Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pierre75
senior tag
15W töltővel ha az akku beállításoknál gyorstöltéssel töltünk (alap beállítás) akkor 15%-ról 2h36 perc alatt éri el a 100%-ot. Utána a töltőfej kézmeleg. A gyorstöltés opció nélkül 3%-ról 4h12 perc a 100%-ot.
Viszont több olyan cikket/véleményt találni, melynek szerzői azt állítják ennek a gyorstöltés beállításnak az akku gyors elhasználódása lehet az ára. Ti hogyan, milyen beállítással töltitek a tab-ot? Volt aki megvette a 45W töltőt? -
Pierre75
senior tag
-
Pierre75
senior tag
Értem én, hogy egy rosszul megválasztott szót is védeni akarsz, ez legyen a te dolgod. Hidd azt, "parázom".
"Megoldás: ne használj gyorstöltőt!"
De fölösleges ismételgetned, már leírtad a véleményed.#137predakon
"csak én keresen folyton a tollon a gombot?"
Nem vagy egyedül.
Egyenlőre csak a jegyzetelést próbáltam, remek. De van tanulási görbe, rá kell szánni az időt. -
Pierre75
senior tag
Egyrészt a fórum kerete különböző felhasználói szokásokból adódó véleményeket jelenít meg, ez lehet érdekes vagy érdektelen, olykor hasznos sokszor csak tanulságos. Amiért mégis érdemes kérdezni, az a nagyobb rálátással bíró szakvélemények. ld alább
#84724cidalain
Ami a legfontosabb, hogy olyan technológiával töltsük, ahogy gyárilag kigondolták. Azt biztosan tudja az akku, és nem kéne jobban károsodnia.
Arra kell figyelni akkutöltésnél általánosan hogy ne melegedjen túl az akku. Minden akku melegszik, de hogy mennyire, az akkufüggő. Munkám során sokféle egyéb akkuval találkozom (NiMH, LiIon, LiFePo, ...), Mindnek van gyári specifikációja, hogyan töltsd, meddig, meddig süsd ki.
Szerintem sokkal károsabb a túltöltés, vagy a mélykisütés, mind a gyorstöltés.
Persze ez sem szentírás, de több a tapasztalat mögötte, minthogy másfél év alatt behalt a telóm akkuja, mikor a korábbi tovább bírta... -
Pierre75
senior tag
Kértelek privátban hogy hanyagold ezt az impertinens "stílust", de ezt sem sikerült felfognod. Az eddigiek tükrében ez nem is meglepő...
"ami úgy mefrusztràl,.hogy fórumokat írsz tele"
Érthető ha jelen állapotodban a "frusztráció" volt az első szó, ami eszedbe jutott. Aztán persze próbáltad kivetíteni, ami már egészen szánalmasra sikeredett. Rá se ránts, tőled jó volt!
De jó lenne ha a befejeznéd a vergődést! Hidd el, pubi többet elárul rólad amit itt összezagyválsz, mint sejtenéd.
Oly szívesen ignorálnálak de ezt a tapló "stílust" párosítva kihívásokkal küzdő értelmi színvonaladdal meglehetően undorítónak találom. -
Pierre75
senior tag
"Mi értelme az egész itteni dilemmàdnak?"
Ha nem érted/érdekel, minek szólsz hozzá? Átugrod, haladsz tovább."Ha más véleményére csak besérülsz, ne fórumozz! "
Olvtársak megosztották a felhasználói véleményüket egy kérdésre, egy volt akinek a hangneme elütött a többiekétől. Igen, a tiéd.
Egy másik topikban kíváncsi voltam mit gondol erről az, akinek nagyobb rálátása van. És az ő válaszát ami tisztázta az általam feltett kérdést, idéztem.
Kettőnk közül te nem érted, mire is jó egy fórum.
Az öncélú személyeskedő hangnemtől nem "besérülök", hanem undorodok. Lehet máshol mások eltűrik ezt a nyegle hangnemet. Én nem tartozok közéjük."Privatban meg ne keress"
Nem terveztem eddig sem, de nem gondolom, hogy a topikra tartozna kettőnk nézeteltérése. Te ennek ellenére folytattad, így kénytelen voltam itt válaszolni. -
Pierre75
senior tag
-
Pierre75
senior tag
válasz *Mukeey* #150 üzenetére
Egy 2016-os Tab S2 használok még, tartalomfogyasztásra mind a mai napig remek. Két hiányossága van az S2-nek: a hangminőség gyenge. (AKG hangzás talán S3-tól jött.)
Kispórolta a samu az x265 támogatást, így hiába 8 magos az S2, egy egyszerűbb hev videó is megrángatja.
Az S4-en van 4K netflix? -
Pierre75
senior tag
"Nagyon elcseszték az utolsó főverzióval."
Szerencsére T813-ra csak 7.0 jött meg pár biztonsági, azt nem cseszték el sw-sen. Olyan gyors mint amivel kijött. Sajnos ez tényleg orosz rulett samu-nál.
Azzal megleptél, hogy az S3-nak is szar a hangja. Az S2 az enyhe v iem-ből is kiherélte a mélyhangokat, (szétfolytak film esetében a párbeszédek is) kellett egy basshead iem, amivel már hallgathatóvá vált a multimédia. -
Pierre75
senior tag
"engem nem bax át mégegyszer a Samu"
Megértem, prémium készüléket veszel és sw-en elcseszik. Amennyire fórumokat követtem, pont a T3 volt az egyetlen a szériából, ami így járt. Ez persze sovány vigasz.Az biztos, hogy a T7+ hang- és képminősége stb pazar. De az is, ha a felhasználói szokásaidhoz passzol az ipad, azzal sem jártál rosszul. Mondjuk a frissítésekkel az apple-nél is vigyázni kell.
-
Pierre75
senior tag
Van helyette x egyéb baja.
Ha hangminőséget is akarok, nemcsak zizegést akkor bt-nél mélyen zsebbe kell nyúlni. Míg vezetékesből már 20E HUF-ból kapni hallgathatót.
Egy Samsung EO-IC500 Type-C-et használok az S7+-hoz, ami bőven hozza egy RHA T10 hangminőségét (jobb közepekkel) és emlékeim szerint nagyon közel van a T20-hoz is. Így nem kell átalakítóval sem babrálni. -
Pierre75
senior tag
válasz kchris78 #439 üzenetére
Túl sok a változó: energiatakarékosmód, kikapcsolt bt, wifi mellett esténként vmivel jobban merül nekem is mint egy tab s2. De használva egyforma üzemidőket futnak.
Pdf, videó mellett is bekapcsolom az energiatakarékos módot, mert a cpu úgy is elegendő, 120Hz helyett 60Hz ad még 1 plusz órát
És vmelyik google izémizé (még nem jöttem rá, melyik, de kikapcsolt adatok auto szinkron mellett) 24 óránként ha nem kap netet, elkezdi dobálni a "hiba a kapcsolódás során" feliratot. -
Pierre75
senior tag
válasz szabessz #458 üzenetére
Az árérzékeny tokoknál gyengébb anyaghasználatra készülj, vagy eltalálták hol van a mágnes vagy nem stb. Sok a silány minőség, olyat keress amelyiknél ez nem/vagy kevésbé jellemző.
Gondold végig hol és hogyan akarod használni (csak asztalon vagy ágyban is stb), ahhoz válaszd a tokot. -
Pierre75
senior tag
Nekem otthoni felhasználásra a book cover bevált.
De mostanában hurcolnom kellett a tabit, így egy Spigen Rugged Armor Pro Designed for Samsung Galaxy Tab S7 Plus Case-t próbálok megszokni 2 napja.
Alkohollal áttöröltem a szagos műbőrt, 2 napot szellőzött a friss levegőn és eltűnt a szag.
A fedél belsejének anyaga vonzza a port, és mivel a hajtható tartó is ezen terül el, felsöpör minden mást is.
A fedél elég súlyos is, amihez elég gyengének találom a mágnest. Konkrétan ha nem támasztom meg kézzel, föld felé fordítva magától lenyílik a fedél.
Nektek megtartja a mágnes?
(A gyenge mágnesre amazon fórum szerint azért volt szükség, hogy ne zavarja meg az s-pen-t) -
Pierre75
senior tag
A spigen anyaghasználata:
a műbőr fedél tartósságáról vannak kételyeim tekintve a rendszeres háromszögbe hajtást, de maga a gumírozott tok minőségi, nagyon masszív.
(Ha hozzá akarsz férni az sd-kártyához, a tabletet ki kell szedni a tokból.)
Sajnálom a mágnes problémát, mert egyébként nem rossz tok, ha hurcolni kell a tabot.[ Szerkesztve ]
-
Pierre75
senior tag
Mai naptól indul a droid 12, OneUI 4 frissítés.
Aki felteszi, véleményezné javára változik-e (pl üzemidő), vannak-e bugok (OneUI-val voltak gondok) stb? -
Pierre75
senior tag
-
Pierre75
senior tag
Odin-on kívül van más lehetőség korábbi főverzióra visszaállni?
-
Pierre75
senior tag
Használok a tabihoz (is) egy samu buds pro-t. Poweramp-al működik pl az érintésvezérlés 12 alatt is, de Hiby-vel csak 11 alatt, csakhát azzal szól jobban a tws. A hiby--re eddig se volt hibajavítás, arra hiába várnék.
Simple Gallery Pro-nál a 4K fotók válogatása közben szaggat (11 alatt még energiatakarékos módban sem). Ezt majd javítják, de sok volt a bosszantó hiba.
A betűméretet is hol csökkentették (finoman szólva nem szemkímélő), hol hagyták ahogy volt: disszonáns lett a 12.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Tomb Raider Remastered I-III
- Witcher topik
- Új márka bevezetésén dolgozhat a Vivo
- Karácsonyi telefonajánló 2024
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest