Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Én megvettem az előrendelés során. Egy első generációs Tab S-t váltott. Igazából Tab s6ot terveztem venni, de belefért a keretbe ez is, így vártam másfél hónapot, mire megjelent ez. Nem bántam meg, hogy megvettem. Iszonyat jó a kijelző! Igen, igaz, hogy nehéz és nem is kényelmes az élesre vágott alumínium ház, a gyári book cover, ami járt hozzá, meg úgy sz@r, ahogy van. Semmit nem véd. A táskámban volt , leverték a táskám, és a tablet egyik sarka sajnos meg is nyomódott, semmit nem védett a gyári tok. Bosszantó 335e forintnyi alumíniumon egy horpadás. Rendeltem hozzá UAG metropolis tokot, fotó alapján az ad neki vastagságot, remélem jobb lesz a fogása, és legalább takarja majd a sérülést.
[ Szerkesztve ]
My name is Bond, James... Dean.
-
-
addikt
-
addikt
válasz mizsemizse #93 üzenetére
Én előrendelési akcióban vettem SES. Szerintem Mind1, hol veszed, csak legyen rá gyártói garancia! Az uag tokot a gyártó honlapján rendeltem. Nem olcsó. Majdnem 30e Ft volt. De nekem megérte.
-
addikt
Most szedi le OTA a 11es androidot. Na, kíváncsi leszek!
-
addikt
válasz Pierre75 #125 üzenetére
Én megvettem. Szuper! 10% -> 100% 50 perc. Nem hiszek benne, hogy a tab élettartama alatt bármi káros hatása lenne.
És most őszintén! Mondjuk két év múlva az akku veszít pár százalékot a névleges kapacitásából.. és? Akkor mi van? Addigra az aludtáltatás miatt már úgyis lassab lesz és mindenki újra vágyik. Egyébként én az első széria Tab s váltottam le erre és az akkunak kutya baja volt. A sebesség viszont botrány volt.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Pierre75 #136 üzenetére
Az elmúlt 10 hozzászólás konklúziója alapján nem információt gyűjtesz, hanem paràzol! Aki megvette a 45W, leírta neked, majd hosszú hozzászólásokon keresztül kérdezed, hogy "nem félsz, hogy...", mi ez, ha nem para?? Megoldás: ne használj gyorstöltőt! Ezt a tabletet egy egész napos netflix maratoni futam sem meríti le. Töltsd a gyári töltővel normál sebességen.
A tab S akkuja meg 5+ évesen is patent volt, ott az alaplap töltőport volt tipushiba. A kb 7200mAh akkuhoz nem 5.0V töltőt adott gyárilag a Samsung, hanem 5.3V töltőt. Nem.si volt hozzá igazán jó az akkori note3 töltő. Idővel a gyári töltővel sem vett fel jól töltést. Kábel csere illetve usb aljzat csere megoldotta. Az akku 5+ évesen is tudott 8+ óra SOT-ot.My name is Bond, James... Dean.
-
addikt
válasz Pierre75 #140 üzenetére
Értem én, hogy van aki annyira bizonytalan magában, hogy még arról is kikéri mások véleményét, hogy hogyan kell levegőt venni. Hoztál egy cikket, amiben leírják, hogy káros az akkura a gyorstöltés. Megkérdezted, hogy mások használnak e gyorstöltőt, aztán aki azt írta igen, tolod itt a szentíràst, hogy dehàt káros... Konklúzió: mindenki eldönti, hogy használja. Jogod van a félelmed miatt nem használni gyorstöltést! A te tableted majd 5 év múlva lehet még 23%on lesz, amikor az enyém 18%on
-
addikt
válasz Pierre75 #143 üzenetére
Nem is egy fórumon tetted fel ezt a kérdést, hanem több helyen is???? Te aztán tényleg döntésképtelen vagy egyedül! Elolvasol egy cikket, ami úgy mefrusztràl,.hogy fórumokat írsz tele, hogy vajon tényleg úgy van e, ahogy írják?!?!
1. lehetőség: soha nem használsz gyorstöltést
2. lehetőség: csak gyorstöltést használsz, és garanciális kereteken belül cseréltetsz akkut, amint eszreveszwd, hogy gyengült a kapacitàsa.
Ja, van egy 3. is: azt csinálsz, amit akarsz, és nem másokat terhelsz a belső vívódàsaiddal. Kaptál itt választ, de Te csak Fluimucil Ábel módra.tolod itt a "De miééért???".My name is Bond, James... Dean.
-
addikt
válasz Pierre75 #145 üzenetére
Ha zavar, hogy másnak is van véleménye, sajnálom! Szerintem Te kezdtél el megsértődni. Nyugodtan olvasd vissza! Kérdeztél, többek közt én is megírtam neked a véleményem, erre csatolsz egy cikket egy 125W xiaomi töltőről... Mi értelme az egész itteni dilemmàdnak?? Ha más véleményére csak besérülsz, ne fórumozz! Privatban meg ne keress, hétvége van és ma pont nem dolgozom .
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Pierre75 #147 üzenetére
Szépen nézd vissza a hozzaszólàsokat, szerintem semmi hiba nincs bennük, egészen addig, amíg Te be nem serültél a "ha ennyire paràzol..." mondattól, amit már akkor írtam, amikor a második, "na de itt azt írják..." cikket citàltad (megjegyzem, link csatolása nélkül, csak úgy Ctrl-V az elérés, ami azért nem túl illendő, mert a legtöbben mobilról vannak és így meg sem lehet nyitni, MA illemóra 1.0), majd még cinikusan hozzátetted ezt: "Tudom, a tiéd bizonyosan tip-top állapotban van 5+ év után is..."
Az én véleményem továbbra is az, hogy nagyon jó dolog, hogy a 45W töltő 10%ról 100%ra tölt kb 50 perc alatt. Ha neked ez paràs, és frusztràl, hogy az akku ettől lehet melegszik, akkor a csatolt gyári töltővel töltsd, és kapcsold ki a gyorstöltést. Más, nem samsung töltőt ne is használj, az sem tesz jót neki. Részemről lezárva, pacsi, világbéke![ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Szaszabond #161 üzenetére
Én egy UAG tokkal használom, ezzel jó a fogása és kényelmes használni. Tok nélkül nekwm túl vékony és kényelmetlen is volt kézben tartani, nem az igazi úgy a fogása, ráadásul az élek vágják is az ember tenyerét.
-
addikt
válasz Szaszabond #182 üzenetére
jól sikerült ilyen jó áron megvenni? Az a tok sajnos nem a legjobb. Nagyon könnyen szétesik a mágnesnél és sajnos a széleket egyáltalán nem védi.
-
addikt
válasz bollokcs80 #186 üzenetére
Én az előrendelés pillanatában tudtam, hogy kell egy új tab, az első generációs tab S-t váltotta. Most megint 5-6 évig nem kell új. Jobban zavar, hogy a két évente cserés note ára már fél millió fölé kúszott
-
addikt
válasz bollokcs80 #188 üzenetére
Hát ja. Ezen is túl vagyok. A felesegemnek kellett egy új laptop, Asus zenbook 309e, nekem kellett egy tablet 340e. De az előző laptop egy 10 éves Samsung volt, a tab S meg 6, remélem, most egy darabig jók vagyunk.
-
addikt
válasz Szaszabond #190 üzenetére
Infiland nekem is volt hozzá, de.nekem az UAG tok vált be.
-
addikt
Bakker, itt sírsz miatta, és amint jön egy járható, megoldás, azt meg lehurrogod! Ami szar, azt nem kell megszokni! Ha zavar, vidd vissza. Ha boltba vetted és egy napos, akkor még van két napod. Ha online, akkor még 13 napod van! Egyébként meg egyáltalán nem nagy a plusz, kb 2 perc megszokni. És az legalább samoled.
-
addikt
Ma megjött a Spigen tok. Hát basszus, ha ez lett volna a tab megjelenésekor, akkor soha nem veszek UAG metropolis tokot! Ez vékonyabb, kicsit minden irányban kisebb és könnyebb 15 grammal. Sokkal jobban megáll, mint az UAG és nincs a mágnes probléma. Az UAG 28e volt, ez 12e. Nincs kérdés! Az UAG megy is fel az apróra.
-
addikt
-
addikt
Szerintem neked tökéletes lenne a Spigen tok, amiről korábban beszéltünk itt. Van toll tartó rész, nem esik ki belőle. Ne várj csodát a filléres tokoktól. Ez nem egy filléres tablet,. megérdemel egy tizenxezer forintos tokot!
Pl: [itt]
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz *Mukeey* #276 üzenetére
A gyári book cover semmit sem véd. Nekem a táska laptop rekeszben volt a tab, rajta a gyári tok, leesett a táska kb 30cm magasról, a tab kerete megnyomódott, semmit nem védett a tok. Csak egy ócska, nehéz dísz, ami ráadásul csak egy gyenge mágnessel tart, és még nehéz is.
-
addikt
válasz predakon #388 üzenetére
Én igazából csak a kijelzőt és a jó hangzást használom ki, netflix és HBO Go-ra. Meg képregényt olvasók rajta. Note10+ mellett nem érzem igényét, hogy mélyebben bele ássam magam a Tab lehetőségeibe. Az első generációs Tab S már nagyon lassú volt, az note 3-mal volt egy idős, szóval a csere már ráfért.
-
addikt
Aki használ Spigen tokot hozzá, tapasztalta, hogy a kijelző előtti szövet részének fura szaga van?
-
addikt
válasz Pierre75 #456 üzenetére
Nekem egy bajom van a Spigen tokkal: nagyon büdös szagot áraszt a kijelzőre csukódó mikroszálas fedlap. Konkrétan amikor kinyitom, úgy megcsap, hogy hányni tudnék. Már mostam ki, ózonoztam, nem vette el semmi a kellemetlen műanyag szagot.
-
addikt
Ma megváltam a Spigen toktól és jelenleg egy nilkin van a tabon. A spigennek egyre durvább bűzös műanyag szaga volt a kijelzőre hajló részén.
-
addikt
válasz koxminator #486 üzenetére
A nillkin hátul plexi,l egy részén, nekem azt szoknom kell, de masszívnak masszív. Én nem használok fóliát. A nillkinhez adtak amúgy. Edigital 7e Ft volt. Nem tudom, a Spigen mitől.ilyen büdös, konkrétan állott f@sz szaga van... Én már kimostam, ózonoztam, fertőtlenítettem, semmi sem segített. És sajnos tényleg irgalmatlan büdös
-
addikt
A nillkin tök sem az igazi számomra, nehéz szokni hátul a plexit. Rendeltem amazonról egy poetic Explorer tokot, ez színben is bejön. Remélem a gyári book cover, infiland, uag, Spigen, nillkin után már ez lesz az utolsó. A Spigen tetszett a legjobban, csak az a szörnyű szag ne lett volna.
-
addikt
válasz koxminator #495 üzenetére
Aztán majd amikor 3 napig a táskában pihen és előveszed, nem tudod majd, minek van állott f@sz szaga...
Nekem ma jött meg a poetic tok. Ha a gyerekek alszanak, felrakom. A nillkin nekem túl vastagMy name is Bond, James... Dean.
-
addikt
Ma megjött a Spigen tough armor tok a tablethez. Ennek szerencsére nincs szaga. Még szoknom kell a gondolatot, hogy nem flip tok van rajta és nincs semmi a kijelző előtt. De igazából vagy a táskám bélelt tablet rekeszében van, vagy az asztalon nézem, szóval nem hinném, hogy nagyobb veszélynek van kitéve így.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest