Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
dionaea
őstag
válasz
Beerwolf
üzenetére
van egy probléma van ami zavar hogy minden képet megjelenit a képnézőben ami a telefonon van. Ezt hogy lehet szűkiteni? Volt valami fájl amit másolni kellett valahova emlékeim szerint.Meg régen volt a photo browser nevü képnézegető az nagyon jó volt de sajnos Hd-n nem fut. a gyári nézegető elég jó mert a hangerő gombokkal lehet nagyitani más képnézegető gondolom nem képes erre
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
Beerwolf
üzenetére
Feltettem a Sygic-et.
De akármit csinálok GPS jelet nem lát.
Mit kéne tennem?
Feltenni a térképeket is?
Komolyra fordítva. A Sygic némely verziói esetleg nem mutatják a GPS jelerősséget, viszont simán működnek és navigálnak.
A Maps könyvtárnak a térképekkel pl. a memoriatároló root-jában kell lennie. Ugye ott van?
insomniac: az olvasás is lassabb lett? -
bences
tag
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
Beerwolf
üzenetére
köszi a játékos topikot, rendszeres olvasó vagyok
Örülök, hogy tetszik. Folyamatosan szedegetem össze őket, aztán amit már kipróbáltam, azt teszem fel oda. Ha esetleg pár napig nem kerül oda új, az nem azt jelenti, hogy elhanyagoltam, csak nem volt időm. (család + állandó túlóra) -
alien_
őstag
válasz
Beerwolf
üzenetére
Nekem is van egy 6230i-m, de ezeket a smartphone-okat inkább a ppc-khez mérem. Azokon pedig már jópár éve megy pl. a Q3, csak a smartphone-ok fejlődését mesterségesen visszafogták, hogy eladják a raktáron lévő régi alkatrészeket - hogy lehúzzák még pár bőrrel a jónépet..
Van egy 5800-asom is, és nagyon érzem, hogy az i8910 mennyivel izmosabb vas, de ez gyakorlatban leginkább a filmlejátszásnál hasznos, mert szvsz a s60 touch népszerűségben nem nagyon fogja elérni (játékok terén) az apple osx lábkörmét sem. Egyszerűen a multitouch nélkül ez csak egy félkarú óriás, nincs benne elég potenciál a precíz irányításhoz. -
alien_
őstag
válasz
Beerwolf
üzenetére
Próbálj ki egy iPhone -t / Ipod Touch -ot, ha kíváncsi vagy, hogyan lehet kamatoztatni játékok alatt a multitouch -ot. Meglepően jó, nem véletlenül avanzsált át az (egy gombos) iPhone játékkonzollá..
Az meg a másik, hogy mikori játék is a Q3A? 1998... Fut egy 11 éves(!) játék a telefonon. Szerintem ez nem annyira hatalmas eredmény. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen házat vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- Diablo IV
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Formula-1
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317, 100% Akksi
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Van egy 5800-asom is, és nagyon érzem, hogy az i8910 mennyivel izmosabb vas, de ez gyakorlatban leginkább a filmlejátszásnál hasznos, mert szvsz a s60 touch népszerűségben nem nagyon fogja elérni (játékok terén) az apple osx lábkörmét sem. Egyszerűen a multitouch nélkül ez csak egy félkarú óriás, nincs benne elég potenciál a precíz irányításhoz.