- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
Új hozzászólás Aktív témák
-
hematoma1
aktív tag
válasz
vodrosjozsi #856 üzenetére
Átnézem. Köszi
-
PirosHello
senior tag
válasz
vodrosjozsi #833 üzenetére
Nem, de én nem is fogom. Arra, amire kell jó az 5.1.1. Sem rootolni, sem mókolni nem szándékozom vele.
-
PirosHello
senior tag
válasz
vodrosjozsi #823 üzenetére
Sajnos elég rosszul számítanak be. A múltkor próbaképpen egy vadi új A33 sorozatszámát írtam be, és 45000 Ftért akarták beszámítani, pedig több mint 100 e volt az új ára. Szóval csak ócskavasat érdemes beajánlani.
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
vodrosjozsi #822 üzenetére
Mondjuk vicces, hogy 2.4 ghz, meg 90hz a kijelző, de "csak" 209 ezer ft és asszem erre is vonatkozik a 4 év szoftver ami nem rossz az S9 FE-ért.
Szal nem egy tab s7, de nem rossz cucc. Lehet eladom inkább, jobban járok. -
PirosHello
senior tag
válasz
vodrosjozsi #811 üzenetére
Igen, az lesz.
-
PirosHello
senior tag
válasz
vodrosjozsi #808 üzenetére
-
PirosHello
senior tag
válasz
vodrosjozsi #801 üzenetére
+1 Nekem novemberben lesz 2 éves, de mivel nem kell odanyomni, nem kopik igazán.
-
fcbarca
őstag
válasz
vodrosjozsi #790 üzenetére
A sima nem kellene.ma megneztem, hatalmas nekem
Marad a lenovo tab 11 pro 2.gen -
fcbarca
őstag
válasz
vodrosjozsi #787 üzenetére
Félek hogy túl nagy lenne. Egy lenovo tab 11 pro 2.gen meg ez között vacilalok. Asztalon, tokkal kitamasztva nem lenne használva, csak kézbe
Hasonló arba menne a kettő használtan, csak az 11.2 inch -
fcbarca
őstag
válasz
vodrosjozsi #785 üzenetére
Úgy értem mennyire kompakt a méretehez? Fekudve, ulve a kezedbe
-
Szaszabond
aktív tag
válasz
vodrosjozsi #781 üzenetére
í = jobb oldali alt + j
-
Somatom
veterán
válasz
vodrosjozsi #781 üzenetére
Sztem nekem sikerülne.
-
válasz
vodrosjozsi #758 üzenetére
Tényleg nem rossz.
-
RockCNC
őstag
válasz
vodrosjozsi #740 üzenetére
Külső billentyű nélkül gondoltam.
-
RockCNC
őstag
válasz
vodrosjozsi #738 üzenetére
Alt billentyűzet az van samsung billentyűzetten?
Szeretnénk nyomni egy shift+alt de nem találom. -
Ákkk
addikt
válasz
vodrosjozsi #736 üzenetére
Azért az elég komoly lenne mert az még 1év.
13 lesz az. Az s21 ultram ma frissült. : -
Somatom
veterán
válasz
vodrosjozsi #721 üzenetére
Nem egészen. Az S7 alapkivitele 6GB RAM -ról indult, az S8 pedig 8 -ról. Az S7 is volt több RAM -mal. Szívem szerint olyat vettem volna, csakhogy azt hivatalosan nem forgalmazták nálunk. Valamint, az S8 már a 4 főverzió-frissítés bejelentés után jött ki. Mi csak 3 -at kapunk, A13 lesz az utolsó.
-
SteveL
aktív tag
válasz
vodrosjozsi #712 üzenetére
Úgy láttam, ki lehet kapcsolni.
-
Lac-coo
őstag
válasz
vodrosjozsi #701 üzenetére
De pc-n szerintem van, ahol felirat van, ott automata fordítás is ... Táblán még sose láttam magyar nyelvet ...
-
i8910HD
csendes tag
válasz
vodrosjozsi #673 üzenetére
Nekem is sima s7-esem van. Van hozzá gyári keyboard coverem, átfestett, magyarosított billentyűzettel. Így az igazi a gépelés nekem. Nagyon hiányzik viszont a windows, elsősorban azért, mert sokat dolgozok powerpointtal, excellel, worddel, és nem tudja az android ugyanazt hozni, sajnos. Van mód arra, hogy windows legyen egy ilyen gépen? Ez nagyon érdekelne. Köszi a választ előre is.
-
kchris78
veterán
válasz
vodrosjozsi #610 üzenetére
de minek? a linux nagyon szeret swappelni, default modon sokszor látom hogy inkább kiswappeli az appokat pedig a ram 30%a szabad, csak abban a 30%ban már valami cache/buffer (pl file buffer) van nem pedig full üres. nekem ne pörgesse a tárhely elhasználódását azért mert nem hajlandó a beolvasott és ideiglenesen ramban tartott dolgokat törölni..
-
Somatom
veterán
válasz
vodrosjozsi #602 üzenetére
Wow! Jesss! Köszi a jó hírt!
Akkó nemsoká frissítek. -
Somatom
veterán
válasz
vodrosjozsi #599 üzenetére
Van tárhely » RAM konverzió?
-
Colani
tag
válasz
vodrosjozsi #592 üzenetére
Nincs sajnos nem is igénylem. De az hogy egy ilyen masina megakadjon indulás közben szerintem nem dicséretes. Remélem tudnak majd a samsugnal erre mi orvosságot mert ez így nagyon nem jó
-
nyipp
csendes tag
válasz
vodrosjozsi #574 üzenetére
Nekem az se segít, úgyhogy nem biztos, hogy hivatalos megoldása a problémának
-
Szaszabond
aktív tag
válasz
vodrosjozsi #581 üzenetére
Vagy csak "megszokásból" gépelsz. Azt a pár karaktert simán meg lehet tanulni, hogy hol van, ami kell. Meg nyomtass egy magyar billenytyűzet képet és tedd oda a közelbe, hogyha nem talász valamit akkor rápillantasz és tudod is, hogy hol van.
-
Teal'C
veterán
válasz
vodrosjozsi #576 üzenetére
Én vettem egy Rapoo bt bill egér párost magyar és pont elfér a hodtáskában nagyon meg vagyok vele elégedve. De lényegében azért is lett ilyen mer Spigen tok van rajta védelemnek.
-
Teal'C
veterán
válasz
vodrosjozsi #574 üzenetére
De legalább megoldódott
-
Gixer
újonc
válasz
vodrosjozsi #569 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm sokat segítettél :)
-
Somatom
veterán
válasz
vodrosjozsi #544 üzenetére
Igen. Csak a mutatott 100% az az üzemi max kapacitás 80% -a.
-
válasz
vodrosjozsi #537 üzenetére
-
válasz
vodrosjozsi #534 üzenetére
jofogason van 2 db 30k ért. gyári.
-
válasz
vodrosjozsi #260 üzenetére
Felár alatt, 13e.
-
*Mukeey*
addikt
válasz
vodrosjozsi #141 üzenetére
Azért új korában kicsit gyorsabb volt. 10es droid megfogta. De igazából amire használom, arra mindegy, milyen gyors. Filmezni, Netflix és társaira tökéletes a mai napig.
Már többször leírtam, inkább a ram méretével van gond, a 4gb elég hamar kevés lesz neki és bezárogat mindent a háttérben. -
válasz
vodrosjozsi #118 üzenetére
elég masszív értékvesztése van mert nem alma van rajta
-
válasz
vodrosjozsi #116 üzenetére
hol volt 150?? szolgáltató előfizuk?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ha nem a Tab S6 utódjának, hanem inkább nagyobb testvérének tekintjük, akkor abszolút van helye. De kár lenne az előd gyártását abbahagyni.
- Samsung Galaxy A7 Lite 3/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy Tab A 10.1 2/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- CHUWI Surpad Tablet 4G LTE Dual SIM 4/128GB - OUKITEL RT1 4/64GB 4G Dual SIM Android RUGGED Tablet
- Kiano intelect 8,9 3G (WIN10, FHD IPS, Z3735F-4 mag, 1,3 GHz, 2GB RAM, 16G ROM, GPS, 3G,Akku kiváló)
- iPad 8 32GB WiFi - 88% AKKU
- APPLE IPAD 10.2" (2020) 8.Generáció 32GB Wifi Silver (Újszerű-Karcmentes)
- Apple iPad Pro 2nd generációs 10.5 256GB Wi-Fi Új Akkumulátor Apple Pencil + Tok és Tartó
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Már 25 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés.Gamer szék noblechairs EPIC Mercedes-AMG Petronas
- Beszámítás! Lenovo Legion 5 gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650Ti 4GB W10
- Újszerű Lenovo IdeaPad 5 14ITL05 - 14"FHD IPS - i7-1165G7 - 16GB - 1TB SSD - Win11
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest