Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
addikt
válasz Pierre75 #125 üzenetére
Én megvettem. Szuper! 10% -> 100% 50 perc. Nem hiszek benne, hogy a tab élettartama alatt bármi káros hatása lenne.
És most őszintén! Mondjuk két év múlva az akku veszít pár százalékot a névleges kapacitásából.. és? Akkor mi van? Addigra az aludtáltatás miatt már úgyis lassab lesz és mindenki újra vágyik. Egyébként én az első széria Tab s váltottam le erre és az akkunak kutya baja volt. A sebesség viszont botrány volt.
[ Szerkesztve ]
My name is Bond, James... Dean.
-
addikt
válasz Pierre75 #136 üzenetére
Az elmúlt 10 hozzászólás konklúziója alapján nem információt gyűjtesz, hanem paràzol! Aki megvette a 45W, leírta neked, majd hosszú hozzászólásokon keresztül kérdezed, hogy "nem félsz, hogy...", mi ez, ha nem para?? Megoldás: ne használj gyorstöltőt! Ezt a tabletet egy egész napos netflix maratoni futam sem meríti le. Töltsd a gyári töltővel normál sebességen.
A tab S akkuja meg 5+ évesen is patent volt, ott az alaplap töltőport volt tipushiba. A kb 7200mAh akkuhoz nem 5.0V töltőt adott gyárilag a Samsung, hanem 5.3V töltőt. Nem.si volt hozzá igazán jó az akkori note3 töltő. Idővel a gyári töltővel sem vett fel jól töltést. Kábel csere illetve usb aljzat csere megoldotta. Az akku 5+ évesen is tudott 8+ óra SOT-ot.My name is Bond, James... Dean.
-
*Mukeey*
addikt
válasz Pierre75 #127 üzenetére
Tab S4-em nem mai darab, de hozza a gyári akkuidőket. Csak QC3-as töltővel használom, gyárija a dobozában pihen a kinyitás napjától. OP7pro telóm lassan 2éves lesz, csak a 30w gyortöltést használom, ugyan úgy megvan a 6-7óra sot a mai napig. Az akku érdekel a legkevésbé, ha elhasználódik, cseréltetek benne ~10-15k és kész.
iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
addikt
válasz Pierre75 #140 üzenetére
Értem én, hogy van aki annyira bizonytalan magában, hogy még arról is kikéri mások véleményét, hogy hogyan kell levegőt venni. Hoztál egy cikket, amiben leírják, hogy káros az akkura a gyorstöltés. Megkérdezted, hogy mások használnak e gyorstöltőt, aztán aki azt írta igen, tolod itt a szentíràst, hogy dehàt káros... Konklúzió: mindenki eldönti, hogy használja. Jogod van a félelmed miatt nem használni gyorstöltést! A te tableted majd 5 év múlva lehet még 23%on lesz, amikor az enyém 18%on
-
addikt
válasz Pierre75 #143 üzenetére
Nem is egy fórumon tetted fel ezt a kérdést, hanem több helyen is???? Te aztán tényleg döntésképtelen vagy egyedül! Elolvasol egy cikket, ami úgy mefrusztràl,.hogy fórumokat írsz tele, hogy vajon tényleg úgy van e, ahogy írják?!?!
1. lehetőség: soha nem használsz gyorstöltést
2. lehetőség: csak gyorstöltést használsz, és garanciális kereteken belül cseréltetsz akkut, amint eszreveszwd, hogy gyengült a kapacitàsa.
Ja, van egy 3. is: azt csinálsz, amit akarsz, és nem másokat terhelsz a belső vívódàsaiddal. Kaptál itt választ, de Te csak Fluimucil Ábel módra.tolod itt a "De miééért???".My name is Bond, James... Dean.
-
addikt
válasz Pierre75 #145 üzenetére
Ha zavar, hogy másnak is van véleménye, sajnálom! Szerintem Te kezdtél el megsértődni. Nyugodtan olvasd vissza! Kérdeztél, többek közt én is megírtam neked a véleményem, erre csatolsz egy cikket egy 125W xiaomi töltőről... Mi értelme az egész itteni dilemmàdnak?? Ha más véleményére csak besérülsz, ne fórumozz! Privatban meg ne keress, hétvége van és ma pont nem dolgozom .
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Pierre75 #147 üzenetére
Szépen nézd vissza a hozzaszólàsokat, szerintem semmi hiba nincs bennük, egészen addig, amíg Te be nem serültél a "ha ennyire paràzol..." mondattól, amit már akkor írtam, amikor a második, "na de itt azt írják..." cikket citàltad (megjegyzem, link csatolása nélkül, csak úgy Ctrl-V az elérés, ami azért nem túl illendő, mert a legtöbben mobilról vannak és így meg sem lehet nyitni, MA illemóra 1.0), majd még cinikusan hozzátetted ezt: "Tudom, a tiéd bizonyosan tip-top állapotban van 5+ év után is..."
Az én véleményem továbbra is az, hogy nagyon jó dolog, hogy a 45W töltő 10%ról 100%ra tölt kb 50 perc alatt. Ha neked ez paràs, és frusztràl, hogy az akku ettől lehet melegszik, akkor a csatolt gyári töltővel töltsd, és kapcsold ki a gyorstöltést. Más, nem samsung töltőt ne is használj, az sem tesz jót neki. Részemről lezárva, pacsi, világbéke![ Szerkesztve ]
-
FerencF
kezdő
válasz Pierre75 #153 üzenetére
Azt tudom, hogy sokan iPad-et vettek Samsung helyett, de szerintem nem elegen ahhoz, hogy változtasson a Samsung. Én is inkább Air 4-et vettem Tab S7 helyett. Ez is hozza a 10 óra SOT-ot ugyanúgy és a boltban nekem gyorsabbnak is tűnt mint az S7. Inkább kínlódok a kompatibilitási gondokkal, de engem nem bax át mégegyszer a Samu.
Egyébként a Tab S3-mam az asszony Huawei Mediapad m3-masa ülve megveri hangzásban, sebességről ne is beszéljünk. Csak a Samsung 130 ezer volt, a Huawei meg 100 körül volt. -
XZoli
aktív tag
válasz Pierre75 #372 üzenetére
Én egy Sennheiser MOMENTUM 3 Wireless használok most nem tudok belekötni még, tán hiányzik a LDAC codec.
Asus TUF Gaming X570-PLUS (Wi-Fi) AMD Ryzen 7 5700G 3.8GHz Sapphire Radeon RX 6600 XT 8GB GDDR6 PULSE 32GB Ram
-
Teal'C
veterán
válasz Pierre75 #445 üzenetére
Had szívja. Nem akarok nyers lenni de én pl letojom ha kell feltöltöm. Azért van hogy engem szolgáljon nem azért hogy idegesítsen. Sokan bűvészkednek ki be kapcsolgatnak funkciókat appokat és többet merül mint pl nekem aki semmit nem kapcsol ki sőt inkább be kapcsol plusz funkciókat.
[ Szerkesztve ]
"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
-
addikt
válasz Pierre75 #456 üzenetére
Nekem egy bajom van a Spigen tokkal: nagyon büdös szagot áraszt a kijelzőre csukódó mikroszálas fedlap. Konkrétan amikor kinyitom, úgy megcsap, hogy hányni tudnék. Már mostam ki, ózonoztam, nem vette el semmi a kellemetlen műanyag szagot.
-
insyde5
aktív tag
válasz Pierre75 #527 üzenetére
Jól írja az amazon forum, több "Nem gyári" spen es tokkal is ez a gond. ( note szériák olcsóbb mágneses flipp tokjai, s21u nem gyári flipp mágneses tokok ) , Ahol rázár a kijelzöre a mágnes, oda nem tudsz írni a pennel, nem is érzékeli azon a területen. HA túl erős a mágnes, aztán ha nem zárod rá a screenre, szépen észhez tér. Nem sikerült eltalálni eddig senkinek sem a mágnes erejét, csak a samsungnak.... de az meg kész vicc, hogy figyeg (s21u) és kopik is a "plexi" és a kijelzövédö folia is karcosodik tőle ( gyári flip spenes clear view tok pl )
MObiloknál sajna ez van, tab téren még nem láttam.[ Szerkesztve ]
-
Teal'C
veterán
válasz Pierre75 #596 üzenetére
Én tegnap lefrissítettem xeh-n OTA. Mert már tegnaptól van
S21u val használtam 12-t. Ami gond hogy a samu bill megbolondul időnként nincs ékezet csak restart segített. S7+ al még tegnap óta nem jelentkezett a hiba.[ Szerkesztve ]
"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
-
Manka76
senior tag
válasz Pierre75 #616 üzenetére
Az OTA jelentése Over The Air az az levegőn keresztüli, a "Szoftwer frissítése" menüből indítható. Amit te mutattál az gyakorlatilag a szervizek által használt frissítés. Az Odin-al frissítés nem egyezik meg az OTA frissítéssel se müveletében sem fájlméretében.
Valamint a T970 modellhez még nincs is kinn.LG 55OLEDB7V, Onkyo TX-NR809, Wharfedale Modus Seven, JBL SCS178, Apple iPhone 15 Pro Max, Samsung Tab S7+. A gyógyulásomat felgyorsította a leépülésem.
-
alasoh
aktív tag
válasz Pierre75 #626 üzenetére
Szia!
Sokat kell még optimalizálni. Nekem is feltűnt egy-két dolog ami rosszabb mint a 11-ben volt.
Nekem a legfeltűnőbb az ujjlenyomat olvasó. 11-ben olyan volt mint a villám. Itt lassabb és mintha nem is olyan nagy területen érzékelne...
Majd javítják, ahogy te is írtad.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elfelejtettem a film címét
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Programozás topic
- Windows 11
- Path of Exile (ARPG)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- The Game Awards 2024 - Nézzük élőben a bejelentéseket!
- Xbox Series X|S
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- További aktív témák...
- iPad 10. gen. 64GB WiFi - (Blue) - Csak 1db!
- Samsung tab S7 SM-T875 6/128Gb
- Eladó egy bontatlan új iPad 2022 (10th gen) 64Gb Silver Wifi+Cellular, 1év Apple Garanciával
- Panasonic Toughpad FZ-G1 - MK5 - i5 7200 - Ütésálló tablet - (több darab)
- Szép állapotú iPad Pro 12,9 M1 256GB wifi+ cellular,Magic keyboard, Apple pencil
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest