- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- mefistofeles: Hoppá, veterán lettem!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vodrosjozsi
addikt
Van már olyan aki felrakta xda-ról az android 14-et?
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
vodrosjozsi #822 üzenetére
Mondjuk vicces, hogy 2.4 ghz, meg 90hz a kijelző, de "csak" 209 ezer ft és asszem erre is vonatkozik a 4 év szoftver ami nem rossz az S9 FE-ért.
Szal nem egy tab s7, de nem rossz cucc. Lehet eladom inkább, jobban járok. -
vodrosjozsi
addikt
Tényleg csak ennyibe számolnák be szerintetek?
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
PirosHello #809 üzenetére
De kár...
Azért még lesz 2 év biztonsági frissítés, nem? -
vodrosjozsi
addikt
válasz
PirosHello #807 üzenetére
A 6ost elvileg megkapja.
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
PirosHello #796 üzenetére
Ja, nekem is van mindkettő, sőt van egy 35 wattos is itthon, de a 45-ös a legjobb
-
vodrosjozsi
addikt
Jött egy frissítés OneUI 5.1-el.
Elég jó elsőre. -
vodrosjozsi
addikt
Az mitől van, hogy ha el kezdek írni valamit wordben, akkor egy idő után bemásol egy szót egy másik szó mellé?
Csak billentyűzeten csinálja, így krvára nem akarok előfizetni... -
vodrosjozsi
addikt
válasz
PirosHello #743 üzenetére
Yap, töltöm is
-
vodrosjozsi
addikt
Azért az nem rossz, hogy ebben a hónapban megkapjuk a 14-as droidot.
-
vodrosjozsi
addikt
Csak engem zavar az új taskbar?
mert ugye én navigációs sáv nélkül használom, igy meg rohadt irritáló -
vodrosjozsi
addikt
Köszi, hogy szóltál.
Le is szedtem, de nem sok érdemi dolog van.
M1, én inkább azt a szoftvert várom amiben a magát a rendszert módosítják a tablethez. Röhej, hogy a Samsungnak kell az alkalmazásokat erőltetni a tablet méreteihez, miközben ez a google sara. Legalább hamarosan megérkezik az is. -
-
vodrosjozsi
addikt
Nekem is fent van már.
Egész jó lett. -
vodrosjozsi
addikt
Azért választottam ezt mert ugye gyári (és ha esetleg eladnám, akkor többet ér), és össze lehet csukni, védi a kijelzőt is. Van egy lenovo bt billentyűzet is ami magyar kiosztású de az meg inkább itthonra való.. nincs olyan billentyűzet amit ugyanúgy lehet csatlakoztatni mint a gyárit és nem ilyen silány, lehet magasítani, stb?
Igazából kéne vennem rá valami matricát a gyárira, de addig még nem jutottam el -
vodrosjozsi
addikt
Nevermind, Fn+Space művelet segitett. Azt nem tudom, hogy ezt véletlenül se irták bele a gyorsgomb menüpont közé, és neten se találtam semmit se róla, tök véletlenül találtam meg sok billentyű lenyomása után.
-
vodrosjozsi
addikt
Sziasztok
Akinek van a tabhoz eredeti billentyűzete, attól kérdezném, hogy valami oknál fogva az egérpad nem érzékel.
Ki lehet ezt egyébként kapcsolni, vagy mi történhetett? -
vodrosjozsi
addikt
Az hogy van, hogy mondjuk 100%-on van a tablet, és beállítom a 80%-ig való töltést (akkuvédelem), akkor is 100%-ot mutat?
-
vodrosjozsi
addikt
Sziasztok
Nincs valakinek eladó a sima s7-hez billentyűzetes tok? :) -
vodrosjozsi
addikt
Szerintetek a következő frissítésben megkapjuk azt ami a Z Fold3-ban van?
Gondolok itt arra, hogy a beállításoknál látszódik lista és mellette a megnyitott rész? -
vodrosjozsi
addikt
Most vettem egy sima S7et, nekem pont elég a 11 col + nagyon jó áron volt (150. Simes változat). Viszont azt sajnálom, hogy ebben nincs aod
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ha nem a Tab S6 utódjának, hanem inkább nagyobb testvérének tekintjük, akkor abszolút van helye. De kár lenne az előd gyártását abbahagyni.
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- FragPunk
- Melyik tápegységet vegyem?
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Filmvilág
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi + cellular 64GB silver ezüst 2 év Apple garancia
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Microsoft Surface Go 8GB/128GB - Model 1824 - kifogástalan, alig használt állapot
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest