Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szaszabond
aktív tag
válasz
bollokcs80 #207 üzenetére
Mindketto a sajatod vagy a user is más? Ha a sajatod akkor felvehetsz tobb fiókot is, és max külön email klienst és külön böngészőt használsz hozzá. Nekem is ilyen, van 2 Gmail fiók és egy Exchange szerver is.
-
Szaszabond
aktív tag
válasz
bollokcs80 #202 üzenetére
Szia sajnos a többi Tabon is ez van. A másodlagos felhasználónak se dex, se sidebar, se jópár egyéb nincs. Teszteltem S6, S5e és S7+ on is.
-
Szaszabond
aktív tag
válasz
bollokcs80 #197 üzenetére
Ez érdekes mert a ± ra simán települ
-
Szaszabond
aktív tag
válasz
bollokcs80 #195 üzenetére
Majd írd meg a tapasztalataidat!
-
Szaszabond
aktív tag
válasz
bollokcs80 #193 üzenetére
Szia androidon nem nagyon (legalábbis nem natív módban) viszont ezt az appot kiprobalhatod
Multiple Accounts: Dual Accounts & Paralell Space
Igazából pont arra hirdetik amire neked kellene. -
válasz
bollokcs80 #188 üzenetére
Hát ja. Ezen is túl vagyok. A felesegemnek kellett egy új laptop, Asus zenbook 309e, nekem kellett egy tablet 340e. De az előző laptop egy 10 éves Samsung volt, a tab S meg 6, remélem, most egy darabig jók vagyunk.
-
válasz
bollokcs80 #186 üzenetére
Én az előrendelés pillanatában tudtam, hogy kell egy új tab, az első generációs tab S-t váltotta. Most megint 5-6 évig nem kell új. Jobban zavar, hogy a két évente cserés note ára már fél millió fölé kúszott
-
*Mukeey*
addikt
válasz
bollokcs80 #179 üzenetére
Ha a keretbe befér, akkor mindenképp a + verziót venném. Én fogtam már rövid ideig a kezemben, elképesztő a kijelzője.
Nálam az S4-em kiváltja a laptopom, tartalomfogyasztásra nehezen találnék jobb cuccot. Az ipad pro-val szemben anno ezek döntöttek: kijelző, hangzás, fájlkezelés, torrent lehetősége, sd-kártya.
-
FerencF
kezdő
válasz
bollokcs80 #177 üzenetére
Nézd meg a TheVr videóját ez ügyben. Eléggé jól szemléltetik ezt és kitérnek a szoftveres problémákra is.
-
bollokcs80
Korrektor
válasz
bollokcs80 #114 üzenetére
Tévedtem, a gyári iPad-esek magyarok. Sajnos nekem abból mindenképp tapipados kellene (Magic Keyboard), de annyi pénzt (egy fél Air4 árát) tuti nem adok érte.
-
kisgergely80
tag
válasz
bollokcs80 #112 üzenetére
Lehet, hogy rosszul tudom, de csak angol kiosztású billentyűzet van a samsunghoz, míg az applehöz van magyar is. Home office szempontjából nem tudom, hogy mennyire kényelmes magyarul e-mailt írni. Nekem is tab s7 van és imádom, de egyelőre nem találtam hozzá megfelelő billentyűzetet.
-
válasz
bollokcs80 #110 üzenetére
Szia,
A korlátok továbbra is megvannak apple fronton, én is ugyan ebben a dilemmában voltam. Szerintem az android kötetlensége miatt egyszerűbb lenne az életed a tab s7-él, én ezt választottam a több tárhely, toll és 120hz-es képernyő miatt. A leghasznosabb feature viszont esetemben a multi user fiok volt, feleségem így használhatja az ő profiljával és nem kavarunk bele egymás dolgaiba. Eladás szempontból az apple jobban tartja az árát ez tény és az optimalizált appok jobban mutatnak de én elvagyok a "nagyított" android appokkal. Email, office, remote access robot programozásra (ipari robot). Apple fronton a toll további 60e forint, nekem az már bőven over budget volt. A teljesítmény miatt viszont ne aggódj, nagyon jól teljesít a gép és a DEX miatt asztali gépet csinálhatsz a gépből. Én nem bántam meg.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ha nem a Tab S6 utódjának, hanem inkább nagyobb testvérének tekintjük, akkor abszolút van helye. De kár lenne az előd gyártását abbahagyni.
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Air 2 tablet 9.7" arany szín 128GB
- Apple Pencil 2 dobozos hibátlan.
- Újszerű Samsung Galaxy Tab S10 Ultra ((12GB/512GB))+Gyári book cover keyboard
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest