Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szaszabond
aktív tag
Gondolkodom egy ilyenben. Igazabol tartalomfogyasztas a cel. Otthon Illetve buszon. Kényelmes ez a nagyság vagy inkább maradjak a tab s6 nál? Egyedül a mérete miatt gondolkodom, hogy nem e túl nagy? Fogtam már kézben de csak üzletben. Mindennapokban mennyire zavaróan nagy egy S6 hoz vagy Tab s5e, s4 hez viszonyítva?
-
Szaszabond
aktív tag
Én egy Infiland fokban gondolkodom. Esetleg van ennél jobb? Nyílván nem kell ütésálló vagyis olyan ami jelentősen növelné a vastagságát. És jó lenne ha a kijelzőt is védené...
-
Szaszabond
aktív tag
Venni vagy nem venni, ez meg mindig a kerdesem
Valtott valaki esetleg erre iPad 11-rol vagy hasznalt valaki iPad 11-et? Meretileg tudom, hogy nagyobb ez, de igazabol csak kb 4cm vel szelesebb, a magassaga az ugyanolyan. Mennyire szamit ez kezelhetosegben, fogasban, hurcolasban, erzetre a mindennapokban. Egy TAB S6 peldaul valahogy mar kicsinek tunik az iPad utan, ezt meg meg csak boltban fogdostam, ott nagynak tunt, nehezkesnek, de mindennapi hasznalati tapasztalatok erdekelnenek. -
Szaszabond
aktív tag
Most tervezek venni egy ilyen tabot. Remelem nem fogok benne csalodni. Egy iPad Pro 11 rol fogok váltani. Úgy érzem a tab s6 egy picit kicsi az iPad után, de nem tudom napi használatban ez mennyire lesz kényelmetlenül nagy. A magasságuk megegyezik, a szélessége meg kb 3cm el nagyobb csak. Milyen használni ölben?
[ Szerkesztve ]
-
-
Szaszabond
aktív tag
Igazából nem is váltok, csak az iPad az céges, és azt vissza fogom adni. Ugyanakkor nagyon tetszik az iPad ecosystem, meg a software támogatottsága (osztott képernyős viber, Messenger, tabletta optimalizált appok), de nem tudok mit kezdeni a file rendszer hiányával, a korlátozottságával stb stb. Illetve van a családban tab S5E és tab S6 is és ugye azok AMOLED-ek. Amíg nem rakod az iPad tökéletesen csodaszép kijelzője mellé ezeket addig nem is tudod, hogy mi hiányzik. Szóval ennél a pontnál hullott ki a pixisböl az S7. Maradt az S7+.
Várhatnék az S8 ra is, de az nagyon drága lesz valószínűleg, most meg itt szuper promóció van a samsungnál (Lengyelországban)
[ Szerkesztve ]
-
Szaszabond
aktív tag
Még egy kérdés: Wi-fi only verziót vennék, feltételezve, hogy a majdani Samsung telefonomon lévő netet fogom vele megosztani gond nélkül. iPad és iPhone között ez nagyon szépen működik. A tab azonnal megkérdezi, hogy akarom e a telefon netjét használni , rábökök, hogy igen és kész is. Itt is hasonlóan működik?
-
Szaszabond
aktív tag
Szia, tudnál esetleg egy screenshotot mutatni az osztott módjáról a Messenger-nek és a vibernek? Vagy elmondani, hogy hogyan lehet előcsarnok, mert a TAB 6 -ön nem sikerült. Pont olyan mint a telefonon.
IPADON így néz ki (bal oldalt a Kontaktok, jobbra pedig az üzenetek)[ Szerkesztve ]
-
Szaszabond
aktív tag
Értem köszi, nem erre gondoltam osztott képernyőnél hanem amikor magában az alkalmazásban van megosztva két hasábban. Ez kellene nagyon
Bal oldalon Kontaktok, jobb oldalon a hozzá tartozó csevegés.Viber:
Na szóval ez az ami nem megy androidon, de majd feldolgozom valahogy
-
Szaszabond
aktív tag
válasz dobolson #172 üzenetére
Köszi a választ, akkor majd ha meglesz a telefon is teszteltem ezt a funkciót, de az majd csak nyáron lesz. Előbb a tablet legyen meg.
Apropó ölben milyen érzés használni? Keyboard cover lenne hozzá, de azzal szerintem nem lehet túl kényelmes. A sima book cover vagy az infiland tokban van leginkább birodalmak, mert azok mintegy kis asztalkám képeznek az ölemben.
Ezzel kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
Illetve azzal, hogy nem e túlságosan nagy?[ Szerkesztve ]
-
Szaszabond
aktív tag
Na a mai napon megrendeltem! Plus, Kék 8/256 verzió. 250K lesz a vége és ebben már benne van az ajándék keyboard cover is. Szóval azt hiszem elég kedvező áron sikerült beszereznem. Csütörtökön érkezik...már várom nagyon
-
Szaszabond
aktív tag
Szia, Igen nem itthon, hanem Lengyelországban Samsung promóció volt. Gyakorlatilag ha megveszem teljes (már majdnem 10%-kal csökkentett így is) áron a tabot, akkor a billentyűs tokot ajándékba adják, illetve ha regisztrálnom a Samsung members-en keresztül akkor vissza utalnak a számlámra még egy csomó pénzt 21 napon belül.
ezen kívül adnak még hozzá 4 hónap youtube prémiumot is.Biztos ami biztos rendeltem hozzá egy infiland tokot is.
[ Szerkesztve ]
-
Szaszabond
aktív tag
Sziasztok, hogyan tudnám rá enni a tabot hogy alkalmazason belüli vásárláskor lehessen ujlenyomattal fizetni és ne kelljen az OTP alkamazasaval a telefonomon meg külön jóváhagyta. Mindket eszközre telepítve van a smartbank de valamiért csak a telefonon lévővel hajlandó authenticalni.
-
Szaszabond
aktív tag
válasz bollokcs80 #193 üzenetére
Szia androidon nem nagyon (legalábbis nem natív módban) viszont ezt az appot kiprobalhatod
Multiple Accounts: Dual Accounts & Paralell Space
Igazából pont arra hirdetik amire neked kellene.[ Szerkesztve ]
-
Szaszabond
aktív tag
válasz bollokcs80 #195 üzenetére
Majd írd meg a tapasztalataidat!
-
Szaszabond
aktív tag
válasz bollokcs80 #197 üzenetére
Ez érdekes mert a ± ra simán települ
-
Szaszabond
aktív tag
Próbálom ezt a second screen opciót igaz egy régebbi lenovo y580 laptopon. Csatlakozik megjelenés de 2 másodperc után mindig szetkapcsol. A legujabb driverek és frissitesek vannak fent mindket eszközön. Másnál működik ez rendesen?
-
Szaszabond
aktív tag
válasz bollokcs80 #202 üzenetére
Szia sajnos a többi Tabon is ez van. A másodlagos felhasználónak se dex, se sidebar, se jópár egyéb nincs. Teszteltem S6, S5e és S7+ on is.
-
Szaszabond
aktív tag
Ha esetleg még nem hallottatok volna róla van egy nagyon jó apk ami szerintem alapvető lett volna a normál romba is. Szóval nézzetek utánna ennek:
Good Lock és ezen belül amit én használok az a Multistar apk. Nekem a Galaxy Storeból nem sikerült Lengyelországban letöltenem, de APK mirror a barátom volt.Ezzel el lehet érni, hogy szinte minden program fusson landscape módban. Nagyon untam, hogy sok progi elfordult és a tabot is fordítani kellett vele, ami egy S7+ nál be kell valljam elég kellemetlen. (Legalábbis nekem nem tetszik), most viszont vagy széthúzás vagy be lehet egyesével állítani, hogy az eredeti aspect ratio-ban (két szélén szürke sáv) fusson. Jól működik.
Ezen kívül sok más modul is van benne, majd írjatok, hogy szerintetek melyik a must have....Nézzétek meg ezt: https://youtu.be/w3oRrCCJUYY
Nekem nagyon bejött, sokkal jobb élmény használni azóta a Tabot..
A másik Life Changer pedig a Youtube Vanced... -
Szaszabond
aktív tag
válasz bollokcs80 #207 üzenetére
Mindketto a sajatod vagy a user is más? Ha a sajatod akkor felvehetsz tobb fiókot is, és max külön email klienst és külön böngészőt használsz hozzá. Nekem is ilyen, van 2 Gmail fiók és egy Exchange szerver is.
-
Szaszabond
aktív tag
válasz Szaszabond #205 üzenetére
Ez kell nektek csak követségek áz utasitasokat
[link] -
Szaszabond
aktív tag
Amit én csináltam:
A Finelock appot telepítettem, link lejjebb ebből lehet telepíteni az összes tobbit
Ez a keretrendszer, innen pedig csak a goodlock és a multistar appokat
A multistarban az I love galaxy tablet menuponton belül lehet a forgatasokat, aspect ratio, megjelenést akár apponkent egyesével is beallitani.
Nekem per pillanat ez elég volt.[ Szerkesztve ]
-
Szaszabond
aktív tag
Sziasztok,
Használja valaki Samsung telefon által megosztott internettel ezt a tabletet? Az automatikus hotspot beállítása érdeklene, hogy valóban autómatikusan csatlakozzon, és ne kelljen rábüknöm külön a wifi menüben, hanem mondjuk ha elindítok egy böngészőt akkor maximum kérdezze meg, hogy akarok e csatlakozni a korábban már beállított automatikus hotspothoz )ez az amikor mindkét eszköz azonos samsung fiókban van ecosystem) -
Szaszabond
aktív tag
válasz Szaszabond #552 üzenetére
Csak úgy működik sajnos ha manuálisan nyomok rá az autó hotspot gombra
[link] -
Szaszabond
aktív tag
Szia,
(iphone iPad között így működik)- : A telefonon ki van kapcsolva a hotspot. Elő sem kell vennem elég ha a közelben van. majd a tabon elkezdenék internetezni és automatikusan felajánlja, hogy használhatja e az AUTOMATIKUS Hotspotot a telefonomon. Ha a tabon igen nyomok akkor csatlakozik és kész..nem kell semmi mást tennem, nem kell hozzá a telefon, nem kell belemennem a beállításokba sem.
De sajnos Samsungnal valamelyik eszközön nyomni kell valamit, szerencsére azért elég az egyik... -
Szaszabond
aktív tag
Szia eddig ez tiszta, csakhogy nem teljesen automatikus, mert a tabon utánna mindig be kell menni a wifi menübe és rábökni, hogy csatlakozás.. ezután persze kapcsolódik automatikusan és a telefonhoz nem kell nyúlni, csak azt szerettem volna, hogy ha a tab valamely alkalmazásának vagy játéknak net kell akkor az kérdezzen rá egy felugro ablakban, hogy akarom e az automatikus hotspotot használni, rábökök, hogy igen és innen mmirigy megy ahogy az előbb írtam...
-
Szaszabond
aktív tag
Szia hát gondolom bontsa a wifit.... viszont ha egy másik alkalmazásnak is kellene akkor mi van? Tehát legjobb lenne ha: Ha bármely alkalmazasnak kell net akkor automatikusan ajánlja fel, hogy csatlakozzon az automatikus hotspothoz, majd maradjon rajta és ha mondjuk 10 percig nincs rajta forgalom akkor magától bontson.
-
Szaszabond
aktív tag
válasz vodrosjozsi #581 üzenetére
Vagy csak "megszokásból" gépelsz. Azt a pár karaktert simán meg lehet tanulni, hogy hol van, ami kell. Meg nyomtass egy magyar billenytyűzet képet és tedd oda a közelbe, hogyha nem talász valamit akkor rápillantasz és tudod is, hogy hol van.
-
Szaszabond
aktív tag
Szia.sima gyors toltesnel Zöld a megjelenő kor színe, amikor pedig szupergyors töltés van akkor ilyen kékeszöld a színe amikor bedugod. Nem csak a töltő számít hanem a kábel is. PD kábel a tuti, azaz power delivery képes. Nekem egy 45W toltőm van és csak egyetlen kábellel megy a szupergyors toltes ez pedig mindkét felén USB C és természetesen PD. A többi kábellel ugyanebben a fejben csak gyorstoltes megy.
[link] 06:00-06:20 között[ Szerkesztve ]
-
Szaszabond
aktív tag
válasz vodrosjozsi #781 üzenetére
í = jobb oldali alt + j
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.