Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lumpy95
tag
Mostani frissítés után, azon kívül, hogy a beállítások már 2 ablakos módban van (bal oldalon menü pontok, jobb oldalon a kiválasztott rész), történt bármi, szemmel feltűnő változás?
-
lumpy95
tag
Ezer éve nem volt itt komment, mert szerencsére mindenkinek minden klappol, meg nincs változás stb, stb de azért próbálkozok hátha lesz válasz.
Jelenleg amikor tabot használom mint fő eszköz, akkor egy ANSI kiosztású billentyűzetet használok (keychron k2) mellé. Minap arra lettem figyelmes, hogy lényegében egyik pillanatról a másikra a "<" jelet nem vette be a tablet, amit esetemben az ALT+M kombináció hozna elő. Az újraindítás se segített.
Bárkinek bármi ötlet, hogy mi mászhatott el, vagy mit állíthattam el? Magával a billentyűzettel nincs gond, mert géphez párosítva, gond nélkül működik
-
lumpy95
tag
Magával a billentyűzet kiosztással nincs gond, nagyon megszoktam (magyar kiosztásún is ugyanúgy írok, mint a fent említetten - pl, a "í" esetében nem simán "í" betűt ütöm le hanem alt+j -).
Mindenesetre szeptemberig tervben van egy billentyűzetes tok beszerzése, egyetem miatt, várhatóan azzal nem lesz gond
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest