Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Natív ARM Android appok futtatása emulátoron
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
Nekem is a tablet dobta ezt a hibaüzenetet, különben nem ide írtam volna. Ha nálad működik, nálam meg nem, akkor egyértelműen a tablet beállításaiban van az eltérés. Ezért írtam, hogy ilyenkor igazán elárulhatná a tablet, hogy pontosan mit kéne átállítanom ahhoz, hogy működjön.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Pierre75
senior tag
Használok a tabihoz (is) egy samu buds pro-t. Poweramp-al működik pl az érintésvezérlés 12 alatt is, de Hiby-vel csak 11 alatt, csakhát azzal szól jobban a tws. A hiby--re eddig se volt hibajavítás, arra hiába várnék.
Simple Gallery Pro-nál a 4K fotók válogatása közben szaggat (11 alatt még energiatakarékos módban sem). Ezt majd javítják, de sok volt a bosszantó hiba.
A betűméretet is hol csökkentették (finoman szólva nem szemkímélő), hol hagyták ahogy volt: disszonáns lett a 12. -
vodrosjozsi
őstag
Azért választottam ezt mert ugye gyári (és ha esetleg eladnám, akkor többet ér), és össze lehet csukni, védi a kijelzőt is. Van egy lenovo bt billentyűzet is ami magyar kiosztású de az meg inkább itthonra való.. nincs olyan billentyűzet amit ugyanúgy lehet csatlakoztatni mint a gyárit és nem ilyen silány, lehet magasítani, stb?
Igazából kéne vennem rá valami matricát a gyárira, de addig még nem jutottam elSamsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
Somatom
veterán
-
Szaszabond
aktív tag
Szia eddig ez tiszta, csakhogy nem teljesen automatikus, mert a tabon utánna mindig be kell menni a wifi menübe és rábökni, hogy csatlakozás.. ezután persze kapcsolódik automatikusan és a telefonhoz nem kell nyúlni, csak azt szerettem volna, hogy ha a tab valamely alkalmazásának vagy játéknak net kell akkor az kérdezzen rá egy felugro ablakban, hogy akarom e az automatikus hotspotot használni, rábökök, hogy igen és innen mmirigy megy ahogy az előbb írtam...
-
Szaszabond
aktív tag
Szia,
(iphone iPad között így működik)- : A telefonon ki van kapcsolva a hotspot. Elő sem kell vennem elég ha a közelben van. majd a tabon elkezdenék internetezni és automatikusan felajánlja, hogy használhatja e az AUTOMATIKUS Hotspotot a telefonomon. Ha a tabon igen nyomok akkor csatlakozik és kész..nem kell semmi mást tennem, nem kell hozzá a telefon, nem kell belemennem a beállításokba sem.
De sajnos Samsungnal valamelyik eszközön nyomni kell valamit, szerencsére azért elég az egyik... -
kchris78
veterán
hat, pedig a liion aksiknak harom ellensege van:
- elso korben a homerseklent, mar 30-40 foknal melegebb oli, aki sutteti a napon a telefonjat az nem is tudja hany felesleges toltesi ciklust tesz bele
-0ra merites
-100%-ra (4.2V)-ra toltes.igaz ha nem tudja az ember teljesen feltolteni es teljesen lemeriteni akkor kevesebb mAh kivetelt jelent egy toltes, 1 ciklus az kb fix ahogy irod is, de ha igy hasznalja az ember akkor a ciklusok szama is jelentosen no...
Mivel optimalizalnak, ezert telefonoknal 4.2Vra toltik a cellakat de minden 0.1V-al kevesebb toltes duplazza a cellak elettartamat. (kiszamoltak hogy a parszaz ciklus eleg, es nem kell tobb, inkabb a kapacitas a fontosabb) olvastam regebben hogy muholdakon az aksikat meg talan 4Vra se toltik fel es igy valami brutalisan sok ciklust birnak.
Amugy szerintem nem birnak 1200-1500 ciklust az aksik ket dolog miatt:
az apple is csak annyit vallal a legminosegibb notebookjaiban ha jol emlekszem hogy 1000 ciklus utan 80% lesz a kapacitas.. szerintem az az 1200-1500 inkabb 1000, telefonokban csak 800.Masik az oregedes. Ha nem is tolti az ember az aksit csak allni hagyja, teljes toltottsegen 25 fokon tarolt cellak kapacitasa 80% lesz.. csak 1 ev utan...
Ebbol jon ossze normal hasznalat eseten hogy kinel hogy kezd el meghajolni az aksi. 4 evet azt en soknak tartom, oda nem figyelessel nem jon ki...
Lehet macerasnak tartani a buveszkedest az aksival, nekem praktikus hogy a 11 pro maxom masfel ev utan meg 96%on van sokaknak mar boven 90% alatt van ami mar erezheto veszteseg, 4 ev nekem kijon mert maceraztam vele (ne forrosodjon fel, ne meruljon le teljesen es ne toltodjon fel teljesen, mondjuk ez utobbit egyszeru volt tartani mert lassu toltoim vannak )
huh ez hosszu lett .
[ Szerkesztve ]
-
kchris78
veterán
Jaugy.. :/. Igy nincs otletem.. Viszont egyszerubb kerdesem lenne hogy nem hasznalva nektek mennyit merul orankent? Vagy mondju, egy ejszaka? Nekem egy fel nap alatt elmegy 5-7% ami kicsit sok.. elvileg ebben nem sok cpu evo app van, melyalvas 98% a statisztika szerint.
[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
Azt kétlem. Úgy látom, hogy van rajta egy plusz Win gomb. Én arra remapolnám az "Í,í" -t External Keyboard Helper -rel.
-
Somatom
veterán
Mármint szélességben? Nekem van egy régebbi (MC184LL/A) Apple billem. A város másik felén van, nem tudom hozzámérni, de a Gugli szerint 11,25 collos, vagyis 28,5cm, ami kb. tab szélesség. Úgy látom, hogy ennek az újabb változata is kb. ilyen széles.
[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
Persze, mert ott az egész tab súlyát tartotta. Nálam a tabot tartó kar az üveglapon fekszik. A tapikorong nem tart súlyt, csak az elmozdulást/elcsúszást akadályozza meg. Ha én szélvédőre raknék tabot, ahhoz tapadókorongos szállítószerszámot használnék. Kollégák ilyeneket használnak a parabola antenna kamionra tapasztásához.
-
Somatom
veterán
Én a funkcióját sem értem. Ha oda beraknám a tollat, akkor művészet lenne kipiszkálni és még csak nem is töltődne. Viszont, az a gumi rész jó rezgéscsillapítónak. Fontos szempont, ha az ember az év felében egy teherautóban lakik.
Hogy érted, hogy le van ragasztva? Az a DAF kamion kihúzható tálcája. Véletlenül pont passzol bele egy kiselejtezett mikrosütő üveglapja. Az üveglap aljára ragasztottam ablakszigetelő gumicsíkokat. Az üveg "tálcához" van tapasztva az eredetileg szélvédőre terezett tartó. Létezik tapikorongos matrica, amit fixen a tálcára ragaszthatnék az üveglap helyett ... ha csak én dolgoznék az autóval. De, van egy váltótársam, ezért nem csinálhatok maradandó változtatásokat az autón. A dög nehéz üveglapot a gumicsíkokkal elég rátenni a tálcára. A legrögösebb úton sem moccan meg.
[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
Még nem használtam, de most vettem egy Hama 101771 táskát. Ez olyan kopogós, kemény cucc
[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
Nincs pánik. Mielőtt véglegesítem a 11 -et, az alkalmazásaimat szeretném végigtesztelni, hogy minden, számomra fontos funkció rendben működik-e, beleértve az ADB -n engedélyezetteket. Addig nem tudom kipróbálni ezt a második képernyős ficsőrt.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen monitort vegyek?
- Politika
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
- IPAD PRO 11" 1. GEN 256GB WIFI+CELL, HÁNYATTATOTT ÁLLAPOTBAN, OLCSÓN, ÜZLETBŐL
- Apple iPad 9., Space Gray, új állapotú, 64GB, Wifi, 10.2'' Retina kijelző + ajándék Pencil
- iPad Pro 2018 12,9 256GB wifi+cellular 1 éves cégtől 12 hónap szavatosság
- Apple Ipad 7-8-9, 10.5 Pro, Air 3 gyári billentyűzet, magyar, fekete, új ( IPAD SMART KEYBOARD )
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Purple, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- Kindle PaperWhite 1 WiFi ebook, e-book olvasó világítással eladó.
- Kindle Basic 2 (2016) 8th ebook, e-book olvasó eladó
- Amazon Kindle 4 D01100 ebook, e-book, könyvolvasó eladó olcsón
- Amazon Kindle 3 D00901 Wifi 3G ebook, e-book olvasó világítással
- Apple Ipad 9., Space Gray, 64Gb, Wifi+Cellular, 10.2'' Retina ( eSim ) + Pencil + gyári billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest