Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Natív ARM Android appok futtatása emulátoron
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szaszabond
aktív tag
válasz bollokcs80 #207 üzenetére
Mindketto a sajatod vagy a user is más? Ha a sajatod akkor felvehetsz tobb fiókot is, és max külön email klienst és külön böngészőt használsz hozzá. Nekem is ilyen, van 2 Gmail fiók és egy Exchange szerver is.
-
Szaszabond
aktív tag
válasz bollokcs80 #202 üzenetére
Szia sajnos a többi Tabon is ez van. A másodlagos felhasználónak se dex, se sidebar, se jópár egyéb nincs. Teszteltem S6, S5e és S7+ on is.
-
Szaszabond
aktív tag
válasz bollokcs80 #197 üzenetére
Ez érdekes mert a ± ra simán települ
-
Szaszabond
aktív tag
válasz bollokcs80 #195 üzenetére
Majd írd meg a tapasztalataidat!
-
Szaszabond
aktív tag
válasz bollokcs80 #193 üzenetére
Szia androidon nem nagyon (legalábbis nem natív módban) viszont ezt az appot kiprobalhatod
Multiple Accounts: Dual Accounts & Paralell Space
Igazából pont arra hirdetik amire neked kellene.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz bollokcs80 #188 üzenetére
Hát ja. Ezen is túl vagyok. A felesegemnek kellett egy új laptop, Asus zenbook 309e, nekem kellett egy tablet 340e. De az előző laptop egy 10 éves Samsung volt, a tab S meg 6, remélem, most egy darabig jók vagyunk.
My name is Bond, James... Dean.
-
addikt
válasz bollokcs80 #186 üzenetére
Én az előrendelés pillanatában tudtam, hogy kell egy új tab, az első generációs tab S-t váltotta. Most megint 5-6 évig nem kell új. Jobban zavar, hogy a két évente cserés note ára már fél millió fölé kúszott
My name is Bond, James... Dean.
-
*Mukeey*
addikt
válasz bollokcs80 #179 üzenetére
Ha a keretbe befér, akkor mindenképp a + verziót venném. Én fogtam már rövid ideig a kezemben, elképesztő a kijelzője.
Nálam az S4-em kiváltja a laptopom, tartalomfogyasztásra nehezen találnék jobb cuccot. Az ipad pro-val szemben anno ezek döntöttek: kijelző, hangzás, fájlkezelés, torrent lehetősége, sd-kártya.
iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
FerencF
kezdő
válasz bollokcs80 #177 üzenetére
Nézd meg a TheVr videóját ez ügyben. Eléggé jól szemléltetik ezt és kitérnek a szoftveres problémákra is.
-
bollokcs80
Korrektor
válasz bollokcs80 #114 üzenetére
Tévedtem, a gyári iPad-esek magyarok. Sajnos nekem abból mindenképp tapipados kellene (Magic Keyboard), de annyi pénzt (egy fél Air4 árát) tuti nem adok érte.
B.Cs.
-
kisgergely80
tag
válasz bollokcs80 #112 üzenetére
Lehet, hogy rosszul tudom, de csak angol kiosztású billentyűzet van a samsunghoz, míg az applehöz van magyar is. Home office szempontjából nem tudom, hogy mennyire kényelmes magyarul e-mailt írni. Nekem is tab s7 van és imádom, de egyelőre nem találtam hozzá megfelelő billentyűzetet.
-
őstag
válasz bollokcs80 #110 üzenetére
Szia,
A korlátok továbbra is megvannak apple fronton, én is ugyan ebben a dilemmában voltam. Szerintem az android kötetlensége miatt egyszerűbb lenne az életed a tab s7-él, én ezt választottam a több tárhely, toll és 120hz-es képernyő miatt. A leghasznosabb feature viszont esetemben a multi user fiok volt, feleségem így használhatja az ő profiljával és nem kavarunk bele egymás dolgaiba. Eladás szempontból az apple jobban tartja az árát ez tény és az optimalizált appok jobban mutatnak de én elvagyok a "nagyított" android appokkal. Email, office, remote access robot programozásra (ipari robot). Apple fronton a toll további 60e forint, nekem az már bőven over budget volt. A teljesítmény miatt viszont ne aggódj, nagyon jól teljesít a gép és a DEX miatt asztali gépet csinálhatsz a gépből. Én nem bántam meg.
[ Szerkesztve ]
PH PS5/XBOX discord link https://discord.gg/QUKTTkrrrA
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- iPad Pro 2018 12,9 256GB wifi+cellular 1 éves cégtől 12 hónap szavatosság
- Akció Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
- Apple iPad 9., Space Gray, új állapotú, 64GB, Wifi, 10.2'' Retina kijelző + ajándék Pencil
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Space Gray, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- Kindle PaperWhite 1 WiFi ebook, e-book olvasó világítással eladó.
- Kindle Basic 2 (2016) 8th ebook, e-book olvasó eladó
- Amazon Kindle 4 D01100 ebook, e-book, könyvolvasó eladó olcsón
- Amazon Kindle 3 D00901 Wifi 3G ebook, e-book olvasó világítással
- Apple Ipad 9., Space Gray, 64Gb, Wifi+Cellular, 10.2'' Retina ( eSim ) + Pencil + gyári billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest