Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
t72killer
titán
Részvét a pörcintés miatt . Én mondjuk olcsó tabbal nyomom egyelőre, de az első rendelésem hozzá egy gumitok, amennyit ütöm-vágom szerencsétlent... Eddig 2 védőüveget törtem, szerencsére a kijelző full megúszta.
Most legalább tudjuk, hogy tuti fémvázas
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
Divinity
őstag
Protokoltól függ, a multik VPN-jei vagy Cisco vagy valami nem standard protokollt szoktak használni és simán lehet, hogy nincs minden OS-re kliens hozzá.
Nálunk pl normálisan csak Windowson megy szóval vagy a Windowssal vagy a VPN-el kell szívnireturn Mono.fromCompletionStage(client::resolve).map { it.sign }
-
Gusztáv
addikt
Nálunk is ez van, csak egy adott VPN szoftverrel tudsz csatlakozni, ami pl azt is nézi, hogy a vírusírtó adatbázisa up to date e. Így mi is Surface Go-t használunk. A műhelyben használtak kapnak egy UAG Armor tokot, úgy elég masszívak. Ennek a a Tab S7+ szerintem a Surface Pro X a megfelelője MS vonalon. Nekem is egy LTE-s Go van otthon 2./ hurcibálós gépnek, én is imádom.
Laci
-
Pierre75
senior tag
Értem én, hogy egy rosszul megválasztott szót is védeni akarsz, ez legyen a te dolgod. Hidd azt, "parázom".
"Megoldás: ne használj gyorstöltőt!"
De fölösleges ismételgetned, már leírtad a véleményed.#137predakon
"csak én keresen folyton a tollon a gombot?"
Nem vagy egyedül.
Egyenlőre csak a jegyzetelést próbáltam, remek. De van tanulási görbe, rá kell szánni az időt. -
Pierre75
senior tag
Egyrészt a fórum kerete különböző felhasználói szokásokból adódó véleményeket jelenít meg, ez lehet érdekes vagy érdektelen, olykor hasznos sokszor csak tanulságos. Amiért mégis érdemes kérdezni, az a nagyobb rálátással bíró szakvélemények. ld alább
#84724cidalain
Ami a legfontosabb, hogy olyan technológiával töltsük, ahogy gyárilag kigondolták. Azt biztosan tudja az akku, és nem kéne jobban károsodnia.
Arra kell figyelni akkutöltésnél általánosan hogy ne melegedjen túl az akku. Minden akku melegszik, de hogy mennyire, az akkufüggő. Munkám során sokféle egyéb akkuval találkozom (NiMH, LiIon, LiFePo, ...), Mindnek van gyári specifikációja, hogyan töltsd, meddig, meddig süsd ki.
Szerintem sokkal károsabb a túltöltés, vagy a mélykisütés, mind a gyorstöltés.
Persze ez sem szentírás, de több a tapasztalat mögötte, minthogy másfél év alatt behalt a telóm akkuja, mikor a korábbi tovább bírta... -
Pierre75
senior tag
Kértelek privátban hogy hanyagold ezt az impertinens "stílust", de ezt sem sikerült felfognod. Az eddigiek tükrében ez nem is meglepő...
"ami úgy mefrusztràl,.hogy fórumokat írsz tele"
Érthető ha jelen állapotodban a "frusztráció" volt az első szó, ami eszedbe jutott. Aztán persze próbáltad kivetíteni, ami már egészen szánalmasra sikeredett. Rá se ránts, tőled jó volt!
De jó lenne ha a befejeznéd a vergődést! Hidd el, pubi többet elárul rólad amit itt összezagyválsz, mint sejtenéd.
Oly szívesen ignorálnálak de ezt a tapló "stílust" párosítva kihívásokkal küzdő értelmi színvonaladdal meglehetően undorítónak találom. -
Pierre75
senior tag
"Mi értelme az egész itteni dilemmàdnak?"
Ha nem érted/érdekel, minek szólsz hozzá? Átugrod, haladsz tovább."Ha más véleményére csak besérülsz, ne fórumozz! "
Olvtársak megosztották a felhasználói véleményüket egy kérdésre, egy volt akinek a hangneme elütött a többiekétől. Igen, a tiéd.
Egy másik topikban kíváncsi voltam mit gondol erről az, akinek nagyobb rálátása van. És az ő válaszát ami tisztázta az általam feltett kérdést, idéztem.
Kettőnk közül te nem érted, mire is jó egy fórum.
Az öncélú személyeskedő hangnemtől nem "besérülök", hanem undorodok. Lehet máshol mások eltűrik ezt a nyegle hangnemet. Én nem tartozok közéjük."Privatban meg ne keress"
Nem terveztem eddig sem, de nem gondolom, hogy a topikra tartozna kettőnk nézeteltérése. Te ennek ellenére folytattad, így kénytelen voltam itt válaszolni. -
Pierre75
senior tag
-
-
-
Szaszabond
aktív tag
Szia, Igen nem itthon, hanem Lengyelországban Samsung promóció volt. Gyakorlatilag ha megveszem teljes (már majdnem 10%-kal csökkentett így is) áron a tabot, akkor a billentyűs tokot ajándékba adják, illetve ha regisztrálnom a Samsung members-en keresztül akkor vissza utalnak a számlámra még egy csomó pénzt 21 napon belül.
ezen kívül adnak még hozzá 4 hónap youtube prémiumot is.Biztos ami biztos rendeltem hozzá egy infiland tokot is.
[ Szerkesztve ]
-
rocket
nagyúr
1 napos tabletet gariztassak, hogy aztan Samsung altal hivatalos szerviznek irt xyz kft-k akiket sose ellenoriznek, hogy milyen minosegben javitanak, kicsereljenek egy panelt? nem
Forumokon irtak alapjan akinek kicsereltek se lett jobb, volt akinek megrosszabb lett, volt akinek ajanlottak 100$ visszateritestEgyszeruen kivettek a lehetoseget a feher balance allitasanak, valoszinuleg azert , mert akkora vacak a panel amit ezekbe a tabletekbe raknak, hogy hidegebb fehernel elkezd zoldulni ami megrosszabb a szellemkepevel egyutt.
S7+ tul nagy lenne mar , ugyhogy megszokom vagy megszokok a Samsungtol
Koszonom mindenkinek az otleteket
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
Somatom
veterán
Ahhoz a support -tal kéne beszélgetnem, de annyira nem megy az angol. Rohadtul bosszantó, mert közben küldözgetik a tájékoztató e-maileket, csak épp belépni nem tudok, mert a kétlépcsős azonosításra váltásukról lemaradtam, nincs megadva telefonszám, ezért szerintük nem tudnak beazonosítani. Kapják be!!!!
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Somatom
veterán
F.B.I is ajánlotta már priviben.
Az ár másodlagos. Volt ilyesmi tartóm a Teclast M16 -hoz. Asztalon megállt, de egyáltalán nem volt stabil a tablet. Alul támaszt, kicsi a támasztó felület, előre és hátra is át tud billenni a tab. Legalábbis képek alapján ugyanezt a problémát látom ennél a tartónál.XZoli:
Sztem a Google összes képtalálatát átnéztem. Arra jutottam, hogy veszek egy valamilyen műanyag hátlapost és elviszem a bőrdíszműves cimborámhoz, hogy csináljon rá nekem valót bőrbű.[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Teal'C
veterán
Az enyém is elkezdett büdös lenni. Kivettem a Tab ot, a tokot bevágtam a csap alá kapott kis folyékony szappant tenyérrel átdörzsöltem majd bő vízzel kiöblítettem. Megtöröltem kb 30 perc alatt megszáradt most levendula illatú
"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
-
koxminator
senior tag
A Nillkint mennyivel érzed masszívabbnak, jobbnak, mint a Spigent?
Ha kijelzővédőt használsz, az milyen, és az is jól érzi magát együtt a Nillkinnel.
Hol sikerült a Nillkint beszerezni? Néztem pár helyet, de mindenhol csak rendelésre van.Azért kérdezek csak ennyit, mert eddig minden eszközömhöz Nillkint használtam, most áttértem volna erre a Spigenre (de a Spigen tempered glass kijelzővédőt már beszereztem), de ez a szagos dolog kicsit eltántorított.
[ Szerkesztve ]
Cégünk alapfilozófiája: nem bántjuk a sz**t, amíg nem büdös!
-
addikt
A nillkin tök sem az igazi számomra, nehéz szokni hátul a plexit. Rendeltem amazonról egy poetic Explorer tokot, ez színben is bejön. Remélem a gyári book cover, infiland, uag, Spigen, nillkin után már ez lesz az utolsó. A Spigen tetszett a legjobban, csak az a szörnyű szag ne lett volna.
My name is Bond, James... Dean.
-
Vitee
aktív tag
En eddig talan egyetlen alkalommal ereztem a szagat, ha csak nem direkt ugy szagolgatom, hogy hozzaer az orrom is.
Pedig nem mostam ki, semmit nem csinaltam vele.
Rakd parfum furdobe, hatha megillatosodik"Life before death, strength before weakness, journey before destination."
-
stigma
addikt
Hi, rendben köszi szépen.
Egykérdésem még lenne, mert nekem új a szitu ennél a tabletnél
Van hozzá tollam is(vagyis nem nekem hanem rokonnak), ennek cserélni kell a fejét mint az Apple Pencil-en vagy nem kopik el?
Mert itthon nem igazán találtam semmit sem, csak amazonon sajnos, de lehe csak rossz keresőszavakat használok.[ Szerkesztve ]
....Google Pixel 8 Pro / OPPO Watch X / iPad 9th Gen. Wifi 64GB...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest