
tag

Szerintem azok védik gyerekükként ezt a telefont, akik valójában nem engedhették meg maguknak, és most, hogy mégis megvették, nem szeretik azt hallani, hogy mi a bugos benne, mert úgy elbizonytalanodnak, hogy talán hibáztak, és kidobtak egy számukra jelentősebb összeget egy olyan telefonért, ami nem is olyan jó. Aztán vannak azok, akik meg hozzá vannak szokva, hogy minőséget kapnak a pénzükért, és joggal vannak felháborodva, ha néhány "alap" funkcióban nem teljesít úgy a telefon. Ez a két véglet szerintem. A kettő között helyezkedik el a topic olvasóinak és íróinak a 90%-a, akik többé-kevésbé megvannak elégedve a telefonnal, jó ár/érték arányúnak tartják, és bár néha beleszállnak a "vitába", de igazából nem nagyon érzik érintettnek magukat. Ők azok, akiknek inkább terhes, hogy ez a téma folyton előjön, akik inkább a lehetőségekről és azok kiaknázásáról szeretnének olvasni, minthogy a folyamatos fikázást meg az egekbe magasztalást olvasnák. Ezektől ugyanis senki sem lesz okosabb, viszont mindenki kidühöngheti magát.

(A szélsőséges eseteket, mint a néha idetévedő kívülálló fikázókat, a tinédzsereket meg az egyéb devianciákat nem is említettem, de nem is tartozik ide.)

Ja ha nem tűnt volna fel, magamat a 90%-ba sorolom azzal a kiegészítéssel, hogy hajlamos vagyok igen keményen beszólni, ha egy téma érdemtelenül sok hozzászólást kap, de már dolgozom a disztingváláson, ami remélem látszik :) .

Kis@

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  [Re:] Samsung S8500 Wave - a harmadik király (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.