Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rocket
nagyúr
1 napos tabletet gariztassak, hogy aztan Samsung altal hivatalos szerviznek irt xyz kft-k akiket sose ellenoriznek, hogy milyen minosegben javitanak, kicsereljenek egy panelt? nem
Forumokon irtak alapjan akinek kicsereltek se lett jobb, volt akinek megrosszabb lett, volt akinek ajanlottak 100$ visszateritestEgyszeruen kivettek a lehetoseget a feher balance allitasanak, valoszinuleg azert , mert akkora vacak a panel amit ezekbe a tabletekbe raknak, hogy hidegebb fehernel elkezd zoldulni ami megrosszabb a szellemkepevel egyutt.
S7+ tul nagy lenne mar , ugyhogy megszokom vagy megszokok a Samsungtol
Koszonom mindenkinek az otleteket
-
rocket
nagyúr
Ami infokat eddig talaltam a problema kapcsan ez a panelnak a hibaja lesz, kiszortak valami b grade 120hz-es IPS paneleket a legujabb szerias 2. legdragabb tabletukon, yikes
Meg hetvegen tesztelgetem , ha nem tudom megszokni akkor sajna megy vissza, sajnalom a boltot megha egy nagy multi is
Egyebkent a Samsung ugyfelszolgalatot meg mindig nem tudtam felhivni, 0680 utan 7 szamjegyet irnak, de ezek 6 szamjegybol allo szamok szoktak lenni WTH
Irogatni nem akarok nekik, mert van idejuk sablon valaszokra, mig telefonon rogton lehet kontrazni a sablont
-
rocket
nagyúr
válasz
Szaszabond #224 üzenetére
S7-ben nem 120hz Amoled panel van hanem 120hz IPS, de ez egy millio eves alap opcio, alapbol nem panel fuggo.
Kozben olvasgattam kulfoldi forumokat nem egyedi a problema es ugytunik a Samsung homokba dugja a fejet a kerdesben, akkor a konkluzio hogy komoly gondok vannak ezzel a panellal.
Mikor olyan panelrol valtok ahol sokkal hidegebb a feher egyensuly 2-3 percig zavarja a szemem, fura modon forditva nemProbalom hivni sz ugyfelszolgalatot a 0680SAMSUNG szamon (Telekom es Vodafon halozatbol is probaltam), de 1 masodperc alatt hivas vege lesz nem is csong (Lidl 0680 szama mukodik), weboldal szerint 8-18 ora kozott erhetok el hetkoznap, ezek szerint megse
-
rocket
nagyúr
válasz
Szaszabond #222 üzenetére
-
rocket
nagyúr
Vettem egy S7 tabletet kijelzojen a feher szin zavaroan meleg (sargas a szine), semmi opciot nem talaltam amivel lehetne allitani rajta, Samsung foruman a google book ejszakai olvasasi modjanak kikapcsolasat ajanlottak, de nalam nincs telepitve.
Van valakinek otlete..??
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ha nem a Tab S6 utódjának, hanem inkább nagyobb testvérének tekintjük, akkor abszolút van helye. De kár lenne az előd gyártását abbahagyni.
- Milyen autót vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Politikai mémek
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- Melyik tápegységet vegyem?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Autós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- További aktív témák...
- Újszerű Samsung Galaxy Tab S10 Ultra ((12GB/512GB))+Gyári book cover keyboard
- Aki kapja marja! HP Pavilion X2 tablet alkatrésznek 1.990ft/db töltővel!
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- ALKUKÉPES ELADÓ APPLE IPAD AIR 2 GOLD 32GB
- Apple iPad Pro 128gb 12.9" (2020) 4. gen. Cellular - Újszerű, akár beszámítással
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest