Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Natív ARM Android appok futtatása emulátoron
Új hozzászólás Aktív témák
-
rocket
nagyúr
1 napos tabletet gariztassak, hogy aztan Samsung altal hivatalos szerviznek irt xyz kft-k akiket sose ellenoriznek, hogy milyen minosegben javitanak, kicsereljenek egy panelt? nem
Forumokon irtak alapjan akinek kicsereltek se lett jobb, volt akinek megrosszabb lett, volt akinek ajanlottak 100$ visszateritestEgyszeruen kivettek a lehetoseget a feher balance allitasanak, valoszinuleg azert , mert akkora vacak a panel amit ezekbe a tabletekbe raknak, hogy hidegebb fehernel elkezd zoldulni ami megrosszabb a szellemkepevel egyutt.
S7+ tul nagy lenne mar , ugyhogy megszokom vagy megszokok a Samsungtol
Koszonom mindenkinek az otleteket
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
rocket
nagyúr
Ami infokat eddig talaltam a problema kapcsan ez a panelnak a hibaja lesz, kiszortak valami b grade 120hz-es IPS paneleket a legujabb szerias 2. legdragabb tabletukon, yikes
Meg hetvegen tesztelgetem , ha nem tudom megszokni akkor sajna megy vissza, sajnalom a boltot megha egy nagy multi is
Egyebkent a Samsung ugyfelszolgalatot meg mindig nem tudtam felhivni, 0680 utan 7 szamjegyet irnak, de ezek 6 szamjegybol allo szamok szoktak lenni WTH
Irogatni nem akarok nekik, mert van idejuk sablon valaszokra, mig telefonon rogton lehet kontrazni a sablont
-
rocket
nagyúr
válasz Szaszabond #224 üzenetére
S7-ben nem 120hz Amoled panel van hanem 120hz IPS, de ez egy millio eves alap opcio, alapbol nem panel fuggo.
Kozben olvasgattam kulfoldi forumokat nem egyedi a problema es ugytunik a Samsung homokba dugja a fejet a kerdesben, akkor a konkluzio hogy komoly gondok vannak ezzel a panellal.
Mikor olyan panelrol valtok ahol sokkal hidegebb a feher egyensuly 2-3 percig zavarja a szemem, fura modon forditva nemProbalom hivni sz ugyfelszolgalatot a 0680SAMSUNG szamon (Telekom es Vodafon halozatbol is probaltam), de 1 masodperc alatt hivas vege lesz nem is csong (Lidl 0680 szama mukodik), weboldal szerint 8-18 ora kozott erhetok el hetkoznap, ezek szerint megse
-
rocket
nagyúr
válasz Szaszabond #222 üzenetére
-
rocket
nagyúr
Vettem egy S7 tabletet kijelzojen a feher szin zavaroan meleg (sargas a szine), semmi opciot nem talaltam amivel lehetne allitani rajta, Samsung foruman a google book ejszakai olvasasi modjanak kikapcsolasat ajanlottak, de nalam nincs telepitve.
Van valakinek otlete..??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- DIGI Mobil
- Trollok komolyan
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos Otthon / Smart Home
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Path of Exile 2
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- Honor Pad X9 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- APPLE IPAD 8.GEN /2020/ 32GB Wifi SZÉP ÁLLAPOTBAN ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Új Honor Pad X8A 64/4GB Wi-fi
- Apple iPad 10, Silver, 64Gb, Wifi, makulátlan, garanciális + pencil
- Apple iPad Air 6, M2, 11'' Wifi+Cellular, karcmnentes , garanciális, új, 100% akku.
- Amazon Kindle 4 D01100 ebook, e-book, könyvolvasó eladó olcsón
- Amazon Kindle 3 D00901 Wifi 3G ebook, e-book olvasó világítással
- Apple Ipad 9., Space Gray, 64Gb, Wifi+Cellular, 10.2'' Retina ( eSim ) + Pencil + gyári billentyűzet
- Hibás iPad 2 WiFi + Cellular 16 GB + kábel
- ÚJ, dobozos, 10" Android Tablet (+billentyűzet, toll, tok, headset, tőltő)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest