Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViharVadász
őstag
Bocsi, nem pontosan mobil szolgáltató, csak ilyen mobilkereskedés.Ott 159 euróért láttam
Kicsit én is furcsálltam az árát, hogy ilyen alacsony.Egyébként sajnos link az üzletükre nincs, így nem lehet bizonyítani.Aki netán Kassa környékén lakna, ott az egyik boltba(ha jól emlékszem a nevére valami MPShop vagy mi volt a neve) a boltnak. -
Peti567
aktív tag
Köszi, megvan a youtube!
Nekem is hasonlóan produkál az aksi, de majd ez megoldja a problémát...
felkúrlblizzuk és kész!
.DTöbbi kérdésemre nem tudok választ?
-
grippen53
csendes tag
A romokat azért cserélgessük mert szeretjük a maximumot kihozni a telefonból,ugyanis majdnem minden frissités tartalmaz valamilyen újdonságot vagy jobban optimazilálják a szoftvert.A tiéd régi ezzel adták ki a telefont nálunk.Hivatalosan még nincs újabb.A napokban kell érkeznie.A jele XXJA1 Febr.5-e.Azt már várd meg.
-
Bdanyy
addikt
Én opera mini, de ha magyar nyelvet szeretnél meg t9-et, akkor vagy a főzött szoftver, vagy a lengyel play által kiadott szoftver kell hogy legyen a telefonon, a régi magyaron meg bolgáron használhatatlan tényleg.
Opera mobilet letöltöd a belinkelt oldalról, és pl pc studio modban csatlakoztatod a telefont, és ráhúzod a telepítőt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Iphone XR - A2105 6.1" Fekete - 64GO - GSM IOS, 18.7
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone (3A) 5G 256GB + ajándék Nothing okosóra
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB 100% Akku,Újszerű Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Corsair K70 RGB TKL // EU // Számla + Garancia //
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Majd elmondom ha kiderül 
Kicsit én is furcsálltam az árát, hogy ilyen alacsony.Egyébként sajnos link az üzletükre nincs, így nem lehet bizonyítani.Aki netán Kassa környékén lakna, ott az egyik boltba(ha jól emlékszem a nevére valami MPShop vagy mi volt a neve) a boltnak.