Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Szerintem neked tökéletes lenne a Spigen tok, amiről korábban beszéltünk itt. Van toll tartó rész, nem esik ki belőle. Ne várj csodát a filléres tokoktól. Ez nem egy filléres tablet,. megérdemel egy tizenxezer forintos tokot!
Pl: [itt]
[ Szerkesztve ]
My name is Bond, James... Dean.
-
*Mukeey*
addikt
Egyedileg biztos megoldható valahogy. Nagyobb alsó felület kell valahogy, hogy a rázkódástól vagy kanyarban nem essen le. A kapható tokok között ilyesmit nem hiszem, hogy találsz.
Én amúgy a gyári tokokra esküszöm. Bár kicsit drágák a book coverek, de minőségi, tartós darabok. S4-en lassan 3 éves lesz, de olyan, mint az új.
iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
*Mukeey*
addikt
Haha vicces bug.
Nem tudom, nálam valahogy ez a Dex dolog tabon kicsit értelmetlen. Értem én, hogy mi volt a cél, de miért akarnám "windows" kinézetben használni az androidos appokat? Egy telefonon esetleg van értelme, kitükrözve egy monitorra/tv-re.
Nagyon sokat is kell még fejlődnie.iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
Manka76
senior tag
Teljessen egyszerű. Elindítod a tabon a második képernyőt a telefonon meg a DEX indításnál rányomsz a listában és kész is. Bár nem értem miért így akarod mikor a Tab-on is van DEX és az gyorsabb mint vezeték nélkül átvinni.
LG 55OLEDB7V, Onkyo TX-NR809, Wharfedale Modus Seven, JBL SCS178, Apple iPhone 15 Pro Max, Samsung Tab S7+. A gyógyulásomat felgyorsította a leépülésem.
-
Manka76
senior tag
-
Somatom
veterán
-
Teal'C
veterán
-
gypiero
tag
Ez a tartó hol vehető meg? Én egy régi 8 colos tab tartójába tettem bele, de nem túl biztos, ráadásul személyautóban a fél ablakot kitakarja. Ezzel esélyesebb lenne műszerfalra rögzíteni.
Vagy tud bárki bármit esetleg CD olvasóba dugható tartóról? Mennyire stabil, létezik-e egyáltalán ekkora méretben? Egy 2012-es C-Maxba szeretném beapplikálni.
A másik kérdés az lenne, hogy vajon megoldható-e root és egyéb nélkül, hogy hívást ne tudjon fogadni a tablet, de a mobilinternet működjön? Multisimet használok telefonban és a tabletben és ha csörög a telefon, a tablet is jelez és utána nem fogadott hívást mutat, pedig a telefonon felvettem.
-
Somatom
veterán
Az első megoldva. Találtam egy screenshot appot, aminek az ikonját ki lehet rakni a rolóra a gyorsindítók közé.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Vitee
aktív tag
Dokkolóban nekem sincs probléma, az átalakító kelti a pattogó zajt, mert telefonnal is csinálja.
Viszont nekem valamiért, ha dokkolóba bedugom a fejhallgatót, akkor a képfrissítés átvált 60hz-re 120-ról, azt írja, hogy külső képernyő csatlakoztatva. Fogalmam sincs, hogy mi okozhatja, nagyon furcsa. Mondjuk filmezésnél éppen nem gond, de ha mást csinálok szeretem a 120hz-et.XZoli
Ha van egy jó jack-es fejhallgatóm akkor jó lenne használni :D én se szeretem a kábeleket, van is BT-os fejhallgatóm, de azt zenére használom. Csak hiába próbáltam már kettő átalakítót, valamiért pattognak.Teal'C
Olvastamam redditen, többeknek van vele baja, de lehet a fejes nem tetszik neki?! Passz..."Life before death, strength before weakness, journey before destination."
-
Lord Gabor
csendes tag
Nem kellett semmit aktiválni, Samsung OneUi feature, Galaxy Note 10Lite-on használtam először, pop-up viewnak hívja a rendszer. Vagy az alkalmazás váltóban lehet előhozni (rá kell bökni az alkalmazás ikonjára, és akkor jön fel egy lista, ott van az open in pop-up view), vagy az oldalról kihúzható gyorsindítóval lehet azt ott lévő alkalmazásokat elindítani így (hosszan nyomva kell tartani az alkalmazást amit pop-up viewban akarunk, vagy split screenben, és be kell húzni a képernyő közepére, akkor fel is ajánlja, hogy drop here for pop-up view).
-
Lord Gabor
csendes tag
Elvileg ezeknek Novával is kell menni, legalábbis telefonomon azt használom és működnek (tableten lusta voltam felrakni és beállítgatni, ott gyári launcher megy ).
Amit használok még sokat ha már tippadásokban vagyok, az a duplakoppos s penes shortcut, én speciel képernyőkép készítésre használom, az hasznos még, pláne hogy ott lehet a képet szerkesztgetni, kiemelni dolgokat rajta, stb.
[ Szerkesztve ]
-
Szaszabond
aktív tag
Szia hát gondolom bontsa a wifit.... viszont ha egy másik alkalmazásnak is kellene akkor mi van? Tehát legjobb lenne ha: Ha bármely alkalmazasnak kell net akkor automatikusan ajánlja fel, hogy csatlakozzon az automatikus hotspothoz, majd maradjon rajta és ha mondjuk 10 percig nincs rajta forgalom akkor magától bontson.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest